- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
plasticwoman hoşgeldiniz insallah istediğiniz kilolara en kısa zamanda ulaşırsınız....
gerçi çok gençsiniz ve koşuşturmanız fazla çok sürmeden ideal kilonuza ulaşacağınıza inanıyorum.
daha çok yeni doğum yapmışsınız bebeğiniz hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin önce ilk 6 ay zaten vermemeniz bence normal bundan sonra çok çabuk vereceğinize inanıyorum heleki kilonuz fazla 2 şer 3 er ineceksiniz diyetinize sadık kaldığınız sürece zaten bundan sonra ayaklanacak bebeğiniz peşine koşayım derken yemek yemeği unutacaksınız ama aç kalınarak zayıflama olmaz elbette bu yolda size başarılar diliyorum .teşekkürler bu kadar koşuşturmada gram veremedım :) 9 aydır :) gercı ılk baslarda eve mahkumdum bebegımın aglama nobetlerınden dolayı onunda etkısı oldu su bıle ıcemıyordum yemek zaten ancak annem gelcekte yemek yedıgımı anlıyordum o zaman :)
Canım benim hoş geldin aramıza...inşallah güzel bi şekilde kilo vereceksin...o potansieli gördüm ben sende. bi de diyetisyene gidiyorsun super bu...hadi hayırlı uğurlu olsun.peko mesleyin ne?sen çalışırken tatlı bebişe kim bakıyo peki güzelim?ADINIZ:
Plastıc :)
YAŞINIZ:
26 acı gerçek ama benım ıcın uzunca bı zaman 24 :))
BOYUNUZ:
164
KİLONUZ:
109,7
HEDEF KİLONUZ:
Ilk hedef 75
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Hep dıyetlerle ugrasırım kendımı bıldım bılelım Zayıflarm alırım vs. En son hamılelk dogum derken zırve yaptı
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Saglıgım ıcın daha kalıtelı harkt edebılmek ıcın,enerjık olmak ıcın
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA
Yenı anneyım ayrıca çalışıyorum hemde okuyorum (ıkıncı ogretım) okuldan cıkıp spora gıdıyorum su an farklı bısey yok kendımı gelıstırmekle ve bebegımı buyutmekle mesgulum ona daha ıyı bı gelecek verebılmek ıcın
Evde ödev yapıyo garibim ikiside ilkokul ya onun
Bugün çocukların odalarını değiştirecekti ya sitelere gitti mobilya bakmaya
Okullar açıldı onunkiler daha küçük ev Kocaman amannn pek zor işi tadilatlar bitmedi pazartesi onlardaydım yok yok Ahu ben büyük ev işinden vazgeçtim dedim ona bırak temizliğe kadın gelmesini evinde yaşayan hizmetçi lazım
Supersin nanacım...seni deli gibi kıskandım haberin olsun...
Tüm spor aletleri benim
Sabah sabah bu ne güzel habeeerr...işte bana bunlarla gelinnnnGünaydın herkese cuma öncesi çok adrenalin içeren bir gün. Sabah tartıda çok güzel sayılar gördüm
Yarına bunu korusam süper olacak!
Yemek yememek zaten bize kilo verdirmez canım...bize sağlıklı beslenmek kilo verdirir. Emziriyormusun?teşekkürler bu kadar koşuşturmada gram veremedım :) 9 aydır :) gercı ılk baslarda eve mahkumdum bebegımın aglama nobetlerınden dolayı onunda etkısı oldu su bıle ıcemıyordum yemek zaten ancak annem gelcekte yemek yedıgımı anlıyordum o zaman :)
Ooooo bu harikaaaa işteeeeGünaydın herkese cuma öncesi çok adrenalin içeren bir gün. Sabah tartıda çok güzel sayılar gördüm
Yarına bunu korusam süper olacak!
Anlamadım ki ne yazdığını yanlış yazıp yazmadığını anlayayımSupersin nanacım...seni deli gibi kıskandım haberin olsun...bayılıyorum senin gibi kararlı ne yaptığını bilen hedefe ulaşmak için deli gibi çırpınan üyelere...sizin gibilere guuru(yalnış yazmış ola bilirim) üye diyorum ben
nanada ortak bişeyler gördüm sankiSupersin nanacım...seni deli gibi kıskandım haberin olsun...bayılıyorum senin gibi kararlı ne yaptığını bilen hedefe ulaşmak için deli gibi çırpınan üyelere...sizin gibilere guuru(yalnış yazmış ola bilirim) üye diyorum ben
Canım benim hoş geldin aramıza...inşallah güzel bi şekilde kilo vereceksin...o potansieli gördüm ben sende. bi de diyetisyene gidiyorsun super bu...hadi hayırlı uğurlu olsun.peko mesleyin ne?sen çalışırken tatlı bebişe kim bakıyo peki güzelim?
Babaannesı bakıyor sağolsun cok memnunm gozum hıc arkada kalmıyor ben gayrımenkul sektorundeyım kendı ısımı yapıyorım ev arayan falan olursa yazın bana :)) ıc mımarım aynı zamanda restorasyon okuyorum. Insaallah verırım canım sızın enerjınızlede, dıyetıyenımde online kan grubuma gore hazırladı dıyeyı ve her an soruyorum hemen alternatf yazıyor :)
fatmanur sen merdivenleri 2 şer 3 er ininiyorsun canım yarında inersin merak etme.yaa niye bu yeniler atlıyo meni anlamıyorum tekrar hoşgeldin
yaa niye bu yeniler atlıyo meni anlamıyorum tekrar hoşgeldin
Allah Allah...nasıl yazılıyor peki?Güru üyemi olacaktı yaaOoooo bu harikaaaa işteeee
Anlamadım ki ne yazdığını yanlış yazıp yazmadığını anlayayım
Vuuu pc başındamı çalışıyorsun?tam istediyim gibi bi üyesin güzelim yaaa...görmedim pardon mobıl gırıyorum sımdı pcye gectım :) ondan gormemısımtır kusura bakma :) hosbulduk :)
Zaten o yazdığım müthiş özellikler sende olmazsa hedefe bu kadar yaklaşamazdın...supersiniz yaa...seviyom ben sizi...canım sanal arkadaşlarım...nanada ortak bişeyler gördüm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?