Anne baykuş beni sopalayacağına ben dövüyorumAnne baykuş nirdesin?bak yavru baykuşunu sopasız bırakma ha C CallanPinckney
Bugün @_SARAYCA_ yok...acaba gerçekten kırıldımı bana
Kırılmaz ki o diyecektim ki 6. takımı görünce şaşırdım. Muhabbeti gitmiştir belkiSarayca 6.takıma geçmiş
Anne baykuş beni sopalayacağına ben dövüyorum
Kırılmaz ki o diyecektim ki 6. takımı görünce şaşırdım. Muhabbeti gitmiştir belki
Gün içi toplam yani. Ben tempolu yuruyus olarak sanmıştım.Canım br ise yürüyerek gidip geliyorum
Çarşı yarım saatlik mesafede evimize. Dur ben sana Dünün fotosunu çekeyim. Eki Görüntüle 1677215
Evet farkettim şimdi bi mesajında geçmek istediğini falan yazmış ama üzüldüm açıkcası. Keşke buraya da yazsaydı gitmek istediğini en azındanbende şaşırdım şimdi . 6.takıma geçmiş
aaa neden ya,ne oldu ki,neyi kaçırdım ben???Sarayca 6.takıma geçmiş
Ben de diyorum ki ne zaman selam versem aynur benim selamımı almıyor neden ki acaba diyeElifim ne haber kız?bi selam vermiyon baaa
_AYNURA_
ve sevgili takım arkadaşlarım ben bir süre izne ayrılacağım
halam hastalanmış,daha doğrusu belin kırılmış demişler,osteoporotik çökme kırığı sanırım,hareket edersen felç olursun demişler..bu bizim moralimizi çok bozdu,daha farklı sorunlar da var,ben bir süre buraya uğrayamam
kendinize iyi bakın
ben gelene kadar iyi kilolar verin
sizi seviyorum
Evet farkettim şimdi bi mesajında geçmek istediğini falan yazmış ama üzüldüm açıkcası. Keşke buraya da yazsaydı gitmek istediğini en azındanGerçi gitmek için sebep göremedim ama tabii kendi takdiri birşey diyemem.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin_AYNURA_
halam hastalanmış,daha doğrusu belin kırılmış demişler,osteoporotik çökme kırığı sanırım,hareket edersen felç olursun demişler..bu bizim moralimizi çok bozdu,daha farklı sorunlar da var,ben bir süre buraya uğrayamam
kendinize iyi bakın
sizi seviyorum
Delimisin kız?ne zaman almadım...ben de diyom ki bu kız niye beni tınlamadıBen de diyorum ki ne zaman selam versem aynur benim selamımı almıyor neden ki acaba diye
Canım anladığım başka sorunlarda var yoksa halan yüzünden gitmezdin...Rabbim halana acil şifalar versin...tüm sorunların giderilsin inşallah...zamanın oldukca uğra..._AYNURA_
kendinize iyi bakın
sizi seviyorum
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamışDelimisin kız?ne zaman almadım...ben de diyom ki bu kız niye beni tınlamadı
Canım yok yalnış anlamayız asla...derdinizi diyeceksiniz ki bizde yalnışlarımızı düzeltelim...şimdi sen eski üyeler arasında samimiyetimi diyorsun başka diye?_AYNURA_ arkadaşın başka takıma geçerken haber vermemesine üzüldüm. Sebebi neymiş anlamadım?
Her neyse ben başka birşey demek istiyorum ama yanlış anlaşılmak istemem. Bi zamanlar sanırım yasemin ablanin (umarım doğru yazmışimdir adı) bi tavsiyesi vardı grupta değişiklik olsun diye. Kesinlikle bence bunu ciddi anlamda dusunmelisin. Bence de değişiklik şart.
Yine dert yakınıyor gibi olacağım ama ben çoğu zaman kendimi buraya ait değilmiş gibi hissediyorum. Üyeler soğuk demiyorum ama kalıplaşmış bir tutum var gibi. Surekli birebir sohbet ediliyor havasında. Ben şahsen hiç tereddütsüz kafama esen bir şeyi -yerli yersiz- yasemin ablaya yazabilirim ama bu başka bir üye için geçerli olamıyor maalesef.
Sen sarayca 6.takıma geçmiş deyince ben sayfalarına baktım, sohbet şekilleri bile başka diyeyim.
Bilmiyorum yeni arkadaşlar benim gibi düşünüyor mu ama ben 4 haftada olmama rağmen böyle düşünmenin önüne gecemiyorum. 5 mesaj kotası yeminle zor doluyor
Lütfen yanlış anlama
Biz bir birimize küsmeyiz bunu en iyi biz biliriz elifim...ne güzel işte yoğun günlerin...oh misafirlikleri severim...benim de dişlerim çok sızlıyor yaaa...buna şu an başımın ağrısı da eşlik ediyor...üstüne bi de kocam aradı işte sorun varmış aylık maaşının bi kısmını alamıycakmış...bi yandan kızım diretiyo yine öyle uykusuna yatamadı ben dr ona bi kaç tanesi patlattım onun da vicdan azabı...neyse yaa çok kötüyümTavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
Misafirlerle uğraşıyorum pazar günüm vardı, pzt arkadaşlar geldi akşam yemeği de dahil tüm gün. Dün öğlene kadar sadece kuran okudum adet olmadan bitsin diye. Bugün bir süpürge yaptım kardeşim hasta ona gidip geldim biraz yemek yapmıştım götürdüm. Yarın teyzemle kuzenim gelcek bikaç gün kalcaklar
aeben abla gibi oldum işim bitmiyor :))
Valla bende sana selam vermiştim ama almadın, dorişin maceralarını özledim dedim tınlamadınBen de diyorum ki ne zaman selam versem aynur benim selamımı almıyor neden ki acaba diye
Çoook geçmiş olsun canıımm_AYNURA_
kendinize iyi bakın
sizi seviyorum
İlk zamanlarda bende başladığımda böyle hislere kapılmıştım çok haklısın_AYNURA_ arkadaşın başka takıma geçerken haber vermemesine üzüldüm. Sebebi neymiş anlamadım?
Her neyse ben başka birşey demek istiyorum ama yanlış anlaşılmak istemem. Bi zamanlar sanırım yasemin ablanin (umarım doğru yazmışimdir adı) bi tavsiyesi vardı grupta değişiklik olsun diye. Kesinlikle bence bunu ciddi anlamda dusunmelisin. Bence de değişiklik şart.
Yine dert yakınıyor gibi olacağım ama ben çoğu zaman kendimi buraya ait değilmiş gibi hissediyorum. Üyeler soğuk demiyorum ama kalıplaşmış bir tutum var gibi. Surekli birebir sohbet ediliyor havasında. Ben şahsen hiç tereddütsüz kafama esen bir şeyi -yerli yersiz- yasemin ablaya yazabilirim ama bu başka bir üye için geçerli olamıyor maalesef.
Sen sarayca 6.takıma geçmiş deyince ben sayfalarına baktım, sohbet şekilleri bile başka diyeyim.
Bilmiyorum yeni arkadaşlar benim gibi düşünüyor mu ama ben 4 haftada olmama rağmen böyle düşünmenin önüne gecemiyorum. 5 mesaj kotası yeminle zor doluyor
Lütfen yanlış anlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?