Benim 38yaşında bi görümcem var kadın 28lik duruyor...çok zayıf ve bakımlı...evine baksan b.. götürüyo ama kendisi prenses gibi...günde 2defa yıkanır...güzel giyinir süslenir...sürekli bakımlı bakımlı...
Bak bak kendi yapmış, bana gelince ne yapcan.Yok kız ne yapacan bebişi...zamanında inşallah...daha bi kaç yılın var.hayatında biri var mı özel deyilse?
Nereye gideyim daha 31 kilo vermem gerekNanacım benim de çocuk yok açıkçası bana uzak konulardaki msjları okuyup geçiyorum üstünde fazla durmadan.
Bu ara özellikle arttı ben de biraz dışarda kaldım şu anki sohbetlerde ama sadece menü paylaşım yorum kilo bildirim olsa da sanırım sıkıcı olurdu. Sakın bi yere kaçayım deme senin menülerden ilham alıyorum bak senin için akşam yeneğimin resmini bile çektim bugün
Nanacım sana eve gelince yazacam şimdi oturmaya gidiyorum mucuk cadı
Öğlen nereye saklanmış ?Bugün kü menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, yarım dilim çavdar ekmek
Akşam: ızgara balık, salata, közlenmiş biber Eki Görüntüle 1677699
Su: 2 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş
(kaptanım Son borcum yarına kalsın sindirim sistemimde bozukluk var mide bulantısı, karın ağrısı vs.. 40 dk yapabildim bugün ancak)
Hiçbir şey yapmak istemiyorum! Hiçbir şey gelmiyor içimden! Ağlamaktan başka
Sarayca 6.takıma geçmiş
_AYNURA_
ve sevgili takım arkadaşlarım ben bir süre izne ayrılacağım
halam hastalanmış,daha doğrusu belin kırılmış demişler,osteoporotik çökme kırığı sanırım,hareket edersen felç olursun demişler..bu bizim moralimizi çok bozdu,daha farklı sorunlar da var,ben bir süre buraya uğrayamam
kendinize iyi bakın
ben gelene kadar iyi kilolar verin
sizi seviyorum
Merhaba arkadaşlar, son mesajıma bakarsanız eğer, başka bir topic bulayım diye yazmıştım,
DÜN ÇOK NEŞELİ VE ŞAKA YAPIYORDUN ŞAKA YAPIYORSUN SANDIM
neredeyse 1 senedir buradayım ve dün yalancı vs. yazısını okuduktan sonra koptum, hatta aynuraya 2 tane alıntı yaptım, kime yazdın diye... her neyse, aynuranın suçu yok. kesinlikle kırılacağım bir şey yapmadı, fakat bu aralar ben acayip duygusalım ve her şeye alınıyorum...
hepiniz çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum, ama bundan sonra 6. takımda devam etmek istiyorum. cuma bildirim yapıp ayrılacağım, hakkınızı helal edin.
sarayca aynura dün tam telefuz edemediği için yanlış bir kelime kullandı bunuda açıkladı ama. ben senin o mesajını gördüm ama başka takıma gideceğini hiç düşünmedim şaka yapıyorsun diye düşündüm . ben senin burdan gitmeni hiç istemem ( mezun olsan bile yine burda kalmanı isterim )
_AYNURA_ ben yarın işyerindeki arkadaşlarla dışarı çıkıcam bütün gün gelemiycem bilgin olsun canım . bir iş için ölçü alıp çizim yapmam lazım .
E zor gününde yanında deyilse demekkk hiç olmamıştır nanam üzülme hiç...Bak bak kendi yapmış, bana gelince ne yapcan.Sağolsun biri vardı , zor günümde yanımda olmayan
Nereye gideyim daha 31 kilo vermem gerek
Öğlen nereye saklanmış ?
Bende cok balik yerim (ızgara) ama yine canım balık çektibalığın cinsi ne?
Bende bugün kabak dolması yaptım fırında, seviyorsan tavsiye ederim. Lütfen bana oradaki biberlerden ikisini gönder.
Not; yarın öğlene ne yiyeceğim belli oldu
Yine super yine superrrr...İYİ AKŞAMLAR SEVGİLİ TAKIMIM
SABAH
2dlm ekmek
1hş yumurta
domates
5 zeytin
peynir
ARA
1ncir ceviz
ÖĞLE
tavuk salata
ayran
AKŞAM
kabaklı yoğurt tavuk
2lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar
30lu yaşlara geldiyinde bu mesajlaşmamızı hatırlarsım çitlenbiyimmmm...Ayy bana sanki hiç 20 falan olmıcakmışım geliyoAslında zaman çoook çabuk geçiyo ama ne biliyim bana uzun geliyo 20'li yaşlar
Ayy bana sanki hiç 20 falan olmıcakmışım geliyoAslında zaman çoook çabuk geçiyo ama ne biliyim bana uzun geliyo 20'li yaşlar
Allah affetsin ben de, okula ilk gittiğimde arkadaşlar vardı, beş yıılık öğretmenim demişlerdi, içimden yaşlanmış hepsi demiştimşimdi ben beşinci yılımdayım ve sanki yıllar avucumdan kayıp gidiyor ya.
Ben de resmen 30 sendromu olmuştu kabullenememiştim 30a girmeyi31 oldum bile hatta 6 ay sonra 32
Ayy bende 27yi hakladım ama kendimi 22 23 gibi sanıyom hep...bi bakmışım 30olmuşum
Bende de var o sendrom gerçi ben kendimi ruhen 18 hissediyorum.
Yine super yine superrrr...
sağol hepimizi gömdün az önce koza :)
Olur inşallah perrşenbe de pro beslenirsen super olur...canım bu hafta gerçekten çok dikkatli olmaya çalışıyorum tartı pek yüzüme gülmedi ama cumaya kadar inşallah değişir reglmden herhalde
ağrı kesici al canım
ahh meslektaşım sana bir sürü yazdım cevap vermesende bi smile koyaydın
Olur inşallah perrşenbe de pro beslenirsen super olur...
Aldım abla ama geçirmiyoki bu sızıltıyı...yarın tekrar gidicem...
Nasılsın serpilim güzelim?nasıl gidiyor hayat?hafifleye bildinmi?önce menümü vereyim
Sabah
Iki dilim tb domates peynirli tost
3Zeytin
Öğle
Peynir
Bir dilim lavaş
Bir kaşık köz biber sos
Akşam
Balık salata
Mercimek çorba bir kase
Iki kestane
Su 1,5
spor
40 Dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?