Şaka bi yana verirsin kozam mutlaka...gerçekten çabuk gelen çabuk gider...Vercem ben bi kereeem
Artık 15.5 değilim tam 1 ay sonra 16 yı doldurup 17 den gün alıyorum artııkHee canım heee çok büyüksün 15,5
İnşallah ablacııımmŞaka bi yana verirsin kozam mutlaka...gerçekten çabuk gelen çabuk gider...
İyi yapıyosun güzelim...afferim sana...İnşallah ablacııımmArtıkk tatlı falan yok sabahtan berii annemler yerken hiçbirşeye elleşmediiim
fatmacım benimde boya falan hiç yok ama arkadaşlar okadar israr ediyorlardıki ben de israrla boyatmayacam dedim ama beyazlar artık yavaş yavaş çıkmaya başladı tabi artıyor ve saçımda mevsilselmi yoksa başka bişedenmi bilmem çok dökülünce bari kına yakayım beslensin dedim yoksa boyayla işim olmaz uğraşamam ben . yarın güzelce dinlen kendine ayır günü
yaz çoçuklarada başlarının çaresine baksınlar:)))))
Biberli yoğurt dediğin, biberler doğranıp kavurarak yoğurtla yapılan meze tarzı yemek ise bence gayet iyi akşam yemeği için sadece biraz eksik, yanına destekleyici bir besin ekleseydin daha iyi olurdu. Ben olsam mesela yanına azcik tavuk ekledim.
Onun dışında kahvaltı ve öğlende güzel.
Zaten iştahı az olan az yeyen insanlar çok şanslı.benim görümcede öyle..ay açlıktan bayılıcam der oturur bi minik tabak bi şeyler yer sonra da patladım diye şikayet eder...ben de bi koca tabak yemrk yerim sonra doymaz yine yerim...ha karnım doyar ama gözüm doymaz ki...gözüm aç benim gözüm
Ayyy valla yordun bizi yaaaOhhh çok şükür hepsinin çenesini yordum da sustular
Çoooook büyümüşsün sen ya görmeyeliiiiiiiArtık 15.5 değilim tam 1 ay sonra 16 yı doldurup 17 den gün alıyorum artııkÇok büyüğüm dimmiii
Ayyy valla yordun bizi yaaa
Çoooook büyümüşsün sen ya görmeyeliiiiiii
perişko benden niye korkuyon gı bak aynura açtı kapaklar çıktıııııııııValla korkuyorum he sendeniçinden herşey çıkabilir, aynura açsın bence bunu
Hepimiz beteriz yaaaaa
fatmacım haklısın başının etini yemesinlerdense yemek yaparım daha iyi demicanım bugün dünden yemeğim var yok desem 5 erkek meni yerler hiç güçleri yetmese kafamın etini yerler şimdi evi toplanacağim bütün gezme tekliflerine hayır dedim işimden sonra yürüyüşümü yapıp belki dinlenebilirim
canım yoğurda kırmızı biber kattım geçiştirdim ama okadar nar ekşisi falan herhalde güzel bir salata yapıp yerim bugün
kaptanım yaşadığın için zayıfta olsan bizi bukadar iyi anlıyosun
kaptanım regli olmuşum başlaması 600 gr +yım dikkat edeceğim cumaya kadar reglide yapılacak bir şey varsa yapayım
keklikçim benim mide rahatsız yoksa limonu kabuğuyla yiyen biriydim yanlız nar ekşisinin kalori değerinin fazla olduğunu söyledi arkadaşlar biraz kontrollü yemek gerektiğini söylediler bende bazen limonlu bazen nar ekşili bazende sirkeli yada sumaklı yapıyorum salataları. bu arada vazgeçilmezlerimden biride acıdırrrrr midem rahatsızda olsa her yemeğim acııııısirkemide kendim yaptım deneyin arkadaşlar hazır sirkelerden güzel oluyor.
metobolizma çalışıyor ne yapsınlar o zayıf insanları izleyin lütfen çok yavaş yemek yerler mıy mıy sinir olursun ama işte zayıflar arkadaşım olay bu ben yemek yemem 5dakkayı geçmezyavaş ye kardeşim yavaş ye arkandan atlı koşmuyor.
Kız bu hafta paylaşımda bildirim yoktu ya onu hatırladım birdennnben dün delirdim ya 2.600le mahv olucaz diye biriniz de demiyor ki dur aynura geçen hafta bildirim yoktu
wuuu burası kızışıyorHadi oradan gıcık gestapo sen dünkü kilo mu gördün mu 67.9 muydu neydi sen dusun bendeki yusuf yusufu. Sen ben geldim geleli toplam bir kilo bile veremedim naber
Ben de tartıldım 62,2 yiiim
Ayyyy dimi amakapağı iade edi verdin gayri yani kaptan ve yardımcıya bakarmısın bir birinin kilolarıyla dalga geçiyor övmek yerine
Not:ben mezun oldum bi kerem ne habeeer
Yok kız yok..tık yok...beni gaza getirecek tek şey kocamın baya kilo aldın demesi...ama o da yok lokum gibisin diyo...e niye vereyim ki
Aaa bi de bu sabah tartıldımmmm
65.2yim ne habeeerrr...hem su içmiyom ve de akşam 11de bi koca clss yedim...eminim ki bu gün su içer akşam da 7de yersem yarın 64görürüm...ne yaparsan yap beni geçemezsinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?