Hoşgeldin :)Merhaba gruba katılmak ıstemıstım buradan davet aldım :) 24 yas (ıkı yas ustu olsa da hep 24 olcam ben :))) bebegım var 9 ay once dogum yaptım doguma kılolu hamıle kaldım hamılelgm boyunca 9 kg aldım ama hıc veremedım maşallah :) nasıl oldu anlamadım ama hıc dısarı vs cıkamadım hatkt sıfır ama yemede sıfırdı neyse artık topac gbıym :)) 109,7 ıle basladım dıyete dun tartıldm 107,7 m ayrıca reglym su an. Ornek menume gelırse saatlere dıkkat etmeue calıssamda olmuyor
Sabah: 1 bardak yarım yaglı sut - 3 yk muslı
Ara: sebze suyu veya bıtkı cayı
Yemekten yarım saaat once: lımonlu ılık su
Oglen: haslanmıs sebze yogurt yaa da karısık dev salata :) yogurt
Ara: bıtkı cayı ya da elma ya da yogurt
Aksam: haslanmıs tavuk bazen yanına salata uada dırej tavuklu salata bı dılım cavdat ekmegı bazen bu sekılde genelde aksam 17:00 gbı yıyorm aksam yemegnı sonra spora spordan sonra yogurr yada elma
Bu arada yogurdm hep pul bıberlı ve lımonlu
Edıt: dıyete pazartesı basladım
Hoşgeldinizyenı uyeden gunaydın :)
Hoşgeldin :)
Hoşgeldiniz
Canım eltim ve kaynım değil,eltim ve kaynımın da tüp bebekle olmuş ikizleri var. Eltimin kardeşi ve kardeşinin eşi bunları yapanlar. zatenKekliğim eltinden ve kaynımdan münkünse uzak dur canım
Bence ağlaması gereken kendileri ...insan kendini bu kadar aşagı görüp karşısındakine bu kadar Saldırabilir .
Geçmiş olsun bu arada ...
Teyzemle kuzenim gelcek bugün. Dorişi yıkadım çamaşır mak. Çalıştırdım , tam süpürgeyi taktım elektrik gitti. Fırında yemek yapçaktım bir de sözde. Napıyım aldım çayımı oturdum ben deEliffffff sen neler yapıyorsun bakimmmm ?paşalar nasıl ?
Hoşgeldin canım! bebeğini emziriyorsan bu menuler ve sporunla hedefine en kısa sürede ulaşacağına eminim. Ben de 162 boy 77 kilo ile başladım en son 64 idim. Bu haftaki sonucum da süprizMerhaba gruba katılmak ıstemıstım buradan davet aldım :) 24 yas (ıkı yas ustu olsa da hep 24 olcam ben :))) bebegım var 9 ay once dogum yaptım doguma kılolu hamıle kaldım hamılelgm boyunca 9 kg aldım ama hıc veremedım maşallah :) nasıl oldu anlamadım ama hıc dısarı vs cıkamadım hatkt sıfır ama yemede sıfırdı neyse artık topac gbıym :)) 109,7 ıle basladım dıyete dun tartıldm 107,7 m ayrıca reglym su an. Ornek menume gelırse saatlere dıkkat etmeue calıssamda olmuyor
Sabah: 1 bardak yarım yaglı sut - 3 yk muslı
Ara: sebze suyu veya bıtkı cayı
Yemekten yarım saaat once: lımonlu ılık su
Oglen: haslanmıs sebze yogurt yaa da karısık dev salata :) yogurt
Ara: bıtkı cayı ya da elma ya da yogurt
Aksam: haslanmıs tavuk bazen yanına salata uada dırej tavuklu salata bı dılım cavdat ekmegı bazen bu sekılde genelde aksam 17:00 gbı yıyorm aksam yemegnı sonra spora spordan sonra yogurr yada elma
