Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy böyle kolay mıymış! Ben hep çıkarırım o zaman bundan sonra
biraz vakit alıyor xperi ama kılçıksız yemekte güzel hatta onu birbirine yapıştırıp kızartabilirsin köfte gibi olur yanlız tavaya sadece yağ gezdiriyonuz bol yağda değil
afiyet olsun

bide karadenizde sebzeli hamsi yapılır içine 1tane patetes biber domates soğan pazı maydonoz mısır unu ve yumurta tutması için karıştırılır ve sebzeli omlet gibi tavada pişirilir.

köpeğin olsun kız gelde yapayımmmmsözü bile olmaz ama ben yemem çünkü kızarttımmı yiyeyemem bizim evde kocam yapar hamsiyi ben ayıklar yıkar o kızartır.
İşin şakası bir yana cidden keşke 2 sene evvel tanışıyo olsaydık ben trabzon rize batum gezmiştim, kesin seni de görürdüm :)

Canım sen 4. Takım kaptanı degil misin
Takımı'n burada OLDUĞUNU görmesin ama : )))

Hahhahahah âlemsin yasom
Guzel ozetlemissin

Canım sen 4. Takım kaptanı degil misin
Takımı'n burada OLDUĞUNU görmesin ama : )))
Ooo canım sen haberleri duymamışsın yaa :) ben 4. takımdaki kaptanlığı bıraktım, _AYNURA_ çok ısrar etti illa gel illa gel dedi buraya geldim

Şaka bir yana kaptanlığı bıraktım, eskiden burda kaptan yardımcısıydım burda izne ayrıldım, eski takımıma geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…