- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
slm nasılsınız kızlar ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gittim birazda hava alayım hemde yürümüş olurum hava açıktı şemsiyede almadım ilacımı aldım sonra orda çalışan bir arkadaşla 5 dakka sohbet ettim geri dönüş yolunda yağmura yakalandım çok yağmıyordu bankaya uğrayıp oğluma para yollayacaktımki bankamatiğin önünde bi güzel ıslandım tabi üşüdümde inşallah hasta olmam tabi bu arada 1saatlik işim oldu 2 saat öğle yemeğimi kaçırdım bende sebze çorbası yapmıştım ondan içtim biraz içim ısındı. amma dert yandım gene demi
Yeşil mercimeğim yokYeşil mercimekli salata
Yeşil mercimeği ısla 20 dakikada filan pişiyor
Sonra salata olarak da istediğini kat
Cok guzel oluyor
Türk insanı t9 maduru, benimde kendince düzeltiyor ama hep olmayacak kelimelere çevirerekTelefon her kelimeyi duzeltince Saçma konuşma ortaya cikiyor
benden menü çıkmaz nanacımKimseler var mı? Nasılsınız neler yapıyorsunuz? Biri bana akşam ne yapayım onu soyleyi versin
eline sağlık callanım bende özendim size çarşamba günüde ben yapayım bakalım benimki nasıl olacakKekliğim ekmek Yaptım ama seker ve tuz katmadim
Tam buğday unundan Yaptım
Insallah guzel olmuştur
Biraz fazla pişirdim galiba
abla ben yarım kilo una bir tatlı kaşığı bal öneriyorum. tuz çok aratmıyor da bal tat veriyor.eline sağlık callanım bende özendim size çarşamba günüde ben yapayım bakalım benimki nasıl olacak
Sarayca geçmiş doğum günün kutlu olsun canım . nice senelere
Ay canım nice senelereeeee
Öğlen sebze yemeği yedim, etli birşeyler istiyorum ama tavuk ve balık dışında.evde ne var nanacım sebzemi etmi ne yemen gerekiyor akşama söyle bişey uydurayım sana
Bende yeni yeni burada öğreniyorum. Yoksa bir börek açarım parmak marmak kalmazbenden menü çıkmaz nanacımyağlı salçalı yemek sorsan döktürürdüm ama hafif yemek ve salatalar konusunda zır cahilim resmen
parça etlede kıymaylada sote yapabilirsin köfte yapmak istemiyosan nanacım bol soğan biber domates yanına salata ayran al sana menüBende yeni yeni burada öğreniyorum. Yoksa bir börek açarım parmak marmak kalmaz
Ay deme öyle en börek canavarınız benim hiç dayanamamBende yeni yeni burada öğreniyorum. Yoksa bir börek açarım parmak marmak kalmaz
Desene Allahtan önce tanismamisiz, 150 kilo olurdukAy deme öyle en börek canavarınız benim hiç dayanamam
Bunlar olur , menüm çıkmış olduparça etlede kıymaylada sote yapabilirsin köfte yapmak istemiyosan nanacım bol soğan biber domates yanına salata ayran al sana menü
perişkom neler değişmiş anlat bakem neyi anlamadın_AYNURA_ lütfen bana burda ne olduğunu anlatır mısın
Ben gittim gideli ne çok şey değişmiş ya yakında ben kimim nerdeyim dicem
Hakikaten ben yardımcı mıyım neyim ben çöz beni
Geçmiş olsun canım.Aşurenide allah kabul etsin.bugün regli oldum çok fena karnım ağrıyor . gribimde geçmedi hala . ALLAH kabul ederse cumartesi günü aşuremide yaptım . kalabalık bir arkadaş grubu çağırıp hepsini yedirdim onlara . ama çok yoruldum dün oy kullanmak dışında yerimden bile kalkamadım .
Hiç sorma gece çay demleyip aman bu çayda boş gitmio deyip kaç kere börek açmışlığım var olurduk kız sende bendenmişinDesene Allahtan önce tanismamisiz, 150 kilo olurduk
evde ne var nanacım sebzemi etmi ne yemen gerekiyor akşama söyle bişey uydurayım sana
Desene Allahtan önce tanismamisiz, 150 kilo olurduk
canım 3 4 yıl önce menim 150 kiloya yalnız 3 kilom kalmıştı şimdi çok şükür halime
Bunlar olur , menüm çıkmış oldu
Tavuk, balık, kıymalı kabak yemeği bunları bildiğinden çoğunluk menüm bunlar arasında dönüp dönüp duruyor, en azından aralarına 2 3 yemek daha eklesem çeşit olur bana.
perişkom neler değişmiş anlat bakem neyi anlamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?