Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım yaa öğle arası eve gitme durumun oluyor mu? 12ye kadar yetişmez mi tartılsan? ben cıscıbıl tartılıyorum hep öğle arası eve koşup tartılıp yazabilsen süper olur.
Seni de tebrik ederimmm...bitanesiniz...herne kadar dünkü menünü çok beyenmesemde misafirlikten bi çay kaşığı şekerpare ile kurtulmanı taktir ettim.en önemlisi kilonu vermişsinnnn...kocaman öptüm

Canım sen daha listede deyildin.seni bu hafta listeye eklemeyi düşünüyordum.o yüzden kendini yıpratma...gelecek hafta girersin listeye...vardır bunda da bi hayır
Hafta başında tartıldığımda 500gr gitmişti çünkü,gerçi sanki kasığımda adet olacakmışım gibi bir ağrı belirdi ama. Ay inşallah gününde gelir,korkuyorum vallahi,İlk kez adet olayım diye dua ediyorum desem inan yani.

Sebebini tahmin ede biliyorum kekliyim.ama regl gününse artı da ola bilirsin haberin olsunnnn

Bizim evde sinek doldu şimdi...tüm memlekette var sanırım..

merhaba sevgili takımım kilo bildirimim
2 hafta önce 113.8
bu hafta 111.4
fark 2.400
yüzde 2.1
bölünmüş hali 1.05

ohhh çok şükür bu haftayıda yüzümün akıyla atlattim gelsin artık 11 başlayan rakamlardan kurtulma zamanı inşallah haftaya partim olur bir level atlama az kaldı ....

tebrik ederim fatmacım

günaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)

ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,

hepinize iyi kilo vermeler
İzne de ayrılma Saraycam ve şu 5 kiloyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…