Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heh habini banladım açtırma kutuyu söyletme kötüyü dedi .
He beni aeben banladı
Yoksa ooooo daha neler diyecektim ben
Herkes siyeset yapar
Herkesin görüşü farklıdır
Bak Koza ile daydream ile o kadar farklıki düşüncelerimiz
Ama kimse kimseye saygısızlık yapmıyor
Hepimiz bu vatanın evladıyız herkes kendi yolunda hiç gerek yok kimse kimse üzerinde egemenlik kuramaz...

haaa demek öyleee....ama ben hiç sevmem öyle yumurtayı...
Bende yemiyordum ama alistim. Cok cıvık tuketemiyorum ama kaynamış suda 5 dakika kaynatıp alıyorum. Katı şekilde haşlanmış yumurta sarısı tavsiye edilmiyor. Kolesterol e falan sanırım etki ediyormuş

Bu haftanın konusu bence şu olsun

#BEN30UMANASILGELDİM hahahahahah
oOoo benim 24500ü yapsan ne olurdu aceepp :)))))

slm hayırlı geceler cok yorgunum gidip yatacam geçmişi okudum gözlerim acıdı siz 30lu yaşlardan bahsetmişsiniz güldüm benim yaşıma gelince ne olacak bilemiyorum demekki dedim bu kızlar diyordur bu yaşlı kocakarının zayıflama topiğinde ne işi var anam yaşında gitsin evinde otursun bide gelmiş burda ahkam kesiyor gençlerle sohbet ediyor nanacım haklı oda kendi yaşındakilerle sohbet etmek istiyor yavrum. anası yaşındaki kadın zayıflamaya uğraşıyor şaka bir yana hem yorgunum hem canım sıkkın hem üzüntülüyüm karmakarışık duygular içindeyim burayla alakalı bir durum değil yarın keyfim olursa yazarım hepinize hayırlı geceler.

çok güzelfikir kutlarım

Yasoooo şu yaşınla ilgili söylediklerin espri ama, diye diye kocakarı olduğuna inandıracaksın kendini...ne var yaşımızda...88 yaşındaki halamın ağzından çıkmaz yaşlılık lafı...her kendine kocakarı dediğinde 30 dakika yürüceksin yasom7272

Habin ahu nerde ?
Evde ödev yapıyo garibim ikiside ilkokul ya onun
Bugün çocukların odalarını değiştirecekti ya sitelere gitti mobilya bakmaya
Okullar açıldı onunkiler daha küçük ev Kocaman amannn pek zor işi tadilatlar bitmedi pazartesi onlardaydım yok yok Ahu ben büyük ev işinden vazgeçtim dedim ona bırak temizliğe kadın gelmesini evinde yaşayan hizmetçi lazım

Abla ya senin yaşında ne var allasen
Maşallah hem kendinden vazgeçmemişsin sağlığına dikkat ediyorsun hayat dolusun hemde incecik oldun bizden geçti demiyorsun bi kere özgüvenin var senin işinde gücünde çalışkan ve sosyal medyanın kurdusun maşallah
Ne 20 liler tanıyorum eli kolu kalkmayan anca toto büyütüp tv izleyen
Hastanede mi bişey oldu
Senin olaylar film gibi anlat yaşanmış gerçek hikayeler gibi oluyo birlikte moral bozarız birlikte güleriz anlat hele

Ay valla süper sohbet açmış oluruz işte tebrikler iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…