Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de kaptım şifayı : ((((
Geçmiş olsun callan ben bir bütün soğanı elma gibi yiyorum hastalık öncesi farkettiğimde çok zor geliyor tabi ama ilerlemiyor inan kaç senedir bu yöntemle yatağa düşecek kadar hasta olmayı engelledim.
Dayanabilirsen dene derim

Aaa ben de diyordum ki yanlış hatırladım başkası ile karıştırdım heralde. Kaptanlığı bıraktın demek.. Çok iyi kilo veriyordunuz ama neden bıraktın ki özel değilse

keklik_58
Ohh ne güzel... Bizde de bekarken hep babam temizlerdi evlendim direk eşime yıktım o görevi, "bizde erkekler temizler balığı biz böyle gördük "diyerekten

Ama eşim şimdi çok geç geliyor eve balık aldığımız zaman ayıklamak için onu beklersem akşam 8 de ancak yiyebiliriz mecbur ben yapıyorum

Hahhahahah âlemsin yasom
Guzel ozetlemissin
bunu hafif olanını anlattım ama en sinir olduğum ve tahamül edemediğim şeylerden biride koltuğun kenarına çıkarılan çoraplar tabi orda tutarmı yasemin hop çamaşır sepetine ve her seferinde sabahları aynı soru çorabım nerde koltuğun yanınan çıkarmıştım ya arkadaşım hergün aynı çorabımı giyecen sonra alış kaç sene geçmiş 50 yaşına gelmişsin hala aynı

Ooooooo lokummm : )))))))
Benimki de Tombis diyo bana : ))))

Bugün ki menüm
Sabah; domates, 2 yemek kaşığı lor, salatalık, 5 zeytin ve açık çay.
Öğlen; sebze yemeği, 1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı keten tohumu)
Akşam; et sote (biberli miberli), yeşil salata ve ayran.
Spor; 1.30 saat tempolu yürüyüş (2 3 aya kalmaz kosarimda)
Su; 3 litreye yakın.

perişko 4 takım kesmedi orda herkes kolay zayıflıyor burakiler zayıflayamıyor diye transfer ettik kaptan yardımcılığına baksana milleti dışlayıp bide tükürecekmişş
Kilo alanın saçını başını yolaarrrıımmmmmmm
Aaa ben de diyordum ki yanlış hatırladım başkası ile karıştırdım heralde. Kaptanlığı bıraktın demek.. Çok iyi kilo veriyordunuz ama neden bıraktın ki özel değilse
Öyle olması gerekti diyelim
perişko üzülme ben istanbula gelince görüşürüz sen bana dondurma ısmarlarsın ben hersene olmada geliyorum
Geel geeeel valla çooook sevinirim var yaaa beraber fink atarız istanbulda

Sigara Böreği ikinci mi olmus
Cok şaşırdım
Acaba resimlere bakmadan mi oy verdiler

Vuuuuu : ))))))))
Bugün gecmisi okumak cok eğlenceli
Peri bereketiyle geldi : ))))

Eskiden ben aslında bu kadar değildim ya sonradan oldu bi yanda herhalde tanıdıkça tanıştıkça, bide buraya gelince sanki baba evime dönmüş gibi hissettim kendimi öyle rahat rahat konuşuyorum

Hani yarın öbür gün olurda yanlış bir kelime edersem kesinlikle art niyetle değildir tamamen bu rahatlıktan kaynaklanıyor olurda hoşuna gitmezse bir söylediğim hemen uyarabilirsin tabii bu takımdaki herkes için geçerli yeni olan arkadaşlar pek beni tanımayabilir yanlış anlaşılmasın

Ay cok guzel cok sevindim
Iştahsız günleri iyi değerlendirmek Lazım gercekten
Iştah açılınca her şey daha zor

Bana istediğini diyebilirsin canım
Hatta sisko falan de memnun olurum
Gaza gelmem Lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…