Cinnet geçircemya sorma kontesim benim evdede kara sinekler delirmek üzereyim ilaçta fayda etmiyor
evet kaptanım dün hiç yorum yapmayıp beni es geçmenden anlamıştımSeni de tebrik ederimmm...bitanesiniz...herne kadar dünkü menünü çok beyenmesemde misafirlikten bi çay kaşığı şekerpare ile kurtulmanı taktir ettim.en önemlisi kilonu vermişsinnnn...kocaman öptüm
Kızsal problem desen :)bir bahane bulup gitmem lazım canım,bakalım nasıl yapacam,
Bak nasıl anlamışsın dediyimi...hatta dedimki hele bi yarın düne göre artıdayım de bak ozaman seni ne yapacamevet kaptanım dün hiç yorum yapmayıp beni es geçmenden anlamıştım
yarın bir kilo vereme bu menüyü sorcam sana dediğini hissettimama gerçekten dünle bugün arası +300 gr vardı dün 63 düm ben artık haftayanın kredisine gitti o 300 gr napalım
Ayyy şu an içim kıpır kıpır yaaa...var ya serpilin artısı ve semal olmasa patlatırdık listeleriayy canım çoook teşekkürler
merhaba sevgili takımım kilo bildirimim
2 hafta önce 113.8
bu hafta 111.4
fark 2.400
yüzde 2.1
bölünmüş hali 1.05
ohhh çok şükür bu haftayıda yüzümün akıyla atlattim gelsin artık 11 başlayan rakamlardan kurtulma zamanı inşallah haftaya partim olur bir level atlama az kaldı ....
Canım bu kararına çok sevindim tebrikler bence de izne ayrılma kiloyu kırmışlken devam et bencegünaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)
ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,
hepinize iyi kilo vermeler
Aha ha sesli güldüm vallaksrays ülkeden çıkman en iyisi...yoksa zaten ben seni sopamla kovalaya kovalaya çıkarırdım haaa...bi de sakın yönünü Azerbaycana tutmayasın yoksa elemallah türkiyeye kel döne bilirdin
Ablam maşallah subhanallah çok iyisinmerhaba sevgili takımım kilo bildirimim
2 hafta önce 113.8
bu hafta 111.4
fark 2.400
yüzde 2.1
bölünmüş hali 1.05
ohhh çok şükür bu haftayıda yüzümün akıyla atlattim gelsin artık 11 başlayan rakamlardan kurtulma zamanı inşallah haftaya partim olur bir level atlama az kaldı ....
Anam bu arsız sinekler her yerdeymişya sorma kontesim benim evdede kara sinekler delirmek üzereyim ilaçta fayda etmiyor
Sen de serpille konuş ikiniz birlikte gidin...kilo vermeden de dönmeyin yad ellerdenCanım bu kararına çok sevindim tebrikler bence de izne ayrılma kiloyu kırmışlken devam et bence
Aha ha sesli güldüm valla
Ben nerelere kaçan aynuraaaa
Ablam maşallah subhanallah çok iyisin
Anam bu arsız sinekler her yerdeymiş
Bizdede var ve ilaç falan kar etmiyo hele bide insanın gözüne kulağına gelmiyormu sinir oldum dün gece
Ayyy şu an içim kıpır kıpır yaaa...var ya serpilin artısı ve semal olmasa patlatırdık listeleri
Canım bu kararına çok sevindim tebrikler bence de izne ayrılma kiloyu kırmışlken devam et bence
Aha ha sesli güldüm valla
Ben nerelere kaçan aynuraaaa
Ablam maşallah subhanallah çok iyisin
Anam bu arsız sinekler her yerdeymiş
Bizdede var ve ilaç falan kar etmiyo hele bide insanın gözüne kulağına gelmiyormu sinir oldum dün gece
***7.TAKIM 438. ETAP***
ksrays(68.9///%) izne ayrıldı
Ahu060812 (83.9///%)izne ayrıldı
fatmanurkaya(113.8///%)
Naz(67.5///%)
_SARAYCA_(60.9///%)
semaln(69.9///%) 3.kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye edildi
xpreiaz(65.3///%)
asfarovski(65.5///%)
7.TAKIM ORTALAMASI:
Yoo rahatsiz olmadim onuda nerden cikardin?slm verdim bikaç yazınızda mersinli olduğunuzu okumuştum ayrıca takım kaptanı değilmisiniz yanlışmı okuyorum slmımdan rahatsız olduysanız vermem kusura bakmayın iyi günler size.
iremcim haddime değil ama 1 haftalık menünü bir toplada incele nerde hata yapmısın bulalım.Hayırlı cumalar arkadaşlar. Gecmisi okudum.Kilo veren herkesi yürekten tebrik ederim.bense berbat bir bildirim ile karşınızdayim maalesef.
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 79.8
Fark +700
yaa berbat durumdayım şok oldum.bari eşit çıksaydi o kadar da dikkat ettim.nerede yanlış yaptım bilmem ki...
Gordunmu bak, korktugun kadar yokmus. Tebriklermerhaba sevgili takımım kilo bildirimim
2 hafta önce 113.8
bu hafta 111.4
fark 2.400
yüzde 2.1
bölünmüş hali 1.05
kusura bakmayın rahatsızlık verdim galiba evet takımınızı sordum cafeligt da okumuştum sizi sonra takımınızı bikaç sayfa okumuştum o yüzden slm vermek istedim.Yoo rahatsiz olmadim onuda nerden cikardin?
Hemseri deyince sasirdim, benimi takimimi sordun anlayamadim. Sadece bu sekerim
oy canım benim bak işte buna bi şey diyemeyiz ki biz.çünki bu hafta ne yediyini ne yaptığını bilmiyoruz.bilsek bi fikrimiz olurduHayırlı cumalar arkadaşlar. Gecmisi okudum.Kilo veren herkesi yürekten tebrik ederim.bense berbat bir bildirim ile karşınızdayim maalesef.
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 79.8
Fark +700
yaa berbat durumdayım şok oldum.bari eşit çıksaydi o kadar da dikkat ettim.nerede yanlış yaptım bilmem ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?