Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dedesi ve babaannesi çok seviyor kızımı, ay benimde öyle dedem olsaydı keşke
ne yapalım saraycam benim hiç dedem olmadı babanannemde ben 8 yaşındayken öldü hiç hatırlamıyorum diyebilirim zaten diğerleri annem ilkokul 5teyken ölmüşler yazık anacığımda öksüz yetim kalmış.

benimkilerde öyle, babam 7 yaşında annesini 12 yaşında babasını kaybetmiş, annemde 3 yaşında annesini 20 yaşlarında da babasını,, yani hiç dedem babaannem anneannem olmadı bi üvey anne annemiz vardı rahmetli, onuda çok severdim ama pek cimriydi, zorlan kendime birşeyler aldırırdım, benide öz torunlarından ayırmazdı hatta daha çok severdi. Allah hepsine rahmet etsin..

Öyle yorgunumki az kestireyim :)))

Öptüm hepicinizi herkes iyidir inşallah .

Ha unutmadan hülyam yarışmada sanırım 3. Olmuşsun tam bakamadım tebrik ederim canım .
Ben kaçıncı oldumki
Bende bir daha katılırmıyım bilmiyorum o kadar emeğe karşı cimcimenin sabah kahvaltıya aceleyle yaptıgı sıgara böregi 2. Olunca tüm hevesim kaçti açıkçası . Kuzum oda şaşırdı zaten yinede herkesin eline sağlık ...

Koca kız oldum abla
Heeey yavrumm heeeeyy :) koca kız olmuş ablaları duydunuz muuu
perişko benden niye korkuyon gı bak aynura açtı kapaklar çıktııııııııı ne bekliyordun bakem lokummu?
Ne bileeem yaa senin kapaklardan herşey çıkabilirde o yüzden tırstım bi an
wuuu burası kızışıyor ama iyi dedin peri artık kendine gelmeli
Evet kapakların sonu gelmiyor maşallah koleksiyon yapıcam yakında
kaptan bu gidişle 2. kez listeye girersin ne haberrrr
İşteee buuuduuurr yaaaaaaaaaaaa bunu bekliyordum bendeee bence kocası bilerek lokum gibisin diyo, diyete girince belki agresif oluyodur yada kimseye yedirmiyodur haliyle kocasınında işine gelmiyo iyisin iyi diyerek kandırıyo
Hayırlı günler hanımlar ....

Nanacım ablana geçmiş olsun ....

Perim hoşgeldin . Bende diycedin kız yuvana gerimi döndün diye :)) hayırlısı olsun hoşgeldin .

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı da diyebiliriz aslında

Hoş geldin ablam...özledik ya...ben de geçen dedim zaten.o kadar antin kuntin börekler yapılmış sunum yapılmış ama en bilinrn börekler kazanmış

Yok kız vallaha öyle deyil.o beni kilolu görürse hemen söyler zaten...o zaman ben de kilo vermek için kolları sıvarım

iyisin dememişki, lokum demiş, lokum neydi, lokum yumuşak bir şeker türü idi

Yok kız vallaha öyle deyil.o beni kilolu görürse hemen söyler zaten...o zaman ben de kilo vermek için kolları sıvarım
O zaman demekki kocan balıketli seviyo, kadın dediğin ele avuca gelmedi diyo
Bu espri mevzusu bugün Sarayca dan bulaştı bana, hükümsüzdür

bugün inanılmaz bir iştahsızlık ve biraz da bulantı var. ne hasta oldum ne iyiyim diyebiliyorum. iştehsızlığı değerlendirip bişey yemeyeyim diye düşündüm ama akşam cozutmaktan korkup, zorla yemek yedim
bu arada bugün ölçülerimi tekrar aldım veee sonuç çok güzel çıktı! 20 günde her yerden 2-3 cm gitmiş nerdeyse! sadece göğüsten 1 cm gitmiş kiii buna çok sevindim zaten yok denecek kadar küçükler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…