Vuuuuuu....affferim sana güzelim...ayakta alkışlıyorum seni ve seninle gürur duyuyorum canımmmm çok mutlu oldum çok sevindim Rabbim de seni sevindirsin inşallah...Kızlar gerçekten harika bir gün geçirdim bugün herkese örnek olacağım bir gündü
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim çavdar ekmek, azıcık peynir
Öğle: 1 yumurta
Akşam: 2 köfte, közlenmiş patlıcan Biber salatası yoğurtlu
Gezme: 6-7 bardak çay
(mozaik pasta, kıymalı sigara Böreği, Rus salatası, patates salatası, Marmelatlı tavuk Göğsü, poaça, zeytinyağlı sarma vardı ve hiçbirine elimi bile sürmedim! Ev sahibi darıldı ama kendimi elimden geldiği kadar açıkladım... Hem de kalabalık gitmiştik zaten sadece benim için hazırlamadığı için vicdan azabı da çekmedim, sporumu da gezmeden önce yapıp gittim )
Ara: 1 bardak ayran
Su: 1.5 lt (bugün toplamda 20 bardak çay içmişimdir sabah eğitim vardı, peşine toplantıya gittik falan çay çok içince midem bulandı suyu tamamlayamadım)
Spor: 1 saat hafif tempolu koşu (6.1 km) @_AYNURA_ borcumun yarım saati gitti
@_SARAYCA_ m dün doğum gününmüş kutlayamadım ,doğum günün kutlu olsun kuzucum..Habinar Yasemincim senin de doğum günün kutlu olsun..
Kaptan kanal tedavisi olmuşsunYahuuuu yok mi şu takımda bi teraziiiii?
Ablam uyanan hasta ağrılı falan zordur mutlaka... Ben de kürtajdan çıkınca çok acaip bir halde idim yaa ağrı üzüntü falan.... Yanımdakiler de benle ağlamaya başladı annem abim kv falan... Eşim zaten bayıldı direk beni öyle görünceSlm kızlar özlediniz benibugün yoğun bir gündü amaliyatlarimiz yeni bitti çok şükür kazasız belasız bir günü geçirdik . İşimin en çok sevdiğim evresi hastanın uyanması kimse sevmez hasta uyandırmayı bende uyandırmayı severim ne ters bir kadınım Peri sen boğalarımi yiyecen kız hadi görelim seni bu hafta listeye gir ve beni geç hodri meydan
keklik_58 canım Rabbim tüm çocuğu olmayanlara tabi sana ve diğer arkadaşlarımızda güzel haberlerini duymayı ınanki tüm kalbimle diliyorum .buna inanmayacak belki ama dün bişey araştırırken aklıma geldn ama yoktun bugün için yazarım demiştim senin yazını okuyunca çok mutlu oldum .Rabbim hepinizi sevinirsin.
Hah bak ismi oymuş tamam kanal tedavisi oluyormuşum kızlar...sağol habinim..2cuman kaldı biliyoisun dimi?Kaptan kanal tedavisi olmuşsun
Geçmiş olsun
Ayy canım yaa...inşallah bi kaç yıl sonra o günlerini hiç hatırlamayacaksın bile...Ablam uyanan hasta ağrılı falan zordur mutlaka... Ben de kürtajdan çıkınca çok acaip bir halde idim yaa ağrı üzüntü falan.... Yanımdakiler de benle ağlamaya başladı annem abim kv falan... Eşim zaten bayıldı direk beni öyle görünceAllah kimseyi düşürmesin sizleri de başımızdan eksik etmesin. Hemşire koşup ağrı kesici iğne yaptı serumu açtı da kendime gelmiştim...
Amin kaptanım inşallah hayırlısı ileAyy canım yaa...inşallah bi kaç yıl sonra o günlerini hiç hatırlamayacaksın bile...
Ben teraziyim. 30 eylül.Yahuuuu yok mi şu takımda bi teraziiiii?
Ayy gerçekten de süper bi gün olmuş. Iradene maşallah.Kızlar gerçekten harika bir gün geçirdim bugün herkese örnek olacağım bir gündü
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim çavdar ekmek, azıcık peynir
Öğle: 1 yumurta
Akşam: 2 köfte, közlenmiş patlıcan Biber salatası yoğurtlu
Gezme: 6-7 bardak çay
(mozaik pasta, kıymalı sigara Böreği, Rus salatası, patates salatası, Marmelatlı tavuk Göğsü, poaça, zeytinyağlı sarma vardı ve hiçbirine elimi bile sürmedim! Ev sahibi darıldı ama kendimi elimden geldiği kadar açıkladım... Hem de kalabalık gitmiştik zaten sadece benim için hazırlamadığı için vicdan azabı da çekmedim, sporumu da gezmeden önce yapıp gittim )
Ara: 1 bardak ayran
Su: 1.5 lt (bugün toplamda 20 bardak çay içmişimdir sabah eğitim vardı, peşine toplantıya gittik falan çay çok içince midem bulandı suyu tamamlayamadım)
Spor: 1 saat hafif tempolu koşu (6.1 km) @_AYNURA_ borcumun yarım saati gitti
Canım bak keklik de o gün seçim görevlisi idi,ama böyle bir menü çıkarmadıÜzerine not düştüm seçim görevindeyim diye, o torbayı ilçe seçim kuruluna götürdük , eve geri geldik derken saat 11 oldu yani spor yapamayacak kadar yorulmuştum artık.
Geçmiş olsun kaptanım sabaha temelli geçer inşBen de şimdi ilaç aldım...dişlerim sızım sızım sızlıyor...bu nasıl bi ağrıdır anlamıyorum...çok kötü yaaa
Biliyom kaptan bu hafta başladım diyete tekrar bakalım neler olacakHah bak ismi oymuş tamam kanal tedavisi oluyormuşum kızlar...sağol habinim..2cuman kaldı biliyoisun dimi?
Geçmiş olsunasfarovski
C CallanPinckney
N Naz
aeben
@_SARAYCA_
Teşekkür ederim canlar 2 yaşında bu gün benim ayağım ağrıyor yere basamadığım için babası yalnız götürdü doktora konuşmamasını sormayı unutmuş ama gözü sinirdenmiş 3 yaşına kadar psikoloğa götürürsek geçecekmiş öyle söylemiş doktor. Rabbim benim de yavrum içinde tüm çocuklarımızı korusun inşallah. Bu günlerde eşim evde ben de gene her fırsatta gelicem.
Ahahaha ben soruyu anlamamışım dahaBen teraziyim. 30 eylül.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?