Delü ağlattın beni sabah, Sabahaeben
Canım arkadaşım ailen ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzur dolu yıllar diliyorum
İyiki tanımışım seni
Çıkarsız yalansız dostlarımdan birisin
Öpüyorum yanaklarından
Dün gelemedim nolur kızma bana
Eki Görüntüle 1676749
Aboooo gelinim banmı yediAna koza ban yemiş o kadar uyardı kayinvalide sözü dinlemedi yedi bani
İyi geceler arkadaşlar, nasılsınız?
İki saattir ne yazsam diye düşünüyorum ama bir şey bulamadım.Cuma yarışmalarına katılırken, hırslı yapımın olumlu etki edeceğini düşünmüştüm açıkçası, daha önce facebookta da kilo verme sayfalarında haftalık bildirim yaptığım için çok zorlanacağımı düşünmemiştim. Eee yarışma da var ne olsun.Ancak süreç benim açımdan öyle ilerlemedi.Her gün günlük menü vermek,beş mesaj yazmak zorunda olmak sanırım beni geriyor.
Çok fazla kendimi anlatmaktan hoşlanmıyorum ama bilgi verseymişim daha iyiymiş.Ne kadar Kocaeli'de yaşasam da, yaşadığım yer bir tepe.İlçeye 7 km uzakta, deprem sonrası kurulmuş konutlardayım. Civarda lokanta, köfte ekmek söyleyebileceğim bir yer maalesef ki.30 adeti geçince lahmacun getiren bir lokanta var ilçede.Okul tam gün olduğundan öğle yemeğimi kendim götürüyorum.(Taşımalı öğrencimiz olduğu için yemek geliyor okula , yemek öğrenciler için , o yemekten yemek bana doğru gelmiyor.) Zaman zaman yemek götürmekte zorlandığım oluyor tabi, sabah 6'da yemek yapmak nefsime ağır geliyor bazen.
Biraz biraz dinlenmeye, sakinliğe ondan sonra diyete başlamam gerekiyormuş ama fark edememişim.Kiloyu, çocuk sahibi olmayı, yüksek lisansı vs. o kadar kafama takıyorum ki kafamın içinde kendime yer kalmıyor gibi.Bir de buna diyeti eklemek beni geriyor çünkü açıklamak zorunda kalıyorum, açıklamanın açıklamasını yapıyorum ve suçluluk hissediyorum.Biraz sizi uzaktan izlesem bana daha iyi gelecek galiba.Arkadaşım bana şunu demişti:Herkesi anlarım da senin kilolu olmanı anlayamıyorum.Ben de anlayamıyorum, kendimi bu bedende kabul edemiyorum Bazen yılmak üzere oluyorum,daralıyorum ama sonunda hep bu durumdan çıkacak bir yol buluyorum, yine bulacağım inşallah çünkü tutunduğum bir çocuk umudu var.Güzel giysiler giyme, sağlıklı olma, yürürken yorulmama umudum var.Ancak bunu bu şekilde yapamayacağım, bir iki gün dinlenip, diyet konusunu hiç kafama takmayıp cuma günü yeniden başlayacağım.Hepiniz hakkınızı helal edin, ben sayfayı okumaya devam edeceğim, umarım kimseyi kırmamışımdır, kırmışsım da affedin lütfen.
günaydın elif nasılsınGünaydın güzeller
Herkese günaydın
İyiyim canın sen nasılsın?günaydın elif nasılsın
günaydın
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar yoğun nöbet sonrası evime gidiyorum inşallah ne güzel 1 aydır nöbet tutmuyorum of ben emekli olmam lazım bu akşam bir arkadaşımıza gidecegiz çok yorgunum nasıl gideceksem umarım herkes iyidir. Hepinize güzel bir gün diliyorum kolay gelsin işlerinizde.
İyiyim canın sen nasılsın?
Valla bende nerde antika hastalıklar onu buluyorumKolonoskopi oldun mu peri? Kardeşim anlattığın şekilde bi kabiz bi ishal doktor spastik kolon teşhisi koydu. Ve kesin tedavisi yok buskopan ile arkadaş oldu kardeşim hiç ayırmz yanından. Tabi böyle ilginç isimli nadir hastalıklar bizim evde normal olduğu için kimse şaşırmadı
Oooooofff bu neddiiirrrr bbbuuuuKızlar dün akşam ben çok kötü bir şey yaptımVicdan azabı duyuyorum resmen... Menümü yazayım ben size en iyisi. Bu akşamda spora gideyim ben yoksa bu vicdan azabım geçmeyecek...
Sabah:
2 dilim dil peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates
ara: 5 kuru badem,1 nescafe
öğle:
1 karışık porsiyon köfte
2 dilim ekmek
2 yemek kaşığı patates, patlıcan mantar karışık salatalar (hepsi toplam yani tek tek değil)
ayran
ara: 1 bardak ayran, yarım paket grisini, 1 bardak nescafe
akşam:
2 yumurtalı omlet,
yarım dilim beyaz peynir
2 dilim salam
1,5 dilim light kaşar peynir
domates
4 dilim ekmek (neyimeyse 4 dilim ekmek )
ara: 1.5 dilim pasta (ekmek yetmezmiş gibi ya offffff)
su: 2 litre
spor: 13850 adım
Hayırlı sabahlar ..
