Gerçekten anne ebeveyin olmak çok zor...sanki içinde hep sıkıntıyla dolaşıyorsun...bazen damla komşuda oluyo guya dinleneyim diyorum ama aklımda hep onda.ya düşerse ya elini yıkamadan yemek yerse ve s ve s kendimi yiyorum...ona bi şey olacak diye çok korkuyorum...Hep duamda şöyle derim Rabbim hiç bir kulunu evlat acısıyla evladın derdiyle imtihan etme...sırf bu sıkıntıyı 2e 3e katlamamak için doğurmak istemiyorum...ne kadar çok çocuk o kafar çok dert tasatembel tenekeler sizi ne yapıyonuz akşama kadar yat yat adam akşama çalışıyor sizde iki iş yaptım diye şikayet ediyonuz işiniz ne silinbunlar kaynana lafları şimdiden hazırlık yapıyorum . canım ahum her yaşın kendine göre zorluğu var önceden evi kirlettiler diye kızarsın ay bir büyüselerdi dersin sonra büyüyüncede başka sorunlar çıkar hayat böyle o yüzden zamanın kıymetini bilin ve herşeye kızmayın bak polis çağırır tutuklatırım sizi çoçuklara eziyet ediyonuz diye sıkmayın canınızı hiç bişey için.
Ay ablam şu an herşeyi salmış durumdayım zaten Bi yanda inşaat işleri Bi yanda eşya işleri koşturmacaya yetişemiyomkitembel tenekeler sizi ne yapıyonuz akşama kadar yat yat adam akşama çalışıyor sizde iki iş yaptım diye şikayet ediyonuz işiniz ne silinbunlar kaynana lafları şimdiden hazırlık yapıyorum . canım ahum her yaşın kendine göre zorluğu var önceden evi kirlettiler diye kızarsın ay bir büyüselerdi dersin sonra büyüyüncede başka sorunlar çıkar hayat böyle o yüzden zamanın kıymetini bilin ve herşeye kızmayın bak polis çağırır tutuklatırım sizi çoçuklara eziyet ediyonuz diye sıkmayın canınızı hiç bişey için.
Acabaksrays sende kendimi görüyorum ne Zaman Bi hali yıkasam yada silsem bebeler yıkamadan önceki halini aratıyorlar ayni gün sonra bende isyaaaannn diyorum bide eşlerin sanki dışarda daha çok yoruluyorlarmış biz evde hep oturuyormuşuz gibi yorumlarıda Ada'mı deli ediyo Allah sabır versin bide bugünlere dua edin diyenler de ayrı bir facia sen bide büyüyünce gör falan demeleri insani diplere çekiyor
Sende de sabr var ahum yaaa...ben evi dağınıp bırakıp işimi bırakıp oynayamam kız çocukla falan.önce işim sonra oyunAy ablam şu an herşeyi sal iş durumdayım zaten Bi yanda inşaat işkeri Bi yanda eşya işleri koşturmacaya yetişemiyomki
Milletin bebesi yatar benimkiler akşam akşam parka gidelim parka gidelim diye bağırır mutfağı bıraktım götürdüm geldim yeni ben biraz çocuklarla çocuk olayım tipindeyim ev işleri sarmıyo zati
Ay Aynura bugün detoks da yapamadım işi gücü yetiştiremedim ki sen en iyisi beni izine ayır bu işleri toparlayım çocukların odalarını halledeyim dönerim sma yinede zayıfladığım anda burdayım içimdeki çılgın gitti çok şükür normale döndümGuya uyuyacaktım ama bugün az konuşdum ya aklım burda kaldı
Vaaayy tamaaaamm anlaştııkkk :) bende durumlar pek farklı değil valla regl oldumBanaaaa kıyacak mısııın perim ablamSözzzz yazcam kilomu yazmazsam sopaya razıyım Eee sen de durumlar nasıl Liste yolu ne zaman
Hoşgeldiinn canımmmBi kaç kere uğramıştım ama arada kaydı galibaoyy ablam benim nasılsın?
