- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Kanser her halde
Bugün bAslayacagim aynuramcanım cumadan beridir hergün menü verdinmi?yoksa bugünden mi başlıycaksın
Periskom Dr un la görüş ama sana tavsiyem bir müddet bağırsak duzenleyılı kullan burdan ilaç ismi verilmiyor muhtemelen sen stresli bir kızsın iş yükün fazla spastik kolon oldun buda bir kabız bir ishal yapar o bağırsak düzenleyici kullanınca duzelir
İbs gibi duruyor
İrritable Bağırsak sendromu
Dahiliyeye bir görün istersen
Tamam menünü ayrı yazarsan sevinirim...mesajların içinden menüyü bulmak o kadar zorki...hele bi de başka topiklerdd yazan cadılar yokmuuuu...ayy aklımı kayb ediyorum onları incelerkenBugün bAslayacagim aynuram
Bakalım kim daha çok verecek cumayaEveet bende cumaya dahiliye randevusu aldım gidicem zaten bakalım
Bu aradaaaa C CallanPinckney vefiruzeew muhteşem yeni üçlü olduk hadi bakalım
Bu durum için gastroenteroloji ye gitmen gerekir periEveet bende cumaya dahiliye randevusu aldım gidicem zaten bakalım
Bu aradaaaa C CallanPinckney vefiruzeew muhteşem yeni üçlü olduk hadi bakalım
Nasılsın güzelim?ne yapıyon?diyet nasıl gidiyor?kilo almadın dimi?iyiyim canım nasıl olsun toparlamaya çalışıyor en azından kabullendi artık durumunu
Ehe ehe ben bu sabah 65. 200dum sismessem cumaya 64 u görecem insBakalım kim daha çok verecek cumaya
Hadi inşallah...Ehe ehe ben bu sabah 65. 200dum sismessem cumaya 64 u görecem ins
Ehe ehe ben bu sabah 65. 200dum sismessem cumaya 64 u görecem ins
Sen nasılsın abla?hastalığın geçtimi?hadi bakalım inşallah canım saraycamla aynı hafta herhalde sevineceksiniz şimdiden kutlarım
Cok guzel cnm böyle devamIyi akşamlar güzeller...
2 lt su
45 dk spor artık 13 bin adim atıldı...
Menü
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
Üzüm
Kuru kayısı
Öğle
Patatesli köfte
Tavuk çorbası
Artık kızımla 3 çeşit yemek yiyoruz hafta ici ama ben bir iki lokma yedim yemeğin yarısını yani
ara fındık
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Özel msj mi atayım aynuramTamam menünü ayrı yazarsan sevinirim...mesajların içinden menüyü bulmak o kadar zorki...hele bi de başka topiklerdd yazan cadılar yokmuuuu...ayy aklımı kayb ediyorum onları incelerken
13 bin adımı kaç saate atiyorsun? Ben anca 1 saatte 5-6 bin atiyorum. Hızlı da yürüyorum amaIyi akşamlar güzeller...
2 lt su
45 dk spor artık 13 bin adim atıldı...
Menü
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
Üzüm
Kuru kayısı
Öğle
Patatesli köfte
Tavuk çorbası
Artık kızımla 3 çeşit yemek yiyoruz hafta ici ama ben bir iki lokma yedim yemeğin yarısını yani
ara fındık
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Bende hep merak etmişimdir nana ilk geldiğimde Peri 14 bin atıyordu allahım acaba kaç km yürüyorlar benim en fazla 7 bin adim oluyor13 bin adımı kaç saate atiyorsun? Ben anca 1 saatte 5-6 bin atiyorum. Hızlı da yürüyorum ama
Yok tatlım.sadece menün başında menüm yazım hatta mümkünse büyük harflerle yazarsanız çok iyi olur.mesela fatma ablanın menüsü bulmak çok kolay hep farklı yazar...Özel msj mi atayım aynuram
Fıstık o yok yokta ekmek bulgur gibi şeylermi var yoksa baharatlar sebzelermi var?herzamanki gibi süpersinBugün ki menüm
Sabah; menemen (2 domates, 1 yeşil biber ve 1 yumurta ile), 2 yk lor peynir, 3 siyah zeytin ve yeşil çay (bir dilim limonlu)
Öğle; tarhana çorbası, 1 kase yoğurt ve yeşil salata
Akşam; 2 köfte (içinde yok yok), közlenmiş patlıcan ve bol salata.
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş + parkta 30 dakika spor aletleriyle çalıştım (bol bol bel çevirdim, gitsin göbişler)
Su 2,5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?