Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yoooook bu sefer o moraracak ben değil,koydum kafama büyüklük ya da saygı hep bende kalacak değil ya,

bende reglym bıde sıkıntılı ya ıkı ayda bı oluyorum az az surunduruyor benı benım daha cok trıp hakkım var o zaman :))) bakayım hemen ama kusura bakma gormedıysem hosbulduk
Yaaaa o zaman sen trip at hakkındııırrr
he benim öyle dertlerim yok ya pericim sizi anlamam çok zoro neki ben sabunluk onları unutalı çok oldu
yaşlılıktan işte napalım seni de böyle kabul ettik
yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum perigunlugu ve plasticwoman ben ünlem keklik ya da yeni adıyla boncuk keklik
Ben yeni değilim yaaa 1 sene olacak nerdeyse
yoooook bu sefer o moraracak ben değil,koydum kafama büyüklük ya da saygı hep bende kalacak değil ya,
Olsun sen çizgini bozma yine de, onlar zeytinyağı gibi üste çıkarlar

keklik_58 canım hiç üzülme zalimin zulmü varsa sevenin Allah ı var
İlahi adalet er geç kendini gösterir
Bu arada regl oldunmu
Benim kafama hala bekleyince pozitif çıkan testin takılıyo

usm kadınlarada gıcık oldum cahilce konuşmalar yapıyorlar

Yaaaa o zaman sen trip at hakkındııırrr

ay teşekkürler :)

Canım hoşgeldin bu menü ve sporunla basamakları ikişer üçer ineceğini inanıyorum şimdiden başarılar diliyorum

inşallah canım menum değişecek cumartesı gunu su an belkı daha fazla verırım kılomda fazla tabı zorlanacagımı bılıyorum buna hazırlıyorum kendımı - gormeyınce moralim bozulmasın

Ayy ortalığı topladım kızı 20dakikalık dışarı çıkardım geldim sayfalar uçmuş...seviyom sizin geveze halinizi...ha bi dr buna kırılıp takımı terk eden çıkar Allah korusun
keklik_58 canım önce sakinleşmen şeytana yenik düşmemen gerek hep beynimizi meşkul eder geçmişle,dolduruşlara getir bizi.ben artık buna izin vermiyorum...baktım gördümki kendimi didiklemekten başka bi işe yaramıyor.sen yenisin bilmezsin.benim de evlere şenlik bi kv ve görümcem var...hep hayatı zehir ederdim kendime.sürekli deli gibi onlarla konuşur keşke şunu desem şunu yapsam diye doldururdum kendimi.sonra çok kötü durumda olduğumi etrafımdakı güzellikleri görmediyimi fark ettim...ve onları Allaha emanet ederek artık hayatı kendime zehir etmeme kararı aldım...şimdi çok daha iyiyim şükürler olsun...inan kin nefret insanı mahv eder sadece karşındakına hiç bi şey olmazki olan sana olur...lütfen onu diycem bunu diycemi çıkar kafandan...Allaha emanet et!

fatmanur sen merdivenleri 2 şer 3 er ininiyorsun canım yarında inersin merak etme.

ay canım inşallah ,,

canım yazdıklarını okuyunca çok etkilendim ALLAHsabır versin çoçuk konusunda kısmet diyorsun belki ama insanlardan gelene tahammül etmek gerçekten zor eşine karşı hassasiyetinide gerçekten taktir ettim maşalllah hemşehrime
bunlar geçeçek sen bebşini kucana alacan eşin mutlu olacak bu üzüntülerin unutulacak inşallah sevgiler canım

canım spor salonu çok iyi bir fikir burda naz isminde bir arkadaşımız senden daha zayıf spor salonuna gidiyor maşallah çok güzel kilolar veriyor mende 99 olunca gitmeyi düşünüyorum cumadan sonra tartılalım seninle yılbaşina kadar 99 olmak için yarışalim ne dersin

Günaydın güzellikler

günaydın canım nasılsın

ay çok merak ettim kilonu ve ufacık imrendim maşallah şaka bir yana inşallah bu hafta 7. takım çok güzel bir ortalama ile geri dönüş yapar

aykız la defalarca konuştuk ama bence kilo vermeye kendini odaklayamıyor sorunlardan dolayı sanırsam.
Gencecik olupta aşırı kilo sorunu yaşayanlara üzülüyorum...benim yeğenim aşırı kilolu değil ama yine bi 15 kilo ver diye diye başının etini yiyordum ...ablam tam iyileşsin diye sonra yine başlıcam..kafası rahatlasın biraz..

Bugün yayılıp tv izllicektim kendimi kış temizliğinin içinde buldum...can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler..

bende oğluma yalvarıyorum hülyacım ama onun kendisinin istemesi gerekiyor geçen duygu sömürüsü yaptım ağladım ben senin kilo vermeni sağlıklı olmanı istiyorum dedim lütfen bunu iste diye ama söz verdiği sözleri tutmuyor. gidince spor salonuna yazıl dedim tamam dedi hala gidecek.

İyiyim şükür ablacım sen nasılsın

selaaaammm
uzun zamandır girmiyordum ama girdiğimde bile farklılaşan bişey olmamış kuzum
kim yine mağdur eş ailesinden
bu arada nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…