Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla ben de şaşırdım diyetisyen neden bu kadar poğaça vs verdi ki Bence nacizane fikrim sabahları bu tarz beslenmektense yumurtalı, bol yeşillikli bir kahvaltı çok daha güzel olur. Ve öğle yemekleri de bir garip meyveyle eti form ürünleriyle geçiştirilmiş. Yanlış anlama ama şaşırdım açıkcası

Kozacım ben de öyleydim yıllardır kimseyi kırmayayım diye hep büyüklük bende kalsın der geçerdim ama artık kendimi bu şekilde çok yıprattığımı farkettim. Onu bunu kırmamak için günlerce gecelerce ben ağlıyordum (benim de abimin eşi hamile kendisini kıskanıp kıskanmadığımı komşularının merak ettiğini söylemişti) . Sonunda patladım! Kendisi ile bundan sonrasında görüşmek istemediğimi beni çok kırdığını cahil densiz komşu laflarıyla da sevimsiz yorumlarıyla da uğraşamayacak kadar kendi derdime düşmüş olduğumu söyleyip kestim bağlantıyı.
Başka bir konu olsa kızgınlığım belki bu kadar cesur davranamazdım ama bu konuda zaten yeterince üzüldüm yıprandım hiçbir yoruma tahammülüm kalmadı.
O yüzden benim kekliğe önerim seviyesini bozmadan içindekileri dökmesi.. Eltinin kardeşi kimdir ya? Dıdısının dıdısı haddini bilsin bundan sonra...

Ben dün 1 e kadar ders çalıştım 1.5 ta uyudum Sabah kahvaltıya anca vakim oldu tartılamadım valla Yarın sabah da babam beni bırakacak yine tartılamam sanırım kilomu cumartesi sabah yazsam sorun olur mu
Ohhhhhh öteledinde öteleddiinn cumartesi sabah bekliyorum yoksaa vururuuummm

Serpilim Allah kolaylık versin :))
Çoçukların Eski halleri geldi aklıma :)))

Ayy canım kötü olmuş ama dediğin gibi Rabbimin bi uyarısı olmuş. Çocuklu olmak zor gerçekten. Şimdi ben de benzer bi sendrom atlattı m. Sabri halimize sükrede lim rabbim sağlıklarini versin de olur her şey sıkma canını.

zaten pogaca yerını onu yapmayı dusunuyorum pogaca sevmıyorum zaten mıgdemı yakıyor hemde tok tutmuyor hemen acıktırıyor degıstırcem onu. aslında bu bana gore yazdı cunku ben oglen falan evde olmuyorum hatta bazen sabah cıkıyorum gece gelıyorum dısardayken hıc bısey yıyemıyorum ona gore yazdı benım ıcın daha kolay olacak yoksa cok zor su bıle ıcemıyorum bazen

Iyi akşamlar sevgili 7.takim.ben D3 menümü yazayım
SABAH yarım dilim kepek ekmek 1 Salçalı yumurta domates salatalık 1 dilim suzme peynir
ÖĞLE 1 kase ıspanak yemeği 1 cennet hurması 5 fındık
ARA 1 Sade kahve 1 kase leblebi
AKŞAM 1 kase yogurt karnabahar yemeği yarım demet maydanoz
SPOR 1 saat yürüyüş
SU 2.5 litre

Liste bana da tuhaf geldi ama şu sıralar çok ilginç diyetler yazıyo diyetisyenler ,,

Ooo abla maşallah tam protein olmuş. Inşallah yarın faydasını görürsün.

Evet ablam çok haklısın annelik kadınlar için gerçekten çok hassas bir konu kimsenin bu konuda yorum yapmaması gerekiyor. Dilin kemiği yok çünkü bir de bazı insanlar çok düşüncesiz oluyor Bence sen doğru olanı yapmışsın ilerde her gün üzülmektense bu şekilde bitirmek en iyisi Kii insan yeğenini kıskanı mı hiç nasıl bir mantık anlamıyorum bunu düşünmesi bile çok üzücü Sende inşallah en kısa zamanda evlat sahibi olursun Ayy benim bazen söylediklerim tutar bence 61-62 kiloya geldiğinde hamile oolucaksın Sizlere saçma gelebilir ama az önce içimden öyle geçtii

Ayy inşallah kozacım Allah söyletmiştir belki 62-61 kilo bu reglim gelene kadar olurum ki ben gelmez inşallah bu ay reglim hiç

Geldim kızlar geldimmm...ama çok yorgunum bi yazıp kaçıcam.az önce mesajlarınızdan yarının cuma olduğunu öyrendim çok heycanlandım ve mutlu oldum.annemlet gelmişti yeni gittiler...sağolsun aydanım yıkadş yerleştirdi gitti ama hazırlıklar yormuştu beni...dinleneyim bir az.yarın görüşürüz.bi arkadaşım az önce kocasının ona ihanetini anlattı moralim çok bozuldu.ne tavsiye edeceyimi ne deyeceyimi bilemedim kıza.kocası geldi yarım kaldı...inşallah yarın sağlam kafayla bi akıl vere bilirim ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…