Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet akşam çok sinirlendim ama şuan gülüp geçiyorum inşallah birdaha yaşamam

Gel ablam gell iki gün sonra kaçarsın nasıl olsaa
kaçmam kaçmam merak etme
geçmiş olsun nazcım dikkat et kendine çoçuğa bulaştırma

inşallahhhhh! Allah hepimize ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin evlerimizde

ya arkadaşlar ben bugünün cuma olduğunu unutmuşum,sabah tartılmadan çıktım evden,hiç aklıma gelmedi _AYNURA_ ne yapacağım ben şimdi???

2 hafta önce 65.3(23 ekim)
bu hafta 63.3
fark 2 kg
yüzde:3.062 (inş doğrudur hesaplamam,2ye bölmedim ama)

VAAV tebrik ederim çok güzel bir sonuç kutlarım arkadaşım

günaydınlar herkese kilom

geçen hafta : 67,5
bu hafta : 65,6
giden : 1,9 kg

takımımızın gizli kahramanı göstermiş yine kahramanlığını kutlarım canım maşallah takımın bonusu gibisin

canımmm canı gönülden amiin diyorum nasıl bi değişiklik varmı 64 göründümü

işin yorucuymuş canım ama güzel mesleğin varmış kolay gelsin

Ben kaçıyorum aynura gelmeden hatta kaptanımızın dediği gibi ülkeyi terkediyorum ama dönüşüm muhteşem olacak bekleyin beniii

Kız iş yerinden tartılmak için izin mi alıp gideyim,Ben hasta olduğum halde dün izin alamadım,zor bela akşam kaçtım evde işçiler var diye.
Ay şaka yapmıştım artık yarın tartılıp yazarsın canım kolay gelsin işlerinde

sağol abla bende senin sonucunu çok merak ediyorum .

Kız iş yerinden tartılmak için izin mi alıp gideyim,Ben hasta olduğum halde dün izin alamadım,zor bela akşam kaçtım evde işçiler var diye.
canım yaa öğle arası eve gitme durumun oluyor mu? 12ye kadar yetişmez mi tartılsan? ben cıscıbıl tartılıyorum hep öğle arası eve koşup tartılıp yazabilsen süper olur.

canım yaa öğle arası eve gitme durumun oluyor mu? 12ye kadar yetişmez mi tartılsan? ben cıscıbıl tartılıyorum hep öğle arası eve koşup tartılıp yazabilsen süper olur.
bir bahane bulup gitmem lazım canım,bakalım nasıl yapacam,

perşembe günü menümü veriyorum hanımlar,
sabah
limonlu çay,
2 galeta
öğlen döner
salata
ekmek yok
1 tane ayran
akşam
hazır kızartılmış tavuğun göğsü
salata
ayran
acılı domates sos
2 dilim ekmek
2 tl ancak içebilmişimdir suyu ama limonlu çay içtim bol bol
spor da malumunuz yapamadım

Canım sen daha listede deyildin.seni bu hafta listeye eklemeyi düşünüyordum.o yüzden kendini yıpratma...gelecek hafta girersin listeye...vardır bunda da bi hayır
ya olmaz öyleeeeee,sorumluluğa alışmam lazım,olmadı söylemeden gider bir eczaneden tartılırım, ama saat 12 den sonra olabilir,1 saat falan geç yazsam olur mu kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…