Abla ben de şaşırdım diyetisyen neden bu kadar poğaça vs verdi kievet :)) nesfit zaten diyette kullanılıyorda poğaça yerine çavdar yemegı dusunuyorum bıber kızartmasınıda zaten yıllardır ben yagsız yaparım uzerınede domates sos hatta sımdıde yaptım anneme :)) yanı onları yıycegıme baska bısı yerım doyurucu :)
Kozacım ben de öyleydim yıllardır kimseyi kırmayayım diye hep büyüklük bende kalsın der geçerdim ama artık kendimi bu şekilde çok yıprattığımı farkettim. Onu bunu kırmamak için günlerce gecelerce ben ağlıyordum (benim de abimin eşi hamile kendisini kıskanıp kıskanmadığımı komşularının merak ettiğini söylemişti) . Sonunda patladım! Kendisi ile bundan sonrasında görüşmek istemediğimi beni çok kırdığını cahil densiz komşu laflarıyla da sevimsiz yorumlarıyla da uğraşamayacak kadar kendi derdime düşmüş olduğumu söyleyip kestim bağlantıyı.@keklik_58 Abla, o insanlarla ilişkini kesmelisin bence. Böyle hassas bir konuda bu şekilde konuşabilen biri kim bilir neler demez. Bunun yaşla alakası yok bence insanın karekterinden .. Ben kimseyi kıramam, herkese çabucak üzülürüm, affederim ve bazen ben iyi niyetle yaklaşınca bunu suistimal etmeye çalıştıklarında sadece içimden şunu diyorum.Allah benim içimi de biliyo onları da . Ha bu asla beddua değil sadece umursamıyorum ya da gidip onun bana yaptığı gibi çirkinleşmiyorum.. Allah çok büyük gün gelir bu sözlerinden karşında mahcup olur.. İnşallah en yakın zaman da evlat sahibi olursun
Ohhhhhh öteledinde öteleddiinnBen dün 1 e kadar ders çalıştım 1.5 ta uyudumSabah kahvaltıya anca vakim oldu tartılamadım valla Yarın sabah da babam beni bırakacak yine tartılamam sanırım kilomu cumartesi sabah yazsam sorun olur mu
Ayy canım kötü olmuş ama dediğin gibi Rabbimin bi uyarısı olmuş. Çocuklu olmak zor gerçekten. Şimdi ben de benzer bi sendrom atlattı m. Sabri halimize sükrede lim rabbim sağlıklarini versin de olur her şey sıkma canını.Hayırlı akşamlar hanımlar
Çooooooooooook kötüyüm
Sinirden nerdeyse ağlıcammm
Halılarımı dün sardım bugünde mutfağı bitirdim halısını sardım cok yoruldum yemek yapamadım eşim dışardan getirmiş yemeği mutfakta yerken küçük kızım lahmacunu bir salladı ne halı kaldı ne fayans duvara bile sıçradı bağırdım ama nafile olan oldu artık kalktım sildim sonra
Akşam namazımı kılıyordum bir koluşturmaca oldu gittim halının ortasında yumurta kırılmış oğlum üstüne basmış göremeden kalbim sıkıştı kriz geçiriyorum zannettim Allahım ne zaman benimde evim toplu olacak çok dert yandım
Ama mutfak dolapları hep sinek pisliği balkonun kapısını azıcık açsam içeri doluyorlar ilaçta fayda etmiyor bugün çok söylendim sineklere eşimde şükret deyip durdu bende sinirden neyine şükredeyim dedim şükret ya çocuklarda sinekler gibi etrafa pisleselerdi dedi bende içimden isyan ettim sanırım ve böyle bir tokat yedim
Ya bizde de dolu cildirtiyorlar insanı. Ben de bi tek bizde zannediyordum.Ay evet hala varlar abla bu mevsimde nerden çıktılar bilmiyorum
