Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi benim sizlere bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim Sorunum meyveler Ben bugün
1, Saat 12,30 da 1 mandalina
2- 15,30 da 1 elma
3, 18 - 19 arası 2 minik mandalina
4, 22 de 1 elma yedim

Yaşıma göre fazla mı

kozacım bana göre fazla değil açıkçası çünkü meyvedede porsiyon kontrolu yaparsan bir zararının olacağını düşünmüyorum heleki senin yaşında günlük 3 porsiyon meyve yemelisin hele şimdi imtihan evresindesin abur cubura saldırmaktansa meyve ye daha iyi

Ayy rahatladım sen böyle söyleyince ablam Evet yaa tam mutfağa gidiyorum çikolata mııı yesem diyee sonra meyve tabağında mandalina. elma görüyorum onu yiyorum

ksrays serpilim geçmiş olsun bende geliyorum size elimde çay bi halıyada ben dökeyim çayı çok sinir bozucuda olsa kızma çoçuklara rabbim sağlık sıhat versin hepsine yerime öp kuzcukları

Bugün kü menüm _AYNURA_
Menüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,peynir (ayaküstü kahvaltı yapmak işgenceye döndü benim için )

Öğle: 1/3 kase işkembe çorbası (terbiyesiz), 3 kuzu pirzola ızgara, 2 yk pirinç pilavı, közlenmiş domates,biber,soğan salatası,maydanoz , 1 bardak ayran (çok göründü peşpeşe yazınca ama tam doymamış hissedip 1 bardak da ayran içtim)

Ara: bir çay kaşığı şekerpare (eğitime şehir merkezine gittik ve herkes porsiyon porsiyon şekerpare,künefe falan yedi, ben çay içtim sadece son anda dayanamayıp arkadaşın tabağından çay kaşığımla aldım )

Ara: 1 elma

Akşam: 1 yumurtalı çılbır

Su: 2 lt
Spor: 1 saat 6 km (haftalık borcum bitti kaptanım)

Haydi bakalım yarına bomba gibi oluruz inşallah!

Son düzenleme:
Ayy rahatladım sen böyle söyleyince ablam Evet yaa tam mutfağa gidiyorum çikolata mııı yesem diyee sonra meyve tabağında mandalina. elma görüyorum onu yiyorum
insan stresliyken hele ders çalışırken bişeyler yemek ister bunu çoğu kişi yaşamıştır bide sürekli oturuyorsun bak ne yap biliyonmu kozacım yanına bir su şişesi koy sonra havuç salatalık elma vs neyse bir tabak hazırla her yarım satte bir kalk suyunu iç bir dilim o tabaktan bişey al ozaman hem çok yememiş olursun hem suyunu içmiş olursun. tabi benim fikrim belki daha dahiyane fikir verecek genç arkadaşlarım olabilir sonuçta ben annen yaşındayım unutum o günleri ama insanın en güzel yılları kıymetini bilin ders çalışmak zorunda olsanızda.

denk gelmemişim demekki kuzum iyiysen mutluysan gerisi hikaye neler yapıyorsun yaz bakalım merak ediyorum seni nasıl gidiyor hayat?
Hayat 3 aydır hayat kelimesi pek bi bayat geliyordu çok çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ortama karıstım kurslara gidiyorum kendimi geliştiriyorum derslerime asıldım
Kafamı dağıtıyorum yani oturup ağlayacak vaktim olmuyor genelde :) rabbim içime biraz daha ferahlık verdi çok şükür

insallah daha iyi olacaksın kuzum çok iyi yapmıssın kursa gitmekle çok sevindim adına. geçen öylesine gezerken senin bir topikte resmine denk geldim dağınık evler abinlerin odasını çekmişsin ay ne güldüm dedimki bu kız haklı akşama kadar iş bitmez hep iyi ol canım bırakma kendini. her acı insanı olgunlaştırır buda senin imtihanın unutma oldumu kuzum seni seviyoruz unutma bizleride.

ksrays sende kendimi görüyorum ne Zaman Bi hali yıkasam yada silsem bebeler yıkamadan önceki halini aratıyorlar ayni gün sonra bende isyaaaannn diyorum bide eşlerin sanki dışarda daha çok yoruluyorlarmış biz evde hep oturuyormuşuz gibi yorumlarıda Ada'mı deli ediyo Allah sabır versin bide bugünlere dua edin diyenler de ayrı bir facia sen bide büyüyünce gör falan demeleri insani diplere çekiyor

tembel tenekeler sizi ne yapıyonuz akşama kadar yat yat adam akşama çalışıyor sizde iki iş yaptım diye şikayet ediyonuz işiniz ne silin bunlar kaynana lafları şimdiden hazırlık yapıyorum . canım ahum her yaşın kendine göre zorluğu var önceden evi kirlettiler diye kızarsın ay bir büyüselerdi dersin sonra büyüyüncede başka sorunlar çıkar hayat böyle o yüzden zamanın kıymetini bilin ve herşeye kızmayın bak polis çağırır tutuklatırım siziçoçuklara eziyet ediyonuz diye sıkmayın canınızı hiç bişey için.

Ayy abla sorma o buz dağının görünen tarafı bide görünmeyen tarafı var sağolasın ablam evet buda imtihanım benim unutmam beni çok mutlu ettiniz iyiki varsınız

Ooo kız rabişşşş...seni gördüyüme çok sevindim hele hele iyi olmana çok çok sevindim...Rabbim hepimize hayatın sınavlarına dayanma gücü versin inşallah...

[QUOT E="Feraceli, post: 43401326, member: 651208"]Ayy abla sorma o buz dağının görünen tarafı bide görünmeyen tarafı var sağolasın ablam evet buda imtihanım benim unutmam beni çok mutlu ettiniz iyiki varsınız [/QUOTE]
canım hep iyi ol mutlu ol önemli olan bu seni seven ablaların arkadaşların var burda unutma.

canım hep iyi ol mutlu ol önemli olan bu seni seven ablaların arkadaşların var burda unutma.[/QUOTE]
Unutmam ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…