Evet geri döndümKızlar bu Arada geçmişi şöyle Bi okudum yinede önemli bişey varsa yazın
Peri bizim takımamı geldin
@keklik_58 canım bencede hamilesin inşallah
İsmine diyet deyince seni daha da sıkıyodur eminimki, ama buna diyet değilde sağlıklı beslenme diyerek başlaİyi geceler arkadaşlar, nasılsınız?
İki saattir ne yazsam diye düşünüyorum ama bir şey bulamadım.Cuma yarışmalarına katılırken, hırslı yapımın olumlu etki edeceğini düşünmüştüm açıkçası, daha önce facebookta da kilo verme sayfalarında haftalık bildirim yaptığım için çok zorlanacağımı düşünmemiştim. Eee yarışma da var ne olsun.Ancak süreç benim açımdan öyle ilerlemedi.Her gün günlük menü vermek,beş mesaj yazmak zorunda olmak sanırım beni geriyor.
Çok fazla kendimi anlatmaktan hoşlanmıyorum ama bilgi verseymişim daha iyiymiş.Ne kadar Kocaeli'de yaşasam da, yaşadığım yer bir tepe.İlçeye 7 km uzakta, deprem sonrası kurulmuş konutlardayım. Civarda lokanta, köfte ekmek söyleyebileceğim bir yer maalesef ki.30 adeti geçince lahmacun getiren bir lokanta var ilçede.Okul tam gün olduğundan öğle yemeğimi kendim götürüyorum.(Taşımalı öğrencimiz olduğu için yemek geliyor okula , yemek öğrenciler için , o yemekten yemek bana doğru gelmiyor.) Zaman zaman yemek götürmekte zorlandığım oluyor tabi, sabah 6'da yemek yapmak nefsime ağır geliyor bazen.
Biraz biraz dinlenmeye, sakinliğe ondan sonra diyete başlamam gerekiyormuş ama fark edememişim.Kiloyu, çocuk sahibi olmayı, yüksek lisansı vs. o kadar kafama takıyorum ki kafamın içinde kendime yer kalmıyor gibi.Bir de buna diyeti eklemek beni geriyor çünkü açıklamak zorunda kalıyorum, açıklamanın açıklamasını yapıyorum ve suçluluk hissediyorum.Biraz sizi uzaktan izlesem bana daha iyi gelecek galiba.Arkadaşım bana şunu demişti:Herkesi anlarım da senin kilolu olmanı anlayamıyorum.Ben de anlayamıyorum, kendimi bu bedende kabul edemiyorum Bazen yılmak üzere oluyorum,daralıyorum ama sonunda hep bu durumdan çıkacak bir yol buluyorum, yine bulacağım inşallah çünkü tutunduğum bir çocuk umudu var.Güzel giysiler giyme, sağlıklı olma, yürürken yorulmama umudum var.Ancak bunu bu şekilde yapamayacağım, bir iki gün dinlenip, diyet konusunu hiç kafama takmayıp cuma günü yeniden başlayacağım.Hepiniz hakkınızı helal edin, ben sayfayı okumaya devam edeceğim, umarım kimseyi kırmamışımdır, kırmışsım da affedin lütfen.
Anlaşıldı kaptan geç kaldım biraz ama anca gelebildim
Günaydın peri hoşgeldinHerkese günaydınlaaarrr :)
Günaydın canım hoşbuldumGünaydın peri hoşgeldin
Eminecim kendini çok iyi anlatmışsın...hayat senin beden senin karar senin...iyice düşün kendini kısms rahat bırak...ne zamanki sağlıklı beslenmek istersen sağlıklı olmak istersen o zaman başla...buraya gelmende yazmanda hiç bi sorun yok bilakis kopmazsan daha iyi olur...ama kendini tam motive hiss etmediyin sürece sağlıklı beslenmeyi,5mesaj yazmayı zorunlu hiss ettiyin sürece zaten bu iş olmaz hep yarım kalır...hergün güzel spor yapıyorsun dikkatimde...bi de menülerini düzene sokarsan zaten kilo vereceksin güzelce...mucuks...İyi geceler arkadaşlar, nasılsınız?
