Yemeyini ne zaman yedin canım?spor için bi saat bekle...sonra doğru spora...1saat yapacaksın unutma...ayy ben de koşu bandı istiyorum yaaa...Ben burdayım kaptanım yemeğimi yedim şiştim oturuyorum. Beni spora gönder kaptanım
Bir buçuk saat oldu kaptanım yiyeli. Bir film seçeyim de telden geçeyim koşu bandına.Yemeyini ne zaman yedin canım?spor için bi saat bekle...sonra doğru spora...1saat yapacaksın unutma...ayy ben de koşu bandı istiyorum yaaa...
Tmm söz uslu durcamOhoooo o zaman benim de hiç mazaretim yok listeye girme zamanın uzar güzelim...o diyet bisküvilere de çok güvenme derim canım benim.. onu yerine meyve kuruları yemeni tavsiye ederim.suyunu sporunu da yaz lütfen.. yoksa o dürümün üzerine bi de spor yapmadın mı?
Burda çok pahalı koşu bantları ya...en ucuzu 2000tl falan.. o zaman hemen spora hemen...güzelleşmek,egomuzu tatmin etme zamanıııı...Bir buçuk saat oldu kaptanım yiyeli. Bir film seçeyim de telden geçeyim koşu bandına.
Elektrik ile çaluşmayanları da var kaptanım onlara baksan burda onlar daha uygun
Uslu durma kuzum benim spor yap spooooor...canım mesleyin ne?pcde deyilmisin?ailenlemi yaşıyorsun?Tmm söz uslu durcam
Pc deyim canım ama yeniyim diye biraz utanıyorum yazmayaUslu durma kuzum benim spor yap spooooor...canım mesleyin ne?pcde deyilmisin?ailenlemi yaşıyorsun?
Anaaam kız pc başındaysan niye yazmıyon?artık sık sık yaz...listeye girmenin sırrını vereyimmi sana?bol paylaşımPc deyim canım ama yeniyim diye biraz utanıyorum yazmayaBütün günüm pc önünde geçiyo benim.Mühendisim.Babamla beraber yaşıyorum evde çalışıyorum ama aşırı yoğun bi işim var tuvalete bile gitmeye pek vaktim yok desem inanmazsın heralde.Sabahları karga bokunu yemeden kalkıp yürüyüş yapıyorum.Ama başka sporlarda ekliycem önce vücut biraz hamlığını atsın dedim.Hatta dünkü dürüme ek spor yapim bugün dimi anca erir
C CallanPinckney bak yavru baykuşların öksüz kaldılar.. çok üşüycekeler amaaIyi akşamlar kızlar....
Sanal alemdeyiz ve bazen çok yanlış anlaşılabiliyoruz.
Kızlar baştan özrümü ileteyim. Bazen geçmişi okuyorum bazen sadece göz gezdiriyorum. Herkese tek tek cevap yazma olanağim olmuyor. Bu sizi onemsemedigim anlamına gelmesin lütfen.
keklik_58 canım lütfen üzülme her şeyin ilacı zaman. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin sana.
@nananais kendini kötü hissetmene üzüldüm. Bundan sonra daha dikkatli olucam
@callanpinckey halanın rahatsizligina en çok ben üzüldüm.
Rabbim hayırlı sifa versin. Ama burdan uzak kalmn cok uzücü. Çok güzel motive oldum sayende allah razı olsun canım benim...
Evet kalktı abla. Bir mesajımda üslup hatası varmış. Oysa gösteririm mesajı yani saygısızca birşey yoktu onun bana yazdığı mesaja göre ben de öyle yazdımOoo banın kalktımı canım?niye ban yidin kız?
Okadar süperde değil ya bütün gün kıpırdamadan oturuyorumAnaaam kız pc başındaysan niye yazmıyon?artık sık sık yaz...listeye girmenin sırrını vereyimmi sana?bol paylaşımpc başında olman da super haaa...mutlaka güzel spor şarttır...sende bi daha cıss görmek istemiyorum...kaç yaşındaydın?
Saraycam o gun başka takıma bakayım dediğinde tıpkı aynuranın yazdıkları gibi samimiyete dayalı şakasına bişi sanmıştimMerhaba arkadaşlar, son mesajıma bakarsanız eğer, başka bir topic bulayım diye yazmıştım,
neredeyse 1 senedir buradayım ve dün yalancı vs. yazısını okuduktan sonra koptum, hatta aynuraya 2 tane alıntı yaptım, kime yazdın diye... her neyse, aynuranın suçu yok. kesinlikle kırılacağım bir şey yapmadı, fakat bu aralar ben acayip duygusalım ve her şeye alınıyorum...
hepiniz çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum, ama bundan sonra 6. takımda devam etmek istiyorum. cuma bildirim yapıp ayrılacağım, hakkınızı helal edin.
E bizim için super işte...hep burda ola bilirsinnnnn...lütfen çekinme utanma direk sohbete dal fikrini yaz...inan buna çok mutlu oluruzOkadar süperde değil ya bütün gün kıpırdamadan oturuyorumTamam cıss yok 39 yaşındayım .
E kv kendini paraladı karışma yapma etme diye...ne işin var oralarda...taklmdan burnunu çıkarmak yok bundan sonra...Evet kalktı abla. Bir mesajımda üslup hatası varmış. Oysa gösteririm mesajı yani saygısızca birşey yoktu onun bana yazdığı mesaja göre ben de öyle yazdım
Eveeeett bugün benimde aklımdan geçiyordu var yaHu huuuuu kimse yok muuu?diyorum ki takıma yeni üyeler alayım...
Aaaa yaşıtıııızzza
26 yaşındayım :)
Özlemez olur muyuuzzz ? tartıl yarın sabah hemenMerhaba ben geldim . Beni özlediniz mi hiçyoksa unutuldum mu
Kız bırak bi nefes alsın hemen tartıya yolluyonEveeeett bugün benimde aklımdan geçiyordu var ya
Aaaa yaşıtıııızzz
Özlemez olur muyuuzzz ? tartıl yarın sabah hemen
Herşey onun için yaaKız bırak bi nefes alsın hemen tartıya yolluyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?