Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar sevgili takımım
SABAH
2 DLM tam buğday ekmeği
1.5 hş yumurta
peynir
domaate salatalık
5 zeytin
ÖĞLE
tavuk
salata
ayran
ARA
3 KURU İNCİR içine ceviz koydum

AKŞAM
karnıbahar yemeği
ayran
salata

45 dk civarı yürüyüş2.5 lt civarı su
herkese hayırlı akşamlar

Merhaba arkadaşlar, cumartesi menüm:
sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, biber, bir büyük dilim peynir
öğlen: salata, iki dilim ekmek
ara:1 mandalina
akşam: salata, yoğurt, iki-üç kaşık pilav, 3-4 kaşık kadar et haşlama (ay ne yediğimi unuttum, eşime sordum ya:))
su: 1.5 litre spor: 30 dk yürüyüş.

pazar: seçim görevindeydim
sabah: yarım simit, çay
öğle: ekmek arası köfte, içinde patates kızartması da vardı, bir ayran
akşam: bir muz, 3-4 mandalina

su: 1.5 litre, spor: yok

pazartesi:
kahvaltı: mücver, domates, salatalık, peynir
ara:bir mandalina
öğle:mantar sote, turşu.
akşam: 3 tane içli köfte, ayran.
su: 2 litre, spor: leslie 3 mile

Kızlar sonunda 40 oldum

Çocuklar sabah hep öpüp kutlamışlardı ama başka bişi beklemiyordum . Kutlamam genelde eh yaşlanıyoruz işte küçük cadım çiçek almış gelmiş . Sonrasında beklentim yoktu yani

Hele o pastayı eve nasıl soktular bilmiyorum eşim almış ama kapıyı ben açmiştım elinde bişi yoktu
Hediyede çok sevdiğimi bildikleri için ebru seti almışlar ,:) ay dünyalar benim oldu 40 ka girdiğimi unuttum diycem nerdeyse

Bana istediğini diyebilirsin canım
Hatta sisko falan de memnun olurum
Gaza gelmem Lazım :)))
Aaaaa süper buna çok sevindim :))) yalnız bi insan özellikle bana şişko de dermi yaaa Allaahııımm bu takım uçuk kaçık takımı bence artık her telden var

Boşver sen zayıflama yaaa ben fit bi hatun olurken sende gelirsin buraya 3 kilom kaldı 5 kilom kaldı diye
Oooo maşallaaah kasımda ne çok doğan var yaaa kasımda aşk başkadır Niceee niceee mutlu senelereeeee

Galiba yanlış görmediysem Habinar ında doğum günüydü inşallah sallamıyorumdur Sağlıklı huzuurrluu mutlluuuu nice seneleree

Hoşgeldin ablam özledik seni Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere

canım çok teşekkürler bu yaptığimiz miktarı aç karnınamı ve hepsini 1 gündemi içeçeğiz

canım doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle hayırlı ve uzun bir ömür dilerim iyiki doğmuşssun

Ay sağolasın ablam düşünmen yeter Tabii olabilir telefona girebilirsem buraya da yazarım hemen

yemeklerden önce fatma 1er bardak aradada içebilirsin

Habinar canım senin doğum günün 3 de değilmi doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla sıhhatle nice yıllar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…