Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ALLAH rahmet eylesin anneanemi 2 yıl önce kaybettim . dedemler ve babaannem hala hayattalar ALLAH onlara hayırlı ömürler nasip etsin İNŞALLAH . benim oğluşunda dedeleri hayatta değil . ama babaannemiz ve annemiz çok seviyorlar .

Cnm burayA gelemezsen de bana hergun msj atabilir misin,kolayına geliyorsa özel de olur
O gün cis yedin mi motivasyonun nasıl vs
Günün Özeti şeklinde 2 Dakika'nı almaz
Ben de sana uzun cvp yazmam
Okuyup vakit kaybetme diye
Olur mu

rakibem nasılsın nasıl gidiyor .

slm nasılsınız kızlar ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gittim birazda hava alayım hemde yürümüş olurum hava açıktı şemsiyede almadım ilacımı aldım sonra orda çalışan bir arkadaşla 5 dakka sohbet ettim geri dönüş yolunda yağmura yakalandım çok yağmıyordu bankaya uğrayıp oğluma para yollayacaktımki bankamatiğin önünde bi güzel ıslandım tabi üşüdümde inşallah hasta olmam tabi bu arada 1saatlik işim oldu 2 saat öğle yemeğimi kaçırdım bende sebze çorbası yapmıştım ondan içtim biraz içim ısındı. amma dert yandım gene demi

Aman dikkat ablam yağmur rüzgar ile çarpar fena hasta eder dikkat et

Saolasın hocam artıdayım maalesef
Regl bitmek üzere toparlanacam artık
Kursa gitmek okuldan çocukları alıp bırakmak koşturup duruyorum bu yüzde. Öğün atlatıp akşamları abartıyorum sanırım
Canım bana hergun yatmadan o gün menünden memnununuzun
Sporundan memenin musun
Yarin neler yapacaksın
Moralin nasıl
Bunları her gece bekliyorum
Lütfen 2 dkkini ayır
Kısa bir msjla Gününü özetle ve hedefini bana yaz
Ayni şekilde
firuzeew besive koza16 ksrays _AYNURA_ yasom7272

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…