Günaydın canım,erkencisin bugün maşallahHerkese günaydınlaaarrr :)
xperi neden seviyorum biliyonmu hasta uyutmak yarı ölüm demek ama uyandırmak hastayı yeniden hayata dödürmek gibi benim için yeniden nefes almaya başlıyor bağırıyor çağrıyor ama olayın zaferi hastanın uyanması en pis tarafı olsada salyası sümüğüAblam uyanan hasta ağrılı falan zordur mutlaka... Ben de kürtajdan çıkınca çok acaip bir halde idim yaa ağrı üzüntü falan.... Yanımdakiler de benle ağlamaya başladı annem abim kv falan... Eşim zaten bayıldı direk beni öyle görünceAllah kimseyi düşürmesin sizleri de başımızdan eksik etmesin. Hemşire koşup ağrı kesici iğne yaptı serumu açtı da kendime gelmiştim...
maşallah canım maşallah. keşke o ekmeklerden sonra pasta yemeseydin,ya da pasta yiyeceksen ekmeği yemeseydin iyi olurdu bence,ama yapacak bir şey yok,yemişsin bir kere,afiyet olsunKızlar dün akşam ben çok kötü bir şey yaptımVicdan azabı duyuyorum resmen... Menümü yazayım ben size en iyisi. Bu akşamda spora gideyim ben yoksa bu vicdan azabım geçmeyecek...
Sabah:
2 dilim dil peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates
ara: 5 kuru badem,1 nescafe
öğle:
1 karışık porsiyon köfte
2 dilim ekmek
2 yemek kaşığı patates, patlıcan mantar karışık salatalar (hepsi toplam yani tek tek değil)
ayran
ara: 1 bardak ayran, yarım paket grisini, 1 bardak nescafe
akşam:
2 yumurtalı omlet,
yarım dilim beyaz peynir
2 dilim salam
1,5 dilim light kaşar peynir
domates
4 dilim ekmek (neyimeyse 4 dilim ekmek )
ara: 1.5 dilim pasta (ekmek yetmezmiş gibi ya offffff)
su: 2 litre
spor: 13850 adım
Seni kırdıysam benim yüzümden böyle bir karar aldıysan gerçekten çok üzülürümİyi geceler arkadaşlar, nasılsınız?
İki saattir ne yazsam diye düşünüyorum ama bir şey bulamadım.Cuma yarışmalarına katılırken, hırslı yapımın olumlu etki edeceğini düşünmüştüm açıkçası, daha önce facebookta da kilo verme sayfalarında haftalık bildirim yaptığım için çok zorlanacağımı düşünmemiştim. Eee yarışma da var ne olsun.Ancak süreç benim açımdan öyle ilerlemedi.Her gün günlük menü vermek,beş mesaj yazmak zorunda olmak sanırım beni geriyor.
Çok fazla kendimi anlatmaktan hoşlanmıyorum ama bilgi verseymişim daha iyiymiş.Ne kadar Kocaeli'de yaşasam da, yaşadığım yer bir tepe.İlçeye 7 km uzakta, deprem sonrası kurulmuş konutlardayım. Civarda lokanta, köfte ekmek söyleyebileceğim bir yer maalesef ki.30 adeti geçince lahmacun getiren bir lokanta var ilçede.Okul tam gün olduğundan öğle yemeğimi kendim götürüyorum.(Taşımalı öğrencimiz olduğu için yemek geliyor okula , yemek öğrenciler için , o yemekten yemek bana doğru gelmiyor.) Zaman zaman yemek götürmekte zorlandığım oluyor tabi, sabah 6'da yemek yapmak nefsime ağır geliyor bazen.