Abla ben de şaşırdım diyetisyen neden bu kadar poğaça vs verdi kiBence nacizane fikrim sabahları bu tarz beslenmektense yumurtalı, bol yeşillikli bir kahvaltı çok daha güzel olur. Ve öğle yemekleri de bir garip meyveyle eti form ürünleriyle geçiştirilmiş. Yanlış anlama ama şaşırdım açıkcası
Liste bana da tuhaf geldi ama şu sıralar çok ilginç diyetler yazıyo diyetisyenler ,,evet :)) nesfit zaten diyette kullanılıyorda poğaça yerine çavdar yemegı dusunuyorum bıber kızartmasınıda zaten yıllardır ben yagsız yaparım uzerınede domates sos hatta sımdıde yaptım anneme :)) yanı onları yıycegıme baska bısı yerım doyurucu :)
Ooo abla maşallah tam protein olmuş. Inşallah yarın faydasını görürsün.geçmişi yen, okudum bitti HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı ekmek
yumurta
peynir
5 zeytin
domates
ÖĞLE
tavuk ayran
AKŞAM
tavuk yoğurt
1.5 civarı su 1 saat yürüyüş hayırlı akşamlar
Onu bilmiyorum da benim bi arkadaşım ingiliz karbonat li suyla ayda 6 kilo verdi.cok iradelidir. Günde 5 litre su içti ve yediklerine çok dikkat etti.amin canım inş.
kızlar bu alkali su var ya damlatılan suya diyetısyenım onu önerıyor deneyen var mı ?
Evet ablam çok haklısın annelik kadınlar için gerçekten çok hassas bir konu kimsenin bu konuda yorum yapmaması gerekiyor. Dilin kemiği yok çünkü bir de bazı insanlar çok düşüncesiz oluyorKozacım ben de öyleydim yıllardır kimseyi kırmayayım diye hep büyüklük bende kalsın der geçerdim ama artık kendimi bu şekilde çok yıprattığımı farkettim. Onu bunu kırmamak için günlerce gecelerce ben ağlıyordum (benim de abimin eşi hamile kendisini kıskanıp kıskanmadığımı komşularının merak ettiğini söylemişti) . Sonunda patladım! Kendisi ile bundan sonrasında görüşmek istemediğimi beni çok kırdığını cahil densiz komşu laflarıyla da sevimsiz yorumlarıyla da uğraşamayacak kadar kendi derdime düşmüş olduğumu söyleyip kestim bağlantıyı.
Başka bir konu olsa kızgınlığım belki bu kadar cesur davranamazdım ama bu konuda zaten yeterince üzüldüm yıprandım hiçbir yoruma tahammülüm kalmadı.
O yüzden benim kekliğe önerim seviyesini bozmadan içindekileri dökmesi.. Eltinin kardeşi kimdir ya? Dıdısının dıdısı haddini bilsin bundan sonra...
Banaaaa kıyacak mısııın perim ablamOhhhhhh öteledinde öteleddiinncumartesi sabah bekliyorum yoksaa vururuuummm
Ayy inşallah kozacım Allah söyletmiştir belkiEvet ablam çok haklısın annelik kadınlar için gerçekten çok hassas bir konu kimsenin bu konuda yorum yapmaması gerekiyor. Dilin kemiği yok çünkü bir de bazı insanlar çok düşüncesiz oluyorBence sen doğru olanı yapmışsın ilerde her gün üzülmektense bu şekilde bitirmek en iyisi Kii insan yeğenini kıskanı mı hiç nasıl bir mantık anlamıyorum bunu düşünmesi bile çok üzücü Sende inşallah en kısa zamanda evlat sahibi olursun Ayy benim bazen söylediklerim tutar bence 61-62 kiloya geldiğinde hamile oolucaksın Sizlere saçma gelebilir ama az önce içimden öyle geçtii
İyiyim canım sen nasılsın
Iyiyim ben de canımİyiyim canım sen nasılsın
İyi iyi çok yoğunum kuzum ondanIyiyim ben de canımNeden uğramıyosun bakıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?