Yok kız ne yapacan bebişi...zamanında inşallah...daha bi kaç yılın var.hayatında biri var mı özel deyilse?Daha napayim elimden geleni yapıyorumDurup durukende giremiyorum konuya. Ay pasif kaldım ama denicem bakayım olmazsa bana çare buluruz
Bende mi çocuk yapsam, ozaman ortak yanimiz çok olur
Yanlışım varsa düzelt ama 1 sene gibi burada bu insanlarla motive olup o kadar kilo verdikten sonra bir kişiye incinip ben diğer takımda bitireceğim demek ne kadar doğru?
Sanırım mezun olmak çok önemli ( bunu tamamen mezun olursun kutlama yaparız yorumlarından çıkardım) ve sen bu aşamaya bu grupta geldikten sonra, gruptan alıp başkasına hediye ediyorsun. Sanırım burada 20 küsür kilo vermistin, 6 takıma gidip 4-5 kilo verip ordan mezun olacaksın. Yargılamak bana dusmez kesinlikle ama kusmek yerine hızlı kilo verip buradan mezun olup ayrilmani isterdim.
Bu 3 katlı ev yapıp çatısını yapmadan bırakmak gibi oldu.
Bitanesin canım.işte böyle konuşun düşündüklerinizi isteklerinizi yazın...inanın böyle daha iyi olacak ...
Callan im çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ins düzelir._AYNURA_
ve sevgili takım arkadaşlarım ben bir süre izne ayrılacağım
halam hastalanmış,daha doğrusu belin kırılmış demişler,osteoporotik çökme kırığı sanırım,hareket edersen felç olursun demişler..bu bizim moralimizi çok bozdu,daha farklı sorunlar da var,ben bir süre buraya uğrayamam
kendinize iyi bakın
ben gelene kadar iyi kilolar verin
sizi seviyorum
Konuşmak derdini anlatmak her zaman insanı rahatlatır güzelim benim.sen kaç yaşlndaydın eminem?Sağol bugün bi rahatlama hissettim üstümde.
Hıımm o zaman başka tabiiBedenimi bu bedende sevemedim, bir ara 50 kiloydum o zaman da sevememiştim, gargamel gibi gelmiştim kendime.Bi sıkıntı yaptığım durum geçsin, kendimi bi rahat hissedeyim devam ederim Allahın izniyle.
Canım ya üzme kendini lütfen hakkımızda hayırlısı ne zaman ise o zaman gelecek bebeklerimiz.. Şimdi ne desem tesellisi olmuyor biliyorum ama Allah bize eşimize ailemize sağlık sıhhat mutluluk versin.. Sen aşılama dşünüyordun hem. Ayrıca kırmızı kart yememişsin henüz hiç değilse üzülmek için onu bekle.arkadaşlar sabah yine idrar testi yaptım ama ne yazık ki test negatif,umutlar başka bahara kaldı. kendimi çok kötü hissediyorum Her ay her ay böyle beklemek çok zor,acaba eşim ve ben hiç bir zaman anne baba olamayacak mıyız! Eltimin kardeşinin eşi de dün doğum günündeydi,onu görünce daha da kötü oldum!
Hu huuuuu kimse yok muuu?diyorum ki takıma yeni üyeler alayım...
26 yaşındayım :)Konuşmak derdini anlatmak her zaman insanı rahatlatır güzelim benim.sen kaç yaşlndaydın eminem?
Nanacım benim de çocuk yok açıkçası bana uzak konulardaki msjları okuyup geçiyorum üstünde fazla durmadan.Daha napayim elimden geleni yapıyorumDurup durukende giremiyorum konuya. Ay pasif kaldım ama denicem bakayım olmazsa bana çare buluruz
Bende mi çocuk yapsam, ozaman ortak yanimiz çok olur
Yanlışım varsa düzelt ama 1 sene gibi burada bu insanlarla motive olup o kadar kilo verdikten sonra bir kişiye incinip ben diğer takımda bitireceğim demek ne kadar doğru?
Sanırım mezun olmak çok önemli ( bunu tamamen mezun olursun kutlama yaparız yorumlarından çıkardım) ve sen bu aşamaya bu grupta geldikten sonra, gruptan alıp başkasına hediye ediyorsun. Sanırım burada 20 küsür kilo vermistin, 6 takıma gidip 4-5 kilo verip ordan mezun olacaksın. Yargılamak bana dusmez kesinlikle ama kusmek yerine hızlı kilo verip buradan mezun olup ayrilmani isterdim.
Bu 3 katlı ev yapıp çatısını yapmadan bırakmak gibi oldu.
Nanacım sana eve gelince yazacam şimdi oturmaya gidiyorum mucuk cadı_AYNURA_ arkadaşın başka takıma geçerken haber vermemesine üzüldüm. Sebebi neymiş anlamadım?
Her neyse ben başka birşey demek istiyorum ama yanlış anlaşılmak istemem. Bi zamanlar sanırım yasemin ablanin (umarım doğru yazmışimdir adı) bi tavsiyesi vardı grupta değişiklik olsun diye. Kesinlikle bence bunu ciddi anlamda dusunmelisin. Bence de değişiklik şart.
Yine dert yakınıyor gibi olacağım ama ben çoğu zaman kendimi buraya ait değilmiş gibi hissediyorum. Üyeler soğuk demiyorum ama kalıplaşmış bir tutum var gibi. Surekli birebir sohbet ediliyor havasında. Ben şahsen hiç tereddütsüz kafama esen bir şeyi -yerli yersiz- yasemin ablaya yazabilirim ama bu başka bir üye için geçerli olamıyor maalesef.
Sen sarayca 6.takıma geçmiş deyince ben sayfalarına baktım, sohbet şekilleri bile başka diyeyim.
Bilmiyorum yeni arkadaşlar benim gibi düşünüyor mu ama ben 4 haftada olmama rağmen böyle düşünmenin önüne gecemiyorum. 5 mesaj kotası yeminle zor doluyor
Lütfen yanlış anlama
inşallah bu sınav da önemli bir sınav tamam kaptanım etmemHadi inşallah canım benim...inşallah sınavını güzelce atlatırsın.. bizi de ihmal etme
Ooo banın kalktımı canım?niye ban yidin kız?Merhaba ben geldim . Beni özlediniz mi hiçyoksa unutuldum mu
Ben burdayım kaptanım yemeğimi yedim şiştim oturuyorum. Beni spora gönder kaptanımNe yapıyonuz ne ediyonuz bakem?kimse yok muuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?