- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Aynura görmesinİyi akşamlar arkadaşlar,
sabah: bir yeşil çay, bir dilim ev yapımı pizza,bir mandalina
akşam: avuç içi kadar iki adet köfte, fırında patlıcan, biber ve domates(garnitür olarak), mantar sote.
su:1.5 litre spor: leslie 3 mil yapacağım inşallah.
Bugün dersim yoktu çok geç kalktım onun için sabah ve öğle birleşti.
Canım o pizza hiç olmamış..ev yapımı olması daha kötü ya kalın olur hamuru...eski günlerdeki menülerin de iyi deyildi eminecim...öylen teftiş ediyordum...çok şaşırmıştım....diyette olan biri öyle yemekler yemez...ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama iyi deyildi...bi de deneme haftandasın...böyle giderse daha da uzar deneme haftan...İyi akşamlar arkadaşlar,
sabah: bir yeşil çay, bir dilim ev yapımı pizza,bir mandalina
akşam: avuç içi kadar iki adet köfte, fırında patlıcan, biber ve domates(garnitür olarak), mantar sote.
su:1.5 litre spor: leslie 3 mil yapacağım inşallah.
Bugün dersim yoktu çok geç kalktım onun için sabah ve öğle birleşti.
Canım menülerin iyi,suyun sporun çok iyi ama katılımın çok az...bildirimlerinize baktınız mı kızlar.son 4günlük teftişi gördünüzmü...PAZARTESİ GÜNÜ MENUM:
SABAH : 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
ARA yarım nar 1 mandalina
ÖĞLE :ıspanak yoğurt
ARA 5 fındık 3 ceviz
AKŞAM : balık salata mantar
SU:2.5 lt
SPOR yarım saat yürüyüş
SALI GÜNÜ MENUM :
SABAH : 1 peynirli yumurta salatalık ve domates
ÖĞLE :1 yumurta 1 bardak süt
ARA 1 armut
AKŞAM 1 kase yogurt içinde yulaf kepegi ve tarçın
SU :3 litre
SPOR 30 dakika kondisyon bisiklet 3 km yürüyüş.
Inşallah güzel menüler verebilmisimdir kaptanım.
iyiyim canım sağol sen nasılsınhoşgeldin canım nasılsın .
vaaav saraycam kutlarım nihayet barajı geçmişsin darısıda menim 110 barajı geçmeme olsun tekrar kutlarum çoooook sevindiiim
aleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın hastanız nasıl oldu
vaaav saraycam kutlarım nihayet barajı geçmişsin darısıda menim 110 barajı geçmeme olsun tekrar kutlarum çoooook sevindiiim
aleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın hastanız nasıl oldu
Bildirimler bakmamistim. Simdi Gor dum aynuracim. Benim için teftişi biraktim demişsin. Haklısın giremedim son zamanlarda,.az önce De yazmıştım gerçekte n çok yoğundum. Bu yil cocuk krese yeni basladi benim okulum tam gun ev islerini de tek basima goturuyorum.Ama mazeret değil tabi bu.insallah bundan sonra daha da fazla katılımcı olmaya gayret edeyim devam etmeme müsaade ederseniz. @_AYNURA _Canım menülerin iyi,suyun sporun çok iyi ama katılımın çok az...bildirimlerinize baktınız mı kızlar.son 4günlük teftişi gördünüzmü...
Arkadaşlar adetime 3 gün falan kaldı,ama yoğun akıntım ve sağ kasığımda batmaya ve adet sancısına benzer ağrı vardı,ovülasyon testlerinin gebeliği önceden gösterdiğini söylüyorlar,bizzat arkadaşımınkini öyle öğrendik,eve gidince test yaptım ve neredeyse pozitif gibi,gebelik yaptım ama negatif,sabah baktım ki gebelik koyulaşmış,hemen tekrar ovülasyon yaptım daha da koyu çıktı ama gebelik yaptım çıktım evden en son negatifti,karışık durumlar içindeyim yani,ne olur dua edin de bebişime kavuşayım artık!