Biraz biraz dinlenmeye, sakinliğe ondan sonra diyete başlamam gerekiyormuş ama fark edememişim.Kiloyu, çocuk sahibi olmayı, yüksek lisansı vs. o kadar kafama takıyorum ki kafamın içinde kendime yer kalmıyor gibi.Bir de buna diyeti eklemek beni geriyor çünkü açıklamak zorunda kalıyorum, açıklamanın açıklamasını yapıyorum ve suçluluk hissediyorum.Biraz sizi uzaktan izlesem bana daha iyi gelecek galiba.Arkadaşım bana şunu demişti:Herkesi anlarım da senin kilolu olmanı anlayamıyorum.Ben de anlayamıyorum, kendimi bu bedende kabul edemiyorum Bazen yılmak üzere oluyorum,daralıyorum ama sonunda hep bu durumdan çıkacak bir yol buluyorum, yine bulacağım inşallah çünkü tutunduğum bir çocuk umudu var.Güzel giysiler giyme, sağlıklı olma, yürürken yorulmama umudum var.Ancak bunu bu şekilde yapamayacağım, bir iki gün dinlenip, diyet konusunu hiç kafama takmayıp cuma günü yeniden başlayacağım.Hepiniz hakkınızı helal edin, ben sayfayı okumaya devam edeceğim, umarım kimseyi kırmamışımdır, kırmışsım da affedin lütfen.
Önemli soruma cevap vermemişsin fatmişAna koza ban yemiş o kadar uyardı kayinvalide sözü dinlemedi yedi bani
Tamamdır nazım.kaldı 30dakikanGÜNAYDINLAR HERKESE ...
dün menümü yazmıştım su 2,5 litre spor 45 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates_AYNURA_ 1 saatlik spor cezamı yapmış oldum .
Yahu sana takılayım dedim hemen bana atıyosun lafı yine ben olmasam napcan acaba bilemedimbide boğalara derler tembel diye al bitane daha tembel daha yaşın kaçki çalışmak istemiyon miskin şey senibilemiyom 58mi emeklilik ben 50de emekli olacam buda 7 sene demek normal çalışmaktan bahsetmiyorum canım bu arada bir nöbet tutta göreyim seni benim yaşımda
Geç bile yazıyorum buraya sabah 7de ayaktayımGünaydın canım,erkencisin bugün maşallah
arkadaşlar sabah yine idrar testi yaptım ama ne yazık ki test negatif,umutlar başka bahara kaldı. kendimi çok kötü hissediyorum Her ay her ay böyle beklemek çok zor,acaba eşim ve ben hiç bir zaman anne baba olamayacak mıyız! Eltimin kardeşinin eşi de dün doğum günündeydi,onu görünce daha da kötü oldum!
Yok yaaa tüm dişlerim sızlıyor...ne iş anlamıyorum...canım sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ama burdan giden arkadaslara gidişleri yaramıyor dahafazla kilo alabiliyorlar burdaki eleştirilerede övgülerede alışmamız gerek çünkü kimse kendisi için değil bizim zayıflamamız için uyarıyor ve dost acı söyler söylesinki düzeltelim kendimizi mende bir dost olarak bu sistemden koma günlük menünü ver kilonu takip et derim ama önemli olan bunu sen nekadar istiyorsun
menim de 4 çoçuk eş 134 kilo ile başlamışım ev iş toplantım vs hayat gerçekten zor ama bunlar olurken kendimi yillarca atladığimi fark ettim en iyi anne en iyi öğretmen eş oluym derken kendimi unutmuşum ama bu yıl 1.liğe kendimi aldım çoçuk durmasın bırakıyorum ev dağinikmış bırakıyorum okul hazırlıği varmış bırakıyorum misafir olayını bu yıl en aza indirdim yürüyüşümü diyetimi yapıp sonra onları yapmaya çalışıyorum karar senin meslektaşım sevgiyle
nasıl oldun kaptanım inşallah ağrın kalmamıştır
canım üşütmüşüm iyiyim çok şükür geceleri öksürüğüm oluyor birde sesim kış boyu düzelmez doğru dürüst iyiki tlf konuşmuyoruz kulupte erkek var sanırsınızsen nasılsın canım yaa ban yeme neki mende ban yemeyeim bileyimde
Canım hiç üzülme...elbet bi gün senin de bebeyin olacak bu süreç yıpratıcı doğru ama buna neden de kendimiziz...biz kendimizi yıpratıyoruz...sen tedavini ol gerekeni yap gerisini Allaha bırak...o ne zaman verirse o zaman en doğrusudur bu süreçte de kendini yıpratma...ne güzel işin var işe ver kendini,sağlıklı beslenmeni yap,sporunu yap...aklından çıkarmaya çalış güzelim ben...arkadaşlar sabah yine idrar testi yaptım ama ne yazık ki test negatif,umutlar başka bahara kaldı. kendimi çok kötü hissediyorum Her ay her ay böyle beklemek çok zor,acaba eşim ve ben hiç bir zaman anne baba olamayacak mıyız! Eltimin kardeşinin eşi de dün doğum günündeydi,onu görünce daha da kötü oldum!
