Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yooookkkk bir daha karşılaşırsak eğer dayayıp döşeyeceğim,eşekten düşmüşe dönecek

Ayyy bilmezmiyim ben de aynı donup kalıyorum! Sonra içim içimi yiyor günlerce neden onu demedim neden bunu demedim diye. İşte o yüzden yengeme vats AP tan döktüm içimdekileri. Arayayım konuşalım dedi kendisi laf ebesi olduğu için üste çıkacak aklınca! Yok konuşmak istemiyorum dedim bitti gitti. Yine de üste çıkmaya çalıştı beni hiç tanımamışsın bunu düşüneceğimi nasıl düşünürsün falan....

bir eğiteme katılmıştım ordaki egiimciler 3 çoçuk yapın gibi bişeyler zırvalıyorlar ön taraftada bir arkadaşımız var 10 yıldır evli ve çoçuğu olmuyor bende nöbetten çıkmışım uykususm kadınlarada gıcık oldum cahilce konuşmalar yapıyorlar bide eğitimci yapmışlar allahın cezalarını arkadaşıma baktım renkten renge giriyor yüzünün rengi al oluyor terliyor ve bu eğitimde zorunlu olduğu için çıkamıyor . ayağa kalktım dedimki siz böyle çok kolay 3 çoçuk yapın diyorsunuzda dedim şuan benim etrafımdaki çoğu arkadaşım artık normal yollardan hamile kalamıyor 1tanesei nerde siz 3tane yap diyorsunuz sonra bu konu çok hassa bir konu bukadar pervazsızca insanlara bunları anlatamassınız dedim salonda bir alkış eğitim sonuna kadar kadınları konuşturmadı kimse ben fitili ateşlemiş oldum eğitim sonu herkes ya allah razı olsun içimizdekileri döktük dediler. çok hasas bir konu düşünsenize çok basit bişey kiloluyuz arkadaşlarınzı ay biraz az ye bune çok kilo almışsın dese kalbinizdeki kırgınlığını yada lokmalarınız saysa halinizi düşünebiliyormusunuz ki bunu çoğunuz yaşamışsınızdır ama biz insanlar okadar bencilizki insanların eksiklikleriyle çok rahat söz hakkına sahipmişiz gibi konuşabiliyoruz siz kimsiniz yaaaaaa.

Bu arada çarşamba günü menüm,
sabah
1 tane activia kayısılı
yarımdan biraz fazla kese nestle nesfit
öğlen
5 kaşık tava
2 dilim ekmek
2 bardak ayran
akşam
2 dilim tost
domatesli bol acılı
2 lt su
3 bardak limonlu çay
1 tane muz
spor yok

ne güzel söyledin canım. benim kaynımın tüp,amcasının tüp,geç evlenmelerinden dolayı eşlerinin yaşı büyük çünkü. gelmiş 37 yaşına utanıp sıkılacağına kalkıyor gözümüze test sokmalar,eşime laf söylemeler,aşağılayıp küçük görmeler. Eşim bebeğin alındığını duyunca allahın gücüne gitmesin ama ben dua ettim onlar bana laf söyleyince allahım bana vermeden onlara nasip etme,insanlık nasıl olur onlara öğretmeme müsade et diye.

Kekliğim bu hareketler onların sığlığından...umursama...

hoşbulduk :)

hoşbulduk
Aaaa bende hoşgeldin demiştim sana beni de unuttun triplerdeyim bugün
Herkese günaydın
Günaydın biz tanışmamıştık galiba dimi seninleee
Bence hiiiiç birşey söyleme, zaten anlayacak insan olsalar yapmazlardı. 10 yaş büyük ama aklı daha küçük bence Sen onların seviyesine düşme bana kalırsa muhattap bile alma

gel öpeyimde tribini alayım cadım.

bende reglym bıde sıkıntılı ya ıkı ayda bı oluyorum az az surunduruyor benı benım daha cok trıp hakkım var o zaman :))) bakayım hemen ama kusura bakma gormedıysem hosbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…