Tamam canım. Baktım internetten ama çok da bilgi yok sanırım
Kutlarım canim. Sayende bende geçen perşembe yaptım çok pratik ve nefis bir börek. ..
6 sında..çok teşekkür ederim canımmm, seninki ne zaman,
seninde az kalmış, şimdiden kutlamıyayım6 sında..
Kızın geldi mi tatilden?seninde az kalmış, şimdiden kutlamıyayım
Kızın geldi mi tatilden?
Aynen yaaa,çevrem o insanlarla dolu! Çok sinir oluyorum çooookAyyy o tipler daha da sinir bozucu
Hayır bi kerem o vıcık vıcık dediin marmelat lokum dediyin taşdan yumşak olan hani insanın ısırası gelir ya öylekız lokum gibisin demiş, yani anlamı, vıcık vıcıksın yumuşak yumuşak, hatun dediğin taş gibi olur
Ya canım tarifini detaylı yap da yazayım,hiç denemedim sirke yapmayıcanım bende sirkemi kendim yapıyorum, özellikle elmalı kurabiye yaparsam elmaların kabuklarını vs. hemen bi kaba koyup bekletiyorum şimdi bir tanesi beklemede, evde sirkede var, sorun şu ki, sirkeyi fazla kullanmıyorum
Demekki kızın orda iyi yoksa kv koşa koşa gelirdi...mutlu ol canım benim aklın kalmasın orda ..yok gelmedi, salı akşamı döneceklerdi ama kv. biraz daha idare etmemizi söyledi, sanırım pazar gününe kalacak, eşim bu hafta gece çalışacak, bakalım idare edebilecek mi oğlumu
kız lokum gibisin demiş, yani anlamı, vıcık vıcıksın yumuşak yumuşak, hatun dediğin taş gibi olur
valla benim bildiğim lokum yumuşacık olur,Hayır bi kerem o vıcık vıcık dediin marmelat lokum dediyin taşdan yumşak olan hani insanın ısırası gelir ya öylebuna dersin bakalım
canım elmaların kabuğunu, ortadaki çekirdekli kısmı , yani çürük hariç, tüm elma çöpünü bi kaba koyup, içini su ile doldurup, ağzını kapatıyorum siyah bi poşete koyuyorum ve unutacağım bir yere bırakıyorum :)Ya canım tarifini detaylı yap da yazayım,hiç denemedim sirke yapmayı
keklik ben şöyle yapmıştım ilk yaptığımda 2 kilo elma yıkadım 4e böldüm bidona doldurdum 3lt kadar bidon 1kaşıkta bal koydum ha çekirdeklerini alıyorsun sonra üzerine tülbet geçirip lastikle koydum balkona arada karıştırdım bu karıştırma 1.5 ayı falan alıyor ama sıcak bir yere koyarsan çabuk olur üstü hava alacak sonra sinekleniyor korkma sirke sineği deniyor ona üstünde bi tabaka oluşuyor deniz anası gibi onu atmayacan oda sirkenin anasıYa canım tarifini detaylı yap da yazayım,hiç denemedim sirke yapmayı
dedesi ve babaannesi çok seviyor kızımı, ay benimde öyle dedem olsaydı keşkeDemekki kızın orda iyi yoksa kv koşa koşa gelirdi...mutlu ol canım benim aklın kalmasın orda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?