Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah

Tamam güzelimmm...yine iyi...gelecek hafta bomba gibi olacaksın eminim buna...

Ins. Hem reglym hem daha 5 gun oldu 5 gunde bıle super rakam once bı morelm bozuldu ama oylr dusununce super bıde reglym onun sıskınlgde vardır tartım dogru mu onu bılmıyorum bı salonda bı evse tartılca bakcam dogru mu

Şu tartı konusuna bi deyinelim...evde erken saatte tartılman gerektiyi için hep evdeki tartıyı baz alıcaz...o yüzen kafamız karışmasın...bu haftakı kilon bugünki kilon burdan devam edelim

Bende doktordan çıktım ibs olabilir yüksek ihtimalle dedi ve tahlil verdi ona göre bi bağırsak düzenleyici verecekmiş, dedikleriniz doğru çıktı yani

Şu tartı konusuna bi deyinelim...evde erken saatte tartılman gerektiyi için hep evdeki tartıyı baz alıcaz...o yüzen kafamız karışmasın...bu haftakı kilon bugünki kilon burdan devam edelim

Evet ben aksam gıdıyrm ama kıyafeylermle tartılcam aynı kıyafetlerle bısey ıcmedn salonda da tartılcam aynıysa zaten sorun yok demektır

kızlar kilomu veriyorum,
geçen hafta 77,1
bu hafta 76.2
fark 900
ama sabahtan beri 750ml su içtim
ayrıca kıyafetlerle tartıldım,sanki adetim gelmeyecek gibi çünkü şişlik yok
Canım ya bugün fırsat bulursan bi hcg ölçtür kesinleşsin durum ne dersin?

iremcim haddime değil ama 1 haftalık menünü bir toplada incele nerde hata yapmısın bulalım.
Estağfurullah ne demek çok teşekkür ederim cevabın için ablacim.buraya tam menü veremedim yarım yamalak oldu ama çok fazla yürüdüm hafta boyu.insallah bundan sonra ne olursa olsun menü verilecek ve daha dikkat edilecek hafta hiçbi mazeret kabul etmiyorum kendimden.oruca başlayacaktım zaten pazartesi saatlerin alınmasını bekliyorum cok fazla borcum var onkari tutucam insallah.bakalım bu hafta nasıl olacak.

Günaydın kızlar yoldan sabaha karşı geldik yeni uyandım kusura bakmayın sonuç çok iyi değil ama eksi yine de kusura bakmayın lütfen

2 hafta önce 65.5
Bu hafta 65.3
Fark 200 gr
Yüzde %0.15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…