Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin :)

Kekliğim eltinden ve kaynımdan münkünse uzak dur canım
Bence ağlaması gereken kendileri ...insan kendini bu kadar aşagı görüp karşısındakine bu kadar Saldırabilir .
Geçmiş olsun bu arada ...
Canım eltim ve kaynım değil,eltim ve kaynımın da tüp bebekle olmuş ikizleri var. Eltimin kardeşi ve kardeşinin eşi bunları yapanlar. zaten

Eliffffff sen neler yapıyorsun bakimmmm ?paşalar nasıl ?
Teyzemle kuzenim gelcek bugün. Dorişi yıkadım çamaşır mak. Çalıştırdım , tam süpürgeyi taktım elektrik gitti. Fırında yemek yapçaktım bir de sözde. Napıyım aldım çayımı oturdum ben de

Paşalar koşturup ortalığı dağıtmakla meşgul napsınlar

Sen nasılsın abla? Ne şirketi kuruyorsun hayırdır?

Hoşgeldin canım! bebeğini emziriyorsan bu menuler ve sporunla hedefine en kısa sürede ulaşacağına eminim. Ben de 162 boy 77 kilo ile başladım en son 64 idim. Bu haftaki sonucum da süpriz
Hedefim 55. Hep birlikte en kısa sürede fazlalıklardan kurtulmak ümidi ile

Patavatsız saygısız düşüncesiz insanlar!!

elif nasılsın canım gel beraber içelim çayları

ne yazık kı emzırmıyorm canım 3. ayda bıraktı emmeyı sagıp verdım o da kesıldı super masallah darısı başımıza

menumu yazayım :) sabah 1 bardak yarım yaglı sut 4 adet kuru kayısı
ara : 1 beşi bi yerde bıtkı cayı - 2 adet tahıllı bisküvi
öğlen yemegnden yarım saat once : ılık lımonlu su
öğle : şu an tavuk haşlanıyor yanına havuc salatası yapacagım
ara : 1 yeşil elma - bıtkı çayı
akşam yemegı oncesı : 1 bardak ılık lımonlu su
akşam yemegı : sebze haşlaması,pul bıberlı yogurt yada aclık durumuma gore salata ekleycegm

dün 40 dk spor yaptım bugunde gıtmeye calısacagım bakalım

Son düzenleme:
Kekliğim çok geçmiş olsun. O eltinin kardeşi şahsı ben yakalayıp yolacağım sonunda saçını başını

Kekliğim çok geçmiş olsun. O eltinin kardeşi şahsı ben yakalayıp yolacağım sonunda saçını başını
ya normalde siznirli bir yapım var ama böyle ani laf sokmalara karşı antremansızım,ya donup kalıyorum ya da ağlıyorum benim de yapım o,ama şimdi karşıma gelse ne laflar sokarım ne laflar,bazen pişman oluyorum o bana böyle dediğinde keşke ben de ona şu lafı söyleseydim diye ama nerde bende o hazır cevaplık,ben ancak düşündükten sonra kafamda söylüyorum. Ama eğer karşılaşırsak bir daha sokacağım lafları ezberledim

deseydın kı tup bebek ısıne guvenmıyorum ben cok şaibeli başkasının embrylarnı kullanıyorlarmıs :) ama hayırlısı tabiiii diyip gulumseseydın :)))

Kekliğim sizin sınırlarınızı zorluyorlar ben nasıl yengeme patladım içimdekileri döktüm ve görüşmeyi kestiysem sizi de zorluyorlar ki kötü olasınız. Bence sizi bu kadar kıran insanlara karşı duruşunuzu belli edin. Hakaret vs etmeden kırıldığınızı söyleyip görüşmeyi kesin

amin canım amin,yapı olarak da patavatsız biri zaten bu arada benden de 10 yaş büyük, hatun 37 yaşında yani. Bir daha karşılaşırsam diyeceğim lafları ezberliyom,yeter artık saygının büyüklüğün bende kaldığı.

Ya canım bayramdan beri hiç görmemiştim,ikizlerin doğum günü de olunca mecbur karşılaştık,güya eşimle birbirimizi tembihledik gitmeden bak karı koca olarak ikisiyle de konuşmayacağız diye,ama benim vicdanım kurusun ne yapayım,eşeklik ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…