Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hande de bu takımın mezunlarından...onun da kv ile sorunları olurdu hep...birbirimizi gaza getirir dururduk
Ya gaza gelme değil de zaten durumlar benim ve beim durumumdakiler için zor,bir de üstüne kv,görümce,elti ya da diğer denge sorunu olanlar yüzünden daha da zorlaşıyor,aynı anda iki farklı sınav!!!

Ya gaza gelme değil de zaten durumlar benim ve beim durumumdakiler için zor,bir de üstüne kv,görümce,elti ya da diğer denge sorunu olanlar yüzünden daha da zorlaşıyor,aynı anda iki farklı sınav!!!
Tabi canım benim anlaya biliyorum seni inan bana...inşallah bugünler de geçecek...sen de huzuru bulacaksın...

Ayyy bende 3yaşını geçince rahatlardım diye düşünüyorum...beni çağırıyo ordan anneeee uyudum uyandım geeel
Ne çene ne çene sorma bezdiriyor bazen kalktı bir tuvalete gitti, kardeşini de uyandırdı tabi buarada.
Bazen yatar yatmaz bağırıyor rüya gördüm gel anne, gel baba. Daha uyumafın ki diyoruz. Uyudum rüya gördüm diyor
Geçenlerde korkarak uyandı gece rüya görmüş, uzaylıları gördüm çok sesli uçakla geldiler camıma diye anlstıyor bir de:)

Ben bozsun derim çizgisini benim başımda da vardı bitane kekliğinkinin muadili. Ben çizgimi bozdum saydım döktüm rahatladım. Üste çıktı mı çıktı doğru ama umrumda bile değil! İçimde kalıp beni yiyeceğine onları yesin!
Hassas konular bunlar haddi olmayan insanlar karıştıklarında ağızlarının payını almalılar bence

Kız mesajımı okumadın mi regl oldunmu diyodum

Nedense bu bebek mevzuu herkesi gereğinden fazla ilgilendiriyor. Kayınvalidemin hiç tanışmadığım görmediğim komşuları bile çocuğumuz olmadığı kanısına varıp neden olmuyor derdine düşmüşlerdi

Öylen ve akşam yemeyinden önce ılık suyu ilk senden duydum haaa...bi de niye haşlama yiyorsun hep?ızgara falan daha lezetli olmazmı ki?

benımde dıyetısyenım verdı :) yarım saat once ılık su ıcırıyor vardır bı bıldıgı o kadar bolumunu okumuş :)) zaten tavugu bıraz haşladım ordan aldım fırına verdim kızarttım :) haşlama pratık oluyor ya ondan canım koyuyorum tencereye hop cıkarıyorum :) anca o kadar fırsat yaratabılıyorum koşturmaktan :)

bu arada dıyetısyenımın onerdıgı bı krem kullanıyorum sıkılaştırıcı ve yağ yakıcısıda var bayada ucuz 38 tl di sanırım baya buyuk bu sıkışaştırıcı bıberlı mı ne

Vallaha gidiyor löp löp

Sabah su akşam yoğurtla diyince birden fazla geldi bana

Teşekkür ederim
Nanacım ben yine kendimi çok zayıflamış hissetmeye başlamıştım bu aralar güzel kilo verince, bugün kendimi yürürken vitrinlerin camında gördüm ve hala gayet kocaman bir popo ve basenler bana el sallıyordu hiç rehavete kapılmadan tam gaz devam etmem lazım Zayıflamaya

Ayy benim kv nin de var öyle densiz bir komşusu! Hayır bir de kadının 4 çocuğu var evli barklı bir tanesinin hayrı yok kendisine maddi manevi. Arayıp sormazlar, bayram seyran bilmezler ama bu kadın beni her gördüğünde var mı gebelik diye soruyor. Kaynanamın hatrına sustum sustum en son eşime dedim ki bu kadın bir daha sorarsa "çok istiyorsan sen doğur Birtane de biz sevelim " diyeceğim. Düşünmüyorum diyorum neden doktor mu yasakladı diyor yani düşüğümden bile haberi var! İşte iyi niyetle söyledi kaynanam belki ama senin üstüne vazife mi be kadın.. Aman neyse işte herkesin etrafında var ince düşünmeyen veya haddini bilmeyen insanlar

Çok teşekkür ederim. Geçmişinizi hep okumaya calisiyorum ama mesaj az girebiliyorum.boyle olunca vicdan azabı oluştu bende.insalkah böyle devam edeyim o zaman.tesekkurler aynura beni böyle kabul ettiğin için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…