Ohoooo o zaman benim de hiç mazaretim yok listeye girme zamanın uzar güzelim...o diyet bisküvilere de çok güvenme derim canım benim.. onu yerine meyve kuruları yemeni tavsiye ederim.suyunu sporunu da yaz lütfen.. yoksa o dürümün üzerine bi de spor yapmadın mı?Dünkü menümü yazim:
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği,krem peynir,1 yumurta,yeşil biber
Ara:1 nescafe,3 diyet bisküvi
Akşamürüm,ayran(hiç mazeretim yok valla gözüm döndü suçluyum )
gestopom öyle ince ince anlatmışsınki kız şaka yapuyorum seninle uğraşmak hoşuma gidiyor yoksa bak bakayım kime şaka yapıyorum elbette herişin farklı zorlukları var en başta kadın olmak zor bu çalışan çalışmayan herkes için geçerli ev hanımı olmak kolaymı onlarında bir sürü sıkıntısı var. yorgunluğu var bu yazdıklarım sadece sana takılmak kırıldıysan öperim geçerYahu sana takılayım dedim hemen bana atıyosun lafı yine ben olmasam napcan acaba bilemedim
Benim bildiğim şuan 60ına merdiven dayamış olman gerekiyor
Şaka bi yana bakma sen ufacık olduğuma yine azıcıkta olsa çalışma geçmişim var yaaaa :)))
İlk çalışma hayatına 19 yaşında başladım, 8 ay kadar bi fast food şirketiydi.
Sonra büyük bir market zincirinin bilgi işlem departmanında başladım 1,5 sene sürdü. Son 1 senesinde ama hafta içi o firmada hafta sonuda şuan çalıştığım yerde part-time çalışmaya başladım. Bu da demek oluyor ki haftanın 7 günü çalışıyordum uyku nedir unuttumHatta hafta içi çalıştığım yer son dönemlerinde kendi hataları ve kalın kafalılıkları yüzünden sürekli gece mesaisine bırakıyordu. Diyelim sabah 8de mesai başlıyodu akşam 6,5da bitmesi gerekirken kafasızlıkları yüzünden gece 3-4e kadar mesaiye kalıyorduk eve gidip ertesi sabah yine 8de işbaşında oluyorduk insafları yoktu hiç
Sonra o market zincirinden ayrıldım şuan çalıştığım yerde tam zamanlı devam ettim. Ve bu mart ayında 4. yılımı dolduruyorum.İnşallah seneye 5 yılı doldurmuş olucam ve yıllık iznim 20 güne çıkacak
Geç bile yazıyorum buraya sabah 7de ayaktayım
Günaydın canımmSakın öyle düşünme, herşeyin bir vakti ve zamanı vardır Rabbim senin için neyin hayırlı olduğunu bilir yada hangi zaman hayırlı olduğunu
7dilim ekmek,yarım paket grissini,1.5dilim pasta...çok berbat bi menü...hiç yakıştıramadım..Kızlar dün akşam ben çok kötü bir şey yaptımVicdan azabı duyuyorum resmen... Menümü yazayım ben size en iyisi. Bu akşamda spora gideyim ben yoksa bu vicdan azabım geçmeyecek...
