Seni de tebrik ederimmm...bitanesiniz...herne kadar dünkü menünü çok beyenmesemde misafirlikten bi çay kaşığı şekerpare ile kurtulmanı taktir ettim.en önemlisi kilonu vermişsinnnn...kocaman öptümcanım yaa öğle arası eve gitme durumun oluyor mu? 12ye kadar yetişmez mi tartılsan? ben cıscıbıl tartılıyorum hep öğle arası eve koşup tartılıp yazabilsen süper olur.
Bak gözüme iyice girdinya olmaz öyleeeeee,sorumluluğa alışmam lazım,olmadı söylemeden gider bir eczaneden tartılırım, ama saat 12 den sonra olabilir,1 saat falan geç yazsam olur mu kaptanım
Hafta başında tartıldığımda 500gr gitmişti çünkü,gerçi sanki kasığımda adet olacakmışım gibi bir ağrı belirdi ama. Ay inşallah gününde gelir,korkuyorum vallahi,İlk kez adet olayım diye dua ediyorum desem inan yani.Canım sen daha listede deyildin.seni bu hafta listeye eklemeyi düşünüyordum.o yüzden kendini yıpratma...gelecek hafta girersin listeye...vardır bunda da bi hayır
Seni de kucak dolusu tebrik ederimmmm...sağol abla bende senin sonucunu çok merak ediyorum .
Sebebini tahmin ede biliyorum kekliyim.ama regl gününse artı da ola bilirsin haberin olsunnnnHafta başında tartıldığımda 500gr gitmişti çünkü,gerçi sanki kasığımda adet olacakmışım gibi bir ağrı belirdi ama. Ay inşallah gününde gelir,korkuyorum vallahi,İlk kez adet olayım diye dua ediyorum desem inan yani.
evet yedim,1 tane elma ve su içtim 1 pet şişe kadarBak gözüme iyice girdinpeki bu şey yedinmi?
Hmmmm...tamam sen mesuliyyetini yerini getir tartıl bitanem...listeye girip girmemeni duruma göre belileriz.evet yedim,1 tane elma ve su içtim 1 pet şişe kadar
Tartil tartil,korkunun ecele faydasi yokyaa tartılmaya korkuyoruuum
Tatlim2 hafta olsa bile benden ondesin, senin kilona görecanım seninki 2 haftalık değil ama benimki 2 haftalık toplamda. ikiye bölünecek o daha
hoşgeldiz hemşerim sizde durumlar nasıl?Tartil tartil,korkunun ecele faydasi yok
Sizde derken ve hemseri derkenhoşgeldiz hemşerim sizde durumlar nasıl?
slm verdim bikaç yazınızda mersinli olduğunuzu okumuştum ayrıca takım kaptanı değilmisiniz yanlışmı okuyorum slmımdan rahatsız olduysanız vermem kusura bakmayın iyi günler size.Sizde derken ve hemseri derken
Bizim evde sinek doldu şimdi...tüm memlekette var sanırım..çok teşekkür ederim canım
Rabbim en kısa zamanda en hayırlı bir şekilde sanada evlat nasip etsin inşallah
Zor olsada bakımları onlarsız bir hayat düşünemem gözünü korkutmasın zahmet olmadan rahmet olmaz nekadar zor görünsede sevgisi onun iki katı emin ol
Bizim burda derede yok ama çürük ayı deniliyormuş bu aya o yüzden sinekler heryerde çok sinir bozucu ama onlarında görevi bu
ya sorma kontesim benim evdede kara sinekler delirmek üzereyim ilaçta fayda etmiyorBizim evde sinek doldu şimdi...tüm memlekette var sanırım..
tebrik ederim fatmacımmerhaba sevgili takımım kilo bildirimim
2 hafta önce 113.8
bu hafta 111.4
fark 2.400
yüzde 2.1
bölünmüş hali 1.05
ohhh çok şükür bu haftayıda yüzümün akıyla atlattim gelsin artık 11 başlayan rakamlardan kurtulma zamanı inşallah haftaya partim olur bir level atlama az kaldı ....
İzne de ayrılma Saraycam ve şu 5 kiloyu..günaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)
ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,
hepinize iyi kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?