Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüyü vermeden uyuya kalmışım
Sabah; 2 kaşık lor peyniri, 4 çeri domates, 3 siyah zeytin, 2 yaprak marul, 1 fincan yeşil çay.
Öğlen; mercimek çorbası, salata, bir kase yoğurt.
Akşam; 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt.
Spor 1 saat tempolu yürüyüş + 30 aletlerle çalışma.
Su; 2,5 litre

İyi geceler kızlar. Yatmadan menümü yazayım çok geç kaldım bu gun uyku için. .

Sabah
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin

Ara: 2 kare bitter çikolata

Ogle:
1 tabak etli nohutek
1 kaşe terbiyeli şehriye çorbası

Ara: 1 bardak ayran yarım paket gerisini
Aksam: yok
Ara: 2 küçük muz ( spor cikisi)

Su: 2.5 litre
Spor: 50 dakika spor salonu

Liste bana da tuhaf geldi ama şu sıralar çok ilginç diyetler yazıyo diyetisyenler ,,

evet haklısın sonuc alayımda bakalım saglıkla almadım bu kıloları

Onu bilmiyorum da benim bi arkadaşım ingiliz karbonat li suyla ayda 6 kilo verdi.cok iradelidir. Günde 5 litre su içti ve yediklerine çok dikkat etti.

mm onuda ıcıcem ben

bu arada 23:00 eve geldım spor yaptım 40 dk 10 dk sauna

çok teşekkür ederim canım
Rabbim en kısa zamanda en hayırlı bir şekilde sanada evlat nasip etsin inşallah
Zor olsada bakımları onlarsız bir hayat düşünemem gözünü korkutmasın zahmet olmadan rahmet olmaz nekadar zor görünsede sevgisi onun iki katı emin ol
Bizim burda derede yok ama çürük ayı deniliyormuş bu aya o yüzden sinekler heryerde çok sinir bozucu ama onlarında görevi bu

Tamam tamam kimse konuşmuycak anladım...ben de uyuyayım uykum var çok...iyi geceler herkese.
Aklım keklik_58 de kaldı ya acaba nasıl oldu
Günaydın canım,iyi değilim vallahi boğazım çok fena,yorgunluk da cabası.Dün eve gittim her yer pislik içinde adamlar hala çalışıyor,saat 6,5 gibi bitti işleri,bütün dolapları çıkarmışlar,eşime dedim dışardan al bir şeyler diye. Yemeği yedik işe koyuldum,inanır mısın saat 23.30 a kadar eşimle dolap sil yerleştir,yerleri sil halıları ser... Hışım çıktı yani!

Serpilim Allah kolaylık versin :))
Çoçukların Eski halleri geldi aklıma :)))
Çok sağolasın ayy herkes aynı yoldan geçmiş demekki
Şimdi nasıllar yine zorlanıyormusun ablam ben kara kara gelecek yılları düşünüyorum

KAPTANIM BİLDİRİMLERİ GEÇEN HAFTAMI 2 HAFTA ÖNCEKİ KİLOLARDAN YAPICAĞİZ CANIM Bİ YAZARSAN ONA GÖRE HESAPLAYALIM

CANIM KOLAY GELSİN GÜLEGÜLE OTURUN İNŞALLAH

Çok sağolasın ayy herkes aynı yoldan geçmiş demekki
Şimdi nasıllar yine zorlanıyormusun ablam ben kara kara gelecek yılları düşünüyorum

CANIM HER DÖNEMLERİ AYRI GÜZEL VE ZOR NE GEÇMİŞİ NE GELECEĞİ DÜŞÜNEREK ÇOÇUKLARINLA MUTLU OLMANIN TADINI ÇIKAR EN DEĞERLİ ZAMAN ŞUANDIR ONU SEVDİKLERİMİZLE MUTLU MESUT GEÇİRMENİZİ DİLERİM

KAPTANIM BİLDİRİMLERİ GEÇEN HAFTAMI 2 HAFTA ÖNCEKİ KİLOLARDAN YAPICAĞİZ CANIM Bİ YAZARSAN ONA GÖRE HESAPLAYALIM
evet bende onun için tartılıp beklemeye geçtim listeden biri yazsın da ben de ona göre yazayım diye günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…