evet habinim dün gece ameliyata aldığımız okadar uğraştığımız hastamız bugün kalp krizi geçirmiş bende tasadüf hastaneye gitmişim birden şoka girdim hastayı ambulansa koymuşlar entübeli sekilde görünce birden affaladım sabahta nöbetten çıkarken odanın kapısından baktım nasılsın dedim iyiyim dedi ben geldim akşam kalp krizi geçirmiş dönmüş ama yaşarmı bilmem allahtan ümit kesilmez gerçi dün aldığımızdada durumu pekte iyi değildi zor toparlamıştık çok genç hasta tabi bana göre genç 46 yaşında nebileyim işte üzüldüm . gittiğim yerdede ne yedim onu bile bilmiyorumAbla ya senin yaşında ne var allasen
Maşallah hem kendinden vazgeçmemişsin sağlığına dikkat ediyorsun hayat dolusun hemde incecik oldun bizden geçti demiyorsun bi kere özgüvenin var senin işinde gücünde çalışkan ve sosyal medyanın kurdusun maşallah
Ne 20 liler tanıyorum eli kolu kalkmayan anca toto büyütüp tv izleyen
Hastanede mi bişey oldu
Senin olaylar film gibi anlat yaşanmış gerçek hikayeler gibi oluyo birlikte moral bozarız birlikte güleriz anlat hele
Bütün günü hesaplasam bu rakamı sollarim bile ama ben sabah kalkıp tempolu bir şekilde yaptığım spordan bahsetmiştim. 24 bin adim atarsam eve pestili cikmis bir sekilde gelirim herhaldeoOoo benim 24500ü yapsan ne olurdu aceepp :)))))
Öncelikle hoşgeldin. İlk sayfadaki formu doldurmamişsin sanirim? En kısa zamanda kilolardan kurtulursun inşallahMerhaba gruba katılmak ıstemıstım buradan davet aldım :) 24 yas (ıkı yas ustu olsa da hep 24 olcam ben :))) bebegım var 9 ay once dogum yaptım doguma kılolu hamıle kaldım hamılelgm boyunca 9 kg aldım ama hıc veremedım maşallah :) nasıl oldu anlamadım ama hıc dısarı vs cıkamadım hatkt sıfır ama yemede sıfırdı neyse artık topac gbıym :)) 109,7 ıle basladım dıyete dun tartıldm 107,7 m ayrıca reglym su an. Ornek menume gelırse saatlere dıkkat etmeue calıssamda olmuyor
Sabah: 1 bardak yarım yaglı sut - 3 yk muslı
Ara: sebze suyu veya bıtkı cayı
Yemekten yarım saaat once: lımonlu ılık su
Oglen: haslanmıs sebze yogurt yaa da karısık dev salata :) yogurt
Ara: bıtkı cayı ya da elma ya da yogurt
Aksam: haslanmıs tavuk bazen yanına salata uada dırej tavuklu salata bı dılım cavdat ekmegı bazen bu sekılde genelde aksam 17:00 gbı yıyorm aksam yemegnı sonra spora spordan sonra yogurr yada elma
Bu arada yogurdm hep pul bıberlı ve lımonlu
Edıt: dıyete pazartesı basladım
Merhaba gruba katılmak ıstemıstım buradan davet aldım :) 24 yas (ıkı yas ustu olsa da hep 24 olcam ben :))) bebegım var 9 ay once dogum yaptım doguma kılolu hamıle kaldım hamılelgm boyunca 9 kg aldım ama hıc veremedım maşallah :) nasıl oldu anlamadım ama hıc dısarı vs cıkamadım hatkt sıfır ama yemede sıfırdı neyse artık topac gbıym :)) 109,7 ıle basladım dıyete dun tartıldm 107,7 m ayrıca reglym su an. Ornek menume gelırse saatlere dıkkat etmeue calıssamda olmuyor
Aksam: haslanmıs tavuk bazen yanına salata uada dırej tavuklu salata bı dılım cavdat ekmegı bazen bu sekılde genelde aksam 17:00 gbı yıyorm aksam yemegnı sonra spora spordan sonra yogurr yada elma
Gel yavrum moralini düzeltirizslm hayırlı geceler cok yorgunum gidip yatacam geçmişi okudum gözlerim acıdı siz 30lu yaşlardan bahsetmişsiniz güldüm benim yaşıma gelince ne olacak bilemiyorumdemekki dedim bu kızlar diyordur bu yaşlı kocakarının zayıflama topiğinde ne işi var anam yaşında gitsin evinde otursun bide gelmiş burda ahkam kesiyor gençlerle sohbet ediyor nanacım haklı oda kendi yaşındakilerle sohbet etmek istiyor yavrum. anası yaşındaki kadın zayıflamaya uğraşıyor şaka bir yana hem yorgunum hem canım sıkkın hem üzüntülüyüm karmakarışık duygular içindeyim burayla alakalı bir durum değil yarın keyfim olursa yazarım hepinize hayırlı geceler.
