Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 çubuk tarçın
5 6 adet karanfil
5 6 top karabiber
1 parça kuru yada taze zencefil
1 yeşil elma
1 dilim limon
akşamdan bir litre sürahinin içine at bunları sıcak su ekle sabah içersin canım ben tatlı kaşığı yeşil çayda ekliyorum
AFİYET OLSUN

N Nana dün ben ne yaptım biliyonmu hamsilerin kılçıklarını çıkardım bol soğan ve yeşil biberle kavurdum baharatta attım çok güzel oldu tadı. biraz karışık gibi olabilir ama ben kavurmaları severim bide balık kızartamam çünkü kokudan yiyemem.

Mesela ilk sayfada puan falan var onları anlamadım, sonraaa en son haftanın kaptanları vardı onu biliyorum az çok, başkada ne var ne yoksa işte, hem bana niye soruyosun yaa anlamayan benim
puanlama sistemi yapmıştık 2 kişi haftanın kaptanı oluyordu ve menüleri puanlıyordu ama zor oldu çünkü menüleri takip etmek ve heyacanını kaybetti bende bir öneride bulundum gruplara ayıralım dedim gene puan olsun isteyenler olduğu için bu sistemi ama kimseden ses çıkmadı böyle bıraktık.

Heeee anladımmmm :)) tamam yeni şeyler üretiriz o zaman ya

Ben yeni bişi buldum, her cıs yiyen yada spor yapmayanı dövelim kırbaçla

Hiç sorma gece çay demleyip aman bu çayda boş gitmio deyip kaç kere börek açmışlığım var olurduk kız sende bendenmişin
Ah hiç deme, bende poğacalar yapardım kıymalı, zeytinli, patatesli, kaşarlı. Çokta güzel giderdi gecenin bir körü, giderdi de hep miydeye, hep yağ olarak kalırdı

Çiğ hamsinin kılçığını nasıl ayırıyorsun abla?

Ekmek kullanmıyorum daha,
Nohut, mercimek, kuru fasulye de yapıyorum arada. Börülce şu kuru fasuyleye benzeyen şey mi?

Bende surekli ızgara yapıyordum balığı, kizartmiyorum ama surekli aynısını yemeklede olmuyor, bende böyle yapayım. Limon koydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…