Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canım. Baktım internetten ama çok da bilgi yok sanırım

Kutlarım canim. Sayende bende geçen perşembe yaptım çok pratik ve nefis bir börek. ..

Yeni bir diyet dünya sağlık örgütü de paylaşmış o yüzden dikkatimi çekti.

Benim yaptığım gibi mi yaptın böreği? Lezzetli oluyor eşim çok beğenmişti :)

canım bende sirkemi kendim yapıyorum, özellikle elmalı kurabiye yaparsam elmaların kabuklarını vs. hemen bi kaba koyup bekletiyorum şimdi bir tanesi beklemede, evde sirkede var, sorun şu ki, sirkeyi fazla kullanmıyorum
Ya canım tarifini detaylı yap da yazayım,hiç denemedim sirke yapmayı

yok gelmedi, salı akşamı döneceklerdi ama kv. biraz daha idare etmemizi söyledi, sanırım pazar gününe kalacak, eşim bu hafta gece çalışacak, bakalım idare edebilecek mi oğlumu
Demekki kızın orda iyi yoksa kv koşa koşa gelirdi...mutlu ol canım benim aklın kalmasın orda ..

canım elmaların kabuğunu, ortadaki çekirdekli kısmı , yani çürük hariç, tüm elma çöpünü bi kaba koyup, içini su ile doldurup, ağzını kapatıyorum siyah bi poşete koyuyorum ve unutacağım bir yere bırakıyorum :)

tabi internette çok farklı tarifler var ama böylede oluyor yani, nohut bulgur koyanlarda var

keklik ben şöyle yapmıştım ilk yaptığımda 2 kilo elma yıkadım 4e böldüm bidona doldurdum 3lt kadar bidon 1kaşıkta bal koydum ha çekirdeklerini alıyorsun sonra üzerine tülbet geçirip lastikle koydum balkona arada karıştırdım bu karıştırma 1.5 ayı falan alıyor ama sıcak bir yere koyarsan çabuk olur üstü hava alacak sonra sinekleniyor korkma sirke sineği deniyor ona üstünde bi tabaka oluşuyor deniz anası gibi onu atmayacan oda sirkenin anası tadına bakarak sirke tadı oluştuğuna kanaaat getirdiğinde süzgüden geçiriyon ama o atmadığın sirke anasıyla daha sonra çok çabuk sirke yapabilirsin istediğin mesela akşam meyve yediniz mandalina portakalda olabilir hepsini bi kavonozda biriktir kendi çürüyüp sirkeleniyor. çok özür ilk anlattığım elmaların üstünü gececek kadar su ekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…