İşleri hemen halledip o peri gestaposunun yüzünden diyemediğim yiyecegi yapmaya gidiyorum komşuma
Merak etme bende öyleyim yalnız değilsinofff ya bugünlerde çürük elma gibiyim . hergün bir yerim ağrıyor
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar yoğun nöbet sonrası evime gidiyorum inşallah ne güzel 1 aydır nöbet tutmuyorum of ben emekli olmam lazım bu akşam bir arkadaşımıza gidecegiz çok yorgunum nasıl gideceksem umarım herkes iyidir. Hepinize güzel bir gün diliyorum kolay gelsin işlerinizde.
Merak etme bende öyleyim yalnız değilsin
En son bu sabah kendi kendime dedim ki niye çalışıyoruz ki biz keşke hep uyusak
Emeklilik yaşı 58 mi neydi eee sen geçtin bunu hala niye emekli yapmıyolar yoksa işini çok seviyosunda bırakamıyo musun
İyi geceler arkadaşlar, nasılsınız?
İki saattir ne yazsam diye düşünüyorum ama bir şey bulamadım.Cuma yarışmalarına katılırken, hırslı yapımın olumlu etki edeceğini düşünmüştüm açıkçası, daha önce facebookta da kilo verme sayfalarında haftalık bildirim yaptığım için çok zorlanacağımı düşünmemiştim. Eee yarışma da var ne olsun.Ancak süreç benim açımdan öyle ilerlemedi.Her gün günlük menü vermek,beş mesaj yazmak zorunda olmak sanırım beni geriyor.
Çok fazla kendimi anlatmaktan hoşlanmıyorum ama bilgi verseymişim daha iyiymiş.Ne kadar Kocaeli'de yaşasam da, yaşadığım yer bir tepe.İlçeye 7 km uzakta, deprem sonrası kurulmuş konutlardayım. Civarda lokanta, köfte ekmek söyleyebileceğim bir yer maalesef ki.30 adeti geçince lahmacun getiren bir lokanta var ilçede.Okul tam gün olduğundan öğle yemeğimi kendim götürüyorum.(Taşımalı öğrencimiz olduğu için yemek geliyor okula , yemek öğrenciler için , o yemekten yemek bana doğru gelmiyor.) Zaman zaman yemek götürmekte zorlandığım oluyor tabi, sabah 6'da yemek yapmak nefsime ağır geliyor bazen.
Biraz biraz dinlenmeye, sakinliğe ondan sonra diyete başlamam gerekiyormuş ama fark edememişim.Kiloyu, çocuk sahibi olmayı, yüksek lisansı vs. o kadar kafama takıyorum ki kafamın içinde kendime yer kalmıyor gibi.Bir de buna diyeti eklemek beni geriyor çünkü açıklamak zorunda kalıyorum, açıklamanın açıklamasını yapıyorum ve suçluluk hissediyorum.Biraz sizi uzaktan izlesem bana daha iyi gelecek galiba.Arkadaşım bana şunu demişti:Herkesi anlarım da senin kilolu olmanı anlayamıyorum.Ben de anlayamıyorum, kendimi bu bedende kabul edemiyorum Bazen yılmak üzere oluyorum,daralıyorum ama sonunda hep bu durumdan çıkacak bir yol buluyorum, yine bulacağım inşallah çünkü tutunduğum bir çocuk umudu var.Güzel giysiler giyme, sağlıklı olma, yürürken yorulmama umudum var.Ancak bunu bu şekilde yapamayacağım, bir iki gün dinlenip, diyet konusunu hiç kafama takmayıp cuma günü yeniden başlayacağım.Hepiniz hakkınızı helal edin, ben sayfayı okumaya devam edeceğim, umarım kimseyi kırmamışımdır, kırmışsım da affedin lütfen.
Aa burdaymışsın zaten...kalbime bakarmıdın nasıl da hiss etmişim...
Fatmanurum sendemi hastaydım geçmişi okumayınca bilemiyorum afedingeçmiş olsun canım ..
Aynura bizim burda 20 likleri direk çekerler sizde dolgumu yapılyolar . Hatta benim kızın ortodonti dr direk çekilecek dedi havaların sogumasın bekliyoruz daha yeni çıkıyo dişler ön dişlerin görünümünü bozar dedi.
Fatma sendemi hastasın geçmiş olsun .
Maxım geçmiş olsun canım benim ....
bide boğalara derler tembel diye al bitane daha tembel daha yaşın kaçki çalışmak istemiyon miskin şey seniMerak etme bende öyleyim yalnız değilsin
En son bu sabah kendi kendime dedim ki niye çalışıyoruz ki biz keşke hep uyusak
Emeklilik yaşı 58 mi neydi eee sen geçtin bunu hala niye emekli yapmıyolar yoksa işini çok seviyosunda bırakamıyo musun
gündüz uyuma problemim var naz uyuyabilsem ama bu sefer uyku düzenim bozuluyor gece gündüz birbirine karışıyor. 7 yılım var kuzumgünaydın abla . eve gidince yat dinlen 24 saat nöbet çok zor ALLAH yardımcın olsun daha çok var mı emekli olmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?