Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkesin yapısı farklı işte hocam, bu seni harekete geçirecektir ama ben baskı hissediyorum üstümde.

Ay yanlış anlamayın öyle bir amacım yoktu asla yazarken Siz de dedinizya zaman cabuk geçiyo ama 5 yıl önce şöyle demiştim diye ben de onun için kendimden örnek verdim

kıyamam ya, takılıyorum sana.:)

galiba verirsem sizin bu güzel desteğinizle veririm ve inşallahda vereceğimmm desteklerinizle güveninizle iyiki varsınız canım benim

Amann yetişemiyorum bazen kafayı tırlatıcak gibi oluyorum bu hareketlilikte çok fazla başım dönüyor bazen ayy dişte çok fena oluyor bende gidicemde fırsat bulamıyorum
Evet ya diş en sinirbozucu olanı zati...ki benimgibi ağrıya hiç dayanamayan biri için de daha bi felaket...6dan bu yana 2farklı ağrıkesici aldım hiç biri tam geçiremedi..

Ben kaçar herkese hayırlı geceler
Kafayı tırlatmazsam yine uğrarım by

Herkesin yapısı farklı işte hocam, bu seni harekete geçirecektir ama ben baskı hissediyorum üstümde.

doğru söylüyorsun canım herkesin huyu başka yıllarca çok şey denedim ama aşirı sorumluluk duygum yarışlardaki hırsım burda okadar işe yaradı

Evet ya diş en sinirbozucu olanı zati...ki benimgibi ağrıya hiç dayanamayan biri için de daha bi felaket...6dan bu yana 2farklı ağrıkesici aldım hiç biri tam geçiremedi..
Ayy kıyamam gerçekten çok zor
Yardımcı olmak isterdim ama bir bilgim yok olanıda unutuyorum geçmiş olsun

Bak emineeee bikaç güne dersin aynura sopanla kovala beni...kaptanım demişti dersin

Dersem burdayım ya, yine sana derim, sayfadan çıkmadım okuldan geldiğimden beri.Bir rahatlama geldi ondan mı ne açılmış hissediyorum kendimi.

Dersem burdayım ya, yine sana derim, sayfadan çıkmadım okuldan geldiğimden beri.Bir rahatlama geldi ondan mı ne açılmış hissediyorum kendimi.
Eee dedim sana konuştukca konuşasın gelir bi bakmışaın ayrılamaz olmuşsun...sen nasıl istersen öyle yapalım eminem...istersen listeye girme menü verme sadece cumaları kilonu bildir sevincimizi üzüntümüzü bölüşelim...

KIZLAR KIZLAR NANAM SAĞOLSUN BOMBA GİBİ Bİ FİKİR İRELİ SÜRDÜ VE BEN BUNA BAYILDIMMMM...HAFTANIN Bİ GÜNÜ Bİ BAŞLIK BELİRLİYCEM VE HERKES BU KONUDA FİKİRLERİNİ YAZACAK...BÖYLECE BİRBİRİMİZİ DAHA ÇOK DAHA İYİ TANIYCAZ VE KİLO VERİRKEN DE EYLENİCEZ...HER HAFTANIN FARKLI GÜNÜ OLUR...BU HAFTANINKINI YARIN MI YAPALIM CUMARTESİMİ ACABA.?ANLAŞILMAYAN Bİ ŞEY OLURSA NANAM AÇIKLAR...MESELA BAŞLIĞIMIZ
#KİLOVEREBİLDİMMİ AMA BU Bİ MİSAL İLK GÜN İÇİN TAMAMEN FARKLI Bİ BAŞKLK VAR AKLIMDA

kızlar nasılsınız, bitmek bilmeyen bir günün sonunda evdeyim.. İşlerimi hızlıca halledip gidip yatıp uyumak istiyorum. Uyumalara doyamadım resmen :)

sabah:
1 tane en kepek ekmeğine beyaz peynirli sandwich

ara: 6 kuru badem, 1 bardak nescafe

öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 küçük biber dolması
1 kaşık yoğurt

ara: 1 küçük elma, 1 Türk kahvesi

akşam:
4 kaşık yumurtalı mantar
1 bardak limonlu soda
1 dilim kepek ekmeği

su: 2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş

canım ben burdayım ya, sadece bi kararımı vereyim olur mu hangi beslenmeyi hangi yöntemle yapabileceğimin yolunu bir beynime yerleştireyim, ben 11 kilo verdim geçen yıl yine verebilirim, takılıp kalmıştım ve bazı şeylerden dolayı dikkat etmedim, vücudumun ilk direnmesinde ümitsizlğe düştüm, yıl içinde bir kere italyaya , bir kere antalyaya üç kere köye gidiyorum şu bu derken diyet yalan oldu.Hep geri planda kaldı.Haftanın altı günü çalışıyordum, kayınvalidem hastalanmıştı bizdeydi onun kaygısı da derken beslenmem yalan oldu.Çünkü eve hep misafir geliyordu, yemek, bulaşık, okul derken kendimi unuttum.Ama ben biraz bi kafamı versem bu diyet işine, ilacımı doğru düzgün kullansam eminim haftada 1.5 kilo veririm.Bundan eminim çünkü bir kere yaptım yine yaparım.O zaman elimde hep listelerim vardı, planklar listem, squart listem, kilo cetvelim, yürüyüş ve jıllıan tablom derken kafamı bir tek buna veriyordum.Şimdi bunu yapamadım, bölünmüş gibiyim ve beslenme yöntemin uymayabiliyor.Mesela bana regl döneminde öğle ve akşam bulgurlu besinler yediriyordu;çiğköfte, kısır vb. Sürekli değiştiriyorduk listeyi, listede elimde onları tamamen inceleyeceğim , bunu kafamda oturtacağım işte o zaman sana AYNURA ben geldim diyeceğim.

Tamam bitanem anladım.işte o zaman ben de kollarımı açıp sana hoşgeldin emine diycem...

Canım senin mesleyin ne?sende mi pc başındasın?ailenlemi yaşıyorsun güzelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…