Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizde sanırım diyetisyene götüreceğiz oğlanı Yasom...çok iştahlı tek başıma yapamıcam bide annesi olunca her atarı bana diyetisyene yapamaz diye düşünüyoruz..

Merhaba arkadaşlar. 7.tkimin guzel bayanları. Öğle arasında buldugum bir fırsatları yapabiliyorum. Ben de bi karar aldım. Gunum cok yogun geciyor ve Gruba yeterince katilamiyorum. Günde 5 mesaj bazen giriyorum bazen giremiyorum.menu de öyle. Ben 1 aydır falan buradayim ama gruba hiç faydali olamadım içinize de giremedim. Ama hepinizi çok sevdim.fatmanurkaya ablanın o mükemmel Azmini ve Yasemin ablayi aynura nin ve callan in o fedakarca cirpinisini kozayi aebeni ve şimdi aklıma gelmeyen herkesi.hepijize başarılar diliyorum inşallah güzel kilolar verirsiniz.

Bizde sanırım diyetisyene götüreceğiz oğlanı Yasom...çok iştahlı tek başıma yapamıcam bide annesi olunca her atarı bana diyetisyene yapamaz diye düşünüyoruz..
endokrine götürdüm diyetisyene götürdüm malesef yerimizde sayıyoruz kendi istemediği sürece olmayacak ama seninki küçük belki dinler ama sana bir sır vereyim boğa burçları kendi istemediği hiç bişeyi yaptıramassın.

iremcim neden bu kaçış sadece 5 mesaj kotasımı bence bu kaçışı ertele amacına ulaşmak için bırakma derim ama sonuçta kaptan aynura kuralları koyan o onu ezip geçmek üstüne söz söylemek yanlış olur sonuçta bu konuda yorum yapamayacam.

selaaaammm
uzun zamandır girmiyordum ama girdiğimde bile farklılaşan bişey olmamış kuzum
kim yine mağdur eş ailesinden
bu arada nasılsınız
Napıyosun kız?cee eee diyip kaçacak mısın yine

Ohhh süper gitsin yağlar!!
Vallaha gidiyor löp löp

Salatayada eklıyorum ama gun boyu yarım lımon bıtırmıyorumdur öyle dıyım bı kac damla sıkıyorm cok lımonlu yıyemem zaten bızım kendı bahcemızden cok eksı az az kullanıyorum
Sabah su akşam yoğurtla diyince birden fazla geldi bana
Teşekkür ederim

Yaptıramıyoruz anacım geçen sene yapıyordu bu sene tam ergen oldu..

Yaptıramıyoruz anacım geçen sene yapıyordu bu sene tam ergen oldu..
bırak dağınık kalsın çoçuğumun üstüne gitme spor yapsın ona teşfik et . benim oğlumda aslan burcu ve dik başlı ona bişey de tamam der hiç hayır demez ama bildiğindende şaşmaz. onla kavga bile edemessin seni sesizce dinler cevap bile vermez seni sinir eder ama bi laf söyler küt oturursun. şaka biyana allah hepsine sağlık sıhat versin allah acılarını göstermesin rabbim olmayanlarada annelikle ödüllendirsin inş arkadaşlarımızı.

yasom7272 abla sen beni kandırdın sözde bu hafta beraber yapacaktık.
neyi canım beraber yapacaktık diyetimi ben bırakmadımki güzelim benim hayatım diyet kahvaltı yaptım aynı dediğim gibi bugün yulaflı yoğurtlu kahvaltı yaptım. salıda yaptım yazmadım galiba ama kafamın dalgınlığına ver bide salı günü nöbetçiydim çok gelemedim dünde canım sıkkındı anla işte yoksa asla bırakmadım ama ben senin ve diğer arkadaşlar kadar katı diyetler yapamıyorum biliyorsun dün akşam misafirlikteydim orda 3 kaşık kısır közlenmiş patlıcan biber soğanlı bir salata yedim sadece yani bozmuyorum.

Selam iremcim.deneme haftan da zaten üyelerimizin takıma bi faydası olmazki sadece kendileri için kilo verirler fakat listeye girdimi.olay bambaşkadır...yani sen kendin için kilo vermeyi istemelisin...içimize giremedim diyorsun ama ben öyle düşünmüyorum bence iremoz bizden biri oldu...evet menüsü doğru düzgün vermedi,cuma bildirinlerini hep geç saatte yaptı bu gidişle listeye girmesi mümkünsüz ama irem içimizden biri oldu...istediyin zaman bizimle konuşa bilirsin...takıma girmek başka listeye girmek başka...sen 4haftadır takımdansın...

öğlen oldu herkes işini bitirdi ben hala pinekliyorum gidip evimi süpürüp sileyim bari ne tembel kadınım.

öğlen oldu herkes işini bitirdi ben hala pinekliyorum gidip evimi süpürüp sileyim bari ne tembel kadınım.
Hadi kalk işini yap o zaman ablişko...ben de kızı yatırdım guya vır vır konuşuyor içerde uyusun banyo yapıcam sonra direk dalıcam yemeklere...tatlıyı yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…