İnşallah göreceksin ablam...yılbaşı için hedefin nedir abla?önümüzdeki günler hepimiz yılbaşı hedeflerimizi yazalım...ulaşamayana ceza olsun...yarın canım pro yapayım güzel spor veeeee güzel sonuç inşallah ah kaptanım 110 lar bitmek üzere heyecanımda artıyor ay bi 109 olsam
canım acaba antibiyotikmi alsan
önce menümü vereyim
Sabah
Iki dilim tb domates peynirli tost
3Zeytin
Öğle
Peynir
Bir dilim lavaş
Bir kaşık köz biber sos
Akşam
Balık salata
Mercimek çorba bir kase
Iki kestane
Su 1,5
spor
40 Dk tempolu yürüyüş
canım sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ama burdan giden arkadaslara gidişleri yaramıyor dahafazla kilo alabiliyorlar burdaki eleştirilerede övgülerede alışmamız gerek çünkü kimse kendisi için değil bizim zayıflamamız için uyarıyor ve dost acı söyler söylesinki düzeltelim kendimizi mende bir dost olarak bu sistemden koma günlük menünü ver kilonu takip et derim ama önemli olan bunu sen nekadar istiyorsun
menim de 4 çoçuk eş 134 kilo ile başlamışım ev iş toplantım vs hayat gerçekten zor ama bunlar olurken kendimi yillarca atladığimi fark ettim en iyi anne en iyi öğretmen eş oluym derken kendimi unutmuşum ama bu yıl 1.liğe kendimi aldım çoçuk durmasın bırakıyorum ev dağinikmış bırakıyorum okul hazırlıği varmış bırakıyorum misafir olayını bu yıl en aza indirdim yürüyüşümü diyetimi yapıp sonra onları yapmaya çalışıyorum karar senin meslektaşım sevgiyle
Çok sağol aynuram çok şükür iyiyim sen nasılsınNasılsın serpilim güzelim?nasıl gidiyor hayat?hafifleye bildinmi?
İnşallah göreceksin ablam...yılbaşı için hedefin nedir abla?önümüzdeki günler hepimiz yılbaşı hedeflerimizi yazalım...ulaşamayana ceza olsun...
E ne güzel işte geziyorsun monoton deyil hayatınÇok sağol aynuram çok şükür iyiyim sen nasılsın
Bugün full doluydum mutfağı bir görsen korkar kaçarsın hala başlayamadım namazımı kılayım iki yolluk var yıkanacak onları ıslatıcam sabah yıkarım artık ayaklarım ağrıyor gezmekten
Tam olarak Kaç kiloydun cuma abla?kaptanım hedefim hayalim miladım olan 99 canım olurum demi kaptanım
İnşallah 90 lari görürsün en kısa zamandahaftaya inşallah 110 lardan ayrılırım
Canım kusura bakma ya toplu alıntı yapınca ben seninkini görememişim, ben diyeti ya da sayfayı bırakmıyorum canım.Sadece kendim haricinde birisine hesap veriyor olmak ve bir başarısızlık durumunda benim yüzümden grubun da aşağı çekileceğini düşünmek beni geriyor.Yani ben diyeti bırakıyorum demedim ama bunu önce kendi kafama iyice koyup, öyle harekete geçmeliyim dedim.
Bende sizi özlüyorum gün boyu aklıma geliyorsunuz ama heryerde nete giremiyorum evdede işten gözümü açamıyorum kollarımı çemledim abdest alayım diye buraya girdim kaldı fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum burdan kopunca çok yiyorumcanım özledik seni fırsat bulunca gel canım çoçuklar okula alıştımı
Ay yanlış anlamayın öyle bir amacım yoktu asla yazarkensağol hepimizi gömdün az önce koza :)
Bu topikte en çok sana güveniyorum kesin olursun bende senin adına çok heyecanlanıyorum inşallah hep beraber kutlucaz 99 ukaptanım hedefim hayalim miladım olan 99 canım olurum demi kaptanım
Tam olarak Kaç kiloydun cuma abla?
İnşallah 90 lari görürsün en kısa zamanda
Ben inşallah yılbaşında mezun olup 55 olmak istiyorumİnşallah göreceksin ablam...yılbaşı için hedefin nedir abla?önümüzdeki günler hepimiz yılbaşı hedeflerimizi yazalım...ulaşamayana ceza olsun...
20 hatta 18 hiç gelmicekmiş gibi geliyor bebeğim de sonra bir bakıyorsun 30 (kendi adıma) hele o öğrencilik yıllarım ne zaman bitti ne zaman evlendim ne zaman çocuklarım oldu mevzusuna bir taktım mı kafayı bazen hayal gibi geliyorAyy bana sanki hiç 20 falan olmıcakmışım geliyoAslında zaman çoook çabuk geçiyo ama ne biliyim bana uzun geliyo 20'li yaşlar
Kuzum banmı yemişsin sanki öyle birşey okumuştumAy yanlış anlamayın öyle bir amacım yoktu asla yazarkenSiz de dedinizya zaman cabuk geçiyo ama 5 yıl önce şöyle demiştim diye ben de onun için kendimden örnek verdim
Bu topikte en çok sana güveniyorum kesin olursun bende senin adına çok heyecanlanıyorum inşallah hep beraber kutlucaz 99 u
Eyerki 80li kilolarda biri 2aya 13kilo vericem derse mümkün deyildi...ama senin kilona göre bu mümkün tabiki...olursun mutlaka...sendeki bu kararlılık bu disiplin bu özveri bu anlayış ne bileyim ya tüm şu güzel huylar varken verirsin kesin...geçen cuma 112.8 dim canım nasıl yılbaşina ümit varmı
inşallah canım hepimiz istediğimiz kilolara geliriz
Amann yetişemiyorum bazen kafayı tırlatıcak gibi oluyorum bu hareketlilikte çok fazla başım dönüyor bazen ayy dişte çok fena oluyor bende gidicemde fırsat bulamıyorumE ne güzel işte geziyorsun monoton deyil hayatınBenim işte serpilim diş sızılarım olmasa iyiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?