Vericem ben onları bu haftaAnaaaammmm kız ne ettin sen...bi de listeye girme niyetin var...sana mezun ol dedim dimi
Sen önce bi kendini gaza getir listeye gir de sonra belki gaza gelirim bendehahayyyyy
Valla son bi tane kaldı haa gaayreetttt dicemde galiba son kapağı az önce aynura yaptı ve 3. kapağımı aldım hediyemi bekliyorum
Ayyyy dimi amaSen onlara diyeceğine kendine bak yaaa olmuşsun 66lık tombiiikkk :)
Eee bu daha kötü işte kilo vermiş mezun olmuşsun ama hala boğazına dur demeyi öğrenmemişsinAyyyy dimi amakapağı iade edi verdin gayri yani kaptan ve yardımcıya bakarmısın bir birinin kilolarıyla dalga geçiyor övmek yerine
Not:ben mezun oldum bi kerem ne habeeer
Görcezzzz koza cadısı...hadi bakalım hodri meydanVericem ben onları bu hafta
Ha ha ha..hiç öpme hiç komik deyilEee bu daha kötü işte kilo vermiş mezun olmuşsun ama hala boğazına dur demeyi öğrenmemişsin
ben en azından 67 ile izne ayrıldım şuan 69,1 aramızdaki farka baak beee
Gaza getireyim dedim ama işe yaramıyo yaa sendeHa ha ha..hiç öpme hiç komik deyil
Senden zayıf olucaam bak görürsssüünn, sende yemeğe devaaam etttt damla peşinden koşup şişko anne dicek
Valla son bi tane kaldı haa gaayreetttt dicemde galiba son kapağı az önce aynura yaptı ve 3. kapağımı aldım hediyemi bekliyorum
Bi de bir birine takılan 4kişiye bakarmısın...4ü de bir birinden geri kalmaz ha
ama ama ben yemeden kilo veremiyorum kaptanım ya haksızlık etmeeeeeeeeBi de bir birine takılan 4kişiye bakarmısın...4ü de bir birinden geri kalmaz ha
Görcezzzz koza cadısı...hadi bakalım hodri meydan
Yok kız yok..tık yok...Gaza getireyim dedim ama işe yaramıyo yaa sende
Valla korkuyorum he senden
SÜPRİZZZZZZZZ PERİŞKOOOOOOO AÇ BAKALIM
Hepimiz beteriz yaaaaaBi de bir birine takılan 4kişiye bakarmısın...4ü de bir birinden geri kalmaz ha
1 Haftada aldım cumaya kadar birazı gitmez mi kii Hani çabuk gelen çabuk giderdi
1 Haftada aldım cumaya kadar birazı gitmez mi kii Hani çabuk gelen çabuk giderdi
Çok da kuçuk değilim kiiiAhh yavrum küçüksün diye kandırmışlar seni dicemde bende genelde gidiyo şimdi ayıptır söylemesi ben şimdi diyete başlıyorum ahanda cumaya süper bir eksiyle gelirim biliyorum
Ben çok kibat bi gacıyım kimsenin hediyesine dokanmamValla korkuyorum he sendeniçinden herşey çıkabilir, aynura açsın bence bunu
Hepimiz beteriz yaaaaa
Hee canım heee çok büyüksün 15,5Çok da kuçuk değilim kiiiBende de gidiyoo du bakalım cuma nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?