- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ne çene var bunlarda ya doriş de yarım saattwn fazla oldu hala konuşuyor yataktaHadi kalk işini yap o zaman ablişko...ben de kızı yatırdım guya vır vır konuşuyor içerde uyusun banyo yapıcam sonra direk dalıcam yemeklere...tatlıyı yaptım...
Ayy dimi ama...kayu kayuuu diye şarkı söylüyor orda...ben de bi tek benimki çenesi düşük diye biliyorum.kaç aylık oldu doriş?damla 31aylık oldu...Ne çene var bunlarda ya doriş de yarım saattwn fazla oldu hala konuşuyor yatakta
Ayy dimi ama...kayu kayuuu diye şarkı söylüyor orda...ben de bi tek benimki çenesi düşük diye biliyorum.kaç aylık oldu doriş?damla 31aylık oldu...
Sabah su akşam yoğurtla diyince birden fazla geldi bana
Ayyy bende 3yaşını geçince rahatlardım diye düşünüyorum...beni çağırıyo ordan anneeee uyudum uyandım geeel37 ay 15 gün. 3 yaşı geçince daha da açıldı çenesi :)
Ya gaza gelme değil de zaten durumlar benim ve beim durumumdakiler için zor,bir de üstüne kv,görümce,elti ya da diğer denge sorunu olanlar yüzünden daha da zorlaşıyor,aynı anda iki farklı sınav!!!Hande de bu takımın mezunlarından...onun da kv ile sorunları olurdu hep...birbirimizi gaza getirir dururduk
Öylen ve akşam yemeyinden önce ılık suyu ilk senden duydum haaa...bi de niye haşlama yiyorsun hep?ızgara falan daha lezetli olmazmı ki?tabı kulağa fazla geliyor haklısın :)
Tabi canım benim anlaya biliyorum seni inan bana...inşallah bugünler de geçecek...sen de huzuru bulacaksın...Ya gaza gelme değil de zaten durumlar benim ve beim durumumdakiler için zor,bir de üstüne kv,görümce,elti ya da diğer denge sorunu olanlar yüzünden daha da zorlaşıyor,aynı anda iki farklı sınav!!!
Ne çene ne çene sorma bezdiriyor bazenAyyy bende 3yaşını geçince rahatlardım diye düşünüyorum...beni çağırıyo ordan anneeee uyudum uyandım geeel
Ben bozsun derim çizgisini benim başımda da vardı bitane kekliğinkinin muadili. Ben çizgimi bozdum saydım döktüm rahatladım. Üste çıktı mı çıktı doğru ama umrumda bile değil! İçimde kalıp beni yiyeceğine onları yesin!Yaaaa o zaman sen trip at hakkındııırrr
yaşlılıktan işte napalım seni de böyle kabul ettik
Ben yeni değilim yaaa 1 sene olacak nerdeyse
Olsun sen çizgini bozma yine de, onlar zeytinyağı gibi üste çıkarlar
Kız mesajımı okumadın mi regl oldunmu diyodumYa gaza gelme değil de zaten durumlar benim ve beim durumumdakiler için zor,bir de üstüne kv,görümce,elti ya da diğer denge sorunu olanlar yüzünden daha da zorlaşıyor,aynı anda iki farklı sınav!!!
Nedense bu bebek mevzuu herkesi gereğinden fazla ilgilendiriyor. Kayınvalidemin hiç tanışmadığım görmediğim komşuları bile çocuğumuz olmadığı kanısına varıp neden olmuyor derdine düşmüşlerdiBen bozsun derim çizgisini benim başımda da vardı bitane kekliğinkinin muadili. Ben çizgimi bozdum saydım döktüm rahatladım. Üste çıktı mı çıktı doğru ama umrumda bile değil! İçimde kalıp beni yiyeceğine onları yesin!
Hassas konular bunlar haddi olmayan insanlar karıştıklarında ağızlarının payını almalılar bence
Öylen ve akşam yemeyinden önce ılık suyu ilk senden duydum haaa...bi de niye haşlama yiyorsun hep?ızgara falan daha lezetli olmazmı ki?
canım ya okumadım pardon,hayır hastalanmadım yarın günüm olmam lazım yani en geç yarın. Kafamı karıştıran şeyler var,inşallah yarın adetim gelir hamile değilsemKız mesajımı okumadın mi regl oldunmu diyodum
Nanacım ben yine kendimi çok zayıflamış hissetmeye başlamıştım bu aralar güzel kilo verince, bugün kendimi yürürken vitrinlerin camında gördüm ve hala gayet kocaman bir popo ve basenler bana el sallıyorduVallaha gidiyor löp löp
Sabah su akşam yoğurtla diyince birden fazla geldi bana
Teşekkür ederim
Ayy benim kv nin de var öyle densiz bir komşusu! Hayır bir de kadının 4 çocuğu var evli barklı bir tanesinin hayrı yok kendisine maddi manevi. Arayıp sormazlar, bayram seyran bilmezler ama bu kadın beni her gördüğünde var mı gebelik diye soruyor. Kaynanamın hatrına sustum sustum en son eşime dedim ki bu kadın bir daha sorarsa "çok istiyorsan sen doğur Birtane de biz sevelim " diyeceğim. Düşünmüyorum diyorum neden doktor mu yasakladı diyor yani düşüğümden bile haberi var! İşte iyi niyetle söyledi kaynanam belki ama senin üstüne vazife mi be kadın.. Aman neyse işte herkesin etrafında var ince düşünmeyen veya haddini bilmeyen insanlarNedense bu bebek mevzuu herkesi gereğinden fazla ilgilendiriyor. Kayınvalidemin hiç tanışmadığım görmediğim komşuları bile çocuğumuz olmadığı kanısına varıp neden olmuyor derdine düşmüşlerdi
inşallah canımkendıme aşık olacağım bı elbıse arıyorum 40 bedenını alıp asıcam odama yaza tatıle gıyebılmek gazıyla calıscam :)
Çok teşekkür ederim. Geçmişinizi hep okumaya calisiyorum ama mesaj az girebiliyorum.boyle olunca vicdan azabı oluştu bende.insalkah böyle devam edeyim o zaman.tesekkurler aynura beni böyle kabul ettiğin için.Selam iremcim.deneme haftan da zaten üyelerimizin takıma bi faydası olmazki sadece kendileri için kilo verirler fakat listeye girdimi.olay bambaşkadır...yani sen kendin için kilo vermeyi istemelisin...içimize giremedim diyorsun ama ben öyle düşünmüyorum bence iremoz bizden biri oldu...evet menüsü doğru düzgün vermedi,cuma bildirinlerini hep geç saatte yaptı bu gidişle listeye girmesi mümkünsüz ama irem içimizden biri oldu...istediyin zaman bizimle konuşa bilirsin...takıma girmek başka listeye girmek başka...sen 4haftadır takımdansın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?