Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet habinim dün gece ameliyata aldığımız okadar uğraştığımız hastamız bugün kalp krizi geçirmiş bende tasadüf hastaneye gitmişim birden şoka girdim hastayı ambulansa koymuşlar entübeli sekilde görünce birden affaladım sabahta nöbetten çıkarken odanın kapısından baktım nasılsın dedim iyiyim dedi ben geldim akşam kalp krizi geçirmiş dönmüş ama yaşarmı bilmem allahtan ümit kesilmez gerçi dün aldığımızdada durumu pekte iyi değildi zor toparlamıştık çok genç hasta tabi bana göre genç 46 yaşında nebileyim işte üzüldüm . gittiğim yerdede ne yedim onu bile bilmiyorum

@_SARAYCA_ Can'ım çok üzüldüm gitmene yine de senin kararın ama bence bidaha düşün çünkü kaptan sen onu etiketleyince cvp yazmıştı tam karşılığını bulamadım kırdımmı seni gibi bişey dı okumadınmı acaba yada okusanda çok tatmin etmedimi

yasom7272 ablam işin zor Rabbim kolaylık versin
aeben abla burdayımda Bu ara yoğunum bugün siteleri tavaf ettik Allah'tan spor ayakkabılarımı giymiştim de merdivenleri falan kola koşa çıktım hatta dükkanın birinde okadar hızla gezmişimki dükkan sahibi bozuldu abla ne çabuk gezdin Bi kulp montalayamadım sen koca mağazayı gezdin diye neyse sonuçta aldık kelebek tekinin dolap içlerini beğenmedim onlarda oynama yapamıyolarmış ordan almadım başka Bi yerde aldım daha güzel
Menü veremiycem çünkü saçma sapan oldu

Merhaba gruba katılmak ıstemıstım buradan davet aldım :) 24 yas (ıkı yas ustu olsa da hep 24 olcam ben :))) bebegım var 9 ay once dogum yaptım doguma kılolu hamıle kaldım hamılelgm boyunca 9 kg aldım ama hıc veremedım maşallah :) nasıl oldu anlamadım ama hıc dısarı vs cıkamadım hatkt sıfır ama yemede sıfırdı neyse artık topac gbıym :)) 109,7 ıle basladım dıyete dun tartıldm 107,7 m ayrıca reglym su an. Ornek menume gelırse saatlere dıkkat etmeue calıssamda olmuyor

Sabah: 1 bardak yarım yaglı sut - 3 yk muslı
Ara: sebze suyu veya bıtkı cayı
Yemekten yarım saaat once: lımonlu ılık su
Oglen: haslanmıs sebze yogurt yaa da karısık dev salata :) yogurt
Ara: bıtkı cayı ya da elma ya da yogurt
Aksam: haslanmıs tavuk bazen yanına salata uada dırej tavuklu salata bı dılım cavdat ekmegı bazen bu sekılde genelde aksam 17:00 gbı yıyorm aksam yemegnı sonra spora spordan sonra yogurr yada elma
Bu arada yogurdm hep pul bıberlı ve lımonlu

Edıt: dıyete pazartesı basladım

oOoo benim 24500ü yapsan ne olurdu aceepp :)))))
Bütün günü hesaplasam bu rakamı sollarim bile ama ben sabah kalkıp tempolu bir şekilde yaptığım spordan bahsetmiştim. 24 bin adim atarsam eve pestili cikmis bir sekilde gelirim herhalde önemli olan spor saati yaptığım yuruyus yaptığım kalori, diğer türlü her olmadık attigim adımları sayarsam ohoo, ekmek almaya çıkarken, mutfağa giderken bile yazar yahu

Öncelikle hoşgeldin. İlk sayfadaki formu doldurmamişsin sanirim? En kısa zamanda kilolardan kurtulursun inşallah .
Oglenin ve akşamın güzel ama Zayıflamak için sıkı bir kahvaltı yapmak şart. Domates , peynir, salatalık ve yumurta ile kahvaltı yapabilirsin. Ve sabah yada öğlen arana 2 ceviz, yada fındık ekleyebilirsin.
Senin yerinde olsam ılık limonlu suyu kalkar kalkmaz içerim. (Ben kalkar kalmaz ilk ılık su ile başlıyorum. Metabolizmayı hızlandırmak için.)
Bu arada umarım salataya limon eklemiyorsundur yoksa çok fazla limon tüketmiş olursun ki buda kilo vereyim derken hasta olmana neden olabilir.

2 kiloda vermissin maşallah

hoşgeldin canım genç bir annesin bebeğinde hayırlı olsun umarım istediğin kiloya düşersin takımda sana en yakın kilolu olnım bu hafta 112.8 dim en son goğümümü 4 5 yıl önce yaptım kiolu olrak hamile kaldım ve kiloludoğum yaptım çok şükür şimdi daha iyiyim
menün dikkatli ve özenli herhangi bir yere gidiyormusun diyetisyen gibi böyle devam edersen çok güzel kilo verirsin istesen sen 107 bekle 1 kaç haftaya yaklaşırım yanına berabae zayıflarız şaka bi yana tekrar hoşgeldin canım

Gel yavrum moralini düzeltiriz
Hoşgeldin canım takımımıza ilk sayfada kurallarımız var onlara bi göz gezdir ve formu doldurup buraya yollarsan tamaamdır :)
Bende telefonumda kullanıyorum adımsayarı ama ev içinde telefon olmuyo yanımda
Ama o 24500ün hepsi dışarda yürüyüşle oldu

Canısı yanlış anlatıyorum sanırım. Demek istediğim ben sadece sabah yuruyusu yaparkeni kast ediyorum. Yani 6 ile 8 arası dışarıda olduğum arası. (Tabi yeni saatle) yani tüm gün yok

Aslında dıyetısyenmn verdıgı menu bu 5-6 gun detoks verdı sonra normal menuye gececgım ama kahvaltı kulturu olmayan bırı ıcın super aslında su an :)) gormedım form bılgımde yok bakacagm sarjm yeterse

ADINIZ:
Plastıc :)
YAŞINIZ:
26 acı gerçek ama benım ıcın uzunca bı zaman 24 :))
BOYUNUZ:
164
KİLONUZ:
109,7
HEDEF KİLONUZ:
Ilk hedef 75
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Hep dıyetlerle ugrasırım kendımı bıldım bılelım Zayıflarm alırım vs. En son hamılelk dogum derken zırve yaptı
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Saglıgım ıcın daha kalıtelı harkt edebılmek ıcın,enerjık olmak ıcın
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA

Yenı anneyım ayrıca çalışıyorum hemde okuyorum (ıkıncı ogretım) okuldan cıkıp spora gıdıyorum su an farklı bısey yok kendımı gelıstırmekle ve bebegımı buyutmekle mesgulum ona daha ıyı bı gelecek verebılmek ıcın

Salatayada eklıyorum ama gun boyu yarım lımon bıtırmıyorumdur öyle dıyım bı kac damla sıkıyorm cok lımonlu yıyemem zaten bızım kendı bahcemızden cok eksı az az kullanıyorum

plasticwoman hoşgeldiniz insallah istediğiniz kilolara en kısa zamanda ulaşırsınız....
gerçi çok gençsiniz ve koşuşturmanız fazla çok sürmeden ideal kilonuza ulaşacağınıza inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…