ayıkladıktan sonra kılçığını tutuyorum çıkarıyorumÇiğ hamsinin kılçığını nasıl ayırıyorsun abla?
evet limon sıktım hatta ben sarımsakta doğradım benim damak tadım uymaya bilir arkadaşlarBende surekli ızgara yapıyordum balığı, kizartmiyorum ama surekli aynısını yemeklede olmuyor, bende böyle yapayım. Limon koydun mu?
demek öyle ha perisko bide tükürecen kız lama satın alalım bari takıma
Kilo alanı da dışlicaz her gün sabah öğle akşam duvarına tükürücez
demek öyle ha perisko bide tükürecen kız lama satın alalım bari takımakolay olur tükürmek deli yaaaaaa
Ayyy böyle kolay mıymış! Ben hep çıkarırım o zaman bundan sonraayıkladıktan sonra kılçığını tutuyorum çıkarıyorum
Bende ızgara yaparken limon sıkıyorum ama yemekte ekleniyor mu bilmiyordum. Bende çoğu yemekte sarımsağı severimevet limon sıktım hatta ben sarımsakta doğradım benim damak tadım uymaya bilir arkadaşlar
olluuuurrr alalııımmmm
biraz vakit alıyor xperi ama kılçıksız yemekte güzel hatta onu birbirine yapıştırıp kızartabilirsin köfte gibi olur yanlız tavaya sadece yağ gezdiriyonuz bol yağda değilAyyy böyle kolay mıymış! Ben hep çıkarırım o zaman bundan sonra
Tamam bi gün yap yeriz sözbiraz vakit alıyor xperi ama kılçıksız yemekte güzel hatta onu birbirine yapıştırıp kızartabilirsin köfte gibi olur yanlız tavaya sadece yağ gezdiriyonuz bol yağda değil
afiyet olsun
köpeğin olsun kız gelde yapayımmmmTamam bi gün yap yeriz söz
İşin şakası bir yana cidden keşke 2 sene evvel tanışıyo olsaydık ben trabzon rize batum gezmiştim, kesin seni de görürdüm :)köpeğin olsun kız gelde yapayımmmmsözü bile olmaz ama ben yemem çünkü kızarttımmı yiyeyemem bizim evde kocam yapar hamsiyi ben ayıklar yıkar o kızartır.
Canım sen 4. Takım kaptanı degil misinAklıma gelmişken yeni bi sürü arkadaş var belki beni tanımazlar diye şu formu bi daha doldurayım dedim yaaa :)
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Gizem
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1,45
KİLONUZ: İlk başlangıç kilom 84,9 idi, şuan bu sabah itibariyle 69,1
HEDEF KİLONUZ: 60 (demiştim ama 55e dek yolu var bence bu boyla)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Ahh bir bilseeem :) galiba zamanında yediğim kan iğneleri ve arı sütleri polenlerle başladı maceraaam :)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Zamanında vermek istememdeki en büyük sebep artık dizlerimdeki ağrılardı ama şuan cidden geçti hepsi, artık yeni sebebim ise 38 beden olmak
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Beni benceyasom7272 anlatsın
Hahhahahah âlemsin yasomdemi saraycammm bunlar şimdi hayatın acılarını görmediler . sabaha kalk kahvaltı hazırla çoçuğu kaldır hazırla kendin hazırlan kocan içerden bağırsın çorapım nerde diye koltuğun kenerındaydı o anda tepen atsınnnnn masaya oturmadan çoçuğun huysuzlukaları ben kreşe gitmek istemiyommmm yedirmeye çalışırken üstüne döksün zaten vaktin az o arada onu değiştir kocan kapıdan bağırır hadinnn diye daha anlatmayım
Zengin kocanın derdi de büyük oluyorzengin kocada fena değil aslında, evde hizmetçiler, parada bol, istediğin saatte kalkarsın ..
Ben de kaptım şifayı : ((((ben yapamadım bugün kahvaltı... ayy geçsin şu kırgınlığım bir an önce. dün bir bütün soğan yedim bugün daha iyiyim ama
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineBen de kaptım şifayı : ((((
Ayyy böyle kolay mıymış! Ben hep çıkarırım o zaman bundan sonra[/ ayyy ben yapamam yaaaa elime bile alamam balık yiyeceğimiz Zaman aldığımız yerde ya mangal ya da hamsi tava şeklinde yaptırıp alıyoruz ben evde yapamam ere bile çıplak elle dokunamam eldiven takarım. Yumurta da soyamam şeftali de acayip huylarım var yani
Ooo canım sen haberleri duymamışsın yaa :) ben 4. takımdaki kaptanlığı bıraktım,Canım sen 4. Takım kaptanı degil misin
Takımı'n burada OLDUĞUNU görmesin ama : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?