İki saattir ne yazsam diye düşünüyorum ama bir şey bulamadım.Cuma yarışmalarına katılırken, hırslı yapımın olumlu etki edeceğini düşünmüştüm açıkçası, daha önce facebookta da kilo verme sayfalarında haftalık bildirim yaptığım için çok zorlanacağımı düşünmemiştim. Eee yarışma da var ne olsun.Ancak süreç benim açımdan öyle ilerlemedi.Her gün günlük menü vermek,beş mesaj yazmak zorunda olmak sanırım beni geriyor.
Çok fazla kendimi anlatmaktan hoşlanmıyorum ama bilgi verseymişim daha iyiymiş.Ne kadar Kocaeli'de yaşasam da, yaşadığım yer bir tepe.İlçeye 7 km uzakta, deprem sonrası kurulmuş konutlardayım. Civarda lokanta, köfte ekmek söyleyebileceğim bir yer maalesef ki.30 adeti geçince lahmacun getiren bir lokanta var ilçede.Okul tam gün olduğundan öğle yemeğimi kendim götürüyorum.(Taşımalı öğrencimiz olduğu için yemek geliyor okula , yemek öğrenciler için , o yemekten yemek bana doğru gelmiyor.) Zaman zaman yemek götürmekte zorlandığım oluyor tabi, sabah 6'da yemek yapmak nefsime ağır geliyor bazen.
Biraz biraz dinlenmeye, sakinliğe ondan sonra diyete başlamam gerekiyormuş ama fark edememişim.Kiloyu, çocuk sahibi olmayı, yüksek lisansı vs. o kadar kafama takıyorum ki kafamın içinde kendime yer kalmıyor gibi.Bir de buna diyeti eklemek beni geriyor çünkü açıklamak zorunda kalıyorum, açıklamanın açıklamasını yapıyorum ve suçluluk hissediyorum.Biraz sizi uzaktan izlesem bana daha iyi gelecek galiba.Arkadaşım bana şunu demişti:Herkesi anlarım da senin kilolu olmanı anlayamıyorum.Ben de anlayamıyorum, kendimi bu bedende kabul edemiyorum Bazen yılmak üzere oluyorum,daralıyorum ama sonunda hep bu durumdan çıkacak bir yol buluyorum, yine bulacağım inşallah çünkü tutunduğum bir çocuk umudu var.Güzel giysiler giyme, sağlıklı olma, yürürken yorulmama umudum var.Ancak bunu bu şekilde yapamayacağım, bir iki gün dinlenip, diyet konusunu hiç kafama takmayıp cuma günü yeniden başlayacağım.Hepiniz hakkınızı helal edin, ben sayfayı okumaya devam edeceğim, umarım kimseyi kırmamışımdır, kırmışsım da affedin lütfen.
Korkma buradayım peri güzeli seni geçeceğimkaptanım elllerine sağlık.. amaasfarovski yi göremedim değerlendirme de izinli miydi o bikaç kişi daha yok sanırım hatta callan , aeben , yasom abla... onlar liste dışı sanırım o yüzden
Kolonoskopi oldun mu peri? Kardeşim anlattığın şekilde bi kabiz bi ishal doktor spastik kolon teşhisi koydu. Ve kesin tedavisi yok buskopan ile arkadaş oldu kardeşim hiç ayırmz yanından. Tabi böyle ilginç isimli nadir hastalıklar bizim evde normal olduğu için kimse şaşırmadıperigunlugu canım bu ishal kabızlık sıkmı oluyor ilk defamı oldu bir bağırsak düzenleyici kullan istersen canım.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinAyyy dişçiden geldim.2tane iyne yaptı ya biri uyuşturmadığı için.şuan sol yanağımı hiss etmiyorum...doktor az konuş dilini dudağını dişleye bilirsin dedi...ben de tamam ben de kkya yazarım dedim
Çok teşekkür ederim çok sağolGeçmiş olsun
Allah şifa versin inşallah canım
Senin mesajı gormeden aynısını yazmışımPeriskom Dr un la görüş ama sana tavsiyem bir müddet bağırsak duzenleyılı kullan burdan ilaç ismi verilmiyor muhtemelen sen stresli bir kızsın iş yükün fazla spastik kolon oldun buda bir kabız bir ishal yapar o bağırsak düzenleyici kullanınca duzelir
Ana koza ban yemiş o kadar uyardı kayinvalide sözü dinlemedi yedi bani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?