aynura bilmem kaç kardeşsiniz ama çok çoçuk iyidir ilk çoçukta insan sürekli acabalarla yaşar titizlenir bende öyleydim ay eli ayağı kirlenmesin öyle böyle derken bigün oğlum dışarda düşmüş dizleri toz olmuş ağlıyor ne oldu annem dedim pantolonum kirlendi diye ağlıyormuş çok üzüldüm o an çoçuğu ne kadar kötü şartlamışım olsun oğlum kirlensin canın sağolsun yıkarım ben dedim tabi sonra önüne geçemedim hep pis geldi olsun kirlenmek güzeldirGerçekten anne ebeveyin olmak çok zor...sanki içinde hep sıkıntıyla dolaşıyorsun...bazen damla komşuda oluyo guya dinleneyim diyorum ama aklımda hep onda.ya düşerse ya elini yıkamadan yemek yerse ve s ve s kendimi yiyorum...ona bi şey olacak diye çok korkuyorum...Hep duamda şöyle derim Rabbim hiç bir kulunu evlat acısıyla evladın derdiyle imtihan etme...sırf bu sıkıntıyı 2e 3e katlamamak için doğurmak istemiyorum...ne kadar çok çocuk o kafar çok dert tasa
iyi yapmışsın ahucum boşver o yaşları bidaha gelmeyecek çoçuklarının tadını çıkar hayatı zehir etme kendine.Ay ablam şu an herşeyi salmış durumdayım zaten Bi yanda inşaat işleri Bi yanda eşya işleri koşturmacaya yetişemiyomki
Milletin bebesi yatar benimkiler akşam akşam parka gidelim parka gidelim diye bağırır mutfağı bıraktım götürdüm geldim yeni ben biraz çocuklarla çocuk olayım tipindeyim ev işleri sarmıyo zati
HoşbuldumVaaayy tamaaaamm anlaştııkkk :) bende durumlar pek farklı değil valla regl olduminşallah haftaya girerim
Hoşgeldiinn canımmmseni burda görmek ne güzeeelll
Iyi akşamlar sevgili 7.takim.ben D3 menümü yazayım
SABAH yarım dilim kepek ekmek 1 Salçalı yumurta domates salatalık 1 dilim suzme peynir
ÖĞLE 1 kase ıspanak yemeği 1 cennet hurması 5 fındık
ARA 1 Sade kahve 1 kase leblebi
AKŞAM 1 kase yogurt karnabahar yemeği yarım demet maydanoz
SPOR 1 saat yürüyüş
SU 2.5 litre
Ooo abla maşallah tam protein olmuş. Inşallah yarın faydasını görürsün.
İyiyim canım sen nasılsın
Şimdi benim sizlere bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirimSorunum meyveler Ben bugün
1, Saat 12,30 da 1 mandalina
2- 15,30 da 1 elma
3, 18 - 19 arası 2 minik mandalina
4, 22 de 1 elma yedim
Yaşıma göre fazla mı
Herkese iyi geceleerrrkııızzlaaarrrr yarınn birinci oluyoruz değil miiiiiiiiiiiiiiiii
Yarın 8.30 gibi kalkıcam 10da doktor randevum var :) bakalımmm neler olacak
İşteeee buduuuuuuuurrrrtabii canım 1. takım belli 2. lik için yarış var dermişim
Teşekkürler :)canım seninde menün çok başarılı kutlarım
ayy inşallah canım vücüdü hareketlendirmek istedim her perşembe protein yapmaya çalışıyorum
canım menimde aklıma gelmiştin iyi olmana sevindim güzeel kardeşim
canım fazla değil meyvenin şekerinden korksakta içinde ihtiyacımız olan vitaminler var miktarı mencede iyi hayatından meyveyi çıkarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?