Çekinme canım benim al hepsi senin olsunÜstten özellikle göğüslerden alabülürüm birazbenimkiler acınası durumda
Liste bana da tuhaf geldi ama şu sıralar çok ilginç diyetler yazıyo diyetisyenler ,,
Onu bilmiyorum da benim bi arkadaşım ingiliz karbonat li suyla ayda 6 kilo verdi.cok iradelidir. Günde 5 litre su içti ve yediklerine çok dikkat etti.
Ama yine yalnış olmuş cadıAy yanlış yazmışım duzelttim.
Geçen hafta: 92.2
Bu hafta: 90.8
Fark: 1.6
Hedef: 90
Supersin güzelimmm...evet haklısın sonuc alayımda bakalım saglıkla almadım bu kıloları
mm onuda ıcıcem ben
bu arada 23:00 eve geldım spor yaptım 40 dk 10 dk sauna
onuda fark ettim duzeltemiyomAma yine yalnış olmuş cadı
Olsun canım önemli deyil...mucks...tebrik ederim nanam...maaşallah diyelim...tü tü tü...kem gözlere şişKonuda fark ettim duzeltemiyomsonunda pes ettim
çok teşekkür ederim canımAyy canım ya kolay gelsin valla çocuğun güzelliği çok ama bu kadar çok istememe rağmen bu gibi şeyler benim gibi tembel birinin gözünü çok korkutuyor
Sinek bizim burda da çok var derenin kenarında evimiz camı açsam 10 dkda 30 sinek doluşuyor. Elimde sineklik geziniyorum evde
Allah yardımcınız olsun
Günaydın canım,iyi değilim vallahi boğazım çok fena,yorgunluk da cabası.Dün eve gittim her yer pislik içinde adamlar hala çalışıyor,saat 6,5 gibi bitti işleri,bütün dolapları çıkarmışlar,eşime dedim dışardan al bir şeyler diye. Yemeği yedik işe koyuldum,inanır mısın saat 23.30 a kadar eşimle dolap sil yerleştir,yerleri sil halıları ser... Hışım çıktı yani!Tamam tamam kimse konuşmuycak anladım...ben de uyuyayım uykum var çok...iyi geceler herkese.
Aklımkeklik_58 de kaldı ya acaba nasıl oldu
Çok sağolasın ayy herkes aynı yoldan geçmiş demekkiSerpilim Allah kolaylık versin :))
Çoçukların Eski halleri geldi aklıma :)))
Ay yanlış yazmışım duzelttim.
Geçen hafta: 92.2
Bu hafta: 90.8
Fark: 1.6
Hedef: 90
Günaydın canım,iyi değilim vallahi boğazım çok fena,yorgunluk da cabası.Dün eve gittim her yer pislik içinde adamlar hala çalışıyor,saat 6,5 gibi bitti işleri,bütün dolapları çıkarmışlar,eşime dedim dışardan al bir şeyler diye. Yemeği yedik işe koyuldum,inanır mısın saat 23.30 a kadar eşimle dolap sil yerleştir,yerleri sil halıları ser... Hışım çıktı yani!
Çok sağolasın ayy herkes aynı yoldan geçmiş demekki
Şimdi nasıllar yine zorlanıyormusun ablam ben kara kara gelecek yılları düşünüyorum
evet bende onun için tartılıp beklemeye geçtimKAPTANIM BİLDİRİMLERİ GEÇEN HAFTAMI 2 HAFTA ÖNCEKİ KİLOLARDAN YAPICAĞİZ CANIM Bİ YAZARSAN ONA GÖRE HESAPLAYALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?