Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben
Canım arkadaşım ailen ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzur dolu yıllar diliyorum
İyiki tanımışım seni
Çıkarsız yalansız dostlarımdan birisin
Öpüyorum yanaklarından
Dün gelemedim nolur kızma bana

Vuuuuuu....affferim sana güzelim...ayakta alkışlıyorum seni ve seninle gürur duyuyorum canımmmm çok mutlu oldum çok sevindim Rabbim de seni sevindirsin inşallah...

Ablam uyanan hasta ağrılı falan zordur mutlaka... Ben de kürtajdan çıkınca çok acaip bir halde idim yaa ağrı üzüntü falan.... Yanımdakiler de benle ağlamaya başladı annem abim kv falan... Eşim zaten bayıldı direk beni öyle görünce Allah kimseyi düşürmesin sizleri de başımızdan eksik etmesin. Hemşire koşup ağrı kesici iğne yaptı serumu açtı da kendime gelmiştim...

Ohhh rahatladım vallaha.fıstıklarımın ikisi bugün çok sevindirdi beni...misafirliyi cıssız atlatmak hrle xperim gibi hiç yemeden atlatmak müthiş bi keyif...şimdi onlar da bunun verdiyi özgüven ve rahatlıkla mışıl mışıl uyuyacaklar...benim de ağrım hafifledi bir az..

Ayy canım yaa...inşallah bi kaç yıl sonra o günlerini hiç hatırlamayacaksın bile...

asfarovski
C CallanPinckney
N Naz
aeben
@_SARAYCA_
Teşekkür ederim canlar 2 yaşında bu gün benim ayağım ağrıyor yere basamadığım için babası yalnız götürdü doktora konuşmamasını sormayı unutmuş ama gözü sinirdenmiş 3 yaşına kadar psikoloğa götürürsek geçecekmiş öyle söylemiş doktor. Rabbim benim de yavrum içinde tüm çocuklarımızı korusun inşallah. Bu günlerde eşim evde ben de gene her fırsatta gelicem.

Ayy gerçekten de süper bi gün olmuş. Iradene maşallah.

Merhaba kızlarrr
Kaçak geldi ama evd işler bitmedi
2 gün kvdeyim 1 gün evde tesisat kombi işleri vardı hemen ertesi gün daha temizleyemeden misafir geldi akşamladı ertesigün Habin kahvaltıya geldi sağolsun onun hızıyla temizlendi biraz evim çok sağolsun kankam benim
Şarjım bitmeden menümü de yazayım
Sabah
Yumurta peynir domates salatalık turp havuç
Öğlen dışarlarda ayvayı yedim
1 ayva
Akşam
Çorba et 3 kaşık bulgur yoğurt
Su 2 spor 1 saat tempolu yürüyüş

Üzerine not düştüm seçim görevindeyim diye, o torbayı ilçe seçim kuruluna götürdük , eve geri geldik derken saat 11 oldu yani spor yapamayacak kadar yorulmuştum artık.
Canım bak keklik de o gün seçim görevlisi idi,ama böyle bir menü çıkarmadı henüz listede değilsin zaten verirsen verdiğin kilonun bana yada takıma şuanda bir faydası yok. Senin için söyledim dışardan adana söyleyip ekmeksiz salata ve ayranla yiyebilirdin yanında meyve kuruyemiş götürebilirdin.
Yanlış anlama lütfen senin için belirttim her öğün karbonhidrattı çünkü

Geçmiş olsun
Allah şifa versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…