keklikçim dışardan bu lafları çok duyarsın ama senin duygularını şuan biz yaşamıyoruz zor bir durum ama şunu unutma vakti saati gelmedi demekki lütfen itikatına sığın.Hiçbir şey yapmak istemiyorum! Hiçbir şey gelmiyor içimden! Ağlamaktan başka
keklikçim dışardan bu lafları çok duyarsın ama senin duygularını şuan biz yaşamıyoruz zor bir durum ama şunu unutma vakti saati gelmedi demekki lütfen itikatına sığın.
Canım bak yazdıklarımı dikkatle oku...öylesine laf olsun diye demiyorum...ben 5ay sonra hamile kaldım ama inan bana 5yıl kadar yıprandım...tamam ben doktora falan gitmemiştim sorunum var mı yok mu bilmiyordum...ama sen tedavini olmuş gerekeni yapmışsın...şimdi sakin olman ve beklemen gerek...bu süreçte de kendini harab etme...Hiçbir şey yapmak istemiyorum! Hiçbir şey gelmiyor içimden! Ağlamaktan başka
maşallah canım maşallah. keşke o ekmeklerden sonra pasta yemeseydin,ya da pasta yiyeceksen ekmeği yemeseydin iyi olurdu bence,ama yapacak bir şey yok,yemişsin bir kere,afiyet olsun
canım biliyorum öylesine söylemediğini ama üzülüyorum işte,bende sorun olsaydı keşke, Eşimi her hamile haberi alan birini duyduğunda gizli gizli ağlarken ya da dua ederken duymak ağrıma gidiyor,o erkek haliyle kim bilir ne yaşıyor içinde benim görmediğim. Sık sık boşanmak istersen seni anlarım,sen anne olmayı hak ediyorsun,benim yüzümden belki hiç anne olamayacaksın deyip duruyor.Eşimin düzelip düzelmeyeceği belli değil,bu sonuçlarla da tutup tutmayacağı belli değil. Belki 5 ay belki de 5-10 sene sonra olur bilemiyoruz,Adetim inşallah zamanında gelir,gidip aşılama yaptıracağım bu ay,gerçi vakti gelmediyse onun da tutma ihtimali yok ama böyle kendimi eli kolu bağlanmış hissediyorumCanım bak yazdıklarımı dikkatle oku...öylesine laf olsun diye demiyorum...ben 5ay sonra hamile kaldım ama inan bana 5yıl kadar yıprandım...tamam ben doktora falan gitmemiştim sorunum var mı yok mu bilmiyordum...ama sen tedavini olmuş gerekeni yapmışsın...şimdi sakin olman ve beklemen gerek...bu süreçte de kendini harab etme...
7dilim ekmek,yarım paket grissini,1.5dilim pasta...çok berbat bi menü...hiç yakıştıramadım..
Not:sporunu dakika olarak yaz canım...
İyiler çok şükür nazlım. 2 gün üstüste misafirim vardı benimde bir de adet oldum her yanım dökülüyor benim deiyi olmaya çalışıyorum canım . bu aralar çok üşütüyorum sanırım sabah miğde bulantısıyla uyandım halada geçmiş değil. çocuklar nasıl oldu iğleştiler mi ?
Valla bende nerde antika hastalıklar onu buluyorum
Oooooofff bu neddiiirrrr bbbuuuu
heleee bi söyleeee duvarına tükürmeye gelirim
Hayırlı vakitte hayırlısıyla inşallah canım.canım biliyorum öylesine söylemediğini ama üzülüyorum işte,bende sorun olsaydı keşke, Eşimi her hamile haberi alan birini duyduğunda gizli gizli ağlarken ya da dua ederken duymak ağrıma gidiyor,o erkek haliyle kim bilir ne yaşıyor içinde benim görmediğim. Sık sık boşanmak istersen seni anlarım,sen anne olmayı hak ediyorsun,benim yüzümden belki hiç anne olamayacaksın deyip duruyor.Eşimin düzelip düzelmeyeceği belli değil,bu sonuçlarla da tutup tutmayacağı belli değil. Belki 5 ay belki de 5-10 sene sonra olur bilemiyoruz,Adetim inşallah zamanında gelir,gidip aşılama yaptıracağım bu ay,gerçi vakti gelmediyse onun da tutma ihtimali yok ama böyle kendimi eli kolu bağlanmış hissediyorum
Canım benim inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsın...inan bana sende sorun olması çok daha kötü olurdu senin için...canım biliyorum öylesine söylemediğini ama üzülüyorum işte,bende sorun olsaydı keşke, Eşimi her hamile haberi alan birini duyduğunda gizli gizli ağlarken ya da dua ederken duymak ağrıma gidiyor,o erkek haliyle kim bilir ne yaşıyor içinde benim görmediğim. Sık sık boşanmak istersen seni anlarım,sen anne olmayı hak ediyorsun,benim yüzümden belki hiç anne olamayacaksın deyip duruyor.Eşimin düzelip düzelmeyeceği belli değil,bu sonuçlarla da tutup tutmayacağı belli değil. Belki 5 ay belki de 5-10 sene sonra olur bilemiyoruz,Adetim inşallah zamanında gelir,gidip aşılama yaptıracağım bu ay,gerçi vakti gelmediyse onun da tutma ihtimali yok ama böyle kendimi eli kolu bağlanmış hissediyorum
Elifim ne haber kız?bi selam vermiyon baaaHayırlı vakitte hayırlısıyla inşallah canım.
iyiyim kaptanım sen nasılsın iyi gidiyor diyelim yok kilo almadımNasılsın güzelim?ne yapıyon?diyet nasıl gidiyor?kilo almadın dimi?
hoşbuldum abla çok sağol belki de dualarımız kabul oldu kolay atlatabiliyor şimdi daha iyi
Yok ya içimden yazmak geldi yoksa sana kırılır mıyım hiiiççççgestopom öyle ince ince anlatmışsınki kız şaka yapuyorum seninle uğraşmak hoşuma gidiyor yoksa bak bakayım kime şaka yapıyorum elbette herişin farklı zorlukları var en başta kadın olmak zor bu çalışan çalışmayan herkes için geçerli ev hanımı olmak kolaymı onlarında bir sürü sıkıntısı var. yorgunluğu var bu yazdıklarım sadece sana takılmak kırıldıysan öperim geçer
Dünü bugünü komple yazayım o zaman akşamaDünkü menünü göremedim perişko
Canım br ise yürüyerek gidip geliyorum13 bin adımı kaç saate atiyorsun? Ben anca 1 saatte 5-6 bin atiyorum. Hızlı da yürüyorum ama
He vallaha kaç keredir geliyo tınlamıyor beni...
Anne baykuş nirdesin?bak yavru baykuşunu sopasız bırakma ha C CallanPinckneyYok ya içimden yazmak geldi yoksa sana kırılır mıyım hiiiçççç
Dünü bugünü komple yazayım o zaman akşama
Hadi inşallah canım benim...inşallah sınavını güzelce atlatırsın.. bizi de ihmal etmeiyiyim kaptanım sen nasılsın iyi gidiyor diyelim yok kilo almadımkasımın sonunda anca gelebilirim yalnız listeye kasım sonunda bir sınav var ona hazırlanıyorum ondan çok gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?