evet bende onun için tartılıp beklemeye geçtimlisteden biri yazsın da ben de ona göre yazayım diye günaydın herkese
nanacımmm harikasınAy yanlış yazmışım duzelttim.
Geçen hafta: 92.2
Bu hafta: 90.8
Fark: 1.6
Hedef: 90
KIZLAR FATMA ABLA İYİKİ HATIRLATTI...DİYER HAFTAYI YAZIN GEÇEN HAFTA OLARAK
HaarikkaaaaaAy yanlış yazmışım duzelttim.
Niye kendimi haftanın maduru hissediyorumKIZLAR FATMA ABLA İYİKİ HATIRLATTI...DİYER HAFTAYI YAZIN GEÇEN HAFTA OLARAK
Tatlım benim kilocukumla seninki farklı ondan. Aslında biraz yemeği kissam daha iyi olacakta olmuyornanacımmm harikasındirek senin yanında ezildim ben güçlü bir rakibesin gözüme kestirdim bu hafta için seni. rakibelik teklif ediyorum peşin peşin
tamam bu hafta kapışalım o zamanTatlım benim kilocukumla seninki farklı ondan. Aslında biraz yemeği kissam daha iyi olacakta olmuyor
Seve seve tatlım
Benden daha iyi olup da, o cümleyi kurduguna inanamiyorum2 hafta önce 65.3(23 ekim)
bu hafta 63.3
fark 2 kg
yüzde:3.062 (inş doğrudur hesaplamam,2ye bölmedim ama)
canım seninki 2 haftalık değil ama benimki 2 haftalık toplamda. ikiye bölünecek o dahaBenden daha iyi olup da, o cümleyi kurduguna inanamiyorumsenin kilonda olsam anca 400 500 gram verirdim herhalde
evet akşam çok sinirlendim ama şuan gülüp geçiyorum inşallah birdaha yaşamamAyy canım kötü olmuş ama dediğin gibi Rabbimin bi uyarısı olmuş. Çocuklu olmak zor gerçekten. Şimdi ben de benzer bi sendrom atlattı m. Sabri halimize sükrede lim rabbim sağlıklarini versin de olur her şey sıkma canını.
Gel ablam gell iki gün sonra kaçarsın nasıl olsaaksrays serpilim geçmiş olsun bende geliyorum size elimde çay bi halıyada ben dökeyim çayı çok sinir bozucuda olsa kızma çoçuklara rabbim sağlık sıhat versin hepsine yerime öp kuzcukları
günaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)
ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,
hepinize iyi kilo vermeler
Ay yanlış yazmışım duzelttim.
günaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)
ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,
hepinize iyi kilo vermeler
2 hafta önce 65.3(23 ekim)
bu hafta 63.3
fark 2 kg
yüzde:3.062 (inş doğrudur hesaplamam,2ye bölmedim ama)
hepinizi tebrik ederim arkadaşlargünaydınlar herkese kilom
geçen hafta : 67,5
bu hafta : 65,6
giden : 1,9 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?