Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen önce bi kendini gaza getir listeye gir de sonra belki gaza gelirim bendehahayyyyy
Senden zayıf olucaam bak görürsssüünn, sende yemeğe devaaam etttt damla peşinden koşup şişko anne dicek
perigunlugu ha gayret 3 kapağa yaklaştın kapacan hediyeyiiiii
Valla son bi tane kaldı haa gaayreetttt dicemde galiba son kapağı az önce aynura yaptı ve 3. kapağımı aldım hediyemi bekliyorum

Ayyyy dimi amakapağı iade edi verdin gayriyani kaptan ve yardımcıya bakarmısın bir birinin kilolarıyla dalga geçiyor övmek yerine

Not:ben mezun oldum bi kerem ne habeeer
Eee bu daha kötü işte kilo vermiş mezun olmuşsun ama hala boğazına dur demeyi öğrenmemişsin

ben en azından 67 ile izne ayrıldım şuan 69,1 aramızdaki farka baak beee

SÜPRİZZZZZZZZ PERİŞKOOOOOOO AÇ BAKALIM

Gaza getireyim dedim ama işe yaramıyo yaa sende
Yok kız yok..tık yok...beni gaza getirecek tek şey kocamın baya kilo aldın demesi...ama o da yok lokum gibisin diyo...e niye vereyim ki

Aaa bi de bu sabah tartıldımmmm
65.2yim ne habeeerrr...hem su içmiyom ve de akşam 11de bi koca clss yedim...eminim ki bu gün su içer akşam da 7de yersem yarın 64görürüm...ne yaparsan yap beni geçemezsinnnnnnn

Ahh yavrum küçüksün diye kandırmışlar seni dicemde bende genelde gidiyo şimdi ayıptır söylemesi ben şimdi diyete başlıyorum ahanda cumaya süper bir eksiyle gelirim biliyorum
Çok da kuçuk değilim kiii Bende de gidiyoo du bakalım cuma nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…