Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın canlarım,çok kötüyüm ya,bademciklerimden konuşamıyorum bile,tükürüğümü yutamıyorum,nefes alamıyorum. Eltimin kardeşinin hanımı yüzünden bademcik indirdim. Zaten moral olarak bozuğum bir de bu çıktı.

sımdı gerı donup baktım :) veee buldum :)benım gıbı olmus senınde :) 99kg ıle hamıle kaldım 9 kg aldım ama hııııccc veremedım :) yakınız canım ha 112 ha 109 :) dıyetısyenım var ama onlıne kendısıyle aynı sehırde degılız arkadasımın vermesı gereken kılosu az oldugu halde kısa surede verınce dedım hazır ha bugun ha yarın dıyorum baslıyım ve gorusup danışanı oldum işte onun harıcınde spor salonuna gıdıyorum orda da 3 ozel ders hedıye ettıler hoca ıle 1 saat gorusme ama gıdemedım arabanın anahtarını bulamıyorum cok sınır oldum gecen gun de gıdemedım gece cok kalktım uyanamadım cok cıddıyetsız oldu hocaya karsı cok mahcup oldum daha randevu almayı dusunmuyorum bıde gorsen varya kalktım gıyındım cantamı bıle taktım omzuma supriiiizzz oldu tam :/

Vuuu pc başındamı çalışıyorsun?tam istediyim gibi bi üyesin güzelim yaaa...

aslında musaıt oldukca evet :) ama bazen tum gun dısarda olabılıyorum ve telefona bakamayabılıyorum malum aksam okul spor derken eve 23:00 gıbı gelıyorum ancak ıstısnaı durumlarımıda haber vereyımde :) gelmedı dıye sorun olmasın ama ıllakı gırerım soylerım yogun olacagımı vs bırde vızeler baslıyor kasım 16'da

geçmiş olsun keklik bu boğa burçlarının ortak özelliği galiba üzüntüye gelemiyoz illa boğazımız şişer sırtımız midemiz ağrır vs sirkeyle gargara yap rahatlatır biraz sonrada doktora git ihmal etme.

Niye bitanem?dün orada olduğu için moralin bozduğunu söyledin.ne sorunun var ki onunla?inşallah çabucak iyileşirsin.limonlu zencefilli tarçınlı ballı çay yap iç...super oluyor

Niye bitanem?dün orada olduğu için moralin bozduğunu söyledin.ne sorunun var ki onunla?inşallah çabucak iyileşirsin.limonlu zencefilli tarçınlı ballı çay yap iç...super oluyor
Ya canım kurban bayramından önce 2. kez mikro tese ile tüp yaptırmışlar eşinde hiç sperm çıkışı yoktu (eltimin erkek kardeşinde) Bayramda da hamile olduğunu öğrenmiş,malum bir araya geldik bayramın 3.günü. Bana doğru kan tahlili kağıdını uzatıp baaaaak hamileyim ben,böyle duracağınıza gidip tüp yaptırın sizin de olmaz normal yolla olmaz demez mi? Dondum resmen,neye uğradığımı şaşırdım,eşim benden de kötü oldu,çaktırmamak için hayırlı olsun dedim geçiştirdim konuyu,eşi de eşime bende 1 tane bile sperm yoktu bak eşim hamile,sende o kadar sperm var da ne işe yarıyor ki git de tüp yaptır demiş. Eşim köyden eve dönerken 45 km lik yolu ağlayarak geldi,kaza yapıyorduk az kalsın. ben eve geldim banyoya girdim ağladım saatlerce elimi ısıra ısıra ağladığımı eşim sesimi duymasın anlamasın diye. Geçen haftalarda da bebeğin kalbi atmamış diye kürtaj oldu malesef. Doğum gününde o da vardı,ben de hani sanki duyduk ama bir geçmiş olsunu esirgemiş gibi olmayalım diye geçmiş olsun canım üzülme,yine olur,rabbim doğru ve hayırlı zamanda nasip eder tekrar dedim,bana döndü hiç değilse ben hamile kalabildiğimi biliyorum sizde o da yok,asıl size geçmiş olsun dedi,tabi ben yine şooooookkkk. Çok fazla kalmadık eşime rahatsızım kalkalım dedim kalktık. yine banyo yine ağlama krizi yani,ondan sonra da doğal olarak bademcikler şişti

ay ne kadar densızler ya sınır bozucu ınsanlar bence gorusmeyın benım yumurtalık kıstım vardı hamıle kalmam ımkansız gıbı ama hamıle kaldım ne olacagı bellı mı olur eltımde hıc sorun yok hamıle kalamıyor hep destek oluyorum hatta ıslerım olursa buraya alıp tedavısını ben yaptırmayı dusunuyorum moral verıyorum enerjınızı bu kadar asagıya ceken ınsanlarla gorusmeyın kım olursa olsun. Esımın abısınde demıslerkı köyde densızın bırı kardesıne soylede sana cocuk nasıl yapılır öğretsın nasıl sınırım bozuldu onların yerıne koydum kendımı denılcek laf var denılmıycek laf ınsanların cıdden agzının ayarı yok orada mutlulugunu paylascagına dedıklerıne bak ay sinirlerim oynadı en sınır oldugum ınsan modeli

Ne kadar patavatsız insanlar yaa belki benim yaşım genç doğruyu yanlışı daha net bilemem diye düşünürdüm ama bu mevzular ne zaman bu kadar pervasızca konuşulmaya başlandı ya
Allah ıslah etsin, bence sende mümkün oldukça görüşme

Kekliğim eltinden ve kaynımdan münkünse uzak dur canım
Bence ağlaması gereken kendileri ...insan kendini bu kadar aşagı görüp karşısındakine bu kadar Saldırabilir .
Geçmiş olsun bu arada ...

Bugün eve doğalgaz çekilecek,şu an iş yerindeyim,ilk fırsatta eve gitmem lazım,ay başı bir sürü iş var, Amannnnnnnnnnnn şaştım kaldım vallahi. hangi birine yetişeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…