Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım yok yalnış anlamayız asla...derdinizi diyeceksiniz ki bizde yalnışlarımızı düzeltelim...şimdi sen eski üyeler arasında samimiyetimi diyorsun başka diye?
Kendim üzerinden bir örnekle anlatma çalışayım sen anla abla. Şimdi siz 10 yıllık komşu, bende birinize gelmiş bir misafir. Sizin eve kadınlar gününe geliyorum, oturup sohbet edeceğiz çünkü bende bu mahalleye tasindim. Size geliyorum ikramin en güzelleri önümde ama iş yemekten sonra konuşmaya gelince siz ' geçen gün şu komşu ne yapmıştı ya' gibi sohbete başlıyorsunuz. Ben sizi anlamıyor sadece dinleyip gözlemliyorum ve günün sonunda siz geçmiş üzerinden sohbetinizi bitirip kapı eşiğinde bile konuşurken ben sadece vedalaşıp geciyorum.
Demek istedigim ben yeniyim ama sizin sohbetleriniz eski

Kendi derdini niye çocuğa çektiriyosun beeee

20likleri çekselerdi rahatlatdın aslında. Saat 2yi geçti benimkiler de ayakta, tam ege dalmıştı doruk kalktı kakam var dedi egeyi de uyandırdı hadi şimdi yine oturdum sallıyorum

Ayyy güzelim benim çoook iyi anladım.buna yeni üye sendromu diyelim...ben de sana niye az yazıyorsun diye kızıyorum mesela...ne yaptığını ne ettiyini yaz sohbet kurmaya çalış işte beyenip duruyon ordan bi bakmışsın zamanla yapışmışsın bize kopamıyon...

Tınlamam mı kız cadı dün inanılmaz yorgundum ve bir de adet oldum çok ağrım var keyfim yoktu pek muhabbet için.
Dorişkoyla az önce teyzesine gittik anne diyor sonbahar geldi yapraklar döküldü sen de yapraklara bas çok eğlençe oluyor :))

Oyyy yerim ben onu...çok tatlı bunlar yaaa...
N Nana bak canım bi zamanlar bizim şuanki üyelerden biri yeni üye zamanında çoluk çocuk konuşuyonuz diye bize atarlanmıştı...ama şimdi kendisi bizden beter her adımını biliyoz

Merhaba arkadaşlar, son mesajıma bakarsanız eğer, başka bir topic bulayım diye yazmıştım,

neredeyse 1 senedir buradayım ve dün yalancı vs. yazısını okuduktan sonra koptum, hatta aynuraya 2 tane alıntı yaptım, kime yazdın diye... her neyse, aynuranın suçu yok. kesinlikle kırılacağım bir şey yapmadı, fakat bu aralar ben acayip duygusalım ve her şeye alınıyorum ...

hepiniz çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum, ama bundan sonra 6. takımda devam etmek istiyorum. cuma bildirim yapıp ayrılacağım, hakkınızı helal edin.

Ahahaaa haaaa o dediği ben oluyorum N Nana

Arkadaşım ne oldu ben bişeyler kaçırdım
Gitmeni hiç istemem bunu bilesin
Herseye sil baştan başlamak çok zor olur senin için
Kendinde söylüyorsun duygusalım diye
Biraz bu dönemi atlat öyle karar ver derim
Kim ne dediyse demiş bu takımı alakadar etmez
Takımdan niye ayrılıyorsun dur hele

Dünkü sohbetinizi okudum canım aynur yanlış ifade etmiş sen de o şekilde olduğunu anlamışsın diye düşünmüştüm. Neden böyle bir karar aldın üzüldüm

Daha napayim elimden geleni yapıyorum Durup durukende giremiyorum konuya. Ay pasif kaldım ama denicem bakayım olmazsa bana çare buluruz
Bende mi çocuk yapsam, ozaman ortak yanimiz çok olur
Yanlışım varsa düzelt ama 1 sene gibi burada bu insanlarla motive olup o kadar kilo verdikten sonra bir kişiye incinip ben diğer takımda bitireceğim demek ne kadar doğru?
Sanırım mezun olmak çok önemli ( bunu tamamen mezun olursun kutlama yaparız yorumlarından çıkardım) ve sen bu aşamaya bu grupta geldikten sonra, gruptan alıp başkasına hediye ediyorsun. Sanırım burada 20 küsür kilo vermistin, 6 takıma gidip 4-5 kilo verip ordan mezun olacaksın. Yargılamak bana dusmez kesinlikle ama kusmek yerine hızlı kilo verip buradan mezun olup ayrilmani isterdim.

Bu 3 katlı ev yapıp çatısını yapmadan bırakmak gibi oldu.

Hee iyi o zamaaaann :)) doriş tam benlik ya
Son patlattığımdan sonra uydu yavrum...ben de uyuyayım ya bu ağrı anca geçer...
Aaaa bide söylüyo yaa
Ama sonrasında ilk gördüğümde kırıldım ama sonradan neden öyle yazdığını anlayınca kırgınlığım geçti demiştin o yüzden bir sorun olarak gittiğini düşünmüyorum bende.

Belli ki bir duygusallık anında değişiklik yapmak istedin Hakkında hayırlısı olsun

sarayca aynura dün tam telefuz edemediği için yanlış bir kelime kullandı bunuda açıkladı ama. ben senin o mesajını gördüm ama başka takıma gideceğini hiç düşünmedim şaka yapıyorsun diye düşündüm . ben senin burdan gitmeni hiç istemem ( mezun olsan bile yine burda kalmanı isterim )

hayır ya niye kırılayım sana, sen eksikliği söyledin sadece.Ben bu sisteme hazır değilmişim sadece yapılan yorumlar değil yani.Kendimi baskı altında hissettim.İki gün bir şey yapmayacağım dedim ama inan şimdiden kendi listeleri oluşturdum, haftalık hedefimi belirledim.Lütfen öyle düşünme.İnşallah alırız elimize, eminim öyle bir zamanda gelecek ki, bekledim ama değdi diyeceğim, Şahsen ben her şeye böyle kavuştum.Zor oldu ama sonunda hep razı oldum.Duası var gibi geliyor, sabki rabbim bunun için benim gözümden yaş dökmemi, gece sıcak yataktan kalkıp bunun için ona yalvarmamı istiyor.Samimiyet istiyor benden.Sabır istiyor.Olacak inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Eminem eger bu durum seni geriyorsa şindilik listeye girmeden takımda devam edebilirsin canım
Bak ben ne listedeyim nede diyet yapıyorum ama hep burdayım .

Evet öyle devam edeyim, cidden kendi kendime çok sorguladım ya devam edemezsem,kilo veremezsem de takım benden dolayı etkilenirse kızlara ne derim diye.

Spor yapınca ,hareket edince mutlu oluyorum, kendim için bir şey yaptığımı fark ediyorum, evde kimse yokken kendin için makyaj yaparsın ya( umarım bunu tek yapan ben değilimdir )öyle hissediyorum, Biraz bi emin olayım,gözlemleyeyim sizi eminim daha iyi olurum.

Bedenimi bu bedende sevemedim, bir ara 50 kiloydum o zaman da sevememiştim, gargamel gibi gelmiştim kendime.Bi sıkıntı yaptığım durum geçsin, kendimi bi rahat hissedeyim devam ederim Allahın izniyle.

Uyuydum uyandım...ne uyuduğumu anladım ne uyandığımda okuduklarımı...Rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın...

Bitanesin canım.işte böyle konuşun düşündüklerinizi isteklerinizi yazın...inanın böyle daha iyi olacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…