yoooook bu sefer o moraracak ben değil,koydum kafamaAaaa bende hoşgeldin demiştim sana beni de unuttuntriplerdeyim bugün
Günaydınbiz tanışmamıştık galiba dimi seninleee
Bence hiiiiç birşey söyleme, zaten anlayacak insan olsalar yapmazlardı. 10 yaş büyük ama aklı daha küçük benceSen onların seviyesine düşme bana kalırsa muhattap bile alma
yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorumperigunlugu ve plasticwoman ben ünlem keklik ya da yeni adıyla boncuk keklik
Yaaaa o zaman sen trip at hakkındııırrrbende reglym bıde sıkıntılı ya ıkı ayda bı oluyorum az az surunduruyor benı benım daha cok trıp hakkım var o zaman :))) bakayım hemen ama kusura bakma gormedıysem hosbulduk
he benim öyle dertlerim yok ya pericim sizi anlamam çok zoro neki ben sabunluk onları unutalı çok oldu
Ben yeni değilim yaaa 1 sene olacak nerdeyseyeni arkadaşlara hoşgeldin diyorumperigunlugu ve plasticwoman ben ünlem keklik ya da yeni adıyla boncuk keklik
Olsun sen çizgini bozma yine de, onlar zeytinyağı gibi üste çıkarlaryoooook bu sefer o moraracak ben değil,koydum kafamabüyüklük ya da saygı hep bende kalacak değil ya,
Canım hoşgeldin bu menü ve sporunla basamakları ikişer üçer ineceğini inanıyorum şimdiden başarılar diliyorumhoşbulduk :)
usm kadınlarada gıcık oldum cahilce konuşmalar yapıyorlar
Yaaaa o zaman sen trip at hakkındııırrr
Canım hoşgeldin bu menü ve sporunla basamakları ikişer üçer ineceğini inanıyorum şimdiden başarılar diliyorum
fatmanur sen merdivenleri 2 şer 3 er ininiyorsun canım yarında inersin merak etme.
günaydın canlarım,çok kötüyüm ya,bademciklerimden konuşamıyorum bile,tükürüğümü yutamıyorum,nefes alamıyorum. Eltimin kardeşinin hanımı yüzünden bademcik indirdim. Zaten moral olarak bozuğum bir de bu çıktı.
sımdı gerı donup baktım :) veee buldum :)benım gıbı olmus senınde :) 99kg ıle hamıle kaldım 9 kg aldım ama hııııccc veremedım :) yakınız canım ha 112 ha 109 :) dıyetısyenım var ama onlıne kendısıyle aynı sehırde degılız arkadasımın vermesı gereken kılosu az oldugu halde kısa surede verınce dedım hazır ha bugun ha yarın dıyorum baslıyım ve gorusup danışanı oldum işte onun harıcınde spor salonuna gıdıyorum orda da 3 ozel ders hedıye ettıler hoca ıle 1 saat gorusme ama gıdemedımarabanın anahtarını bulamıyorum cok sınır oldum gecen gun de gıdemedım gece cok kalktım uyanamadım cok cıddıyetsız oldu hocaya karsı cok mahcup oldum daha randevu almayı dusunmuyorum bıde gorsen varya kalktım gıyındım cantamı bıle taktım omzuma supriiiizzz oldu tam :/
Günaydın güzellikler
Ya canım kurban bayramından önce 2. kez mikro tese ile tüp yaptırmışlar eşinde hiç sperm çıkışı yoktu (eltimin erkek kardeşinde) Bayramda da hamile olduğunu öğrenmiş,malum bir araya geldik bayramın 3.günü. Bana doğru kan tahlili kağıdını uzatıp baaaaak hamileyim ben,böyle duracağınıza gidip tüp yaptırın sizin de olmaz normal yolla olmaz demez mi? Dondum resmen,neye uğradığımı şaşırdım,eşim benden de kötü oldu,çaktırmamak için hayırlı olsun dedim geçiştirdim konuyu,eşi de eşime bende 1 tane bile sperm yoktu bak eşim hamile,sende o kadar sperm var da ne işe yarıyor ki git de tüp yaptır demiş. Eşim köyden eve dönerken 45 km lik yolu ağlayarak geldi,kaza yapıyorduk az kalsın. ben eve geldim banyoya girdim ağladım saatlerce elimi ısıra ısıra ağladığımı eşim sesimi duymasın anlamasın diye. Geçen haftalarda da bebeğin kalbi atmamış diye kürtaj oldu malesef. Doğum gününde o da vardı,ben de hani sanki duyduk ama bir geçmiş olsunu esirgemiş gibi olmayalım diye geçmiş olsun canım üzülme,yine olur,rabbim doğru ve hayırlı zamanda nasip eder tekrar dedim,bana döndü hiç değilse ben hamile kalabildiğimi biliyorum sizde o da yok,asıl size geçmiş olsun dedi,tabi ben yine şooooookkkk. Çok fazla kalmadık eşime rahatsızım kalkalım dedim kalktık. yine banyo yine ağlama krizi yani,ondan sonra da doğal olarak bademcikler şişti
Hoşgeldin canım! bebeğini emziriyorsan bu menuler ve sporunla hedefine en kısa sürede ulaşacağına eminim. Ben de 162 boy 77 kilo ile başladım en son 64 idim. Bu haftaki sonucum da süpriz
Hedefim 55. Hep birlikte en kısa sürede fazlalıklardan kurtulmak ümidi ile
ya normalde siznirli bir yapım var ama böyle ani laf sokmalara karşı antremansızım,ya donup kalıyorum ya da ağlıyorum benim de yapım o,ama şimdi karşıma gelse ne laflar sokarım ne laflar,bazen pişman oluyorum o bana böyle dediğinde keşke ben de ona şu lafı söyleseydim diye ama nerde bende o hazır cevaplık,ben ancak düşündükten sonra kafamda söylüyorum. Ama eğer karşılaşırsak bir daha sokacağım lafları ezberledim
Gencecik olupta aşırı kilo sorunu yaşayanlara üzülüyorum...benim yeğenim aşırı kilolu değil ama yine bi 15 kilo ver diye diye başının etini yiyordum ...ablam tam iyileşsin diye sonra yine başlıcam..kafası rahatlasın biraz..aykız la defalarca konuştuk ama bence kilo vermeye kendini odaklayamıyor sorunlardan dolayı sanırsam.