CUMA-PAZARTESİ RAPORUAntepia27 55mesaj,KUSURSUZ
@Naz18meaj,3gün spor yapılamış.MEAJ KOTASI AŞIIMAMIŞ VE 1.5SAAT SPOR BORCUN VAR
@_SARAYCA_132 mesaj,cuma günki menü yok,cuma yapmadıysan 30dakika spor borcun oluştu
@xpreiaZ84mesaj,1saat spor borcun var
@nananais73mesaj,KUSURSUZ
@keklik_5841mesaj,cuma menü verilmemiş,1saat spor borcun var
emnyzk 41mesaj,menülerin iç iyi deyil canım haberin olsun
@petitjoueur7 mesaj katılımın çok düşük,2gün menü spor yok
I Iremoz02 6mesaj müneler bir tane...TEFTİŞİ BIRAKTIM
@tozpembefil41mesaj,KUSURSUZ
@shadelima11mesaj,3gün spor yapılmamaış,1.5saat por borcun oluşmuş....
En güzeli xperim en güzeli...tok git..bam gör nasıl memnun döneceksin...bi kezAntepia27 yada onu önermiştim çok memnun kalmıştı...
Canım o pizza hiç olmamış..ev yapımı olması daha kötü ya kalın olur hamuru...eski günlerdeki menülerin de iyi deyildi eminecim...öylen teftiş ediyordum...çok şaşırmıştım....diyette olan biri öyle yemekler yemez...ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama iyi deyildi...bi de deneme haftandasın...böyle giderse daha da uzar deneme haftan...
Sevgili İrem hocam sevindim iyi gelmesine ama evde herkes limon tuzu bulundurun oda çok iyi geliyor hap gibi atıyorsun hemen kesiyor a101 lerde var.ve kahve limon çocuklarınızda verebilirsiniz korkmadan.Yasemin hanim o senin verdiğin kahve Limon tarifi çok işe yaramisti bende. Tekrar teşekkür ederim.
Emine pazar çok fena karbonhidrat günü olmuştelafisi de olmamış sporla. Diğer günler gayet iyi.
Periskom Dr un la görüş ama sana tavsiyem bir müddet bağırsak duzenleyılı kullan burdan ilaç ismi verilmiyor muhtemelen sen stresli bir kızsın iş yükün fazla spastik kolon oldun buda bir kabız bir ishal yapar o bağırsak düzenleyici kullanınca duzelirKısmen sık sayılabilir
Eeveeeettt süpeeerr olurrrbende 69 kiloyum şuan haaydii başlıyoruz o halde ben yeşil çay falan içeyim ya ödem attırıcı bi çay may bişi söyleyin
Ben o zaman bi aç kalıp geleyim cumaya
Doktordan tescilli geveze
Pis hastalık ne aebenimHanımlar bi tanıdıgımın arkadaşı hasta pis hastalıktanşifa için yasin dağıtıyor okumak isteyen olursa bana haber versin .1kişi 1 den fazla okuya bilir .
İbs gibi duruyorHatta gün içerisinde bile kabızlık ve ishal dönüşümlü olabiliyor reflü sıkıntılarını da bu dönemde ara ara yeniden yaşamaya başladım karıştı biraz yani :)
Kanser her haldePis hastalık ne aebenim
Offff cok iyiaaa yazmamışmıyım ne kadar terbiyesizim hemen yazayım kaptanım ALLAHTAN bir ajandaya not alıyorum .
cuma
sabah 2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
1 parça haşlanmış tavuk but
salata
ayran
akşam
taze fasülye
yoğurt
su 2 litre
spor yok
cumartesi
sabah
2 dilim ekmek
ile peynirli tost
domates
salatalık
öğlen yok
akşam
yumurtalı ıspanak
yoğurt
su 2 litre spor yok
pazar
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
beyaz peynir
söğüş salata
öğlen yok
akşam
etli patlıcan yemeği
yoğurt
su 2,5 litre
spor yok
Harikasını yaaayok kesinlikle kaçamak yok aşurenin şeker oranını bile eşimin damak tadına göre ayarladım düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?