Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gerçekten anne ebeveyin olmak çok zor...sanki içinde hep sıkıntıyla dolaşıyorsun...bazen damla komşuda oluyo guya dinleneyim diyorum ama aklımda hep onda.ya düşerse ya elini yıkamadan yemek yerse ve s ve s kendimi yiyorum...ona bi şey olacak diye çok korkuyorum...Hep duamda şöyle derim Rabbim hiç bir kulunu evlat acısıyla evladın derdiyle imtihan etme...sırf bu sıkıntıyı 2e 3e katlamamak için doğurmak istemiyorum...ne kadar çok çocuk o kafar çok dert tasa

Ay ablam şu an herşeyi salmış durumdayım zaten Bi yanda inşaat işleri Bi yanda eşya işleri koşturmacaya yetişemiyomki
Milletin bebesi yatar benimkiler akşam akşam parka gidelim parka gidelim diye bağırır mutfağı bıraktım götürdüm geldim yeni ben biraz çocuklarla çocuk olayım tipindeyim ev işleri sarmıyo zati

Acaba ksrays serpilin çocuklar en son ne yaptılar da gitti kız burdan gülüyoz ama anlıyoruz sizi aslında çok çocuklu olmak ayrıca bi zor...sen ve serpil acaba yarın bana ne supriz yapacanızzzz...meraktayım

Sende de sabr var ahum yaaa...ben evi dağınıp bırakıp işimi bırakıp oynayamam kız çocukla falan.önce işim sonra oyun

Guya uyuyacaktım ama bugün az konuşdum ya aklım burda kaldı
Ay Aynura bugün detoks da yapamadım işi gücü yetiştiremedim ki sen en iyisi beni izine ayır bu işleri toparlayım çocukların odalarını halledeyim dönerim sma yinede zayıfladığım anda burdayım içimdeki çılgın gitti çok şükür normale döndüm

Banaaaa kıyacak mısııın perim ablam Sözzzz yazcam kilomu yazmazsam sopaya razıyım Eee sen de durumlar nasıl Liste yolu ne zaman
Vaaayy tamaaaamm anlaştııkkk :) bende durumlar pek farklı değil valla regl oldum inşallah haftaya girerim
Bi kaç kere uğramıştım ama arada kaydı galiba oyy ablam benim nasılsın?
Hoşgeldiinn canımmm seni burda görmek ne güzeeelll

aynura bilmem kaç kardeşsiniz ama çok çoçuk iyidir ilk çoçukta insan sürekli acabalarla yaşar titizlenir bende öyleydim ay eli ayağı kirlenmesin öyle böyle derken bigün oğlum dışarda düşmüş dizleri toz olmuş ağlıyor ne oldu annem dedim pantolonum kirlendi diye ağlıyormuş çok üzüldüm o an çoçuğu ne kadar kötü şartlamışım olsun oğlum kirlensin canın sağolsun yıkarım ben dedim tabi sonra önüne geçemedim hep pis geldi olsun kirlenmek güzeldir sanki elimizde yıkıyoruz çamaşırı eskisi gibimi bişey olmaz az kirlensinler dağıtsınlar herzaman aynı olmayacaklar bak şimdi okadar tiztizlenerek büyüttüğüm oğlum yanımda bile değil.öp damlayıııııııı

iyi yapmışsın ahucum boşver o yaşları bidaha gelmeyecek çoçuklarının tadını çıkar hayatı zehir etme kendine.

Habinar canım hastamız hakkın rahmetine kavuştu çoklu organ yetmezliğine girmiş akşam üzeri hakkın rahmetine kavuşmuş çok üzüldüm ama rahmet dilemekten başka çaremiz yok . günlerce okadar ağrı çekip hastaneye gelmemiş onunda eceli bundanmış demekki .

Herkese iyi geceleerrr kııızzlaaarrrr yarınn birinci oluyoruz değil miiiiiiiiiiiiiiiii

Yarın 8.30 gibi kalkıcam 10da doktor randevum var :) bakalımmm neler olacak

canım seninde menün çok başarılı kutlarım

Ooo abla maşallah tam protein olmuş. Inşallah yarın faydasını görürsün.

ayy inşallah canım vücüdü hareketlendirmek istedim her perşembe protein yapmaya çalışıyorum

İyiyim canım sen nasılsın

canım menimde aklıma gelmiştin iyi olmana sevindim güzeel kardeşim

canım fazla değil meyvenin şekerinden korksakta içinde ihtiyacımız olan vitaminler var miktarı mencede iyi hayatından meyveyi çıkarma

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…