bende oğluma yalvarıyorum hülyacım ama onun kendisinin istemesi gerekiyor geçen duygu sömürüsü yaptım ağladım ben senin kilo vermeni sağlıklı olmanı istiyorum dedim lütfen bunu iste diye ama söz verdiği sözleri tutmuyor. gidince spor salonuna yazıl dedim tamam dedi hala gidecek.Gencecik olupta aşırı kilo sorunu yaşayanlara üzülüyorum...benim yeğenim aşırı kilolu değil ama yine bi 15 kilo ver diye diye başının etini yiyordum ...ablam tam iyileşsin diye sonra yine başlıcam..kafası rahatlasın biraz..
Hamarat kadındın vesselamBugün yayılıp tv izllicektim kendimi kış temizliğinin içinde buldum...can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler..
İyiyim şükür ablacım sen nasılsınay canım inşallah ,,
canım yazdıklarını okuyunca çok etkilendim ALLAHsabır versin çoçuk konusunda kısmet diyorsun belki ama insanlardan gelene tahammül etmek gerçekten zor eşine karşı hassasiyetinide gerçekten taktir ettim maşalllah hemşehrime
bunlar geçeçek sen bebşini kucana alacan eşin mutlu olacak bu üzüntülerin unutulacak inşallah sevgiler canım
canım spor salonu çok iyi bir fikir burda naz isminde bir arkadaşımız senden daha zayıf spor salonuna gidiyor maşallah çok güzel kilolar veriyor mende 99 olunca gitmeyi düşünüyorum cumadan sonra tartılalım seninle yılbaşina kadar 99 olmak için yarışalim ne dersin
günaydın canım nasılsın
ay çok merak ettim kilonu ve ufacık imrendim maşallah şaka bir yana inşallah bu hafta 7. takım çok güzel bir ortalama ile geri dönüş yapar
selaaaammmAyy ortalığı topladım kızı 20dakikalık dışarı çıkardım geldim sayfalar uçmuş...seviyom sizin geveze halinizi...ha bi dr buna kırılıp takımı terk eden çıkar Allah korusun
keklik_58 canım önce sakinleşmen şeytana yenik düşmemen gerek hep beynimizi meşkul eder geçmişle,dolduruşlara getir bizi.ben artık buna izin vermiyorum...baktım gördümki kendimi didiklemekten başka bi işe yaramıyor.sen yenisin bilmezsin.benim de evlere şenlik bi kv ve görümcem var...hep hayatı zehir ederdim kendime.sürekli deli gibi onlarla konuşur keşke şunu desem şunu yapsam diye doldururdum kendimi.sonra çok kötü durumda olduğumi etrafımdakı güzellikleri görmediyimi fark ettim...ve onları Allaha emanet ederek artık hayatı kendime zehir etmeme kararı aldım...şimdi çok daha iyiyim şükürler olsun...inan kin nefret insanı mahv eder sadece karşındakına hiç bi şey olmazki olan sana olur...lütfen onu diycem bunu diycemi çıkar kafandan...Allaha emanet et!
selaaaammm
uzun zamandır girmiyordum ama girdiğimde bile farklılaşan bişey olmamış kuzum
kim yine mağdur eş ailesinden
bu arada nasılsınız
İyiyim şükür ablacım sen nasılsın
Benim canım o mağdur olan malesefselaaaammm
bu arada nasılsınız
Nasılsın canıııım?nerelerdesin bakem?yok kız görmedin mi bende hayli deyişiklik olmuşselaaaammm
bu arada nasılsınız
Aaaaa kimleeerr gelmiiişş :) hoşgeldinnn :)selaaaammm
bu arada nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?