Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bugün dünden yemeğim var yok desem 5 erkek meni yerler hiç güçleri yetmese kafamın etini yerler şimdi evi toplanacağim bütün gezme tekliflerine hayır dedim işimden sonra yürüyüşümü yapıp belki dinlenebilirim

canım yoğurda kırmızı biber kattım geçiştirdim ama okadar nar ekşisi falan herhalde güzel bir salata yapıp yerim bugün

kaptanım yaşadığın için zayıfta olsan bizi bukadar iyi anlıyosun
kaptanım regli olmuşum başlaması 600 gr +yım dikkat edeceğim cumaya kadar reglide yapılacak bir şey varsa yapayım

fatmacım haklısın başının etini yemesinlerdense yemek yaparım daha iyi demi

canım bende sirkemi kendim yapıyorum, özellikle elmalı kurabiye yaparsam elmaların kabuklarını vs. hemen bi kaba koyup bekletiyorum şimdi bir tanesi beklemede, evde sirkede var, sorun şu ki, sirkeyi fazla kullanmıyorum

ha haa canım bende yıllar önce bi nöbette arkadaşla kahvaltı aldık, bilirsin, ekmek, peynir zeytin, arkadaş 170 boyunda 45 kg civarı ve kilo alamaktan şikayetçi,her neyse ben yarım ekmeğe peynir zeytin koydum yiyorum, ama kızı izliyorum, eveledi geveledi, çeyrek ekmeği bile bitiremedi, arkadaşa dedim ki, ben diyette olduğum halde yarım ekmeği bitirdim sen yiyemedin, tabi kilo alamazsın :)

Son düzenleme:

kız lokum gibisin demiş, yani anlamı, vıcık vıcıksın yumuşak yumuşak, hatun dediğin taş gibi olur

öğlen yemeğimi yedim, o halde menümü verebilirim

sabah
2 sigara böreği (değişik bi peynir koydum tadı güzel mi diye baktım)
1 yumurta
1 domates

öğlen
1 but tavuk ( martı da olabilir, gerçi martılar tavuklardan daha organik di mi)
salata
yoğurt

akşam
5 köfte
salata
yoğurt

su 2 lt geçer

spor 40 dk yürüyüş
akşam müsait olursam 30 dk falan yine spor yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…