Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi akşamlar güzeller...

2 lt su
45 dk spor artık 13 bin adim atıldı...

Menü
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek

Ara
Üzüm
Kuru kayısı

Öğle

Patatesli köfte
Tavuk çorbası

Artık kızımla 3 çeşit yemek yiyoruz hafta ici ama ben bir iki lokma yedim yemeğin yarısını yani

ara fındık

Akşam
Ispanak
Yoğurt

Peri artık bu takımda misin ayyy hadi rakip olalım.
Ben de 67 ile ayrıldım izne ama su an 70 71 arasiyim bu cuma inşallah 69 u görürüm.

perigunlugu canım bu ishal kabızlık sıkmı oluyor ilk defamı oldu bir bağırsak düzenleyici kullan istersen canım.
Kısmen sık sayılabilir
Peri artık bu takımda misin ayyy hadi rakip olalım.
Ben de 67 ile ayrıldım izne ama su an 70 71 arasiyim bu cuma inşallah 69 u görürüm.
Eeveeeettt süpeeerr olurrr bende 69 kiloyum şuan haaydii başlıyoruz o halde ben yeşil çay falan içeyim ya ödem attırıcı bi çay may bişi söyleyin
Eee önemli olan zoru başarmak
Ben o zaman bi aç kalıp geleyim cumaya
Ayyy dişçiden geldim.2tane iyne yaptı ya biri uyuşturmadığı için.şuan sol yanağımı hiss etmiyorum...doktor az konuş dilini dudağını dişleye bilirsin dedi...ben de tamam ben de kkya yazarım dedim
Doktordan tescilli geveze

PAZARTESİ GÜNÜ MENUM:
SABAH : 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
ARA yarım nar 1 mandalina
ÖĞLE :ıspanak yoğurt
ARA 5 fındık 3 ceviz
AKŞAM : balık salata mantar
SU:2.5 lt
SPOR yarım saat yürüyüş
SALI GÜNÜ MENUM :
SABAH : 1 peynirli yumurta salatalık ve domates
ÖĞLE :1 yumurta 1 bardak süt
ARA 1 armut
AKŞAM 1 kase yogurt içinde yulaf kepegi ve tarçın
SU :3 litre
SPOR 30 dakika kondisyon bisiklet 3 km yürüyüş.
Inşallah güzel menüler verebilmisimdir kaptanım.

Ayyy dişçiden geldim.2tane iyne yaptı ya biri uyuşturmadığı için.şuan sol yanağımı hiss etmiyorum...doktor az konuş dilini dudağını dişleye bilirsin dedi...ben de tamam ben de kkya yazarım dedim
Ayy çok geçmiş olsun. Sen buradan konuş daha güzel zaten.

İyi akşamlar arkadaşlar,
sabah: bir yeşil çay, bir dilim ev yapımı pizza,bir mandalina
akşam: avuç içi kadar iki adet köfte, fırında patlıcan, biber ve domates(garnitür olarak), mantar sote.
su:1.5 litre spor: leslie 3 mil yapacağım inşallah.
Bugün dersim yoktu çok geç kalktım onun için sabah ve öğle birleşti.

Ahan da takımın iki kaçağı gelmiş emnyzk I Iremoz02
Askolsun kaptanım ben kaçak miyim. Kendim burda olmasam da kalbim hep sizinle.saka bi yana dun çok yogundum hic ugrayamadim.bugün de okuldan geldim hemen namazimi kilip temizliğe giristim Esim evde değil.mola vermek için oturdum da öyle yazıyorum.tenefuste falan gidiyorum neler yazilmis diye bakiyorum ama biseyler yazmaya vaktim olmuyor pek.müsait olduğum her an buradayim inşallah.çocuğu doyurup geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…