hoşgeldin canım genç bir annesin bebeğinde hayırlı olsun umarım istediğin kiloya düşersin takımda sana en yakın kilolu olnım bu hafta 112.8 dim en son goğümümü 4 5 yıl önce yaptım kiolu olrak hamile kaldım ve kiloludoğum yaptım çok şükür şimdi daha iyiyim
menün dikkatli ve özenli herhangi bir yere gidiyormusun diyetisyen gibi böyle devam edersen çok güzel kilo verirsin istesen sen 107 bekle 1 kaç haftaya yaklaşırım yanına berabae zayıflarızşaka bi yana tekrar hoşgeldin canım
Vuuu pc başındamı çalışıyorsun?tam istediyim gibi bi üyesin güzelim yaaa...
geçmiş olsun keklik bu boğa burçlarının ortak özelliği galiba üzüntüye gelemiyoz illa boğazımız şişer sırtımız midemiz ağrır vs sirkeyle gargara yap rahatlatır biraz sonrada doktora git ihmal etme.günaydın canlarım,çok kötüyüm ya,bademciklerimden konuşamıyorum bile,tükürüğümü yutamıyorum,nefes alamıyorum. Eltimin kardeşinin hanımı yüzünden bademcik indirdim. Zaten moral olarak bozuğum bir de bu çıktı.
Niye bitanem?dün orada olduğu için moralin bozduğunu söyledin.ne sorunun var ki onunla?inşallah çabucak iyileşirsin.limonlu zencefilli tarçınlı ballı çay yap iç...super oluyorgünaydın canlarım,çok kötüyüm ya,bademciklerimden konuşamıyorum bile,tükürüğümü yutamıyorum,nefes alamıyorum. Eltimin kardeşinin hanımı yüzünden bademcik indirdim. Zaten moral olarak bozuğum bir de bu çıktı.
Günaydın güzellikler
Takımın gururu mu demek istiyosun aceeeppAllah Allah...nasıl yazılıyor peki?Güru üyemi olacaktı yaa
Ya canım kurban bayramından önce 2. kez mikro tese ile tüp yaptırmışlar eşinde hiç sperm çıkışı yoktu (eltimin erkek kardeşinde) Bayramda da hamile olduğunu öğrenmiş,malum bir araya geldik bayramın 3.günü. Bana doğru kan tahlili kağıdını uzatıp baaaaak hamileyim ben,böyle duracağınıza gidip tüp yaptırın sizin de olmaz normal yolla olmaz demez mi? Dondum resmen,neye uğradığımı şaşırdım,eşim benden de kötü oldu,çaktırmamak için hayırlı olsun dedim geçiştirdim konuyu,eşi de eşime bende 1 tane bile sperm yoktu bak eşim hamile,sende o kadar sperm var da ne işe yarıyor ki git de tüp yaptır demiş. Eşim köyden eve dönerken 45 km lik yolu ağlayarak geldi,kaza yapıyorduk az kalsın. ben eve geldim banyoya girdim ağladım saatlerce elimi ısıra ısıra ağladığımı eşim sesimi duymasın anlamasın diye. Geçen haftalarda da bebeğin kalbi atmamış diye kürtaj oldu malesef. Doğum gününde o da vardı,ben de hani sanki duyduk ama bir geçmiş olsunu esirgemiş gibi olmayalım diye geçmiş olsun canım üzülme,yine olur,rabbim doğru ve hayırlı zamanda nasip eder tekrar dedim,bana döndü hiç değilse ben hamile kalabildiğimi biliyorum sizde o da yok,asıl size geçmiş olsun dedi,tabi ben yine şooooookkkk. Çok fazla kalmadık eşime rahatsızım kalkalım dedim kalktık. yine banyo yine ağlama krizi yani,ondan sonra da doğal olarak bademcikler şiştiNiye bitanem?dün orada olduğu için moralin bozduğunu söyledin.ne sorunun var ki onunla?inşallah çabucak iyileşirsin.limonlu zencefilli tarçınlı ballı çay yap iç...super oluyor
Yalnız nasıl kör gibi bakıyorsam artık, sen yeni üyeden günaydın yazıyosun ben yeni mi uyandın günaydın diye okuyorumyenı uyeden gunaydın :)
