Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemeyini ne zaman yedin canım?spor için bi saat bekle...sonra doğru spora...1saat yapacaksın unutma...ayy ben de koşu bandı istiyorum yaaa...
Bir buçuk saat oldu kaptanım yiyeli. Bir film seçeyim de telden geçeyim koşu bandına.
Elektrik ile çaluşmayanları da var kaptanım onlara baksan burda onlar daha uygun

Tmm söz uslu durcam

Bir buçuk saat oldu kaptanım yiyeli. Bir film seçeyim de telden geçeyim koşu bandına.
Elektrik ile çaluşmayanları da var kaptanım onlara baksan burda onlar daha uygun
Burda çok pahalı koşu bantları ya...en ucuzu 2000tl falan.. o zaman hemen spora hemen...güzelleşmek,egomuzu tatmin etme zamanıııı...

Iyi akşamlar kızlar....

Sanal alemdeyiz ve bazen çok yanlış anlaşılabiliyoruz.

Kızlar baştan özrümü ileteyim. Bazen geçmişi okuyorum bazen sadece göz gezdiriyorum. Herkese tek tek cevap yazma olanağim olmuyor. Bu sizi onemsemedigim anlamına gelmesin lütfen.
keklik_58 canım lütfen üzülme her şeyin ilacı zaman. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin sana.

@nananais kendini kötü hissetmene üzüldüm. Bundan sonra daha dikkatli olucam

@callanpinckey halanın rahatsizligina en çok ben üzüldüm.
Rabbim hayırlı sifa versin. Ama burdan uzak kalmn cok uzücü. Çok güzel motive oldum sayende allah razı olsun canım benim...

Uslu durma kuzum benim spor yap spooooor...canım mesleyin ne?pcde deyilmisin?ailenlemi yaşıyorsun?
Pc deyim canım ama yeniyim diye biraz utanıyorum yazmaya Bütün günüm pc önünde geçiyo benim.Mühendisim.Babamla beraber yaşıyorum evde çalışıyorum ama aşırı yoğun bi işim var tuvalete bile gitmeye pek vaktim yok desem inanmazsın heralde.Sabahları karga bokunu yemeden kalkıp yürüyüş yapıyorum.Ama başka sporlarda ekliycem önce vücut biraz hamlığını atsın dedim.Hatta dünkü dürüme ek spor yapim bugün dimi anca erir

Anaaam kız pc başındaysan niye yazmıyon?artık sık sık yaz...listeye girmenin sırrını vereyimmi sana?bol paylaşımpc başında olman da super haaa...mutlaka güzel spor şarttır...sende bi daha cıss görmek istemiyorum...kaç yaşındaydın?

C CallanPinckney bak yavru baykuşların öksüz kaldılar.. çok üşüycekeler amaa

Ooo banın kalktımı canım?niye ban yidin kız?
Evet kalktı abla. Bir mesajımda üslup hatası varmış. Oysa gösteririm mesajı yani saygısızca birşey yoktu onun bana yazdığı mesaja göre ben de öyle yazdım

Okadar süperde değil ya bütün gün kıpırdamadan oturuyorum Tamam cıss yok 39 yaşındayım .

Saraycam o gun başka takıma bakayım dediğinde tıpkı aynuranın yazdıkları gibi samimiyete dayalı şakasına bişi sanmıştim
Başka takıma gitmeni asla kabul etmiyorum .
Aynurayıda yazdıklarımızıda bilecek kadar bizleri iyi tamıyorsun .
Lütfen bir daha düşün ben sensiz bir 7. Takım düşünemiyorum
Belki kırıldın . Konuşulur hallolur . Lütfen bir daha düşün .

C CallanPinckney Abla çok geçmiş olsun Sorunlarını halledip dönersin umarım en kısa zamanda ..

@_SARAYCA_ Abla gitmene çok üzüldüm. Ortada ufak bir yanlış anlama vardı ki ceviz kabuğunu doldurmuycak bir sebep Keşke duygusal dönemin geçene kadar en kötü bir süre yazmasaydın takıma Ama tabiki karar senin . Umarım her şey gönlünce olur

Evet kalktı abla. Bir mesajımda üslup hatası varmış. Oysa gösteririm mesajı yani saygısızca birşey yoktu onun bana yazdığı mesaja göre ben de öyle yazdım
E kv kendini paraladı karışma yapma etme diye...ne işin var oralarda...taklmdan burnunu çıkarmak yok bundan sonra...

Ayyy bugün benimde üzerimde bir sıkıntı vardı, herşeye kafama takmaya başlamıştım her şeye üzülüyordum bir iki gündür. Ama bugün öğrendimki regl olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…