Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarın canım pro yapayım güzel spor veeeee güzel sonuç inşallah ah kaptanım 110 lar bitmek üzere heyecanımda artıyor ay bi 109 olsam
canım acaba antibiyotikmi alsan
İnşallah göreceksin ablam...yılbaşı için hedefin nedir abla?önümüzdeki günler hepimiz yılbaşı hedeflerimizi yazalım...ulaşamayana ceza olsun...

canım özledik seni fırsat bulunca gel canım çoçuklar okula alıştımı

Canım kusura bakma ya toplu alıntı yapınca ben seninkini görememişim, ben diyeti ya da sayfayı bırakmıyorum canım.Sadece kendim haricinde birisine hesap veriyor olmak ve bir başarısızlık durumunda benim yüzümden grubun da aşağı çekileceğini düşünmek beni geriyor.Yani ben diyeti bırakıyorum demedim ama bunu önce kendi kafama iyice koyup, öyle harekete geçmeliyim dedim.

Nasılsın serpilim güzelim?nasıl gidiyor hayat?hafifleye bildinmi?
Çok sağol aynuram çok şükür iyiyim sen nasılsın
Bugün full doluydum mutfağı bir görsen korkar kaçarsın hala başlayamadım namazımı kılayım iki yolluk var yıkanacak onları ıslatıcam sabah yıkarım artık ayaklarım ağrıyor gezmekten

E ne güzel işte geziyorsun monoton deyil hayatınBenim işte serpilim diş sızılarım olmasa iyiyim...

canım kilolu insanların diyet yapmaları daha zor ama bazan canım bir şey istese kendim için olsa yerdim ama takıma sorumluluğum bir çok defa frenledi ortalam ne olacak kaptanımız üzülecek arkadaşların emeği yüzümden boşa gidecek diye takımımn hatrına hayır dediğim çok olmuştur inşallah bundan sonrada demek nasip olur

canım özledik seni fırsat bulunca gel canım çoçuklar okula alıştımı
Bende sizi özlüyorum gün boyu aklıma geliyorsunuz ama heryerde nete giremiyorum evdede işten gözümü açamıyorum kollarımı çemledim abdest alayım diye buraya girdim kaldı fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum burdan kopunca çok yiyorum
Okul sorunumuz hiç olmadı çok şükür severek gidiyorlar ama servisi yokmuş evede uzak onlar alıştıda ben alışamadım yürümekten yorgun düşüyorum

Ayy bana sanki hiç 20 falan olmıcakmışım geliyo Aslında zaman çoook çabuk geçiyo ama ne biliyim bana uzun geliyo 20'li yaşlar
20 hatta 18 hiç gelmicekmiş gibi geliyor bebeğim de sonra bir bakıyorsun 30 (kendi adıma) hele o öğrencilik yıllarım ne zaman bitti ne zaman evlendim ne zaman çocuklarım oldu mevzusuna bir taktım mı kafayı bazen hayal gibi geliyor

Ay yanlış anlamayın öyle bir amacım yoktu asla yazarken Siz de dedinizya zaman cabuk geçiyo ama 5 yıl önce şöyle demiştim diye ben de onun için kendimden örnek verdim
Kuzum banmı yemişsin sanki öyle birşey okumuştum
Bende aralıkta 32 olucamm sanki yirmili yaşlarımdayım gibi hissediyorum bazen

geçen cuma 112.8 dim canım nasıl yılbaşina ümit varmı

inşallah canım hepimiz istediğimiz kilolara geliriz
Eyerki 80li kilolarda biri 2aya 13kilo vericem derse mümkün deyildi...ama senin kilona göre bu mümkün tabiki...olursun mutlaka...sendeki bu kararlılık bu disiplin bu özveri bu anlayış ne bileyim ya tüm şu güzel huylar varken verirsin kesin...

E ne güzel işte geziyorsun monoton deyil hayatınBenim işte serpilim diş sızılarım olmasa iyiyim...
Amann yetişemiyorum bazen kafayı tırlatıcak gibi oluyorum bu hareketlilikte çok fazla başım dönüyor bazen ayy dişte çok fena oluyor bende gidicemde fırsat bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…