Gözün aydın perişkom...inşallah cumaya ödemin iner...sen tartılıyormusun?listeye girme umudun var mı?Ayyy bugün benimde üzerimde bir sıkıntı vardı, herşeye kafama takmaya başlamıştım her şeye üzülüyordum bir iki gündür. Ama bugün öğrendimki regl olmuşum
Alalım alalımAslında takımı çok kalabalık yapmak istemiyorum ondan yeni üye istemiyorum...ama şimdi denemesi tamam olanlardan sadece 2si listeye girecek..listeden 3kişi çıkacak...yeni üyeye yer açılıyor...
Genelde reglimde 3 gün sürüyo umarım iner ama bu hafta zor valla bana öyle geliyorGözün aydın perişkom...inşallah cumaya ödemin iner...sen tartılıyormusun?listeye girme umudun var mı?
emnyzk buradamısın canım?bayadır ismin aşağıda ama konuşmuyon kiiii...
Evet yaE kv kendini paraladı karışma yapma etme diye...ne işin var oralarda...taklmdan burnunu çıkarmak yok bundan sonra...
Eveeeett bugün benimde aklımdan geçiyordu var ya
Aaaa yaşıtıııızzz
Özlemez olur muyuuzzz ? tartıl yarın sabah hemen
Kız bırak bi nefes alsın hemen tartıya yolluyon
Aynen ya az bir dinleneyim mapustaydım beenHerşey onun için yaagelemediği zaman dinlenmiştir yeterince
Oooooo gizemli demeeeekkkAynen ya az bir dinleneyim mapustaydım beenBaya güzeldi yemekler yedim de yedim dermişiiim Yok aslında diyet sabah ve öğle süper gidiyo ama dün kursum vardı ya azıcık bozuldu diyet 10 saat sayısal işleyince devreler yandı biraz glikoz yemiş olabilirim Cumaya ne kaldı cuma yazarım artık gizemli olayım azıcıık
Oooooo gizemli demeeeekkk
Eveeeett bugün benimde aklımdan geçiyordu var ya
Aaaa yaşıtıııızzz
Özlemez olur muyuuzzz ? tartıl yarın sabah hemen
30 mu o da neeeeOtuza merdiven dayayanlar , ay ben otuz olmaktan ve olamamaktan çok korkuyorum.
Ben daha düne kadar millete aaa 30 mu yaşlanmışın derdim ya hiç bu açıdan bakmak aklıma gelmemişti yaa deme öyle
Ben daha düne kadar millete aaa 30 mu yaşlanmışın derdim ya hiç bu açıdan bakmak aklıma gelmemişti yaa deme öyle
Ben de resmen 30 sendromu olmuştu kabullenememiştim 30a girmeyiOtuza merdiven dayayanlar , ay ben otuz olmaktan ve olamamaktan çok korkuyorum.
Ben de resmen 30 sendromu olmuştu kabullenememiştim 30a girmeyi31 oldum bile hatta 6 ay sonra 32
Ayy bende 27yi hakladım ama kendimi 22 23 gibi sanıyom hep...bi bakmışım 30olmuşum
Benim 38yaşında bi görümcem var kadın 28lik duruyor...çok zayıf ve bakımlı...evine baksan b.. götürüyo ama kendisi prenses gibi...günde 2defa yıkanır...güzel giyinir süslenir...sürekli bakımlı bakımlı...Hissettiğimiz yaştayız diyelim ya, gerçi etrafımdaki 30 yaşındaki kadınlar fıstık gibiler maşşalh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?