Kekliğim hakkında hayırlısı canım biZde heyecanla sonucu bekliyoruzAmin canım bu arada,Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin inşallah olmayanlara ve isteyenlere
:)) sen hiç susma saraycam mucuks ...tamam ya bundan sonra az konuşacağım, mesajı aldım ben
kendime gideyimde başka topicler bulayım bari
inşallah hayırlı haberler veririm arkadaşlar,rabbim her isteyene nasip etsin.Kekliğim hakkında hayırlısı canım biZde heyecanla sonucu bekliyoruz.
He bu aradaperigunlugu geçmiş olsun bağırsakları bozmuşsun geçmiş olsun dün okadar laf söyledin milletin yüzüne tükürdüm disladin yüce adalet nedeyim
Ama sende imkansızı istiyosun yaaa hahahahah 500 gr altında olmam demek 3 günde 2.5 kilo vermem demekBak söz veriyom sen bu cuma ayrıldığın kilonum 500gram altında listeye gir.ben paylaşıma öyle yazmazsam arap olayım
He bu aradaperigunlugu geçmiş olsun bağırsakları bozmuşsun geçmiş olsun dün okadar laf söyledin milletin yüzüne tükürdüm disladin yüce adalet nedeyim
Haaiiinnnnn
Yasemin hanim o senin verdiğin kahve Limon tarifi çok işe yaramisti bende. Tekrar teşekkür ederim.He bu aradaperigunlugu geçmiş olsun bağırsakları bozmuşsun geçmiş olsun dün okadar laf söyledin milletin yüzüne tükürdüm disladin yüce adalet nedeyim
Eee önemli olan zoru başarmakAma sende imkansızı istiyosun yaaa hahahahah 500 gr altında olmam demek 3 günde 2.5 kilo vermem demek
Kısmen sık sayılabilirperigunlugu canım bu ishal kabızlık sıkmı oluyor ilk defamı oldu bir bağırsak düzenleyici kullan istersen canım.
Eeveeeettt süpeeerr olurrrPeri artık bu takımda misin ayyy hadi rakip olalım.
Ben de 67 ile ayrıldım izne ama su an 70 71 arasiyim bu cuma inşallah 69 u görürüm.
Ben o zaman bi aç kalıp geleyim cumayaEee önemli olan zoru başarmak
Doktordan tescilli gevezeAyyy dişçiden geldim.2tane iyne yaptı ya biri uyuşturmadığı için.şuan sol yanağımı hiss etmiyorum...doktor az konuş dilini dudağını dişleye bilirsin dedi...ben de tamam ben de kkya yazarım dedim
Ayy çok geçmiş olsun. Sen buradan konuş daha güzel zaten.Ayyy dişçiden geldim.2tane iyne yaptı ya biri uyuşturmadığı için.şuan sol yanağımı hiss etmiyorum...doktor az konuş dilini dudağını dişleye bilirsin dedi...ben de tamam ben de kkya yazarım dedim
Askolsun kaptanım ben kaçak miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?