Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyiyiz ablacığım çok şükür . aman abla dikkat et kendine hasta olma .

dr ayça kaya diyor..........
Evden dışarı çıktığımızda ani açlık ataklarına yakalanabiliyoruz, böyle kriz zamanlarında da açlığımızın düzeyi çok yüksek olduğu için bol tahıllı ve yağlı yiyecekler daha çekici geliyor.. Çantanıza atacağınız "kurtarıcı atıştırmalıklar" sizi yanlış yiyeceklerden koruyacak Kuru erik, kayısı, üzüm gibi hem bağırsak dostu hem tok tutan hem de şekeri dengeleyen yiyecekler 1 avuç leblebi (yine tok tutucu etkisi büyük olan bir atıştırmalık) ayrıca yanınıza rahatça alabileceğiniz taze meyveler (elma, armut gibi) ceviz,badem gibi sağlıklı atıştırmalıklar. Fakat bunları da porsiyon belirleyerek yanınıza almalısınız ki farkında olmadan yüksek porsiyonlar tüketmeyelim

Ay deme öyle en börek canavarınız benim hiç dayanamam
Desene Allahtan önce tanismamisiz, 150 kilo olurduk
parça etlede kıymaylada sote yapabilirsin köfte yapmak istemiyosan nanacım bol soğan biber domates yanına salata ayran al sana menü
Bunlar olur , menüm çıkmış oldu
Tavuk, balık, kıymalı kabak yemeği bunları bildiğinden çoğunluk menüm bunlar arasında dönüp dönüp duruyor, en azından aralarına 2 3 yemek daha eklesem çeşit olur bana.

Geçmiş olsun canım.Aşurenide allah kabul etsin.

Reactions: Naz
evde ne var nanacım sebzemi etmi ne yemen gerekiyor akşama söyle bişey uydurayım sana

bazen protein öğününde mende zorlanıyorum 2 hş yumurta
peynir
lor çökelekte katarak saltana protein öğünü yapabilirsin hagtada 1 2 kere nohut mercimek kuru fasulye börülce barbunyada kullanabilirsin proteini yüksek karbonhitratlardır içine sinmezsse ekmepini azaltıp bunları rahat rahat yiyebilirsin canım

perişkom neler değişmiş anlat bakem neyi anlamadın

canım aradım ödem söktürücü çayını bulamadım bir daha tarif edermisin kaptanım yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…