perişko 4 takım kesmedi orda herkes kolay zayıflıyor burakiler zayıflayamıyor diye transfer ettik kaptan yardımcılığına baksana milleti dışlayıp bide tükürecekmişşCanım sen 4. Takım kaptanı degil misin
Takımı'n burada OLDUĞUNU görmesin ama : )))
Geçmiş olsun callan ben bir bütün soğanı elma gibi yiyorum hastalık öncesi farkettiğimde çok zor geliyor tabi ama ilerlemiyor inan kaç senedir bu yöntemle yatağa düşecek kadar hasta olmayı engelledim.Ben de kaptım şifayı : ((((
Aaa ben de diyordum ki yanlış hatırladım başkası ile karıştırdım heralde. Kaptanlığı bıraktın demek.. Çok iyi kilo veriyordunuz ama neden bıraktın ki özel değilseOoo canım sen haberleri duymamışsın yaa :) ben 4. takımdaki kaptanlığı bıraktım, @_AYNURA_ çok ısrar etti illa gel illa gel dedi buraya geldim
Şaka bir yana kaptanlığı bıraktım, eskiden burda kaptan yardımcısıydım burda izne ayrıldım, eski takımıma geri döndüm
bunu hafif olanını anlattımHahhahahah âlemsin yasom
Guzel ozetlemissin
perişko üzülme ben istanbula gelince görüşürüz sen bana dondurma ısmarlarsınİşin şakası bir yana cidden keşke 2 sene evvel tanışıyo olsaydık ben trabzon rize batum gezmiştim, kesin seni de görürdüm :)
Ooooooo lokummm : )))))))Yok kız yok..tık yok...beni gaza getirecek tek şey kocamın baya kilo aldın demesi...ama o da yok lokum gibisin diyo...e niye vereyim ki
Aaa bi de bu sabah tartıldımmmm
65.2yim ne habeeerrr...hem su içmiyom ve de akşam 11de bi koca clss yedim...eminim ki bu gün su içer akşam da 7de yersem yarın 64görürüm...ne yaparsan yap beni geçemezsinnnnnnn
Vereceksin tatbikiVercem ben bi kereeem
Hahhaha cok iyii yakız lokum gibisin demiş, yani anlamı, vıcık vıcıksın yumuşak yumuşak, hatun dediğin taş gibi olur
Vuuuuu : ))))))))Hayır bi kerem o vıcık vıcık dediin marmelat lokum dediyin taşdan yumşak olan hani insanın ısırası gelir ya öylebuna dersin bakalım
perişko 4 takım kesmedi orda herkes kolay zayıflıyor burakiler zayıflayamıyor diye transfer ettik kaptan yardımcılığına baksana milleti dışlayıp bide tükürecekmişş
Öyle olması gerekti diyelimAaa ben de diyordum ki yanlış hatırladım başkası ile karıştırdım heralde. Kaptanlığı bıraktın demek.. Çok iyi kilo veriyordunuz ama neden bıraktın ki özel değilse
Geel geeeel valla çooook sevinirim var yaaa beraber fink atarız istanbuldaperişko üzülme ben istanbula gelince görüşürüz sen bana dondurma ısmarlarsınben hersene olmada geliyorum
Aebenim cok özledik seni yahuHayırlı günler hanımlar ....
Nanacım ablana geçmiş olsun ....
Perim hoşgeldin . Bende diycedin kız yuvana gerimi döndün diye :)) hayırlısı olsun hoşgeldin.
demi demiAebenim cok özledik seni yahu
Sigara Böreği ikinci mi olmusÖyle yorgunumki az kestireyim :)))
Öptüm hepicinizi herkes iyidir inşallah .
Ha unutmadan hülyam yarışmada sanırım 3. Olmuşsun tam bakamadım tebrik ederim canım .
Ben kaçıncı oldumki
Bende bir daha katılırmıyım bilmiyorum o kadar emeğe karşı cimcimenin sabah kahvaltıya aceleyle yaptıgı sıgara böregi 2. Olunca tüm hevesim kaçti açıkçası . Kuzum oda şaşırdı zatenyinede herkesin eline sağlık ...
Vuuuuu : ))))))))
Bugün gecmisi okumak cok eğlenceli
Peri bereketiyle geldi : ))))
Ay cok guzel cok sevindimbugün inanılmaz bir iştahsızlık ve biraz da bulantı var. ne hasta oldum ne iyiyim diyebiliyorum. iştehsızlığı değerlendirip bişey yemeyeyim diye düşündüm ama akşam cozutmaktan korkup, zorla yemek yedim
bu arada bugün ölçülerimi tekrar aldım veee sonuç çok güzel çıktı! 20 günde her yerden 2-3 cm gitmiş nerdeyse!sadece göğüsten 1 cm gitmiş kiii buna çok sevindim zaten yok denecek kadar küçükler çünkü
Bana istediğini diyebilirsin canımEskiden ben aslında bu kadar değildim ya sonradan oldu bi yanda herhalde tanıdıkça tanıştıkça, bide buraya gelince sanki baba evime dönmüş gibi hissettim kendimi öyle rahat rahat konuşuyorum
Hani yarın öbür gün olurda yanlış bir kelime edersem kesinlikle art niyetle değildir tamamen bu rahatlıktan kaynaklanıyorolurda hoşuna gitmezse bir söylediğim hemen uyarabilirsin tabii bu takımdaki herkes için geçerli yeni olan arkadaşlar pek beni tanımayabilir yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?