canım kilolu insanların diyet yapmaları daha zor ama bazan canım bir şey istese kendim için olsa yerdim ama takıma sorumluluğum bir çok defa frenledi ortalam ne olacak kaptanımız üzülecek arkadaşların emeği yüzümden boşa gidecek diye takımımn hatrına hayır dediğim çok olmuştur inşallah bundan sonrada demek nasip olur
Ay yanlış anlamayın öyle bir amacım yoktu asla yazarkenSiz de dedinizya zaman cabuk geçiyo ama 5 yıl önce şöyle demiştim diye ben de onun için kendimden örnek verdim
Bende seni hocamcanımsın yaa güveninizi inşallah boşa çıkarmam canım çok seviyorum seni
Eyerki 80li kilolarda biri 2aya 13kilo vericem derse mümkün deyildi...ama senin kilona göre bu mümkün tabiki...olursun mutlaka...sendeki bu kararlılık bu disiplin bu özveri bu anlayış ne bileyim ya tüm şu güzel huylar varken verirsin kesin...
Evet ya diş en sinirbozucu olanı zati...ki benimgibi ağrıya hiç dayanamayan biri için de daha bi felaket...6dan bu yana 2farklı ağrıkesici aldım hiç biri tam geçiremedi..Amann yetişemiyorum bazen kafayı tırlatıcak gibi oluyorum bu hareketlilikte çok fazla başım dönüyor bazen ayy dişte çok fena oluyor bende gidicemde fırsat bulamıyorum
Herkesin yapısı farklı işte hocam, bu seni harekete geçirecektir ama ben baskı hissediyorum üstümde.
Bak emineeee bikaç güne dersin aynura sopanla kovala beni...Herkesin yapısı farklı işte hocam, bu seni harekete geçirecektir ama ben baskı hissediyorum üstümde.
Ayy kıyamam gerçekten çok zorEvet ya diş en sinirbozucu olanı zati...ki benimgibi ağrıya hiç dayanamayan biri için de daha bi felaket...6dan bu yana 2farklı ağrıkesici aldım hiç biri tam geçiremedi..
Bak emineeee bikaç güne dersin aynura sopanla kovala beni...kaptanım demişti dersin
Hadi Allah kabul etsin namazını kıl serpilim...Ben kaçar herkese hayırlı geceler
Kafayı tırlatmazsam yine uğrarım by
Eee dedim sana konuştukca konuşasın gelir bi bakmışaın ayrılamaz olmuşsun...sen nasıl istersen öyle yapalım eminem...istersen listeye girme menü verme sadece cumaları kilonu bildir sevincimizi üzüntümüzü bölüşelim...Dersem burdayım ya, yine sana derim, sayfadan çıkmadım okuldan geldiğimden beri.Bir rahatlama geldi ondan mı ne açılmış hissediyorum kendimi.
Eee dedim sana konuştukca konuşasın gelir bi bakmışaın ayrılamaz olmuşsun...sen nasıl istersen öyle yapalım eminem...istersen listeye girme menü verme sadece cumaları kilonu bildir sevincimizi üzüntümüzü bölüşelim...
Tamam bitanem anladım.işte o zaman ben de kollarımı açıp sana hoşgeldin emine diycem...canım ben burdayım ya, sadece bi kararımı vereyim olur mu hangi beslenmeyi hangi yöntemle yapabileceğimin yolunu bir beynime yerleştireyim, ben 11 kilo verdim geçen yıl yine verebilirim, takılıp kalmıştım ve bazı şeylerden dolayı dikkat etmedim, vücudumun ilk direnmesinde ümitsizlğe düştüm, yıl içinde bir kere italyaya , bir kere antalyaya üç kere köye gidiyorum şu bu derken diyet yalan oldu.Hep geri planda kaldı.Haftanın altı günü çalışıyordum, kayınvalidem hastalanmıştı bizdeydi onun kaygısı da derken beslenmem yalan oldu.Çünkü eve hep misafir geliyordu, yemek, bulaşık, okul derken kendimi unuttum.Ama ben biraz bi kafamı versem bu diyet işine, ilacımı doğru düzgün kullansam eminim haftada 1.5 kilo veririm.Bundan eminim çünkü bir kere yaptım yine yaparım.O zaman elimde hep listelerim vardı, planklar listem, squart listem, kilo cetvelim, yürüyüş ve jıllıan tablom derken kafamı bir tek buna veriyordum.Şimdi bunu yapamadım, bölünmüş gibiyim ve beslenme yöntemin uymayabiliyor.Mesela bana regl döneminde öğle ve akşam bulgurlu besinler yediriyordu;çiğköfte, kısır vb. Sürekli değiştiriyorduk listeyi, listede elimde onları tamamen inceleyeceğim , bunu kafamda oturtacağım işte o zaman sana AYNURA ben geldim diyeceğim.
Canım senin mesleyin ne?sende mi pc başındasın?ailenlemi yaşıyorsun güzelim?kızlar nasılsınız, bitmek bilmeyen bir günün sonunda evdeyim.. İşlerimi hızlıca halledip gidip yatıp uyumak istiyorum. Uyumalara doyamadım resmen :)
sabah:
1 tane en kepek ekmeğine beyaz peynirli sandwich
ara: 6 kuru badem, 1 bardak nescafe
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 küçük biber dolması
1 kaşık yoğurt
ara: 1 küçük elma, 1 Türk kahvesi
akşam:
4 kaşık yumurtalı mantar
1 bardak limonlu soda
1 dilim kepek ekmeği
su: 2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
Kaptanım ya ben acıktım azcık ceviz kuru kayısı yidimxpreiaZ güzelim senin menünde bomba gibi...muhteşemsin...aynen devam...30dakikalık borcun yarına kaldı unutma
Canım senin mesleyin ne?sende mi pc başındasın?ailenlemi yaşıyorsun güzelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?