hoşgeldin cadı ne yapıyorsun insan bi gelip selam vermezmi kilo verdim aldım demezmi cadı cadıııııııııİyi iyi çok yoğunum kuzum ondan
Anladım canım kolay gelsinİyi iyi çok yoğunum kuzum ondan
kozacım bana göre fazla değil açıkçası çünkü meyvedede porsiyon kontrolu yaparsan bir zararının olacağını düşünmüyorum heleki senin yaşında günlük 3 porsiyon meyve yemelisin hele şimdi imtihan evresindesin abur cubura saldırmaktansa meyve ye daha iyiŞimdi benim sizlere bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirimSorunum meyveler Ben bugün
1, Saat 12,30 da 1 mandalina
2- 15,30 da 1 elma
3, 18 - 19 arası 2 minik mandalina
4, 22 de 1 elma yedim
Yaşıma göre fazla mı
Bi kaç kere uğramıştım ama arada kaydı galibahoşgeldin cadı ne yapıyorsun insan bi gelip selam vermezmi kilo verdim aldım demezmi cadı cadııııııııı
Tamam canım gelirimAnladım canım kolay gelsinSen yine gel arada özlüyooz merak ediyoz
denk gelmemişim demekki kuzum iyiysen mutluysan gerisi hikaye neler yapıyorsun yaz bakalım merak ediyorum seni nasıl gidiyor hayat?Bi kaç kere uğramıştım ama arada kaydı galibaoyy ablam benim nasılsın?
Ayy rahatladım sen böyle söyleyince ablamkozacım bana göre fazla değil açıkçası çünkü meyvedede porsiyon kontrolu yaparsan bir zararının olacağını düşünmüyorum heleki senin yaşında günlük 3 porsiyon meyve yemelisin hele şimdi imtihan evresindesin abur cubura saldırmaktansa meyve ye daha iyi
insan stresliyken hele ders çalışırken bişeyler yemek ister bunu çoğu kişi yaşamıştır bide sürekli oturuyorsun bak ne yap biliyonmu kozacım yanına bir su şişesi koy sonra havuç salatalık elma vs neyse bir tabak hazırla her yarım satte bir kalk suyunu iç bir dilim o tabaktan bişey al ozaman hem çok yememiş olursun hem suyunu içmiş olursun. tabi benim fikrim belki daha dahiyane fikir verecek genç arkadaşlarım olabilir sonuçta ben annen yaşındayım unutum o günleri ama insanın en güzel yılları kıymetini bilin ders çalışmak zorunda olsanızda.Ayy rahatladım sen böyle söyleyince ablamEvet yaa tam mutfağa gidiyorum çikolata mııı yesem diyee sonra meyve tabağında mandalina. elma görüyorum onu yiyorum
Hayat 3 aydır hayat kelimesi pek bi bayat geliyordu çok çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ortama karıstım kurslara gidiyorum kendimi geliştiriyorum derslerime asıldımdenk gelmemişim demekki kuzum iyiysen mutluysan gerisi hikaye neler yapıyorsun yaz bakalım merak ediyorum seni nasıl gidiyor hayat?
insallah daha iyi olacaksın kuzum çok iyi yapmıssın kursa gitmekle çok sevindim adına. geçen öylesine gezerken senin bir topikte resmine denk geldim dağınık evler abinlerin odasını çekmişsin ay ne güldüm dedimki bu kız haklı akşama kadar iş bitmezHayat 3 aydır hayat kelimesi pek bi bayat geliyordu çok çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ortama karıstım kurslara gidiyorum kendimi geliştiriyorum derslerime asıldım
Kafamı dağıtıyorum yani oturup ağlayacak vaktim olmuyor genelde :) rabbim içime biraz daha ferahlık verdi çok şükür
tembel tenekeler sizi ne yapıyonuz akşama kadar yat yat adam akşama çalışıyor sizde iki iş yaptım diye şikayet ediyonuz işiniz ne silinksrays sende kendimi görüyorum ne Zaman Bi hali yıkasam yada silsem bebeler yıkamadan önceki halini aratıyorlar ayni gün sonra bende isyaaaannn diyorum bide eşlerin sanki dışarda daha çok yoruluyorlarmış biz evde hep oturuyormuşuz gibi yorumlarına Ada'mı deli ediyo Allah sabır versin bide bugünlere dış edin diyenler de ayrı bir facia sen bide büyüyünce gör falan demeleri insani diplere çekiyor
Ayy abla sorma o buz dağının görünen tarafı bide görünmeyen tarafı varinsallah daha iyi olacaksın kuzum çok iyi yapmıssın kursa gitmekle çok sevindim adına. geçen öylesine gezerken senin bir topikte resmine denk geldim dağınık evler abinlerin odasını çekmişsin ay ne güldüm dedimki bu kız haklı akşama kadar iş bitmezhep iyi ol canım bırakma kendini. her acı insanı olgunlaştırır buda senin imtihanın unutma oldumu kuzum seni seviyoruz unutma bizleride.
Ooo kız rabişşşş...seni gördüyüme çok sevindim hele hele iyi olmana çok çok sevindim...Rabbim hepimize hayatın sınavlarına dayanma gücü versin inşallah...Hayat 3 aydır hayat kelimesi pek bi bayat geliyordu çok çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ortama karıstım kurslara gidiyorum kendimi geliştiriyorum derslerime asıldım
Kafamı dağıtıyorum yani oturup ağlayacak vaktim olmuyor genelde :) rabbim içime biraz daha ferahlık verdi çok şükür
Amin amin sağol aynuraOoo kız rabişşşş...seni gördüyüme çok sevindim hele hele iyi olmana çok çok sevindim...Rabbim hepimize hayatın sınavlarına dayanma gücü versin inşallah...
canım hep iyi ol mutlu ol önemli olan bu seni seven ablaların arkadaşların var burda unutma.[QUOT E="Feraceli, post: 43401326, member: 651208"]Ayy abla sorma o buz dağının görünen tarafı bide görünmeyen tarafı varsağolasın ablam evet buda imtihanım benim unutmam beni çok mutlu ettiniz iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?