ne yapalım saraycam benim hiç dedem olmadı babanannemde ben 8 yaşındayken öldü hiç hatırlamıyorum diyebilirim zaten diğerleri annem ilkokul 5teyken ölmüşler yazık anacığımda öksüz yetim kalmış.
Çoook teşekkür ederimperigunlugu hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim .
Cnm burayA gelemezsen de bana hergun msj atabilir misin,kolayına geliyorsa özel de olurEvetttttt ben git gide kötüye gidiyorumYarın sabah tartılıp startııı veriyorum Haftaya sınav haftam o hafta buraya gelemem ama olsuuun en azından tatlı,vs yemeden dönmek istiyorum. 2 Aralık benim doğum günüm o sabah tartıda 56,9 bile görsem ne mutlu olurum
Çoook teşekkür ederimbende seni gördüğüme çok çok sevindim. Kilon ne alemde bakalım ?
Cnm burayA gelemezsen de bana hergun msj atabilir misin,kolayına geliyorsa özel de olur
O gün cis yedin mi motivasyonun nasıl vs
Günün Özeti şeklinde 2 Dakika'nı almaz
Ben de sana uzun cvp yazmam
Okuyup vakit kaybetme diye
Olur mu
Gecmiş olsun cnmKaptanım kaç gündür hastayım kafamı kaldıramadım yataktan pek.Menülerimi yazıcam hergün düzenli söz
Söylemem bananerakibem nasılsın nasıl gidiyor .
Ay canım nice senelereeeeeOf 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani
Kizlar bu gün benim doğum gunum. Kocam işte, oğlum uyuyor. Kizim yanimda değil. bari siz kutlayinda moral bulayim biraz
L
Söylemem banane
Geçicem seni gecicem seni
Çocuk ruhlu çatlak bir rakiben var (ben )
Ayneeeenn verelim valla yaaageçen cuma 66,3 tü canım . sende kürkçü dükkanına geldiğine göre geri kalan kiloları beraber verelim .
Kekliğim ekmek Yaptım ama seker ve tuz katmadimDün akşam stresten dolayı yemek yemedim arkadaşlar. Malum seçim stresi vardı,şimdi stres bitti!
Yeşil mercimekli salataKimseler var mı? Nasılsınız neler yapıyorsunuz? Biri bana akşam ne yapayım onu soyleyi versin
L
Söylemem banane
Geçicem seni gecicem seni
Çocuk ruhlu çatlak bir rakiben var (ben )
Aman dikkat ablam yağmur rüzgar ile çarpar fena hasta eder dikkat etslm nasılsınız kızlar ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gittim birazda hava alayım hemde yürümüş olurum hava açıktı şemsiyede almadım ilacımı aldım sonra orda çalışan bir arkadaşla 5 dakka sohbet ettim geri dönüş yolunda yağmura yakalandım çok yağmıyordu bankaya uğrayıp oğluma para yollayacaktımki bankamatiğin önünde bi güzel ıslandım tabi üşüdümde inşallah hasta olmam tabi bu arada 1saatlik işim oldu 2 saat öğle yemeğimi kaçırdım bende sebze çorbası yapmıştım ondan içtim biraz içim ısındı. amma dert yandım gene demi
Canım bana hergun yatmadan o gün menünden memnununuzunSaolasın hocam artıdayım maalesef
Regl bitmek üzere toparlanacam artık
Kursa gitmek okuldan çocukları alıp bırakmak koşturup duruyorum bu yüzde. Öğün atlatıp akşamları abartıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?