Yok canım resimlerde vardı .Sigara Böreği ikinci mi olmus
Cok şaşırdım
Acaba resimlere bakmadan mi oy verdiler
hoşgeldin bacım nasılsın özeldik seniİyi akşamlar güzellikler
Çokkk teşekkür ederim bacımm sevgiler karşılıklı
onu yapmayacaktım zatiYok canım resimlerde vardı .
Yasemin köfte yarışları başlamışgitti senin fellah köftesi , yapmış birisi
Aaaaa süper buna çok sevindim :))) yalnız bi insan özellikle bana şişko de dermi yaaaBana istediğini diyebilirsin canım
Hatta sisko falan de memnun olurum
Gaza gelmem Lazım :)))
Oooo maşallaaah kasımda ne çok doğan var yaaa kasımda aşk başkadırKızlar sonunda 40 oldum
Çocuklar sabah hep öpüp kutlamışlardı ama başka bişi beklemiyordum . Kutlamam genelde eh yaşlanıyoruz işteküçük cadım çiçek almış gelmiş . Sonrasında beklentim yoktu yani
Hele o pastayı eve nasıl soktular bilmiyorum eşim almış ama kapıyı ben açmiştım elinde bişi yoktu
Hediyede çok sevdiğimi bildikleri için ebru seti almışlar ,:) ay dünyalar benim oldu 40 ka girdiğimi unuttum diycem nerdeyse
Hoşgeldin ablam özledik seniKızlar sonunda 40 oldum
Çocuklar sabah hep öpüp kutlamışlardı ama başka bişi beklemiyordum . Kutlamam genelde eh yaşlanıyoruz işteküçük cadım çiçek almış gelmiş . Sonrasında beklentim yoktu yani
Hele o pastayı eve nasıl soktular bilmiyorum eşim almış ama kapıyı ben açmiştım elinde bişi yoktu
Hediyede çok sevdiğimi bildikleri için ebru seti almışlar ,:) ay dünyalar benim oldu 40 ka girdiğimi unuttum diycem nerdeyse
1 çubuk tarçın
5 6 adet karanfil
5 6 top karabiber
1 parça kuru yada taze zencefil
1 yeşil elma
1 dilim limon
akşamdan bir litre sürahinin içine at bunları sıcak su ekle sabah içersin canım ben tatlı kaşığı yeşil çayda ekliyorum
AFİYET OLSUN
Kızlar sonunda 40 oldum
Ay sağolasın ablam düşünmen yeterCnm burayA gelemezsen de bana hergun msj atabilir misin,kolayına geliyorsa özel de olur
O gün cis yedin mi motivasyonun nasıl vs
Günün Özeti şeklinde 2 Dakika'nı almaz
Ben de sana uzun cvp yazmam
Okuyup vakit kaybetme diye
Olur mu
yemeklerden önce fatma 1er bardak aradada içebilirsincanım çok teşekkürler bu yaptığimiz miktarı aç karnınamı ve hepsini 1 gündemi içeçeğiz
canım doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle hayırlı ve uzun bir ömür dilerim iyiki doğmuşssun
Vereceksin tatbiki
Yoksa oklavayla bekliyorum yavru baykuşum : )))))))
yemeklerden önce fatma 1er bardak aradada içebilirsin
Dün saraycam bugun ben yarında habinin dogum günü . İlerleyen günlerdede hulyanınHabinar canım senin doğum günün 3 de değilmi doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla sıhhatle nice yıllar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?