Bu arada yogurdm hep pul bıberlı ve lımonlu
Edıt: dıyete pazartesı basladım
Patavatsız saygısız düşüncesiz insanlar!!Ya canım kurban bayramından önce 2. kez mikro tese ile tüp yaptırmışlar eşinde hiç sperm çıkışı yoktu (eltimin erkek kardeşinde) Bayramda da hamile olduğunu öğrenmiş,malum bir araya geldik bayramın 3.günü. Bana doğru kan tahlili kağıdını uzatıp baaaaak hamileyim ben,böyle duracağınıza gidip tüp yaptırın sizin de olmaz normal yolla olmaz demez mi? Dondum resmen,neye uğradığımı şaşırdım,eşim benden de kötü oldu,çaktırmamak için hayırlı olsun dedim geçiştirdim konuyu,eşi de eşime bende 1 tane bile sperm yoktu bak eşim hamile,sende o kadar sperm var da ne işe yarıyor ki git de tüp yaptır demiş. Eşim köyden eve dönerken 45 km lik yolu ağlayarak geldi,kaza yapıyorduk az kalsın. ben eve geldim banyoya girdim ağladım saatlerce elimi ısıra ısıra ağladığımı eşim sesimi duymasın anlamasın diye. Geçen haftalarda da bebeğin kalbi atmamış diye kürtaj oldu malesef. Doğum gününde o da vardı,ben de hani sanki duyduk ama bir geçmiş olsunu esirgemiş gibi olmayalım diye geçmiş olsun canım üzülme,yine olur,rabbim doğru ve hayırlı zamanda nasip eder tekrar dedim,bana döndü hiç değilse ben hamile kalabildiğimi biliyorum sizde o da yok,asıl size geçmiş olsun dedi,tabi ben yine şooooookkkk. Çok fazla kalmadık eşime rahatsızım kalkalım dedim kalktık. yine banyo yine ağlama krizi yani,ondan sonra da doğal olarak bademcikler şişti
elif nasılsın canım gel beraber içelim çaylarıTeyzemle kuzenim gelcek bugün. Dorişi yıkadım çamaşır mak. Çalıştırdım , tam süpürgeyi taktım elektrik gitti. Fırında yemek yapçaktım bir de sözde. Napıyım aldım çayımı oturdum ben de
Paşalar koşturup ortalığı dağıtmakla meşgul napsınlar
Sen nasılsın abla? Ne şirketi kuruyorsun hayırdır?
Hoşgeldin canım! bebeğini emziriyorsan bu menuler ve sporunla hedefine en kısa sürede ulaşacağına eminim. Ben de 162 boy 77 kilo ile başladım en son 64 idim. Bu haftaki sonucum da süpriz
Hedefim 55. Hep birlikte en kısa sürede fazlalıklardan kurtulmak ümidi ile
İçelim ablaelif nasılsın canım gel beraber içelim çayları
evet canım cayımı aldım müge anlı izliyorumİçelim abla
Elektrik geldi ama artık çayımı içmeden kalkmam
Evde misin bugün?
Kekliğim çok geçmiş olsun. O eltinin kardeşi şahsı ben yakalayıp yolacağım sonunda saçını başınıgünaydın canlarım,çok kötüyüm ya,bademciklerimden konuşamıyorum bile,tükürüğümü yutamıyorum,nefes alamıyorum. Eltimin kardeşinin hanımı yüzünden bademcik indirdim. Zaten moral olarak bozuğum bir de bu çıktı.
