kaçmam kaçmam merak etmeevet akşam çok sinirlendim ama şuan gülüp geçiyorum inşallah birdaha yaşamam
Gel ablam gell iki gün sonra kaçarsın nasıl olsaa
geçmiş olsun nazcım dikkat et kendine çoçuğa bulaştırmahepinize tekrar günaydın kızlar . dünkü iş için dışarıda olmam sonucunda hafta oldum aferin bana . gittiğimiz birmalar tekstil firmalarıydı 5 tane boyahane gezdik hepsi inanılmaz derecede sıcaktı ve çok kötüde kimyasal kokuyorlardı sıcaktan soğuğa geçişlerde üşüttüm galiba akşam eve gittiğimde salya sümük halde yattım. başağrısıda cabasıydı .
Antepia27 ablacığım sormuşsun ben makina teknikeriyim aynı zamanda çalıştığım firmanın satınalma işlerinide yapıyorum .
böyle bir karar vermene sevindim saraycamgünaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)
ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,
hepinize iyi kilo vermeler
inşallahhhhh! Allah hepimize ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin evlerimizdeCANIM KOLAY GELSİN GÜLEGÜLE OTURUN İNŞALLAH
CANIM HER DÖNEMLERİ AYRI GÜZEL VE ZOR NE GEÇMİŞİ NE GELECEĞİ DÜŞÜNEREK ÇOÇUKLARINLA MUTLU OLMANIN TADINI ÇIKAR EN DEĞERLİ ZAMAN ŞUANDIR ONU SEVDİKLERİMİZLE MUTLU MESUT GEÇİRMENİZİ DİLERİM
Hemen bi eczane bul bence tartıl merak ettim şimdiya arkadaşlar ben bugünün cuma olduğunu unutmuşum,sabah tartılmadan çıktım evden,hiç aklıma gelmedi_AYNURA_ ne yapacağım ben şimdi???
kaçmam kaçmam merak etme
geçmiş olsun nazcım dikkat et kendine çoçuğa bulaştırma
2 hafta önce 65.3(23 ekim)
bu hafta 63.3
fark 2 kg
yüzde:3.062 (inş doğrudur hesaplamam,2ye bölmedim ama)
günaydınlar herkese kilom
geçen hafta : 67,5
bu hafta : 65,6
giden : 1,9 kg
Ya Rabbi!
Bizlere sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamıza da mağfiret eyle!...
HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR........
hepinize tekrar günaydın kızlar . dünkü iş için dışarıda olmam sonucunda hafta oldum aferin bana . gittiğimiz birmalar tekstil firmalarıydı 5 tane boyahane gezdik hepsi inanılmaz derecede sıcaktı ve çok kötüde kimyasal kokuyorlardı sıcaktan soğuğa geçişlerde üşüttüm galiba akşam eve gittiğimde salya sümük halde yattım. başağrısıda cabasıydı .
Antepia27 ablacığım sormuşsun ben makina teknikeriyim aynı zamanda çalıştığım firmanın satınalma işlerinide yapıyorum .
Kız iş yerinden tartılmak için izin mi alıp gideyim,Ben hasta olduğum halde dün izin alamadım,zor bela akşam kaçtım evde işçiler var diye.Hemen bi eczane bul bence tartıl merak ettim şimdi
Ay şaka yapmıştım artık yarın tartılıp yazarsın canım kolay gelsin işlerindeKız iş yerinden tartılmak için izin mi alıp gideyim,Ben hasta olduğum halde dün izin alamadım,zor bela akşam kaçtım evde işçiler var diye.
VAAV tebrik ederim çok güzel bir sonuç kutlarım arkadaşım
takımımızın gizli kahramanı göstermiş yine kahramanlığını kutlarım canım maşallah takımın bonusu gibisin
canımmm canı gönülden amiin diyorum nasıl bi değişiklik varmı 64 göründümü
işin yorucuymuş canım ama güzel mesleğin varmış kolay gelsin
canım yaa öğle arası eve gitme durumun oluyor mu? 12ye kadar yetişmez mi tartılsan? ben cıscıbıl tartılıyorum hep öğle arası eve koşup tartılıp yazabilsen süper olur.Kız iş yerinden tartılmak için izin mi alıp gideyim,Ben hasta olduğum halde dün izin alamadım,zor bela akşam kaçtım evde işçiler var diye.
bir bahane bulup gitmem lazım canım,bakalım nasıl yapacam,canım yaa öğle arası eve gitme durumun oluyor mu? 12ye kadar yetişmez mi tartılsan? ben cıscıbıl tartılıyorum hep öğle arası eve koşup tartılıp yazabilsen süper olur.
Canım sen daha listede deyildin.seni bu hafta listeye eklemeyi düşünüyordum.o yüzden kendini yıpratma...gelecek hafta girersin listeye...vardır bunda da bi hayırbir bahane bulup gitmem lazım canım,bakalım nasıl yapacam,
Tebrik ederim canım...Gecen hafta: 77.3
Bu hafta: 76.3
Fark:- 1
ya olmaz öyleeeeee,sorumluluğa alışmam lazım,olmadı söylemeden gider bir eczaneden tartılırım, ama saat 12 den sonra olabilir,1 saat falan geç yazsam olur mu kaptanımCanım sen daha listede deyildin.seni bu hafta listeye eklemeyi düşünüyordum.o yüzden kendini yıpratma...gelecek hafta girersin listeye...vardır bunda da bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?