Hiç sorma gece çay demleyip aman bu çayda boş gitmio deyip kaç kere börek açmışlığım var olurduk kız sende bendenmişin
Bende yeni yeni burada öğreniyorum. Yoksa bir börek açarım parmak marmak kalmaz
1 çubuk tarçınbazen protein öğününde mende zorlanıyorum 2 hş yumurta
peynir
lor çökelekte katarak saltana protein öğünü yapabilirsin hagtada 1 2 kere nohut mercimek kuru fasulye börülce barbunyada kullanabilirsin proteini yüksek karbonhitratlardır içine sinmezsse ekmepini azaltıp bunları rahat rahat yiyebilirsin canım
canım aradım ödem söktürücü çayını bulamadım bir daha tarif edermisin kaptanım yap dedi
Tatlım artık hayat okadar hızlıki elde uğraşıp vakit kaybetmeye değmiyo.Hiç uğraşma hem zamana hemde aldırdığı kilolara yazıkmaşallah çok hamaratsınız 18 yıllık evliyim hiç börek açmadım hep hazır yufka kullandım
: ))))₺ama ama ben çok merak ettim ucundan birazcık söylesen olma mı ?
Mesela ilk sayfada puan falan var onları anlamadım, sonraaa en son haftanın kaptanları vardı onu biliyorum az çok, başkada ne var ne yoksa işte, hem bana niye soruyosun yaa anlamayan benimperişkom neler değişmiş anlat bakem neyi anlamadın
puanlama sistemi yapmıştık 2 kişi haftanın kaptanı oluyordu ve menüleri puanlıyordu ama zor oldu çünkü menüleri takip etmek ve heyacanını kaybetti bende bir öneride bulundum gruplara ayıralım dedim gene puan olsun isteyenler olduğu için bu sistemi ama kimseden ses çıkmadı böyle bıraktık.Mesela ilk sayfada puan falan var onları anlamadım, sonraaa en son haftanın kaptanları vardı onu biliyorum az çok, başkada ne var ne yoksa işte, hem bana niye soruyosun yaa anlamayan benim
Heeee anladımmmm :)) tamam yeni şeyler üretiriz o zaman yapuanlama sistemi yapmıştık 2 kişi haftanın kaptanı oluyordu ve menüleri puanlıyordu ama zor oldu çünkü menüleri takip etmek ve heyacanını kaybetti bende bir öneride bulundum gruplara ayıralım dedim gene puan olsun isteyenler olduğu için bu sistemi ama kimseden ses çıkmadı böyle bıraktık.
DelüüüüHeeee anladımmmm :)) tamam yeni şeyler üretiriz o zaman ya
Ben yeni bişi buldum, her cıs yiyen yada spor yapmayanı dövelim kırbaçla
Kilo alana da recm mi yapacaksın gestapo yoksa fırınlarda yakıp sabun muHeeee anladımmmm :)) tamam yeni şeyler üretiriz o zaman ya
Ben yeni bişi buldum, her cıs yiyen yada spor yapmayanı dövelim kırbaçla
Delüüüü
Kilo alanı da dışlicaz her gün sabah öğle akşam duvarına tükürücezKilo alana da recm mi yapacaksın gestapo yoksa fırınlarda yakıp sabun mu
Peri bu kapaklarla sen tabak çanak herşeyi alır çeyizi düzersin benden demesiKiz perii sen hele bi kilonu ver listeye girde, sonra konusuruz bunları
Ah hiç deme, bende poğacalar yapardım kıymalı, zeytinli, patatesli, kaşarlı. Çokta güzel giderdi gecenin bir körü, giderdi de hep miydeye, hep yağ olarak kalırdıHiç sorma gece çay demleyip aman bu çayda boş gitmio deyip kaç kere börek açmışlığım var olurduk kız sende bendenmişin
Ekmek kullanmıyorum daha,bazen protein öğününde mende zorlanıyorum 2 hş yumurta
peynir
lor çökelekte katarak saltana protein öğünü yapabilirsin hagtada 1 2 kere nohut mercimek kuru fasulye börülce barbunyada kullanabilirsin proteini yüksek karbonhitratlardır içine sinmezsse ekmepini azaltıp bunları rahat rahat yiyebilirsin canım
Kiz perii sen hele bi kilonu ver listeye girde, sonra konusuruz bunları
Peri bu kapaklarla sen tabak çanak herşeyi alır çeyizi düzersin benden demesi
Benim şerbetli tatlılara zaafım varaynen mende pasta kurabiye fazla sevmem ama börek poğaca şerbetli tatlılar çok severim
Bende surekli ızgara yapıyordum balığı, kizartmiyorum ama surekli aynısını yemeklede olmuyor, bende böyle yapayım. Limon koydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?