Sabah:
2 dilim dil peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates
ara: 5 kuru badem,1 nescafe
öğle:
1 karışık porsiyon köfte
2 dilim ekmek
2 yemek kaşığı patates, patlıcan mantar karışık salatalar (hepsi toplam yani tek tek değil)
ayran
ara: 1 bardak ayran, yarım paket grisini, 1 bardak nescafe
akşam:
2 yumurtalı omlet,
yarım dilim beyaz peynir
2 dilim salam
1,5 dilim light kaşar peynir
domates
4 dilim ekmek (neyimeyse 4 dilim ekmek )
ara: 1.5 dilim pasta (ekmek yetmezmiş gibi ya offffff)
su: 2 litre
spor: 13850 adım
Dünkü menünü göremedim perişkoYahu sana takılayım dedim hemen bana atıyosun lafı yine ben olmasam napcan acaba bilemedim
Benim bildiğim şuan 60ına merdiven dayamış olman gerekiyor
Şaka bi yana bakma sen ufacık olduğuma yine azıcıkta olsa çalışma geçmişim var yaaaa :)))
İlk çalışma hayatına 19 yaşında başladım, 8 ay kadar bi fast food şirketiydi.
Sonra büyük bir market zincirinin bilgi işlem departmanında başladım 1,5 sene sürdü. Son 1 senesinde ama hafta içi o firmada hafta sonuda şuan çalıştığım yerde part-time çalışmaya başladım. Bu da demek oluyor ki haftanın 7 günü çalışıyordum uyku nedir unuttumHatta hafta içi çalıştığım yer son dönemlerinde kendi hataları ve kalın kafalılıkları yüzünden sürekli gece mesaisine bırakıyordu. Diyelim sabah 8de mesai başlıyodu akşam 6,5da bitmesi gerekirken kafasızlıkları yüzünden gece 3-4e kadar mesaiye kalıyorduk eve gidip ertesi sabah yine 8de işbaşında oluyorduk insafları yoktu hiç
Sonra o market zincirinden ayrıldım şuan çalıştığım yerde tam zamanlı devam ettim. Ve bu mart ayında 4. yılımı dolduruyorum.İnşallah seneye 5 yılı doldurmuş olucam ve yıllık iznim 20 güne çıkacak
Geç bile yazıyorum buraya sabah 7de ayaktayım
Günaydın canımmSakın öyle düşünme, herşeyin bir vakti ve zamanı vardır Rabbim senin için neyin hayırlı olduğunu bilir yada hangi zaman hayırlı olduğunu
Yasemin abla kolay gelsin sanada...en azından eve gidince dinleneceyin bi ortam var abla...sessiz sakin...uyu dinlen iştegestopom öyle ince ince anlatmışsınki kız şaka yapuyorum seninle uğraşmak hoşuma gidiyor yoksa bak bakayım kime şaka yapıyorum elbette herişin farklı zorlukları var en başta kadın olmak zor bu çalışan çalışmayan herkes için geçerli ev hanımı olmak kolaymı onlarında bir sürü sıkıntısı var. yorgunluğu var bu yazdıklarım sadece sana takılmak kırıldıysan öperim geçer
Hiçbir şey yapmak istemiyorum! Hiçbir şey gelmiyor içimden! Ağlamaktan başkaCanım hiç üzülme...elbet bi gün senin de bebeyin olacak bu süreç yıpratıcı doğru ama buna neden de kendimiziz...biz kendimizi yıpratıyoruz...sen tedavini ol gerekeni yap gerisini Allaha bırak...o ne zaman verirse o zaman en doğrusudur bu süreçte de kendini yıpratma...ne güzel işin var işe ver kendini,sağlıklı beslenmeni yap,sporunu yap...aklından çıkarmaya çalış güzelim ben...
aynuram geçmiş olsun bende geç akıllandım bizde 20lik diş çıktımı akıllandı derlerYok yaaa tüm dişlerim sızlıyor...ne iş anlamıyorum...
aeben ablam burda da bazı doktorlar çekiyo ama bu tedavi ediyor...bi de alttakı ağrısı olan dişim o kadar büyükki. Yıllardır çıkıyor hala da tam çıkmamış...oyy bitse şu tedavi.. nefret ediyorum diş tedavisinden
evet aynuram şükür çoçuk küçükken derdimki büyüsede nöbet çıkışı uyuyabilsem şimdide yaşlandım ya uyku düzenim bozulmasın diye uyumuyorum. yani anlayacağın hayatın her döneminde farklı sıkıntıların oluyor tabiki rabbime şükürler olsun rahatım.Yasemin abla kolay gelsin sanada...en azından eve gidince dinleneceyin bi ortam var abla...sessiz sakin...uyu dinlen işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?