Kizlar telim gitti ekran karari verdi gelirmi bilmem . Eski telden yaziyorum . Numaralar gitmese bari
Ben dün 1 e kadar ders çalıştım 1.5 ta uyudum
Aaa geçmiş olsun şimdiki telefonlar da kendini akıllı zannediyorKizlar telim gitti ekran karari verdi gelirmi bilmem . Eski telden yaziyorum . Numaralar gitmese bari
İyiyim ablam işte haftaya sınavlarım car yoğun tempodayımsen nasılsın canım
İyiyim ablam işte haftaya sınavlarım car yoğun tempodayımSen nasılsın
Hayırlı akşamlar hanımlar
Çooooooooooook kötüyüm
Sinirden nerdeyse ağlıcammm
Halılarımı dün sardım bugünde mutfağı bitirdim halısını sardım cok yoruldum yemek yapamadım eşim dışardan getirmiş yemeği mutfakta yerken küçük kızım lahmacunu bir salladı ne halı kaldı ne fayans duvara bile sıçradı bağırdım ama nafile olan oldu artık kalktım sildim sonra
Akşam namazımı kılıyordum bir koluşturmaca oldu gittim halının ortasında yumurta kırılmış oğlum üstüne basmış göremeden kalbim sıkıştı kriz geçiriyorum zannettim Allahım ne zaman benimde evim toplu olacak çok dert yandım
Ama mutfak dolapları hep sinek pisliği balkonun kapısını azıcık açsam içeri doluyorlar ilaçta fayda etmiyor bugün çok söylendim sineklere eşimde şükret deyip durdu bende sinirden neyine şükredeyim dedim şükret ya çocuklarda sinekler gibi etrafa pisleselerdi dedi bende içimden isyan ettim sanırım ve böyle bir tokat yedim
Aynen böyle aksi işlere bende çok gülerim ama yaşayınca yorgunluğumun üzerine hiçte iyi gelmedi heran birşey olacak diye korkuyorum şuancanım okurken güldüm ama yaşasaydım herhalde çok sinir olurdum kolay gelsin canım
Hoşgeldin canım
Hayırlı akşamlar hanımlar
Çooooooooooook kötüyüm
Halılarımı dün sardım bugünde mutfağı bitirdim halısını sardım cok yoruldum yemek yapamadım eşim dışardan getirmiş yemeği mutfakta yerken küçük kızım lahmacunu bir salladı ne halı kaldı ne fayans duvara bile sıçradı bağırdım ama nafile olan oldu artık kalktım sildim sonra
Akşam namazımı kılıyordum bir koluşturmaca oldu gittim halının ortasında yumurta kırılmış oğlum üstüne basmış göremeden kalbim sıkıştı kriz geçiriyorum zannettim Allahım ne zaman benimde evim toplu olacak çok dert yandım
Ama mutfak dolapları hep sinek pisliği balkonun kapısını azıcık açsam içeri doluyorlar ilaçta fayda etmiyor bugün çok söylendim sineklere eşimde şükret deyip durdu bende sinirden neyine şükredeyim dedim şükret ya çocuklarda sinekler gibi etrafa pisleselerdi dedi bende içimden isyan ettim sanırım ve böyle bir tokat yedim
plasticwoman hoşgeldinizz
Ay evet hala varlar abla bu mevsimde nerden çıktılar bilmiyorumkoza16 kozam sizdede hala sinek varmıı ben usandım artık sinek görmekten ne zaman bitecek bu işkence her sene aynı zamanlar böyle sineklerle savaşıyorum çok sinir bozucu
Oyy sağol ablam inşallahiyiyim canım hamdolsun ALLAHzihin açıklığı versin canım inşallah muaffak olursun takımımızın küçük prensesi
Üstten özellikle göğüslerden alabülürüm birazTatlım benim üstüm sorun, bacaklarımın masallahi varsenin alt benim üst, nolcek halimiz. Ben sana üstümü vereyim sen zaten zayifliyon o kilolarida verirsin
Canım bu listeyi belirttiğin çok iyi oldu çünkü bunu baştan aşağı eleştirirdim diyetisyen önerisi olduğunu bilmesem6.gun
Tarçınlı sut
Sabah :
1 yumurta, yarim simit, şekersiz çay
Ara :
Yeşilçay
Oglen :
Limonata, yanında 1 tane çikolatanın
Ara:
Sarımsak çayı
Aksam :
1 tane karniyarik , bir kase light yogurt
Ara :
Karbonat çayı
Yoğurtlu karışımı uygulayin
7.gun
Limonlu su
Sabah :
Nestle nesfit karışımı
Ara :
Mate çayı
Öğlen :
adaçayı-1 paket eti form
Ara:
Adacay
Aksam:
Taze fasulye bi kase light yogurt
8.gun
Limonlu su
Sabah
1 tane poğaça şekersiz çay yanında 5 zeytin
Ara:
1 elma
Oglen:
1 kase kısır
Ara:
Adacay
Aksam:
Fırında 1 parça but yanında küçük kase çorba
Yoğurtlu karışım
9.gun
Sekersiz Türk Kahvesi
Sabah:
Nestle nesfit karışımı
Ara :
Yeşilçay
Oglen :
1 portakal ,1 elma
Ara :
Yeşilçay
Aksam:
Ekmeksiz sınırsız balık , yağsız salata
Ara:
Soğuk şekersiz Limonata
10,gün
Şekerli su
Sabah :
1 poğaça bol Maydanoz yanında limon zeytin ve şekersiz çay
Ara :
Türk Kahvesi
Oglen :
Tuzlu cubuk 15 tane
Ara
Sarımsak çayı
Aksam :
Acılı biber Kızartması üstüne light yogurt
1 dilim ekmek
Ara :
Limonlu su
ilk 5 gün detoks ayrı bı lıste verdı onu yapıyorum yarın 5.gün
Canım bu listeyi belirttiğin çok iyi oldu çünkü bunu baştan aşağı eleştirirdim diyetisyen önerisi olduğunu bilmesempoaçalar nesfitler çikolatalar kızartmalar falan çok çılgın bir tekniği varmış diyetisyeninin
Ayy canım ya kolay gelsin valla çocuğun güzelliği çok ama bu kadar çok istememe rağmen bu gibi şeyler benim gibi tembel birinin gözünü çok korkutuyorHayırlı akşamlar hanımlar
Çooooooooooook kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?