Ben bayılırım ....haaa demek öyleee....ama ben hiç sevmem öyle yumurtayı...
He beni aeben banladıheh habini banladım açtırma kutuyu söyletme kötüyü dedi.
Bende yemiyordum ama alistim. Cok cıvık tuketemiyorum ama kaynamış suda 5 dakika kaynatıp alıyorum. Katı şekilde haşlanmış yumurta sarısı tavsiye edilmiyor. Kolesterol e falan sanırım etki ediyormuşhaaa demek öyleee....ama ben hiç sevmem öyle yumurtayı...
Bende bendeBen inşallah yılbaşında mezun olup 55 olmak istiyorum
Bende hiç sevmemhaaa demek öyleee....ama ben hiç sevmem öyle yumurtayı...
Habin ahu nerde ?Bende hiç sevmem
Bu haftanın konusu bence şu olsunKIZLAR KIZLAR NANAM SAĞOLSUN BOMBA GİBİ Bİ FİKİR İRELİ SÜRDÜ VE BEN BUNA BAYILDIMMMM...HAFTANIN Bİ GÜNÜ Bİ BAŞLIK BELİRLİYCEM VE HERKES BU KONUDA FİKİRLERİNİ YAZACAK...BÖYLECE BİRBİRİMİZİ DAHA ÇOK DAHA İYİ TANIYCAZ VE KİLO VERİRKEN DE EYLENİCEZ...HER HAFTANIN FARKLI GÜNÜ OLUR...BU HAFTANINKINI YARIN MI YAPALIM CUMARTESİMİ ACABA.?ANLAŞILMAYAN Bİ ŞEY OLURSA NANAM AÇIKLAR...MESELA BAŞLIĞIMIZ
#KİLOVEREBİLDİMMİ AMA BU Bİ MİSAL İLK GÜN İÇİN TAMAMEN FARKLI Bİ BAŞKLK VAR AKLIMDA
oOoo benim 24500ü yapsan ne olurdu aceepp :)))))Bugün ki menüm
Sabah; 1 rafadan haşlanmış yumurta (kayısı kıvamı), 2 çorba kaşığı lor, 3 tane çeridomates, 2 ceviz ve 1 bardak yeşil çay
Öğlen; közlenmiş patlıcan, 1 kase yoğurt ve marul salatası.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, kabak dolması ve yoğurt.
1,30 saat yuruyus ve 15 dakika parktaki spor aletleriyle çalışma.
2,30 litre su.
yasom7272 bacım 14 bin atayim dedim 9 bine kalmadı bende pil mil bitti. Bacaklarım agriyor.
KIZLAR KIZLAR NANAM SAĞOLSUN BOMBA GİBİ Bİ FİKİR İRELİ SÜRDÜ VE BEN BUNA BAYILDIMMMM...HAFTANIN Bİ GÜNÜ Bİ BAŞLIK BELİRLİYCEM VE HERKES BU KONUDA FİKİRLERİNİ YAZACAK...BÖYLECE BİRBİRİMİZİ DAHA ÇOK DAHA İYİ TANIYCAZ VE KİLO VERİRKEN DE EYLENİCEZ...HER HAFTANIN FARKLI GÜNÜ OLUR...BU HAFTANINKINI YARIN MI YAPALIM CUMARTESİMİ ACABA.?ANLAŞILMAYAN Bİ ŞEY OLURSA NANAM AÇIKLAR...MESELA BAŞLIĞIMIZ
#KİLOVEREBİLDİMMİ AMA BU Bİ MİSAL İLK GÜN İÇİN TAMAMEN FARKLI Bİ BAŞKLK VAR AKLIMDA
Yasoooo şu yaşınla ilgili söylediklerin espri ama, diye diye kocakarı olduğuna inandıracaksın kendini...ne var yaşımızda...88 yaşındaki halamın ağzından çıkmaz yaşlılık lafı...her kendine kocakarı dediğinde 30 dakika yürüceksinyasom7272
Evde ödev yapıyo garibim ikiside ilkokul ya onunHabin ahu nerde ?
Abla ya senin yaşında ne var allasenslm hayırlı geceler cok yorgunum gidip yatacam geçmişi okudum gözlerim acıdı siz 30lu yaşlardan bahsetmişsiniz güldüm benim yaşıma gelince ne olacak bilemiyorumdemekki dedim bu kızlar diyordur bu yaşlı kocakarının zayıflama topiğinde ne işi var anam yaşında gitsin evinde otursun bide gelmiş burda ahkam kesiyor gençlerle sohbet ediyor nanacım haklı oda kendi yaşındakilerle sohbet etmek istiyor yavrum. anası yaşındaki kadın zayıflamaya uğraşıyor şaka bir yana hem yorgunum hem canım sıkkın hem üzüntülüyüm karmakarışık duygular içindeyim burayla alakalı bir durum değil yarın keyfim olursa yazarım hepinize hayırlı geceler.
Ay valla süper sohbet açmış oluruz işte tebrikler iyi fikirKIZLAR KIZLAR NANAM SAĞOLSUN BOMBA GİBİ Bİ FİKİR İRELİ SÜRDÜ VE BEN BUNA BAYILDIMMMM...HAFTANIN Bİ GÜNÜ Bİ BAŞLIK BELİRLİYCEM VE HERKES BU KONUDA FİKİRLERİNİ YAZACAK...BÖYLECE BİRBİRİMİZİ DAHA ÇOK DAHA İYİ TANIYCAZ VE KİLO VERİRKEN DE EYLENİCEZ...HER HAFTANIN FARKLI GÜNÜ OLUR...BU HAFTANINKINI YARIN MI YAPALIM CUMARTESİMİ ACABA.?ANLAŞILMAYAN Bİ ŞEY OLURSA NANAM AÇIKLAR...MESELA BAŞLIĞIMIZ
Ne şirketi hayırdırŞirket kuracamda isim arıyorum
Eşime aeben diyom o neeeki diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?