Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seni de tebrik ederimmm...bitanesiniz...herne kadar dünkü menünü çok beyenmesemde misafirlikten bi çay kaşığı şekerpare ile kurtulmanı taktir ettim.en önemlisi kilonu vermişsinnnn...kocaman öptüm
evet kaptanım dün hiç yorum yapmayıp beni es geçmenden anlamıştım
yarın bir kilo vereme bu menüyü sorcam sana dediğini hissettim ama gerçekten dünle bugün arası +300 gr vardı dün 63 düm ben artık haftayanın kredisine gitti o 300 gr napalım

Bak nasıl anlamışsın dediyimi...hatta dedimki hele bi yarın düne göre artıdayım de bak ozaman seni ne yapacamonu duymamışsın demekki

vuhuuu tebrik ederim ablacığım . İNŞALLAH üçlü rakamlardan kurtulacaksın en kısa zamanda

günaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)

ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,

hepinize iyi kilo vermeler
Canım bu kararına çok sevindim tebrikler bence de izne ayrılma kiloyu kırmışlken devam et bence
ksrays ülkeden çıkman en iyisi...yoksa zaten ben seni sopamla kovalaya kovalaya çıkarırdım haaa...bi de sakın yönünü Azerbaycana tutmayasın yoksa elemallah türkiyeye kel döne bilirdin
Aha ha sesli güldüm valla
Ben nerelere kaçan aynuraaaa
Ablam maşallah subhanallah çok iyisin
ya sorma kontesim benim evdede kara sinekler delirmek üzereyim ilaçta fayda etmiyor
Anam bu arsız sinekler her yerdeymiş
Bizdede var ve ilaç falan kar etmiyo hele bide insanın gözüne kulağına gelmiyormu sinir oldum dün gece

***7.TAKIM 438. ETAP***

ksrays(68.9///%) izne ayrıldı
Ahu060812 (83.9///%)izne ayrıldı
fatmanurkaya(113.8///%)
Naz(67.5///%)
_SARAYCA_(60.9///%)
semaln(69.9///%) 3.kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye edildi
xpreiaz(65.3///%)
asfarovski(65.5///%)

7.TAKIM ORTALAMASI:

Sen de serpille konuş ikiniz birlikte gidin...kilo vermeden de dönmeyin yad ellerden

Kızlar ben de bildirim yapayım bu ara işlerden diyete konsantre olamıyorum diyette bi düZen işi bende de bu ara düzen yok
Düzenimi Kurana kadar izine ayrılıyorum bomba gibi dönecem ksrays gibi
2 hafta önce 83.9
Bu hafta 83.9

Ayyy şu an içim kıpır kıpır yaaa...var ya serpilin artısı ve semal olmasa patlatırdık listeleri

canım izin ayrılırken veya diskalifiyedde kilo ortalamayı etkiliyomu o arkadaşları katacakmısın ortalamaya bilmiyorum ondan sordum 1. olsak iyiydi yaaa

taşakkür ederim canım inşallah düzenini kurarda aramıza bomba gibi dönersin

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Gecmisi okudum.Kilo veren herkesi yürekten tebrik ederim.bense berbat bir bildirim ile karşınızdayim maalesef.
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 79.8
Fark +700
yaa berbat durumdayım şok oldum.bari eşit çıksaydi o kadar da dikkat ettim.nerede yanlış yaptım bilmem ki...

slm verdim bikaç yazınızda mersinli olduğunuzu okumuştum ayrıca takım kaptanı değilmisiniz yanlışmı okuyorum slmımdan rahatsız olduysanız vermem kusura bakmayın iyi günler size.
Yoo rahatsiz olmadim onuda nerden cikardin?
Hemseri deyince sasirdim, benimi takimimi sordun anlayamadim. Sadece bu sekerim

iremcim haddime değil ama 1 haftalık menünü bir toplada incele nerde hata yapmısın bulalım.

Gordunmu bak, korktugun kadar yokmus. Tebrikler

Yoo rahatsiz olmadim onuda nerden cikardin?
Hemseri deyince sasirdim, benimi takimimi sordun anlayamadim. Sadece bu sekerim
kusura bakmayın rahatsızlık verdim galiba evet takımınızı sordum cafeligt da okumuştum sizi sonra takımınızı bikaç sayfa okumuştum o yüzden slm vermek istedim.

oy canım benim bak işte buna bi şey diyemeyiz ki biz.çünki bu hafta ne yediyini ne yaptığını bilmiyoruz.bilsek bi fikrimiz olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…