Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hiç güleceğim yoktu ya

Yok kız ne yapacan bebişi...zamanında inşallah...daha bi kaç yılın var.hayatında biri var mı özel deyilse?
Bak bak kendi yapmış, bana gelince ne yapcan. Sağolsun biri vardı , zor günümde yanımda olmayan
Nereye gideyim daha 31 kilo vermem gerek

Nanacım sana eve gelince yazacam şimdi oturmaya gidiyorum mucuk cadı

Öğlen nereye saklanmış ?
Bende cok balik yerim (ızgara) ama yine canım balık çekti balığın cinsi ne?
Bende bugün kabak dolması yaptım fırında, seviyorsan tavsiye ederim. Lütfen bana oradaki biberlerden ikisini gönder.
Not; yarın öğlene ne yiyeceğim belli oldu

Hiçbir şey yapmak istemiyorum! Hiçbir şey gelmiyor içimden! Ağlamaktan başka

canım herşeyde vardır bir hayır hayırlısı diyelim

Sarayca 6.takıma geçmiş

GERÇEKTEN ŞOK OLDUM DESEM YERİ VAR MENİ TAKIMA SARAYCA DAVET ETTİ TAKIMA ALIŞMA SÜREMDE EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİMDENDİ ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM HATTA 99 UMDA İŞ YERİNDE OLSA B,LE HALAY ÇEKECEĞİM DEDİ YALNIZCA ÇOK ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM DURUMLA İLGİLİ YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM HAYIRLISI

CANIM GEÇMİŞ OLSUN ÖZLEYECEĞİZ SENİ

.....HELAL OLSUN SENDE HELAL ET CANIM ÖZELLİKLE MENİM ÜZERİMDE ÇOK EMEĞİN VAR UNUTMAYACAĞİM

_AYNURA_ ben yarın işyerindeki arkadaşlarla dışarı çıkıcam bütün gün gelemiycem bilgin olsun canım . bir iş için ölçü alıp çizim yapmam lazım .

CANIM MESLEĞİN NE MERAK ETTİM

İYİ AKŞAMLAR SEVGİLİ TAKIMIM
SABAH
2dlm ekmek
1hş yumurta
domates
5 zeytin
peynir
ARA
1ncir ceviz
ÖĞLE
tavuk salata
ayran
AKŞAM

kabaklı yoğurt tavuk
2lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar

E zor gününde yanında deyilse demekkk hiç olmamıştır nanam üzülme hiç...
Vallaha sağlıklı beslenmenizi görünce ağzımın şapur şupur suyu akıyor...afferim size flstıklarım benim...diş tedavim hafiflesin kesinlikle başlıycam kesinlikle...bu kadar iyrenç beslenmek yeter...

Ayy bana sanki hiç 20 falan olmıcakmışım geliyo Aslında zaman çoook çabuk geçiyo ama ne biliyim bana uzun geliyo 20'li yaşlar

Ben de resmen 30 sendromu olmuştu kabullenememiştim 30a girmeyi 31 oldum bile hatta 6 ay sonra 32

Ayy bende 27yi hakladım ama kendimi 22 23 gibi sanıyom hep...bi bakmışım 30olmuşum

Bende de var o sendrom gerçi ben kendimi ruhen 18 hissediyorum.

şşşşşş lütfen ya bu ne böyleee 30 yaş sendromuna mı giricez yaaa

canım bu hafta gerçekten çok dikkatli olmaya çalışıyorum tartı pek yüzüme gülmedi ama cumaya kadar inşallah değişir reglmden herhalde
ağrı kesici al canım
Olur inşallah perrşenbe de pro beslenirsen super olur...
Aldım abla ama geçirmiyoki bu sızıltıyı...yarın tekrar gidicem...

önce menümü vereyim
Sabah
Iki dilim tb domates peynirli tost
3Zeytin

Öğle
Peynir
Bir dilim lavaş
Bir kaşık köz biber sos

Akşam
Balık salata
Mercimek çorba bir kase
Iki kestane

Su 1,5
spor
40 Dk tempolu yürüyüş

Olur inşallah perrşenbe de pro beslenirsen super olur...
Aldım abla ama geçirmiyoki bu sızıltıyı...yarın tekrar gidicem...

yarın canım pro yapayım güzel spor veeeee güzel sonuç inşallah ah kaptanım 110 lar bitmek üzere heyecanımda artıyor ay bi 109 olsam
canım acaba antibiyotikmi alsan

@_SARAYCA_ canım kaptanımız seni kırmak istememiştir eminim bazen hepimiz duygusal olabiliyoruz ama takımdan girmene üzüldüm

Nasılsın serpilim güzelim?nasıl gidiyor hayat?hafifleye bildinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…