Ya canım kurban bayramından önce 2. kez mikro tese ile tüp yaptırmışlar eşinde hiç sperm çıkışı yoktu (eltimin erkek kardeşinde) Bayramda da hamile olduğunu öğrenmiş,malum bir araya geldik bayramın 3.günü. Bana doğru kan tahlili kağıdını uzatıp baaaaak hamileyim ben,böyle duracağınıza gidip tüp yaptırın sizin de olmaz normal yolla olmaz demez mi? Dondum resmen,neye uğradığımı şaşırdım,eşim benden de kötü oldu,çaktırmamak için hayırlı olsun dedim geçiştirdim konuyu,eşi de eşime bende 1 tane bile sperm yoktu bak eşim hamile,sende o kadar sperm var da ne işe yarıyor ki git de tüp yaptır demiş. Eşim köyden eve dönerken 45 km lik yolu ağlayarak geldi,kaza yapıyorduk az kalsın. ben eve geldim banyoya girdim ağladım saatlerce elimi ısıra ısıra ağladığımı eşim sesimi duymasın anlamasın diye. Geçen haftalarda da bebeğin kalbi atmamış diye kürtaj oldu malesef. Doğum gününde o da vardı,ben de hani sanki duyduk ama bir geçmiş olsunu esirgemiş gibi olmayalım diye geçmiş olsun canım üzülme,yine olur,rabbim doğru ve hayırlı zamanda nasip eder tekrar dedim,bana döndü hiç değilse ben hamile kalabildiğimi biliyorum sizde o da yok,asıl size geçmiş olsun dedi,tabi ben yine şooooookkkk. Çok fazla kalmadık eşime rahatsızım kalkalım dedim kalktık. yine banyo yine ağlama krizi yani,ondan sonra da doğal olarak bademcikler şişti
Yalnız nasıl kör gibi bakıyorsam artık, sen yeni üyeden günaydın yazıyosun ben yeni mi uyandın günaydın diye okuyorum
Ne kadar patavatsız insanlar yaaYa canım kurban bayramından önce 2. kez mikro tese ile tüp yaptırmışlar eşinde hiç sperm çıkışı yoktu (eltimin erkek kardeşinde) Bayramda da hamile olduğunu öğrenmiş,malum bir araya geldik bayramın 3.günü. Bana doğru kan tahlili kağıdını uzatıp baaaaak hamileyim ben,böyle duracağınıza gidip tüp yaptırın sizin de olmaz normal yolla olmaz demez mi? Dondum resmen,neye uğradığımı şaşırdım,eşim benden de kötü oldu,çaktırmamak için hayırlı olsun dedim geçiştirdim konuyu,eşi de eşime bende 1 tane bile sperm yoktu bak eşim hamile,sende o kadar sperm var da ne işe yarıyor ki git de tüp yaptır demiş. Eşim köyden eve dönerken 45 km lik yolu ağlayarak geldi,kaza yapıyorduk az kalsın. ben eve geldim banyoya girdim ağladım saatlerce elimi ısıra ısıra ağladığımı eşim sesimi duymasın anlamasın diye. Geçen haftalarda da bebeğin kalbi atmamış diye kürtaj oldu malesef. Doğum gününde o da vardı,ben de hani sanki duyduk ama bir geçmiş olsunu esirgemiş gibi olmayalım diye geçmiş olsun canım üzülme,yine olur,rabbim doğru ve hayırlı zamanda nasip eder tekrar dedim,bana döndü hiç değilse ben hamile kalabildiğimi biliyorum sizde o da yok,asıl size geçmiş olsun dedi,tabi ben yine şooooookkkk. Çok fazla kalmadık eşime rahatsızım kalkalım dedim kalktık. yine banyo yine ağlama krizi yani,ondan sonra da doğal olarak bademcikler şişti
Yuh artık bu saatte de uyanılır mı ya dicez yakındabakmak ve görmek arasında ki farkı acı bır tecrube ıle yaşatmıştı hocam hep aklıma gelır sık sık :) hesap soruyormuşum nasıl uyanırsın bu saatte
DelüüüVuuu pc başındamı çalışıyorsun?tam istediyim gibi bi üyesin güzelim yaaa...
Peri sen iyimisin ??Yalnız nasıl kör gibi bakıyorsam artık, sen yeni üyeden günaydın yazıyosun ben yeni mi uyandın günaydın diye okuyorum
Bugün eve doğalgaz çekilecek,şu an iş yerindeyim,ilk fırsatta eve gitmem lazım,ay başı bir sürü iş var, Amannnnnnnnnnnn şaştım kaldım vallahi. hangi birine yetişeyim.geçmiş olsun keklik bu boğa burçlarının ortak özelliği galiba üzüntüye gelemiyoz illa boğazımız şişer sırtımız midemiz ağrır vs sirkeyle gargara yap rahatlatır biraz sonrada doktora git ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?