Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende hep merak etmişimdir nana ilk geldiğimde Peri 14 bin atıyordu allahım acaba kaç km yürüyorlar benim en fazla 7 bin adim oluyor diye
Oooffff geçen 29 ekimde büyükadaya gittim tam 24500 adım atmıştım hatta du bakayım kaç saat gösteriyormuş. saat göstermiyo ama 11,98 mil diyo galiba hatta du erken görüntüsü atayım

Yok tatlım.sadece menün başında menüm yazım hatta mümkünse büyük harflerle yazarsanız çok iyi olur.mesela fatma ablanın menüsü bulmak çok kolay hep farklı yazar...
Benim aklımda şöyle bir fikir var menüleri paylaşırken isim etiketleseler

Çok iyi ablacım..misafirlikten de alnının akıyla çıkmışsın...bu hafta senden güzel bi sonuç gelecek bence

Ben de şimdi ilaç aldım...dişlerim sızım sızım sızlıyor...bu nasıl bi ağrıdır anlamıyorum...çok kötü yaaa
Dis cektirmistin dimi? Kökünü kırmadan tam çıkardı mı? Yoksa parça kalmış olabilir, eğer kanama yoksa tuzlu su ile gargara yapabilirsin. Ama ağrı kesici alması tavsiye ederim. Bende 20 milik disim çekildiğinde 5 saat ağrıya dayanamıyordum, doktorumu aradımda sonra ağrı kesicini al yarına gecmezse gel demişti, geçti Allahtan.

Çektitmedim kızlar yaa...hani sinirini çıkarp üzerini kapatıyorlar ya türkçe nasıl bilmiyorum.ondan yaptırıyorum...5 6 dişime birden...bekledim bekledim hepsini çürüttüm öyle gittim...şimdi 2tane 20lik dişimi tedavi ediyor...çok sızlıyo ve kaşınıyor tüm diş diplerim...ilaç daha etki etmedi...yatmaya çalışıcam.inşallah kalktığımda bi şey kalmaz...iyi geceler...

Habinar canım senin doğum günün 3 de değilmi doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla sıhhatle nice yıllar dilerim

Habinar Abla senin de doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu yıllara

Habinar nice senelere minik kuşum

aeben ablacığım doğum günün kutlu olsun nice senelere

Habinar seninde doğum günün kutlu olsun canım .

Habinar canım doğum günün kutlu olsun allah sevdiklerinle sağlıklı uzun ömür versin.
aeben

Hepinize çooooooook teşekkür ederim arkadaşlarım
Can'larım iyi ki tanımışım sizi
İki gündür kutlama yapıyorum
Çok güzel huzur dolu incecik bir yıl diledim Allahtan
Hepiniz içinde böyle olsun inşallah

Kızlar gerçekten harika bir gün geçirdim bugün herkese örnek olacağım bir gündü
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim çavdar ekmek, azıcık peynir
Öğle: 1 yumurta
Akşam: 2 köfte, közlenmiş patlıcan Biber salatası yoğurtlu

Gezme: 6-7 bardak çay
(mozaik pasta, kıymalı sigara Böreği, Rus salatası, patates salatası, Marmelatlı tavuk Göğsü, poaça, zeytinyağlı sarma vardı ve hiçbirine elimi bile sürmedim! Ev sahibi darıldı ama kendimi elimden geldiği kadar açıkladım... Hem de kalabalık gitmiştik zaten sadece benim için hazırlamadığı için vicdan azabı da çekmedim, sporumu da gezmeden önce yapıp gittim )

Ara: 1 bardak ayran

Su: 1.5 lt (bugün toplamda 20 bardak çay içmişimdir sabah eğitim vardı, peşine toplantıya gittik falan çay çok içince midem bulandı suyu tamamlayamadım)
Spor: 1 saat hafif tempolu koşu (6.1 km) @_AYNURA_ borcumun yarım saati gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…