Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay yanlış yazmışım duzelttim.
Geçen hafta: 92.2
Bu hafta: 90.8
Fark: 1.6
Hedef: 90
nanacımmm harikasın direk senin yanında ezildim ben güçlü bir rakibesin gözüme kestirdim bu hafta için seni. rakibelik teklif ediyorum peşin peşin

nanacımmm harikasın direk senin yanında ezildim ben güçlü bir rakibesin gözüme kestirdim bu hafta için seni. rakibelik teklif ediyorum peşin peşin
Tatlım benim kilocukumla seninki farklı ondan. Aslında biraz yemeği kissam daha iyi olacakta olmuyor
Seve seve tatlım

evet akşam çok sinirlendim ama şuan gülüp geçiyorum inşallah birdaha yaşamam
ksrays serpilim geçmiş olsun bende geliyorum size elimde çay bi halıyada ben dökeyim çayı çok sinir bozucuda olsa kızma çoçuklara rabbim sağlık sıhat versin hepsine yerime öp kuzcukları
Gel ablam gell iki gün sonra kaçarsın nasıl olsaa

Ya Rabbi!
Bizlere sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamıza da mağfiret eyle!...

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR........

hepinize tekrar günaydın kızlar . dünkü iş için dışarıda olmam sonucunda hafta oldum aferin bana . gittiğimiz birmalar tekstil firmalarıydı 5 tane boyahane gezdik hepsi inanılmaz derecede sıcaktı ve çok kötüde kimyasal kokuyorlardı sıcaktan soğuğa geçişlerde üşüttüm galiba akşam eve gittiğimde salya sümük halde yattım. başağrısıda cabasıydı .

Antepia27 ablacığım sormuşsun ben makina teknikeriyim aynı zamanda çalıştığım firmanın satınalma işlerinide yapıyorum .

günaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)

ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,

hepinize iyi kilo vermeler

tebrik ederim Sarayca kırmışsın sonunda şeytanın bacağını 6 rakamlardan kurtuldun . darısı tekrar benim başıma

Ay yanlış yazmışım duzelttim.
Geçen hafta: 92.2
Bu hafta: 90.8
Fark: 1.6
Hedef: 90

günaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)

ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,

hepinize iyi kilo vermeler

2 hafta önce 65.3(23 ekim)
bu hafta 63.3
fark 2 kg
yüzde:3.062 (inş doğrudur hesaplamam,2ye bölmedim ama)

günaydınlar herkese kilom

geçen hafta : 67,5
bu hafta : 65,6
giden : 1,9 kg
hepinizi tebrik ederim arkadaşlar

Hayırlı nurlu bereketli sağlıklı ve istifadeli cumalar olsun hepimiz için inşallah hayırlı sabahlar
Iki hafta önce 68,900
geçen hafta 69,900
bu hafta 69,700

artık izine ayrılma vaktim geldi diye düşünüyorum takıma zarar veriyorum olmazsa Diskalifiyede edebilirsiniz dışardan devam ederim olmazsa _AYNURA_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…