Tartıl bakalım fıstık bekliyozBen sımdı tartılcam yenı uyandım
Korkuyorum :) reglym :)Tartıl bakalım fıstık bekliyoz
İyi etmissin canim. Takimima da beklerimkusura bakmayın rahatsızlık verdim galiba evet takımınızı sordum cafeligt da okumuştum sizi sonra takımınızı bikaç sayfa okumuştum o yüzden slm vermek istedim.
Tamam güzelimmm...yine iyi...gelecek hafta bomba gibi olacaksın eminim buna...Gecen hafta: 109,7
Bu hafta: 108,6
Fark: 1,1
Hoş geldin akrep kaptanımİyi etmissin canim. Takimima da beklerim
Maşallahmerhaba sevgili takımım kilo bildirimim
2 hafta önce 113.8
bu hafta 111.4
fark 2.400
yüzde 2.1
bölünmüş hali 1.05
ohhh çok şükür bu haftayıda yüzümün akıyla atlattim gelsin artık 11 başlayan rakamlardan kurtulma zamanı inşallah haftaya partim olur bir level atlama az kaldı ....
Tamam güzelimmm...yine iyi...gelecek hafta bomba gibi olacaksın eminim buna...
Şu tartı konusuna bi deyinelim...evde erken saatte tartılman gerektiyi için hep evdeki tartıyı baz alıcaz...o yüzen kafamız karışmasın...bu haftakı kilon bugünki kilon burdan devam edelimIns. Hem reglym hem daha 5 gun oldu 5 gunde bıle super rakam once bı morelm bozuldu ama oylr dusununce super bıde reglym onun sıskınlgde vardır tartım dogru mu onu bılmıyorum bı salonda bı evse tartılca bakcam dogru mu
Şu tartı konusuna bi deyinelim...evde erken saatte tartılman gerektiyi için hep evdeki tartıyı baz alıcaz...o yüzen kafamız karışmasın...bu haftakı kilon bugünki kilon burdan devam edelim
Hosbulduk canimHoş geldin akrep kaptanım
Canım ya bugün fırsat bulursan bi hcg ölçtür kesinleşsin durum ne dersin?kızlar kilomu veriyorum,
geçen hafta 77,1
bu hafta 76.2
fark 900
ama sabahtan beri 750ml su içtim
ayrıca kıyafetlerle tartıldım,sanki adetim gelmeyecek gibi çünkü şişlik yok
Estağfurullah ne demek çok teşekkür ederim cevabın için ablacim.buraya tam menü veremedim yarım yamalak oldu ama çok fazla yürüdüm hafta boyu.insallah bundan sonra ne olursa olsun menü verilecek ve daha dikkat edilecek hafta hiçbi mazeret kabul etmiyorum kendimden.oruca başlayacaktım zaten pazartesi saatlerin alınmasını bekliyorum cok fazla borcum var onkari tutucam insallah.bakalım bu hafta nasıl olacak.iremcim haddime değil ama 1 haftalık menünü bir toplada incele nerde hata yapmısın bulalım.
Haklısın kaptanım. Daha dikkatli olmam gerekiyo.her gün düzenli menu vericem inşallah.oy canım benim bak işte buna bi şey diyemeyiz ki biz.çünki bu hafta ne yediyini ne yaptığını bilmiyoruz.bilsek bi fikrimiz olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?