- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Oooffff geçen 29 ekimde büyükadaya gittim tam 24500 adım atmıştımBende hep merak etmişimdir nana ilk geldiğimde Peri 14 bin atıyordu allahım acaba kaç km yürüyorlar benim en fazla 7 bin adim oluyordiye
Benim aklımda şöyle bir fikir var menüleri paylaşırken isim etiketleselerYok tatlım.sadece menün başında menüm yazım hatta mümkünse büyük harflerle yazarsanız çok iyi olur.mesela fatma ablanın menüsü bulmak çok kolay hep farklı yazar...
Çok iyi ablacım..misafirlikten de alnının akıyla çıkmışsın...bu hafta senden güzel bi sonuç gelecek benceiyi akşamlar sevgili takımım
SABAH
2 DLM EKMEK
2yumurta
peynir domates
5zeytin
ARA
1 incir içine 1 parça ceviz
ÖĞLE
tonbalıklı salata ayran
ARA
2 kaşik kısır
AKŞAM
Karnıbahar salata ayran
2lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar sevgili takımım
Onu da denedik perişkom...ola bilir ta menünün başındaBenim aklımda şöyle bir fikir var menüleri paylaşırken isim etiketleseler
Ekmek yemiyorumFıstık o yok yokta ekmek bulgur gibi şeylermi var yoksa baharatlar sebzelermi var?herzamanki gibi süpersin
Ohhh missss...afferim...Ekmek yemiyorum
Taze nane, dere otu, maydanoz, sarmisak, 2 tane arpacık soğanı
KanserPis hastalık ne aebenim
Sen nasılsın abla?hastalığın geçtimi?
Geçmiş olsuniyiyim canım hamdolsun gece öksürük pek uyutmuyor sen nasılsın canım
Ben de şimdi ilaç aldım...dişlerim sızım sızım sızlıyor...bu nasıl bi ağrıdır anlamıyorum...çok kötü yaaaiyiyim canım hamdolsun gece öksürük pek uyutmuyor sen nasılsın canım
Ben de şimdi ilaç aldım...dişlerim sızım sızım sızlıyor...bu nasıl bi ağrıdır anlamıyorum...çok kötü yaaa
Dis cektirmistin dimi? Kökünü kırmadan tam çıkardı mı? Yoksa parça kalmış olabilir, eğer kanama yoksa tuzlu su ile gargara yapabilirsin. Ama ağrı kesici alması tavsiye ederim. Bende 20 milik disim çekildiğinde 5 saat ağrıya dayanamıyordum, doktorumu aradımda sonra ağrı kesicini al yarına gecmezse gel demişti, geçti Allahtan.Ben de şimdi ilaç aldım...dişlerim sızım sızım sızlıyor...bu nasıl bi ağrıdır anlamıyorum...çok kötü yaaa
Neyi vardı ki dişinin yani neyini yaptırdın ?Ben de şimdi ilaç aldım...dişlerim sızım sızım sızlıyor...bu nasıl bi ağrıdır anlamıyorum...çok kötü yaaa
Aaaaa süper buna çok sevindim :))) yalnız bi insan özellikle bana şişko de dermi yaaaAllaahııımm bu takım uçuk kaçık takımı bence artık her telden var
Boşver sen zayıflama yaaa ben fit bi hatun olurken sende gelirsin buraya 3 kilom kaldı 5 kilom kaldı diye
Oooo maşallaaah kasımda ne çok doğan var yaaa kasımda aşk başkadırNiceee niceee mutlu senelereeeee
Galiba yanlış görmediysemHabinar ında doğum günüydü inşallah sallamıyorumdur Sağlıklı huzuurrluu mutlluuuu nice seneleree
Habinar canım senin doğum günün 3 de değilmi doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla sıhhatle nice yıllar dilerim
Habinar ve aeben doğum gününüz kutlu olsun. Rabbim hayırlı saglikli ve sevdiklerinizle mutlu bir ömür geçirmenizi nasip etsin.
Ben de Kasım doğumluyum bu arada 24 Kasım
Bugün menu olmadı yaaa sabah kahvaltıya gittik arkadaslarla kırk yılın başı dedim yine aynı Psikolojiye büründüm . Spor yaptım akşam da sadece fındık ve üzüm yedim ama olmadı bugün olmadı
Günaudın 7.takımın geveze hatunları...mutlu huzurlu günler herkese...kalktık bakalım günümüz başladı...bugün inşallah 4günlük raporumu da hazırlıycam.borcu olanlar korksun benden!!!
Habinar canım yeni yaşın kutlu olsunnn...Rabbim gönlüne yüzüne gözüne hep gülecük kondursun .içinden huzuru hiç eksik etmesin...öptüm çok
Habinar nice senelere minik kuşum
Habinar canım ailenle beraber nice yıllara
@zanbak 55 canım kaç yaşında bebeğin, benimki 21 aylık olacak neredeyse, sadece anne ve daba (baba) diyebiliyor, kızım o kadarken bildiğin cümleler kurardı, bence her çocuk farklıdır, hiç sıkıntı yapma, sen bol bol konuş bebişinle, karşında büyük adam varmış gibi :)
Habinar canım doğum günün kutlu olsun allah sevdiklerinle sağlıklı uzun ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?