Kendim üzerinden bir örnekle anlatma çalışayım sen anla abla. Şimdi siz 10 yıllık komşu, bende birinize gelmiş bir misafir. Sizin eve kadınlar gününe geliyorum, oturup sohbet edeceğiz çünkü bende bu mahalleye tasindim. Size geliyorum ikramin en güzelleri önümde ama iş yemekten sonra konuşmaya gelince siz ' geçen gün şu komşu ne yapmıştı ya' gibi sohbete başlıyorsunuz. Ben sizi anlamıyor sadece dinleyip gözlemliyorum ve günün sonunda siz geçmiş üzerinden sohbetinizi bitirip kapı eşiğinde bile konuşurken ben sadece vedalaşıp geciyorum.Canım yok yalnış anlamayız asla...derdinizi diyeceksiniz ki bizde yalnışlarımızı düzeltelim...şimdi sen eski üyeler arasında samimiyetimi diyorsun başka diye?
Kendi derdini niye çocuğa çektiriyosun beeeeBiz bir birimize küsmeyiz bunu en iyi biz biliriz elifim...ne güzel işte yoğun günlerin...oh misafirlikleri severim...benim de dişlerim çok sızlıyor yaaa...buna şu an başımın ağrısı da eşlik ediyor...üstüne bi de kocam aradı işte sorun varmış aylık maaşının bi kısmını alamıycakmış...bi yandan kızım diretiyo yine öyle uykusuna yatamadı ben dr ona bi kaç tanesi patlattım onun da vicdan azabı...neyse yaa çok kötüyüm
20likleri çekselerdi rahatlatdın aslında. Saat 2yi geçti benimkiler de ayakta, tam ege dalmıştı doruk kalktı kakam var dedi egeyi de uyandırdı hadi şimdi yine oturdum sallıyorumBiz bir birimize küsmeyiz bunu en iyi biz biliriz elifim...ne güzel işte yoğun günlerin...oh misafirlikleri severim...benim de dişlerim çok sızlıyor yaaa...buna şu an başımın ağrısı da eşlik ediyor...üstüne bi de kocam aradı işte sorun varmış aylık maaşının bi kısmını alamıycakmış...bi yandan kızım diretiyo yine öyle uykusuna yatamadı ben dr ona bi kaç tanesi patlattım onun da vicdan azabı...neyse yaa çok kötüyüm
Ayyy güzelim benim çoook iyi anladım.buna yeni üye sendromu diyelim...ben de sana niye az yazıyorsun diye kızıyorum mesela...ne yaptığını ne ettiyini yaz sohbet kurmaya çalış işte beyenip duruyon ordanKendim üzerinden bir örnekle anlatma çalışayım sen anla abla. Şimdi siz 10 yıllık komşu, bende birinize gelmiş bir misafir. Sizin eve kadınlar gününe geliyorum, oturup sohbet edeceğiz çünkü bende bu mahalleye tasindim. Size geliyorum ikramin en güzelleri önümde ama iş yemekten sonra konuşmaya gelince siz ' geçen gün şu komşu ne yapmıştı ya' gibi sohbete başlıyorsunuz. Ben sizi anlamıyor sadece dinleyip gözlemliyorum ve günün sonunda siz geçmiş üzerinden sohbetinizi bitirip kapı eşiğinde bile konuşurken ben sadece vedalaşıp geciyorum.
Demek istedigim ben yeniyim ama sizin sohbetleriniz eski
Tınlamam mı kız cadı dün inanılmaz yorgundum ve bir de adet oldum çok ağrım var keyfim yoktu pek muhabbet için.Valla bende sana selam vermiştim ama almadın, dorişin maceralarını özledim dedim tınlamadın
Çoook geçmiş olsun canıımmİnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur halan, şurda çok kısa bir zamandır konuşuyor olmamıza rağmen gerçekten yakınlığını fazlasıyla hissettirdin, ara sırada olsa muhakkak gel haberdar et kendinden
İlk zamanlarda bende başladığımda böyle hislere kapılmıştım çok haklısınsohbetlerin sanki birebirmiş gibi ilerliyor görünmesinin sebebi bir konu üzerinden devam ettiği zamanlarda daha çok oluyor doğru haliyle başka üyelerde konu içerisine dalmış gibi olmamak için yazmaktan çekiniyor.
Yasemin ablaya ne kadar rahatça herşeyi yazabildiğin gibi (herhangi bir konuda asla kırılmaz o da biliyorum), aynı şekilde bana yazarkende tek kelime tereddüt etme
Hatta burda bir çok üye beni tanımasına rağmen yeni üyelerin böyle düşünmesini engellemek adına hemen üye formunu doldurmuştum kendimi tanıtmak manasında
Her kişinin hal hareketleri ve tutumları farklı olduğu için her takım bize bambaşka gelecektir eminimki, onlarda bizim takıma gelince aynı hisse kapılıyorlardır
Son patlattığımdan sonra uydu yavrum...ben de uyuyayım ya bu ağrı anca geçer...Kendi derdini niye çocuğa çektiriyosun beeee
Oyyy yerim ben onu...çok tatlı bunlar yaaa...Tınlamam mı kız cadı dün inanılmaz yorgundum ve bir de adet oldum çok ağrım var keyfim yoktu pek muhabbet için.