Hoşgeldin canım takımımızaMerhaba gruba katılmak ıstemıstım buradan davet aldım :) 24 yas (ıkı yas ustu olsa da hep 24 olcam ben :))) bebegım var 9 ay once dogum yaptım doguma kılolu hamıle kaldım hamılelgm boyunca 9 kg aldım ama hıc veremedım maşallah :) nasıl oldu anlamadım ama hıc dısarı vs cıkamadım hatkt sıfır ama yemede sıfırdı neyse artık topac gbıym :)) 109,7 ıle basladım dıyete dun tartıldm 107,7 m ayrıca reglym su an. Ornek menume gelırse saatlere dıkkat etmeue calıssamda olmuyor
Bende telefonumda kullanıyorum adımsayarı ama ev içinde telefon olmuyo yanımdaBütün günü hesaplasam bu rakamı sollarim bile ama ben sabah kalkıp tempolu bir şekilde yaptığım spordan bahsetmiştim. 24 bin adim atarsam eve pestili cikmis bir sekilde gelirim herhaldeönemli olan spor saati yaptığım yuruyus yaptığım kalori, diğer türlü her olmadık attigim adımları sayarsam ohoo, ekmek almaya çıkarken, mutfağa giderken bile yazar yahu
Canısı yanlış anlatıyorum sanırım. Demek istediğim ben sadece sabah yuruyusu yaparkeni kast ediyorum. Yani 6 ile 8 arası dışarıda olduğum arası. (Tabi yeni saatle) yani tüm gün yokGel yavrum moralini düzeltiriz
Hoşgeldin canım takımımızailk sayfada kurallarımız var onlara bi göz gezdir ve formu doldurup buraya yollarsan tamaamdır :)
Bende telefonumda kullanıyorum adımsayarı ama ev içinde telefon olmuyo yanımda
Ama o 24500ün hepsi dışarda yürüyüşle oldu
Yok yok anladım onu yaCanısı yanlış anlatıyorum sanırım. Demek istediğim ben sadece sabah yuruyusu yaparkeni kast ediyorum. Yani 6 ile 8 arası dışarıda olduğum arası. (Tabi yeni saatle) yani tüm gün yok
Ohhh süper gitsin yağlar!!
Tüm spor aletleri benim
Öncelikle hoşgeldin. İlk sayfadaki formu doldurmamişsin sanirim? En kısa zamanda kilolardan kurtulursun inşallah.
Oglenin ve akşamın güzel ama Zayıflamak için sıkı bir kahvaltı yapmak şart. Domates , peynir, salatalık ve yumurta ile kahvaltı yapabilirsin. Ve sabah yada öğlen arana 2 ceviz, yada fındık ekleyebilirsin.
Senin yerinde olsam ılık limonlu suyu kalkar kalkmaz içerim. (Ben kalkar kalmaz ilk ılık su ile başlıyorum. Metabolizmayı hızlandırmak için.)
Bu arada umarım salataya limon eklemiyorsundur yoksa çok fazla limon tüketmiş olursun ki buda kilo vereyim derken hasta olmana neden olabilir.
2 kiloda vermissin maşallah
Öncelikle hoşgeldin. İlk sayfadaki formu doldurmamişsin sanirim? En kısa zamanda kilolardan kurtulursun inşallah.
Oglenin ve akşamın güzel ama Zayıflamak için sıkı bir kahvaltı yapmak şart. Domates , peynir, salatalık ve yumurta ile kahvaltı yapabilirsin. Ve sabah yada öğlen arana 2 ceviz, yada fındık ekleyebilirsin.
Senin yerinde olsam ılık limonlu suyu kalkar kalkmaz içerim. (Ben kalkar kalmaz ilk ılık su ile başlıyorum. Metabolizmayı hızlandırmak için.)
Bu arada umarım salataya limon eklemiyorsundur yoksa çok fazla limon tüketmiş olursun ki buda kilo vereyim derken hasta olmana neden olabilir.
2 kiloda vermissin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?