Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynura görmesin

Canım o pizza hiç olmamış..ev yapımı olması daha kötü ya kalın olur hamuru...eski günlerdeki menülerin de iyi deyildi eminecim...öylen teftiş ediyordum...çok şaşırmıştım....diyette olan biri öyle yemekler yemez...ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama iyi deyildi...bi de deneme haftandasın...böyle giderse daha da uzar deneme haftan...

Canım menülerin iyi,suyun sporun çok iyi ama katılımın çok az...bildirimlerinize baktınız mı kızlar.son 4günlük teftişi gördünüzmü...

vaaav saraycam kutlarım nihayet barajı geçmişsin darısıda menim 110 barajı geçmeme olsun tekrar kutlarum çoooook sevindiiim

aleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın hastanız nasıl oldu

iyiyim canım nasıl olsun toparlamaya çalışıyor en azından kabullendi artık durumunu

vaaav saraycam kutlarım nihayet barajı geçmişsin darısıda menim 110 barajı geçmeme olsun tekrar kutlarum çoooook sevindiiim

aleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın hastanız nasıl oldu

iyiyim canım nasıl olsun toparlamaya çalışıyor en azından kabullendi artık durumunu

Canım menülerin iyi,suyun sporun çok iyi ama katılımın çok az...bildirimlerinize baktınız mı kızlar.son 4günlük teftişi gördünüzmü...
Bildirimler bakmamistim. Simdi Gor dum aynuracim. Benim için teftişi biraktim demişsin. Haklısın giremedim son zamanlarda,.az önce De yazmıştım gerçekte n çok yoğundum. Bu yil cocuk krese yeni basladi benim okulum tam gun ev islerini de tek basima goturuyorum.Ama mazeret değil tabi bu.insallah bundan sonra daha da fazla katılımcı olmaya gayret edeyim devam etmeme müsaade ederseniz. @_AYNURA _

canım inşallah hayırlısı ile güzel bir sonuç çıkar

canım gerçekten bize çok emek veriyorsun ellerine güzel yüreğine sağlık

En güzeli xperim en güzeli...tok git..bam gör nasıl memnun döneceksin...bi kez Antepia27 yada onu önermiştim çok memnun kalmıştı...

canım aynen bugünde çok güzel ikramların olduğu velimdeydim kaptanınmın dedği gibi okulda bir güzel yedim orada hatır için 2 kaşık kısırla yedim hocam artık size diyet hazırlıklar yapalım diyorlar bir şey demedim tok gitmek çok iyi geldi

iyi akşamlar sevgili takımım
SABAH
2 DLM EKMEK
2yumurta
peynir domates
5zeytin
ARA
1 incir içine 1 parça ceviz
ÖĞLE
tonbalıklı salata ayran
ARA
2 kaşik kısır
AKŞAM
Karnıbahar salata ayran
2lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar sevgili takımım

sanırım pazar günü menüsünü diyorsun aynura, ama ben o gün seçim görevindeydim ve yiyecek pek bir şansım yoktu açıkcası.

Yasemin hanim o senin verdiğin kahve Limon tarifi çok işe yaramisti bende. Tekrar teşekkür ederim.
Sevgili İrem hocam sevindim iyi gelmesine ama evde herkes limon tuzu bulundurun oda çok iyi geliyor hap gibi atıyorsun hemen kesiyor a101 lerde var.ve kahve limon çocuklarınızda verebilirsiniz korkmadan.

Emine pazar çok fena karbonhidrat günü olmuş telafisi de olmamış sporla. Diğer günler gayet iyi.

Üzerine not düştüm seçim görevindeyim diye, o torbayı ilçe seçim kuruluna götürdük , eve geri geldik derken saat 11 oldu yani spor yapamayacak kadar yorulmuştum artık.

Periskom Dr un la görüş ama sana tavsiyem bir müddet bağırsak duzenleyılı kullan burdan ilaç ismi verilmiyor muhtemelen sen stresli bir kızsın iş yükün fazla spastik kolon oldun buda bir kabız bir ishal yapar o bağırsak düzenleyici kullanınca duzelir

Hatta gün içerisinde bile kabızlık ve ishal dönüşümlü olabiliyor reflü sıkıntılarını da bu dönemde ara ara yeniden yaşamaya başladım karıştı biraz yani :)
İbs gibi duruyor
İrritable Bağırsak sendromu
Dahiliyeye bir görün istersen

Offff cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…