Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o yine iyiymiş,benim arkadaşlarım var,ben yarım dürüm yerdim onlar 1 buçuk,insan hiç mi 42 kg ın ğzerine çıkmaz. Gıcık oluyorum yiyorum yiyorum almıyorum,ay sen ver de ben kilo alayım diyenlerden
metobolizma çalışıyor ne yapsınlar o zayıf insanları izleyin lütfen çok yavaş yemek yerler mıy mıy sinir olursun ama işte zayıflar arkadaşım olay bu ben yemek yemem 5dakkayı geçmez yavaş ye kardeşim yavaş ye arkandan atlı koşmuyor.

Gunaydın Periiii tartıldın mıı bakıyim
Günaaaydıınn, tabiiki tartıldım 69,1 canımm yaa seeenn ?
evet tanımıyordum ben merhaba en kısa sürede 38 olmamız dileği ile hoşgeldin tekrardan ben de 162 boy ,77 ile başladım şuan 64 hedef 55
Çoook teşekkür ediyorum hoşbuldumm :) Oyyy şuan senin kilonda olmak vardı vallahi :)
Kızlar tartildim dediğim gibi ödem var hepsi kilo değil yani. Kaptanım özetle durum

2 hafta önce 65.5
Geçen cuma 64.4
Bugün 65.9

Bugün vicdan çorbası yapacağım ayrıca
Bence bunu değil vicdan çorbası açlık grevi bile durduramaz

Bu şaka tabiiki, istediğin an bunu kesinlikle başarabileceğine eminim

Kız bu hafta paylaşımda bildirim yoktu ya onu hatırladım birdennnben dün delirdim ya 2.600le mahv olucaz diyebiriniz de demiyor ki dur aynura geçen hafta bildirim yoktu
Anladım canım ama şimdi öncelik 400 gr gerisi de verilmiş kilo olacak inşallah 4 gün var yaparım diye düşünüyorum

E işte gözümüz aç bizim...mesela diyetteyken bile çok yerim...2köfteyle doyarım ama illa patlasamda pişirdiyimin hepsini yerim...1koskoca bi misafirliye yetecek salata yaparım(yeminlen abartmıyorum) hepsini yerim gözlerimden burnumdan salata dökülecek ama bitiririm onu...aç kalmaktan o kadar korkarım ki çok yerim...halbuki karnım çok daha erken doyuyor ama gözler aç işte

Hadi oradan gıcık gestapo sen dünkü kilo mu gördün mu 67.9 muydu neydi sen dusun bendeki yusuf yusufu. Sen ben geldim geleli toplam bir kilo bile veremedim naber

Ben de tartıldım 62,2 yiiim

Anladım canım ama şimdi öncelik 400 gr gerisi de verilmiş kilo olacak inşallah 4 gün var yaparım diye düşünüyorum
Mutlaka mutlaka fatmam...çünki takımımız çok canlandı...yeni üyeleri de ekliycez...artık eski günlerimize dönücez...e madem rakip olacak takımın birinin kaptanınl da aldık yanımıza oooo önümüzdeki engelin birini yok ettik derrmişim

Hadi oradan gıcık gestapo sen dünkü kilo mu gördün mu 67.9 muydu neydi sen dusun bendeki yusuf yusufu. Sen ben geldim geleli toplam bir kilo bile veremedim naber
Görmeeem miiiii valla öyle kalsaydın seni aynuranın elinden ben bile kurtaramazdım valla aynen ikinizi başbaşa bırakır kaçardım

All işte aynuranı bir eşi daha ya bugünden itibaren başlıyoruuzzz yemek içmek yasak sana

bence bendeki bu gaza getirme beceresini kullanın benden faydalanın (ne de mütaviziyim ya )

Yok ama ben bu kiloyu 1 haftada aldım. Umuyorum kiii çabuk gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…