ne yapalım saraycam benim hiç dedem olmadı babanannemde ben 8 yaşındayken öldü hiç hatırlamıyorum diyebilirim zaten diğerleri annem ilkokul 5teyken ölmüşler yazık anacığımda öksüz yetim kalmış.dedesi ve babaannesi çok seviyor kızımı, ay benimde öyle dedem olsaydı keşke
benimkilerde öyle, babam 7 yaşında annesini 12 yaşında babasını kaybetmiş, annemde 3 yaşında annesini 20 yaşlarında da babasını,, yani hiç dedem babaannem anneannem olmadıne yapalım saraycam benim hiç dedem olmadı babanannemde ben 8 yaşındayken öldü hiç hatırlamıyorum diyebilirim zaten diğerleri annem ilkokul 5teyken ölmüşler yazık anacığımda öksüz yetim kalmış.
Heeey yavrumm heeeeyy :) koca kız olmuş ablaları duydunuz muuuKoca kız oldum abla
Ne bileeem yaa senin kapaklardan herşey çıkabilirde o yüzden tırstım bi anperişko benden niye korkuyon gı bak aynura açtı kapaklar çıktıııııııııne bekliyordun bakem lokummu?
Evet kapakların sonu gelmiyor maşallah koleksiyon yapıcam yakındawuuu burası kızışıyorama iyi dedin peri artık kendine gelmeli
İşteee buuuduuurr yaaaaaaaaaaaa bunu bekliyordum bendeeekaptan bu gidişle 2. kez listeye girersin ne haberrrr
Hayırlı günler hanımlar ....
Nanacım ablana geçmiş olsun ....
Perim hoşgeldin . Bende diycedin kız yuvana gerimi döndün diye :)) hayırlısı olsun hoşgeldin.
Hoş geldin ablam...özledik ya...ben de geçen dedim zaten.o kadar antin kuntin börekler yapılmış sunum yapılmış ama en bilinrn börekler kazanmışÖyle yorgunumki az kestireyim :)))
Öptüm hepicinizi herkes iyidir inşallah .
Ha unutmadan hülyam yarışmada sanırım 3. Olmuşsun tam bakamadım tebrik ederim canım .
Ben kaçıncı oldumki
Bende bir daha katılırmıyım bilmiyorum o kadar emeğe karşı cimcimenin sabah kahvaltıya aceleyle yaptıgı sıgara böregi 2. Olunca tüm hevesim kaçti açıkçası . Kuzum oda şaşırdı zatenyinede herkesin eline sağlık ...
Yok kız vallaha öyle deyil.o beni kilolu görürse hemen söyler zaten...o zaman ben de kilo vermek için kolları sıvarımHeeey yavrumm heeeeyy :) koca kız olmuş ablaları duydunuz muuu
Ne bileeem yaa senin kapaklardan herşey çıkabilirde o yüzden tırstım bi an
Evet kapakların sonu gelmiyor maşallah koleksiyon yapıcam yakında
İşteee buuuduuurr yaaaaaaaaaaaa bunu bekliyordum bendeeebence kocası bilerek lokum gibisin diyo, diyete girince belki agresif oluyodur yada kimseye yedirmiyodur haliyle kocasınında işine gelmiyo iyisin iyi diyerek kandırıyo
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı da diyebiliriz aslında
Yok kız vallaha öyle deyil.o beni kilolu görürse hemen söyler zaten...o zaman ben de kilo vermek için kolları sıvarım
Heeey yavrumm heeeeyy :) koca kız olmuş ablaları duydunuz muuu
Ne bileeem yaa senin kapaklardan herşey çıkabilirde o yüzden tırstım bi an
Evet kapakların sonu gelmiyor maşallah koleksiyon yapıcam yakında
İşteee buuuduuurr yaaaaaaaaaaaa bunu bekliyordum bendeeebence kocası bilerek lokum gibisin diyo, diyete girince belki agresif oluyodur yada kimseye yedirmiyodur haliyle kocasınında işine gelmiyo iyisin iyi diyerek kandırıyo
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı da diyebiliriz aslında
O zaman demekki kocan balıketli seviyo, kadın dediğin ele avuca gelmedi diyoYok kız vallaha öyle deyil.o beni kilolu görürse hemen söyler zaten...o zaman ben de kilo vermek için kolları sıvarım
Bende çok denedim de gaza gelmiyoriyisin dememişki, lokum demiş, lokum neydi, lokum yumuşak bir şeker türü idi
O zaman demekki kocan balıketli seviyo, kadın dediğin ele avuca gelmedi diyo
Bu espri mevzusu bugünSarayca dan bulaştı bana, hükümsüzdür
Senin esprilerin son kullanma tarihi geçmişbalık etli sevmiyor, yahu adam lokum demiş, daha ne desin
kızzz benim espirilerim böyle bayat mıııı
Derin bir uykudaydım bir uyandım 62 kilo olmuşum uykuda yedim heraldene yaptın kozam yaaaa, geçtim seni bu arada
Sevdiğimizden heep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?