Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürler bu kadar koşuşturmada gram veremedım :) 9 aydır :) gercı ılk baslarda eve mahkumdum bebegımın aglama nobetlerınden dolayı onunda etkısı oldu su bıle ıcemıyordum yemek zaten ancak annem gelcekte yemek yedıgımı anlıyordum o zaman :)

daha çok yeni doğum yapmışsınız bebeğiniz hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin önce ilk 6 ay zaten vermemeniz bence normal bundan sonra çok çabuk vereceğinize inanıyorum heleki kilonuz fazla 2 şer 3 er ineceksiniz diyetinize sadık kaldığınız sürece zaten bundan sonra ayaklanacak bebeğiniz peşine koşayım derken yemek yemeği unutacaksınız ama aç kalınarak zayıflama olmaz elbette bu yolda size başarılar diliyorum .

Canım benim hoş geldin aramıza...inşallah güzel bi şekilde kilo vereceksin...o potansieli gördüm ben sende. bi de diyetisyene gidiyorsun super bu...hadi hayırlı uğurlu olsun.peko mesleyin ne?sen çalışırken tatlı bebişe kim bakıyo peki güzelim?

hayat lüxleştikçe dahada zorlaşıyor :)
Ahum güle güle kullansın çoçuklar odalarını ..
Biz begendik ne alacagımız belli ama eşimi bulup gidip alamıyoruz

Yemek yememek zaten bize kilo verdirmez canım...bize sağlıklı beslenmek kilo verdirir. Emziriyormusun?

Günaydın herkese cuma öncesi çok adrenalin içeren bir gün. Sabah tartıda çok güzel sayılar gördüm
Yarına bunu korusam süper olacak!
Ooooo bu harikaaaa işteeee
Anlamadım ki ne yazdığını yanlış yazıp yazmadığını anlayayım

nanada ortak bişeyler gördüm sanki

Babaannesı bakıyor sağolsun cok memnunm gozum hıc arkada kalmıyor ben gayrımenkul sektorundeyım kendı ısımı yapıyorım ev arayan falan olursa yazın bana :)) ıc mımarım aynı zamanda restorasyon okuyorum. Insaallah verırım canım sızın enerjınızlede, dıyetıyenımde online kan grubuma gore hazırladı dıyeyı ve her an soruyorum hemen alternatf yazıyor :)

yaa niye bu yeniler atlıyo meni anlamıyorum tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…