yooookkkk bir daha karşılaşırsak eğer dayayıp döşeyeceğim,eşekten düşmüşe dönecekKekliğim sizin sınırlarınızı zorluyorlar ben nasıl yengeme patladım içimdekileri döktüm ve görüşmeyi kestiysem sizi de zorluyorlar ki kötü olasınız. Bence sizi bu kadar kıran insanlara karşı duruşunuzu belli edin. Hakaret vs etmeden kırıldığınızı söyleyip görüşmeyi kesin
Ayyy bilmezmiyim ben de aynı donup kalıyorum! Sonra içim içimi yiyor günlerce neden onu demedim neden bunu demedim diye. İşte o yüzden yengeme vats AP tan döktüm içimdekileri. Arayayım konuşalım dedi kendisi laf ebesi olduğu için üste çıkacak aklınca! Yok konuşmak istemiyorum dedim bitti gitti. Yine de üste çıkmaya çalıştı beni hiç tanımamışsın bunu düşüneceğimi nasıl düşünürsün falan....ya normalde siznirli bir yapım var ama böyle ani laf sokmalara karşı antremansızım,ya donup kalıyorum ya da ağlıyorum benim de yapım o,ama şimdi karşıma gelse ne laflar sokarım ne laflar,bazen pişman oluyorum o bana böyle dediğinde keşke ben de ona şu lafı söyleseydim diye ama nerde bende o hazır cevaplık,ben ancak düşündükten sonra kafamda söylüyorum. Ama eğer karşılaşırsak bir daha sokacağım lafları ezberledim
ne güzel söyledin canım. benim kaynımın tüp,amcasının tüp,geç evlenmelerinden dolayı eşlerinin yaşı büyük çünkü. gelmiş 37 yaşına utanıp sıkılacağına kalkıyor gözümüze test sokmalar,eşime laf söylemeler,aşağılayıp küçük görmeler. Eşim bebeğin alındığını duyunca allahın gücüne gitmesin ama ben dua ettim onlar bana laf söyleyince allahım bana vermeden onlara nasip etme,insanlık nasıl olur onlara öğretmeme müsade et diye.bir eğiteme katılmıştım ordaki egiimciler 3 çoçuk yapın gibi bişeyler zırvalıyorlar ön taraftada bir arkadaşımız var 10 yıldır evli ve çoçuğu olmuyor bende nöbetten çıkmışım uykususm kadınlarada gıcık oldum cahilce konuşmalar yapıyorlar bide eğitimci yapmışlar allahın cezalarını arkadaşıma baktım renkten renge giriyor yüzünün rengi al oluyor terliyor ve bu eğitimde zorunlu olduğu için çıkamıyor . ayağa kalktım dedimki siz böyle çok kolay 3 çoçuk yapın diyorsunuzda dedim şuan benim etrafımdaki çoğu arkadaşım artık normal yollardan hamile kalamıyor 1tanesei nerde siz 3tane yap diyorsunuz sonra bu konu çok hassa bir konu bukadar pervazsızca insanlara bunları anlatamassınız dedim salonda bir alkış eğitim sonuna kadar kadınları konuşturmadı kimse ben fitili ateşlemiş oldum eğitim sonu herkes ya allah razı olsun içimizdekileri döktük dediler. çok hasas bir konu düşünsenize çok basit bişey kiloluyuz arkadaşlarınzı ay biraz az ye bune çok kilo almışsın dese kalbinizdeki kırgınlığını yada lokmalarınız saysa halinizi düşünebiliyormusunuz ki bunu çoğunuz yaşamışsınızdır ama biz insanlar okadar bencilizki insanların eksiklikleriyle çok rahat söz hakkına sahipmişiz gibi konuşabiliyoruz siz kimsiniz yaaaaaa.
kontesim hayriş appandektomi oldu dönecem dedi ama dönmedi okul falan var heralde neti yok.Günaydın kızlar :)
Aklıma geldi şimdi psikohayriş,Aykız neredeler?
Appandektomi ne bacım...?kontesim hayriş appandektomi oldu dönecem dedi ama dönmedi okul falan var heralde neti yok.
aykızında abisi appnedektomi oldu oda onlarla ilgileniyordu oda gelmedi.
Kekliğim bu hareketler onların sığlığından...umursama...ne güzel söyledin canım. benim kaynımın tüp,amcasının tüp,geç evlenmelerinden dolayı eşlerinin yaşı büyük çünkü. gelmiş 37 yaşına utanıp sıkılacağına kalkıyor gözümüze test sokmalar,eşime laf söylemeler,aşağılayıp küçük görmeler. Eşim bebeğin alındığını duyunca allahın gücüne gitmesin ama ben dua ettim onlar bana laf söyleyince allahım bana vermeden onlara nasip etme,insanlık nasıl olur onlara öğretmeme müsade et diye.
Geçmiş olsun o zaman..hayriş zayıftı zaten ama Aykız dönseydi keşke...zayıflaması gerekiyordu..apandesit ameliyatı oldular
aykız la defalarca konuştuk ama bence kilo vermeye kendini odaklayamıyor sorunlardan dolayı sanırsam.Geçmiş olsun o zaman..hayriş zayıftı zaten ama Aykız dönseydi keşke...zayıflaması gerekiyordu..
Aaaa bende hoşgeldin demiştim sana beni de unuttunhoşbulduk :)
hoşbulduk
GünaydınHerkese günaydın
Bence hiiiiç birşey söyleme, zaten anlayacak insan olsalar yapmazlardı. 10 yaş büyük ama aklı daha küçük benceamin canım amin,yapı olarak da patavatsız biri zaten bu arada benden de 10 yaş büyük, hatun 37 yaşında yani. Bir daha karşılaşırsam diyeceğim lafları ezberliyom,yeter artık saygının büyüklüğün bende kaldığı.
Aaaa bende hoşgeldin demiştim sana beni de unuttuntriplerdeyim bugün
Günaydınbiz tanışmamıştık galiba dimi seninleee
Bence hiiiiç birşey söyleme, zaten anlayacak insan olsalar yapmazlardı. 10 yaş büyük ama aklı daha küçük benceSen onların seviyesine düşme bana kalırsa muhattap bile alma
Her ayki mevzular ya bayanların baş belası yani geçmez bu geçmeezzzgel öpeyimde tribini alayım cadım.
Aaaa bende hoşgeldin demiştim sana beni de unuttuntriplerdeyim bugün
Günaydınbiz tanışmamıştık galiba dimi seninleee
Bence hiiiiç birşey söyleme, zaten anlayacak insan olsalar yapmazlardı. 10 yaş büyük ama aklı daha küçük benceSen onların seviyesine düşme bana kalırsa muhattap bile alma
he benim öyle dertlerim yok ya pericim sizi anlamam çok zorHer ayki mevzular ya bayanların baş belası yani geçmez bu geçmeezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?