eee o zaman niye az geliyorsun canım?daha sık burada görmek isterim seni...sen kaç yaşındasın?ben online iletişim uzmanıyım en kısa haliyleişim internetle sürekli o yüzden hep bilgisayar başındayım :) ailemle yaşıyorum ama daha çok kardeşim babanem falan kalıyoruz. :)
olsun canım....cıs yememişsin ve azıcık yemişsin bir şey olmaz....Kaptanım ya ben acıktım azcık ceviz kuru kayısı yidim
MerhabalarGünaydın mutlu günler herkese...
asfarovski fatmam sen ne alemdesin acaba?sabah sabah aklıma ilk sen geldin...
eee o zaman niye az geliyorsun canım?daha sık burada görmek isterim seni...sen kaç yaşındasın?
bitanem benim sen yeme düzenini bozma da menü vermek için kendini kasma...rahat ol...sağlıklı beslen cuma artısız gel yeter...hatta eksiyle gel sevindir beni....Merhabalar
Canım bugün sabah bir sürü isim vardı alış veriş falan saat ikide yola çıktık şimdi mersin de yiz is için eşimle yarın da osmaniye ye gidip geri mersin e geleceğiz sonra konya. Dünkü menumu de bugunu de yazacağım ama inan fırsat bulamadım bu sabah tartildim ödem gitmiş inşallah geçmişi okuyup geleceğim
tamam canım ama paylaşımı iyi tutmak gerek...arkadaşlarını tanımaya çalış...ben de çalışmak istiyom yaaaa...gun içinde işim çok yoğun oluyor. toplantıların falan derken bazen gün nasıl bitiyo anlamıyorum bile.. eve gelince evdede çalışmama gereken şeyler oluyor. Her gün kendimi en geç 12 de yatacak şekilde ayarlamaya çalıyorum. sabah 6 da kalktığım için bari uykumu almaya çalışıyorum :) bu arada 32 yaşındayım ben :) fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum ama diyorum ya o kadar yoğun oluyorum ki..
yok mümkün oldukça gelmeye çalışıyorum zaten : ) ben 2 yıldır evden çalışıyodum. free lance olarak. 4 ay oldu ofise gidip geliyorum. Çok zor geliyo şimdi :)tamam canım ama paylaşımı iyi tutmak gerek...arkadaşlarını tanımaya çalış...ben de çalışmak istiyom yaaaa...
rafadan yumurta neye diyonuz Allah aşkına...hep merak etmişimdir...Bugün ki menüm
Sabah; 1 rafadan haşlanmış yumurta (kayısı kıvamı), 2 çorba kaşığı lor, 3 tane çeridomates, 2 ceviz ve 1 bardak yeşil çay
Öğlen; közlenmiş patlıcan, 1 kase yoğurt ve marul salatası.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, kabak dolması ve yoğurt.
1,30 saat yuruyus ve 15 dakika parktaki spor aletleriyle çalışma.
2,30 litre su.
yasom7272 bacım 14 bin atayim dedim 9 bine kalmadı bende pil mil bitti. Bacaklarım agriyor.
hiç hülyam oturuyorum yeni üyeyi bekliyom bi yandan da dizi izliyorum...Napıyosunuzzz bacılar :)
yeni bi üye çağırdım.tel.in de pili bitti.pcyi aldım bekliyorum 25dakikadır gelmedi ama...gelirse ben olmazsam full ilgilenin kızlar...ilk izlenim çok önemlidir...
rafadan yumurta neye diyonuz Allah aşkına...hep merak etmişimdir...
Tam pişmemiş içi sarısı cıvık olacak şekilde haşlanan yumurta Aynuram...rafadan yumurta neye diyonuz Allah aşkına...hep merak etmişimdir...
haaa demek öyleee....ama ben hiç sevmem öyle yumurtayı...Tam pişmemiş içi sarısı cıvık olacak şekilde haşlanan yumurta Aynuram...
KozaEvet yaaeben canım ablam Ama gerçekten banlanacağım bir mesaj yazmadım sitemliyim Tamam tamam bir süre buralardayım zaten
Şirket kuracamda isim arıyorumNapıyosunuzzz bacılar :)
heh habini banladım açtırma kutuyu söyletme kötüyü dediKozaaeben ablanı dinle
Çok tehlikeliler gerçekten
İnsana psikolojik baskı yapıyorlar
Boşver biz burada gayet seviyeli saygı çerçevesinde bir aile olduk
Gördüm msjını hiçbirşey yok
Tekellerine almışlar resmen
Neyse açtırma kutuyu söyletme kötüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?