Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

xperi neden seviyorum biliyonmu hasta uyutmak yarı ölüm demek ama uyandırmak hastayı yeniden hayata dödürmek gibi benim için yeniden nefes almaya başlıyor bağırıyor çağrıyor ama olayın zaferi hastanın uyanması en pis tarafı olsada salyası sümüğü

maşallah canım maşallah. keşke o ekmeklerden sonra pasta yemeseydin,ya da pasta yiyeceksen ekmeği yemeseydin iyi olurdu bence,ama yapacak bir şey yok,yemişsin bir kere,afiyet olsun

Günaydın arkadaşlar
Salı günü menümü veriyorum
sabah
2dilim ekmek
krem peynir
domates salatalık
1 çay
öğlen
yemek kalmamıştı ben de kendime kebap söyledim
ekmeğin yarısını yedim
1 ayran
salata (bol ekşili)
nane (limon sıkılmış,hafif tuz vve bol biberli)
akşam 1 kase yumarlama (tanesi az)
1 tane kabak dolması
eşimin yiğenlerinin doğum günü vardı,ayıp olmasın diye sadece 1 çatal pasta yedim
spor olarak yarım saaten fazla halay ve göbek atma (spor sayılıyor mu bilmiyorum)
1,5 lt su ancak içebildim,test yapacağım diye fazla içmedim

Seni kırdıysam benim yüzümden böyle bir karar aldıysan gerçekten çok üzülürüm Ama doğrusu altı ay önce ben de aynı sebepten izne ayrıldım.. O yüzden kararının değiştirmen konusunda ısrar etmem ben. İnşallah en kısa sürede sağlıkla kucağımıza alacağımız yavrularımız gelir de (bekleyen isteyen herkesin) hepimiz bu psikolojilerri atlatırız en kısa sürede.
Seni üzdüysem çok özür dilerim tekrar

arkadaşlar sabah yine idrar testi yaptım ama ne yazık ki test negatif,umutlar başka bahara kaldı. kendimi çok kötü hissediyorum Her ay her ay böyle beklemek çok zor,acaba eşim ve ben hiç bir zaman anne baba olamayacak mıyız! Eltimin kardeşinin eşi de dün doğum günündeydi,onu görünce daha da kötü oldum!

Yahu sana takılayım dedim hemen bana atıyosun lafı yine ben olmasam napcan acaba bilemedim
Benim bildiğim şuan 60ına merdiven dayamış olman gerekiyor

Şaka bi yana bakma sen ufacık olduğuma yine azıcıkta olsa çalışma geçmişim var yaaaa :)))

İlk çalışma hayatına 19 yaşında başladım, 8 ay kadar bi fast food şirketiydi.
Sonra büyük bir market zincirinin bilgi işlem departmanında başladım 1,5 sene sürdü. Son 1 senesinde ama hafta içi o firmada hafta sonuda şuan çalıştığım yerde part-time çalışmaya başladım. Bu da demek oluyor ki haftanın 7 günü çalışıyordum uyku nedir unuttum Hatta hafta içi çalıştığım yer son dönemlerinde kendi hataları ve kalın kafalılıkları yüzünden sürekli gece mesaisine bırakıyordu. Diyelim sabah 8de mesai başlıyodu akşam 6,5da bitmesi gerekirken kafasızlıkları yüzünden gece 3-4e kadar mesaiye kalıyorduk eve gidip ertesi sabah yine 8de işbaşında oluyorduk insafları yoktu hiç
Sonra o market zincirinden ayrıldım şuan çalıştığım yerde tam zamanlı devam ettim. Ve bu mart ayında 4. yılımı dolduruyorum. İnşallah seneye 5 yılı doldurmuş olucam ve yıllık iznim 20 güne çıkacak
Günaydın canım,erkencisin bugün maşallah
Geç bile yazıyorum buraya sabah 7de ayaktayım

Günaydın canımm Sakın öyle düşünme, herşeyin bir vakti ve zamanı vardır Rabbim senin için neyin hayırlı olduğunu bilir yada hangi zaman hayırlı olduğunu

Yok yaaa tüm dişlerim sızlıyor...ne iş anlamıyorum...
aeben ablam burda da bazı doktorlar çekiyo ama bu tedavi ediyor...bi de alttakı ağrısı olan dişim o kadar büyükki. Yıllardır çıkıyor hala da tam çıkmamış...oyy bitse şu tedavi.. nefret ediyorum diş tedavisinden

Canım hiç üzülme...elbet bi gün senin de bebeyin olacak bu süreç yıpratıcı doğru ama buna neden de kendimiziz...biz kendimizi yıpratıyoruz...sen tedavini ol gerekeni yap gerisini Allaha bırak...o ne zaman verirse o zaman en doğrusudur bu süreçte de kendini yıpratma...ne güzel işin var işe ver kendini,sağlıklı beslenmeni yap,sporunu yap...aklından çıkarmaya çalış güzelim ben...

Dünkü menümü yazim:
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği,krem peynir,1 yumurta,yeşil biber

Ara:1 nescafe,3 diyet bisküvi

Akşamürüm,ayran(hiç mazeretim yok valla gözüm döndü suçluyum )
Ohoooo o zaman benim de hiç mazaretim yok listeye girme zamanın uzar güzelim...o diyet bisküvilere de çok güvenme derim canım benim.. onu yerine meyve kuruları yemeni tavsiye ederim.suyunu sporunu da yaz lütfen.. yoksa o dürümün üzerine bi de spor yapmadın mı?

gestopom öyle ince ince anlatmışsınki kız şaka yapuyorum seninle uğraşmak hoşuma gidiyor yoksa bak bakayım kime şaka yapıyorum elbette herişin farklı zorlukları var en başta kadın olmak zor bu çalışan çalışmayan herkes için geçerli ev hanımı olmak kolaymı onlarında bir sürü sıkıntısı var. yorgunluğu var bu yazdıklarım sadece sana takılmak kırıldıysan öperim geçer

7dilim ekmek,yarım paket grissini,1.5dilim pasta...çok berbat bi menü...hiç yakıştıramadım..

Not:sporunu dakika olarak yaz canım...

Dünkü menünü göremedim perişko

Yasemin abla kolay gelsin sanada...en azından eve gidince dinleneceyin bi ortam var abla...sessiz sakin...uyu dinlen işte

Hiçbir şey yapmak istemiyorum! Hiçbir şey gelmiyor içimden! Ağlamaktan başka

aynuram geçmiş olsun bende geç akıllandım bizde 20lik diş çıktımı akıllandı derler benim dişler 30undan sonra çıkmaya başladı hele bitanesi yanağıma saplandı ameliyatla aldılar diğerleride 5 6 sene sürdü şuan sadece 1tanesi var diğerlerini hemen çektirdim kesilip bide. hayatımı felç ettiler çıkmasalar daha iyiydi

Yasemin abla kolay gelsin sanada...en azından eve gidince dinleneceyin bi ortam var abla...sessiz sakin...uyu dinlen işte
evet aynuram şükür çoçuk küçükken derdimki büyüsede nöbet çıkışı uyuyabilsem şimdide yaşlandım ya uyku düzenim bozulmasın diye uyumuyorum. yani anlayacağın hayatın her döneminde farklı sıkıntıların oluyor tabiki rabbime şükürler olsun rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…