metobolizma çalışıyor ne yapsınlar o zayıf insanları izleyin lütfen çok yavaş yemek yerler mıy mıy sinir olursun ama işte zayıflar arkadaşım olay bu ben yemek yemem 5dakkayı geçmezo yine iyiymiş,benim arkadaşlarım var,ben yarım dürüm yerdim onlar 1 buçuk,insan hiç mi 42 kg ın ğzerine çıkmaz. Gıcık oluyorum yiyorum yiyorum almıyorum,ay sen ver de ben kilo alayım diyenlerden
Kız bu hafta paylaşımda bildirim yoktu ya onu hatırladım birdennnAnlamadım kaptanım yaaa bi daha anlat bakayım
özür özür kaptanım!!! kapattık de mi ekşi knusunuValla brn şuan reglim ama gerçekten ağzım sulanıyor yapmatın lütfennn!!!
Günaaaydıınn, tabiiki tartıldım 69,1 canımm yaa seeenn ?GunaydınPeriiii tartıldın mıı bakıyim
Çoook teşekkür ediyorumevet tanımıyordum ben merhabaen kısa sürede 38 olmamız dileği ile hoşgeldin tekrardan ben de 162 boy ,77 ile başladım şuan 64 hedef 55
Bence bunu değil vicdan çorbası açlık grevi bile durduramazKızlar tartildim dediğim gibi ödem var hepsi kilo değil yani. Kaptanım özetle durum
2 hafta önce 65.5
Geçen cuma 64.4
Bugün 65.9
Bugün vicdan çorbası yapacağım ayrıca
Anladım canım ama şimdi öncelik 400 gr gerisi de verilmiş kilo olacak inşallah 4 gün var yaparım diye düşünüyorumKız bu hafta paylaşımda bildirim yoktu ya onu hatırladım birdennnben dün delirdim ya 2.600le mahv olucaz diye biriniz de demiyor ki dur aynura geçen hafta bildirim yoktu
Ayy güzel sözlerin için çok teşekkür ederim utandırdın beni canımCanım ya çok teşekkür ederim çok sağol yaşın küçük ama çok düşünceli bir kızsın tebrik ederim İnşallah Rabbim bana da senin gibi bir kız verir : ) tamam ben ara-ara gelirim
E işte gözümüz aç bizim...mesela diyetteyken bile çok yerim...2köfteyle doyarım ama illa patlasamda pişirdiyimin hepsini yerim...1koskoca bi misafirliye yetecek salata yaparım(yeminlen abartmıyorum) hepsini yerim gözlerimden burnumdan salata dökülecek ama bitiririm onu...aç kalmaktan o kadar korkarım ki çok yerim...halbuki karnım çok daha erken doyuyor ama gözler aç iştemetobolizma çalışıyor ne yapsınlar o zayıf insanları izleyin lütfen çok yavaş yemek yerler mıy mıy sinir olursun ama işte zayıflar arkadaşım olay bu ben yemek yemem 5dakkayı geçmezyavaş ye kardeşim yavaş ye arkandan atlı koşmuyor.
Günaaaydıınn, tabiiki tartıldım 69,1 canımm yaa seeenn ?
Çoook teşekkür ediyorumhoşbuldumm :) Oyyy şuan senin kilonda olmak vardı vallahi :)
Bence bunu değil vicdan çorbası açlık grevi bile durduramaz
Bu şaka tabiiki, istediğin an bunu kesinlikle başarabileceğine eminim
Ben de tartıldım 62,2 yiiimGünaaaydıınn, tabiiki tartıldım 69,1 canımm yaa seeenn ?
Çoook teşekkür ediyorumhoşbuldumm :) Oyyy şuan senin kilonda olmak vardı vallahi :)
Bence bunu değil vicdan çorbası açlık grevi bile durduramaz
Bu şaka tabiiki, istediğin an bunu kesinlikle başarabileceğine eminim
Mutlaka mutlaka fatmam...çünki takımımız çok canlandı...yeni üyeleri de ekliycez...artık eski günlerimize dönücez...e madem rakip olacak takımın birinin kaptanınl da aldık yanımıza oooo önümüzdeki engelin birini yok ettik derrmişimAnladım canım ama şimdi öncelik 400 gr gerisi de verilmiş kilo olacak inşallah 4 gün var yaparım diye düşünüyorum
Görmeeem miiiii valla öyle kalsaydın seni aynuranın elinden ben bile kurtaramazdım valla aynen ikinizi başbaşa bırakır kaçardımHadi oradan gıcık gestapo sen dünkü kilo mu gördün mu 67.9 muydu neydi sen dusun bendeki yusuf yusufu. Sen ben geldim geleli toplam bir kilo bile veremedim naber
Hadi oradan gıcık gestapo sen dünkü kilo mu gördün mu 67.9 muydu neydi sen dusun bendeki yusuf yusufu. Sen ben geldim geleli toplam bir kilo bile veremedim naber
Mutlaka mutlaka fatmam...çünki takımımız çok canlandı...yeni üyeleri de ekliycez...artık eski günlerimize dönücez...e madem rakip olacak takımın birinin kaptanınl da aldık yanımıza oooo önümüzdeki engelin birini yok ettik derrmişim
O kapağa cevap vermemiştim arada kaynar diye ama maşallah gözündende kaçmıyo heeebudana kapak olsun perişkooooo...
Anaaaammmm kız ne ettin sen...bi de listeye girme niyetin var...sana mezun ol dedim dimiBen de tartıldım 62,2 yiiim
E sen de topla kapakları bi gün geri verirsin elbetO kapağa cevap vermemiştim arada kaynar diye ama maşallah gözündende kaçmıyo heee
Dün yaso abla şimdi sen oldu bana 2 kapak
Yok ama ben bu kiloyu 1 haftada aldım. Umuyorum kiii çabuk giderGörmeeem miiiii valla öyle kalsaydın seni aynuranın elinden ben bile kurtaramazdım valla aynen ikinizi başbaşa bırakır kaçardım
All işte aynuranı bir eşi daha yabugünden itibaren başlıyoruuzzz yemek içmek yasak sana
Sen onlara diyeceğine kendine bak yaaa olmuşsun 66lık tombiiikkk :)Anaaaammmm kız ne ettin sen...bi de listeye girme niyetin var...sana mezun ol dedim dimi
Cuma günü görüücezzzzzz kapakları onlara iadeee edivericeeeeemmmmmE sen de topla kapakları bi gün geri verirsin elbet
Sen önce bi kendini gaza getir listeye gir de sonra belki gaza gelirim bendebence bendeki bu gaza getirme beceresini kullanın benden faydalanın (ne de mütaviziyim ya )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?