Dorişkoyla az önce teyzesine gittik anne diyor sonbahar geldi yapraklar döküldü sen de yapraklara bas çok eğlençe oluyor :))
Arkadaşım ne oldu ben bişeyler kaçırdımMerhaba arkadaşlar, son mesajıma bakarsanız eğer, başka bir topic bulayım diye yazmıştım,
neredeyse 1 senedir buradayım ve dün yalancı vs. yazısını okuduktan sonra koptum, hatta aynuraya 2 tane alıntı yaptım, kime yazdın diye... her neyse, aynuranın suçu yok. kesinlikle kırılacağım bir şey yapmadı, fakat bu aralar ben acayip duygusalım ve her şeye alınıyorum...
hepiniz çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum, ama bundan sonra 6. takımda devam etmek istiyorum. cuma bildirim yapıp ayrılacağım, hakkınızı helal edin.
Dünkü sohbetinizi okudum canım aynur yanlış ifade etmiş sen de o şekilde olduğunu anlamışsın diye düşünmüştüm. Neden böyle bir karar aldın üzüldümMerhaba arkadaşlar, son mesajıma bakarsanız eğer, başka bir topic bulayım diye yazmıştım,
neredeyse 1 senedir buradayım ve dün yalancı vs. yazısını okuduktan sonra koptum, hatta aynuraya 2 tane alıntı yaptım, kime yazdın diye... her neyse, aynuranın suçu yok. kesinlikle kırılacağım bir şey yapmadı, fakat bu aralar ben acayip duygusalım ve her şeye alınıyorum...
hepiniz çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum, ama bundan sonra 6. takımda devam etmek istiyorum. cuma bildirim yapıp ayrılacağım, hakkınızı helal edin.
Daha napayim elimden geleni yapıyorumAyyy güzelim benim çoook iyi anladım.buna yeni üye sendromu diyelim...ben de sana niye az yazıyorsun diye kızıyorum mesela...ne yaptığını ne ettiyini yaz sohbet kurmaya çalış işte beyenip duruyon ordanbi bakmışsın zamanla yapışmışsın bize kopamıyon...
Bende mi çocuk yapsam, ozaman ortak yanimiz çok olur
Yanlışım varsa düzelt ama 1 sene gibi burada bu insanlarla motive olup o kadar kilo verdikten sonra bir kişiye incinip ben diğer takımda bitireceğim demek ne kadar doğru?Merhaba arkadaşlar, son mesajıma bakarsanız eğer, başka bir topic bulayım diye yazmıştım,
Tınlamam mı kız cadı dün inanılmaz yorgundum ve bir de adet oldum çok ağrım var keyfim yoktu pek muhabbet için.
Dorişkoyla az önce teyzesine gittik anne diyor sonbahar geldi yapraklar döküldü sen de yapraklara bas çok eğlençe oluyor :))
Aaaa bide söylüyo yaaSon patlattığımdan sonra uydu yavrum...ben de uyuyayım ya bu ağrı anca geçer...
Ama sonrasında ilk gördüğümde kırıldım ama sonradan neden öyle yazdığını anlayınca kırgınlığım geçti demiştin o yüzden bir sorun olarak gittiğini düşünmüyorum bende.Merhaba arkadaşlar, son mesajıma bakarsanız eğer, başka bir topic bulayım diye yazmıştım,
Merhaba arkadaşlar, son mesajıma bakarsanız eğer, başka bir topic bulayım diye yazmıştım,
Seni kırdıysam benim yüzümden böyle bir karar aldıysan gerçekten çok üzülürümAma doğrusu altı ay önce ben de aynı sebepten izne ayrıldım.. O yüzden kararının değiştirmen konusunda ısrar etmem ben. İnşallah en kısa sürede sağlıkla kucağımıza alacağımız yavrularımız gelir de (bekleyen isteyen herkesin) hepimiz bu psikolojilerri atlatırız en kısa sürede.
Seni üzdüysem çok özür dilerim tekrar
Eminem eger bu durum seni geriyorsa şindilik listeye girmeden takımda devam edebilirsin canım
Bak ben ne listedeyim nede diyet yapıyorum ama hep burdayım.
Eminecim kendini çok iyi anlatmışsın...hayat senin beden senin karar senin...iyice düşün kendini kısms rahat bırak...ne zamanki sağlıklı beslenmek istersen sağlıklı olmak istersen o zaman başla...buraya gelmende yazmanda hiç bi sorun yok bilakis kopmazsan daha iyi olur...ama kendini tam motive hiss etmediyin sürece sağlıklı beslenmeyi,5mesaj yazmayı zorunlu hiss ettiyin sürece zaten bu iş olmaz hep yarım kalır...hergün güzel spor yapıyorsun dikkatimde...bi de menülerini düzene sokarsan zaten kilo vereceksin güzelce...mucuks...
İsmine diyet deyince seni daha da sıkıyodur eminimki, ama buna diyet değilde sağlıklı beslenme diyerek başlaeminimki gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Çünkü sen bedenini sevmediğini söylediğin sürece kendini hazır hissedemezsin
Bitanesin canım.işte böyle konuşun düşündüklerinizi isteklerinizi yazın...inanın böyle daha iyi olacak ...Spor yapınca ,hareket edince mutlu oluyorum, kendim için bir şey yaptığımı fark ediyorum, evde kimse yokken kendin için makyaj yaparsın ya( umarım bunu tek yapan ben değilimdir)öyle hissediyorum, Biraz bi emin olayım,gözlemleyeyim sizi eminim daha iyi olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?