ya normalde siznirli bir yapım var ama böyle ani laf sokmalara karşı antremansızım,ya donup kalıyorum ya da ağlıyorum benim de yapım o,ama şimdi karşıma gelse ne laflar sokarım ne laflar,bazen pişman oluyorum o bana böyle dediğinde keşke ben de ona şu lafı söyleseydim diye ama nerde bende o hazır cevaplık,ben ancak düşündükten sonra kafamda söylüyorum. Ama eğer karşılaşırsak bir daha sokacağım lafları ezberledimKekliğim çok geçmiş olsun. O eltinin kardeşi şahsı ben yakalayıp yolacağım sonunda saçını başını
ya normalde siznirli bir yapım var ama böyle ani laf sokmalara karşı antremansızım,ya donup kalıyorum ya da ağlıyorum benim de yapım o,ama şimdi karşıma gelse ne laflar sokarım ne laflar,bazen pişman oluyorum o bana böyle dediğinde keşke ben de ona şu lafı söyleseydim diye ama nerde bende o hazır cevaplık,ben ancak düşündükten sonra kafamda söylüyorum. Ama eğer karşılaşırsak bir daha sokacağım lafları ezberledim
Kekliğim sizin sınırlarınızı zorluyorlar ben nasıl yengeme patladım içimdekileri döktüm ve görüşmeyi kestiysem sizi de zorluyorlar ki kötü olasınız. Bence sizi bu kadar kıran insanlara karşı duruşunuzu belli edin. Hakaret vs etmeden kırıldığınızı söyleyip görüşmeyi kesinYa canım kurban bayramından önce 2. kez mikro tese ile tüp yaptırmışlar eşinde hiç sperm çıkışı yoktu (eltimin erkek kardeşinde) Bayramda da hamile olduğunu öğrenmiş,malum bir araya geldik bayramın 3.günü. Bana doğru kan tahlili kağıdını uzatıp baaaaak hamileyim ben,böyle duracağınıza gidip tüp yaptırın sizin de olmaz normal yolla olmaz demez mi? Dondum resmen,neye uğradığımı şaşırdım,eşim benden de kötü oldu,çaktırmamak için hayırlı olsun dedim geçiştirdim konuyu,eşi de eşime bende 1 tane bile sperm yoktu bak eşim hamile,sende o kadar sperm var da ne işe yarıyor ki git de tüp yaptır demiş. Eşim köyden eve dönerken 45 km lik yolu ağlayarak geldi,kaza yapıyorduk az kalsın. ben eve geldim banyoya girdim ağladım saatlerce elimi ısıra ısıra ağladığımı eşim sesimi duymasın anlamasın diye. Geçen haftalarda da bebeğin kalbi atmamış diye kürtaj oldu malesef. Doğum gününde o da vardı,ben de hani sanki duyduk ama bir geçmiş olsunu esirgemiş gibi olmayalım diye geçmiş olsun canım üzülme,yine olur,rabbim doğru ve hayırlı zamanda nasip eder tekrar dedim,bana döndü hiç değilse ben hamile kalabildiğimi biliyorum sizde o da yok,asıl size geçmiş olsun dedi,tabi ben yine şooooookkkk. Çok fazla kalmadık eşime rahatsızım kalkalım dedim kalktık. yine banyo yine ağlama krizi yani,ondan sonra da doğal olarak bademcikler şişti
amin canım amin,yapı olarak da patavatsız biri zaten bu arada benden de 10 yaş büyük, hatun 37 yaşında yani. Bir daha karşılaşırsam diyeceğim lafları ezberliyom,yeter artık saygının büyüklüğün bende kaldığı.Ne kadar patavatsız insanlar yaabelki benim yaşım genç doğruyu yanlışı daha net bilemem diye düşünürdüm ama bu mevzular ne zaman bu kadar pervasızca konuşulmaya başlandı ya
Allah ıslah etsin, bence sende mümkün oldukça görüşme
Ya canım bayramdan beri hiç görmemiştim,ikizlerin doğum günü de olunca mecbur karşılaştık,güya eşimle birbirimizi tembihledik gitmeden bak karı koca olarak ikisiyle de konuşmayacağız diye,ama benim vicdanım kurusun ne yapayım,eşeklik ettim.Kekliğim sizin sınırlarınızı zorluyorlar ben nasıl yengeme patladım içimdekileri döktüm ve görüşmeyi kestiysem sizi de zorluyorlar ki kötü olasınız. Bence sizi bu kadar kıran insanlara karşı duruşunuzu belli edin. Hakaret vs etmeden kırıldığınızı söyleyip görüşmeyi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?