Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Delü ağlattın beni sabah, Sabah
Niye kızayım canım benim aslında yazmıycaktım dogum günüm oldugunu . bebelerin süprizi çok hoşuma gitti mutluluğumu sizle paylaşayım dedim ... Benim için ne düşünüyorsan rabbım misliyle sana versin arkadaşım ...
Gün ayarlayın ahuylada görüşelim

Fatmanurum sendemi hastaydım geçmişi okumayınca bilemiyorum afedin geçmiş olsun canım ..

Aynura bizim burda 20 likleri direk çekerler sizde dolgumu yapılyolar . Hatta benim kızın ortodonti dr direk çekilecek dedi havaların sogumasın bekliyoruz daha yeni çıkıyo dişler ön dişlerin görünümünü bozar dedi .

Fatma sendemi hastasın geçmiş olsun .

Maxım geçmiş olsun canım benim ....

Eminem eger bu durum seni geriyorsa şindilik listeye girmeden takımda devam edebilirsin canım
Bak ben ne listedeyim nede diyet yapıyorum ama hep burdayım .

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar yoğun nöbet sonrası evime gidiyorum inşallah ne güzel 1 aydır nöbet tutmuyorum of ben emekli olmam lazım bu akşam bir arkadaşımıza gidecegiz çok yorgunum nasıl gideceksem umarım herkes iyidir. Hepinize güzel bir gün diliyorum kolay gelsin işlerinizde.

günaydın abla . eve gidince yat dinlen 24 saat nöbet çok zor ALLAH yardımcın olsun daha çok var mı emekli olmana

Dünkü menümü yazim:
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği,krem peynir,1 yumurta,yeşil biber

Ara:1 nescafe,3 diyet bisküvi

Akşamürüm,ayran(hiç mazeretim yok valla gözüm döndü suçluyum )

Valla bende nerde antika hastalıklar onu buluyorum
Oooooofff bu neddiiirrrr bbbuuuu
Hayırlı sabahlar ..
İşleri hemen halledip o peri gestaposunun yüzünden diyemediğim yiyecegi yapmaya gidiyorum komşuma
heleee bi söyleeee duvarına tükürmeye gelirim

offf ya bugünlerde çürük elma gibiyim . hergün bir yerim ağrıyor
Merak etme bende öyleyim yalnız değilsin

En son bu sabah kendi kendime dedim ki niye çalışıyoruz ki biz keşke hep uyusak

Emeklilik yaşı 58 mi neydi eee sen geçtin bunu hala niye emekli yapmıyolar yoksa işini çok seviyosunda bırakamıyo musun

oğlum bile soruyor beni gördüğünde anne hasta oldun doktor amcaya gidek iğne yapsın diyor. ben önceden hiç niye çalışıyorum demezdim ama şu 1 aydır keşke hep yatsam diyorum .

canım sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ama burdan giden arkadaslara gidişleri yaramıyor dahafazla kilo alabiliyorlar burdaki eleştirilerede övgülerede alışmamız gerek çünkü kimse kendisi için değil bizim zayıflamamız için uyarıyor ve dost acı söyler söylesinki düzeltelim kendimizi mende bir dost olarak bu sistemden koma günlük menünü ver kilonu takip et derim ama önemli olan bunu sen nekadar istiyorsun
menim de 4 çoçuk eş 134 kilo ile başlamışım ev iş toplantım vs hayat gerçekten zor ama bunlar olurken kendimi yillarca atladığimi fark ettim en iyi anne en iyi öğretmen eş oluym derken kendimi unutmuşum ama bu yıl 1.liğe kendimi aldım çoçuk durmasın bırakıyorum ev dağinikmış bırakıyorum okul hazırlıği varmış bırakıyorum misafir olayını bu yıl en aza indirdim yürüyüşümü diyetimi yapıp sonra onları yapmaya çalışıyorum karar senin meslektaşım sevgiyle

Aa burdaymışsın zaten...kalbime bakarmıdın nasıl da hiss etmişim...

nasıl oldun kaptanım inşallah ağrın kalmamıştır

canım üşütmüşüm iyiyim çok şükür geceleri öksürüğüm oluyor birde sesim kış boyu düzelmez doğru dürüst iyiki tlf konuşmuyoruz kulupte erkek var sanırsınız sen nasılsın canım yaa ban yeme neki mende ban yemeyeim bileyimde

bide boğalara derler tembel diye al bitane daha tembel daha yaşın kaçki çalışmak istemiyon miskin şey seni bilemiyom 58mi emeklilik ben 50de emekli olacam buda 7 sene demek normal çalışmaktan bahsetmiyorum canım bu arada bir nöbet tutta göreyim seni benim yaşımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…