Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında takımı çok kalabalık yapmak istemiyorum ondan yeni üye istemiyorum...ama şimdi denemesi tamam olanlardan sadece 2si listeye girecek..listeden 3kişi çıkacak...yeni üyeye yer açılıyor...

Aslında takımı çok kalabalık yapmak istemiyorum ondan yeni üye istemiyorum...ama şimdi denemesi tamam olanlardan sadece 2si listeye girecek..listeden 3kişi çıkacak...yeni üyeye yer açılıyor...
Alalım alalım zaten gelen giden inen çıkanla illaki azalıyor
Gözün aydın perişkom...inşallah cumaya ödemin iner...sen tartılıyormusun?listeye girme umudun var mı?
Genelde reglimde 3 gün sürüyo umarım iner ama bu hafta zor valla bana öyle geliyor

Eveeeett bugün benimde aklımdan geçiyordu var ya

Aaaa yaşıtıııızzz

Özlemez olur muyuuzzz ? tartıl yarın sabah hemen

Kız bırak bi nefes alsın hemen tartıya yolluyon

Herşey onun için yaa gelemediği zaman dinlenmiştir yeterince
Aynen ya az bir dinleneyim mapustaydım been Baya güzeldi yemekler yedim de yedim dermişiiim Yok aslında diyet sabah ve öğle süper gidiyo ama dün kursum vardı ya azıcık bozuldu diyet 10 saat sayısal işleyince devreler yandı biraz glikoz yemiş olabilirim Cumaya ne kaldı cuma yazarım artık gizemli olayım azıcıık

Oooooo gizemli demeeeekkk

Dünki menümü tam hatırlamıyorum sabah işe geç kalmıştım biraz peynir, domates ve az ekmek yediğimi hatırlıyorum o kadar :))

Ama bugünü yazayım artık

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
biraz peynir zeytin
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay

öğlen: (yemek zamanımı başka işlere harcayınca yemeğe vakit olmadı )
1 kaşık garnitürlü makarna
3 4 tane kepekli bisküvi

akşam:
6 adet köfte
salata

2 lt su içtim. 6500 adım (yaklaşık 1 saat)
Bugün bide yeşil çay falan içeyim ya :)

Bugün kü menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, yarım dilim çavdar ekmek

Akşam: ızgara balık, salata, közlenmiş biber

Su: 2 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş
(kaptanım Son borcum yarına kalsın sindirim sistemimde bozukluk var mide bulantısı, karın ağrısı vs.. 40 dk yapabildim bugün ancak)

Ben daha düne kadar millete aaa 30 mu yaşlanmışın derdim ya hiç bu açıdan bakmak aklıma gelmemişti yaa deme öyle

Allah affetsin ben de, okula ilk gittiğimde arkadaşlar vardı, beş yıılık öğretmenim demişlerdi, içimden yaşlanmış hepsi demiştim şimdi ben beşinci yılımdayım ve sanki yıllar avucumdan kayıp gidiyor ya.

Hissettiğimiz yaştayız diyelim ya, gerçi etrafımdaki 30 yaşındaki kadınlar fıstık gibiler maşşalh.
Benim 38yaşında bi görümcem var kadın 28lik duruyor...çok zayıf ve bakımlı...evine baksan b.. götürüyo ama kendisi prenses gibi...günde 2defa yıkanır...güzel giyinir süslenir...sürekli bakımlı bakımlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…