Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kız ne yapacan bebişi...zamanında inşallah...daha bi kaç yılın var.hayatında biri var mı özel deyilse?

Callan im çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ins düzelir.

Canım ya üzme kendini lütfen hakkımızda hayırlısı ne zaman ise o zaman gelecek bebeklerimiz.. Şimdi ne desem tesellisi olmuyor biliyorum ama Allah bize eşimize ailemize sağlık sıhhat mutluluk versin.. Sen aşılama dşünüyordun hem. Ayrıca kırmızı kart yememişsin henüz hiç değilse üzülmek için onu bekle.

Evet gelelim konuya
Saraycam başka takımda devam etmek istemiş buna saygı duyarım ama bizi yanliz bırakmasına çok üzüldüm . Yanlış sizinle bişey paylaşmak istiyorum bakın buraya geldiğimde bazı insanlar beni m dikkatimi çekmişti 15 16 kilo vermişler ama kiloları durmuş sürekli bir strestler bende diyo dum ki ya olabilir sıkma canını moral vermek istiyordum ama hep bir baskı duyurlar ve ayrılmak istiyorlardı bazıları geri dönüyor bazıları hiç gelmiyordu sonra baktımki benim kilom durdu uğraşıyorum ama gitmiyor gece uyuyamıyorum o arada başka sıkıntılarında vardı üstüne buda eklendi bide işte spor yapmalısın ondan işte şunu şöyle yapsan verirdin kelimeleri beni çok incitti hatta çok gitmek istedim başaramadım şuan bu durumu yaşamayan takır takır kilosunu verenler anlayamaz hele yeni gelenler hiç anlayamaz bunu dert yanmak olarak değerlendir meyin inanın zor bir süreç insanın en alıngan olduğu zamanlar evet burası bir yarışma ve bu yarışmada galip gelmek istiyoruz ben inanıyorum ki saraycada normalde aynura nin bu sözlerine kırılmzdi ama onuda anlamak lazım yeni bir şehre gitti yeni insanlar yeni bir iş ortamı çocuklar ve kendini burda bizlerle oylamaya çalışırken aynura nin lafı bence onu incitmiş mesela bende incinmistim spor yapmıyorsun dediği zaman insanın hassas olduğu zamanlar oluyor belki onu kötü manada söylemiyor ama biz oye algılıyoruz aynura da bir takım yönetiyor kolay iş değil sorumlulukları var bazen kendini bile ihmal edebiliyor bu uğurda yada uzulebiliyor uyuyamıyor hepsini biliyorum işte afedersiniz iki ucu .....degnek nereye dokunsan bir ah isitoyoruz kısaca şunu söylemek istiyorum @_SARAYCA_ m biz seni seviyoruz ve bu takımın mihenk taşlarından birisin benim içinde ayrı bir değerin var bunu bilmeni isterim .... beni anladın galiba
Hepiniz sevgiyle kalin

Nanacım benim de çocuk yok açıkçası bana uzak konulardaki msjları okuyup geçiyorum üstünde fazla durmadan.
Bu ara özellikle arttı ben de biraz dışarda kaldım şu anki sohbetlerde ama sadece menü paylaşım yorum kilo bildirim olsa da sanırım sıkıcı olurdu. Sakın bi yere kaçayım deme senin menülerden ilham alıyorum bak senin için akşam yeneğimin resmini bile çektim bugün

Nanacım sana eve gelince yazacam şimdi oturmaya gidiyorum mucuk cadı

Arkadaşlar bugün tadım tuzum yok malum biliyorsunuz,sarayca nın habersizce,sorumsuzca gitmesi beni de kızdırdı,böyle insanların yapısı bu galiba,gitmek istiyorsa gidebilir ama en azından 1 senedir burada beraber zaman geçirdiği insanlara bir açıklama yapsaydı,demek ki o sizi sizlerin onu önemseyip sahiplendiği kadar sahiplenmemiş. herkesin hakkında hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…