Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende doktordan çıktım ibs olabilir yüksek ihtimalle dedi ve tahlil verdi ona göre bi bağırsak düzenleyici verecekmiş, dedikleriniz doğru çıktı yani
öhö öhö sakal bırakacamm belkim sözüm dinlenir dermişim şaka biyana geçmiş olsun peri eğer inatçı olmassa vucut telore edebiliyor düzelebiliyor ama bazende müzminleşebiliyor inşallah uzun süre sürmez ve düzelirsin. bunu kabul etmesende mutlaka kolonoskopi ol tabi olmayacan onuda biliyorum

iremcim evet fazla yürümüş olabilirsin ama önemli olan ne yedin hangi saatlerde yedin bunlarda önemli su içtinmi buraya yazarsan kontrolu kolay olur yanlışını görmekte. ayrıca oruç tabiki borçlarınızı mecbur ödeyeceksiniz ama bunu kilo vermek için bir yol olarak görme olurmu.

Evet ben aksam gıdıyrm ama kıyafeylermle tartılcam aynı kıyafetlerle bısey ıcmedn salonda da tartılcam aynıysa zaten sorun yok demektır

Günaydın kızlar yoldan sabaha karşı geldik yeni uyandım kusura bakmayın sonuç çok iyi değil ama eksi yine de kusura bakmayın lütfen

2 hafta önce 65.5
Bu hafta 65.3
Fark 200 gr
Yüzde %0.15
tebrikler arkadaşlar

Canım ya bugün fırsat bulursan bi hcg ölçtür kesinleşsin durum ne dersin?
ya canım eğer olsa gebelik testinde silik de olsa çıkardı. şimdi gidip test yaptırsam umut içine girerim,bir kere adetim bir hafta geç gelmişti hatta gebeliklerde silik çıkıyordu koşa koşa teste gittim sonuç çıkana kadar tansiyonum 8,5 di ama sonuç 0,2 çıktı,şok şok şok oldum kasıklarımda hafiffffff sancı var ama henüz gelen giden yok,benim günüm geçince baş ağrım olur,yavaş yavaş başladı başımın aprısı

Ayyy kızımın komşudakı arkadaşları gelmişti...oynadılar yediler içtiler gittiler...kafam şişti ya...onlar burdayken gayet iyi geliyo ama gidince anlıyom kafamın şiştiyini...klzı yatırdım bulaşıkları yıkadım mutfağı topladım çayımı aldım geldim.namazımı kılıp listeyi,raporu yapıcam inşallah...bende ne olacağını hiç bilmiyorum.3sabit bi artı bi de güzel verilen kilolarla...şimdu ben bi şey düşünüyorum...eyerki yüzdemiz iyi olmazsa yeni arkadaşlarımı gelecek hafta listeye alalım...buhafta listemiz resetleniyor olacak...bundan sonra listeye üye alırken çok titizlenicem...bence keklik_58 @nananais hakk ettiler bence listeye girmeyi...bu hafta kötü yüzdelerde kayb olacak olurlarsa diyet haftaya bırakıcam onları...tabi itirazınız yoksa..

tamam kekliğim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. geciken adette test yapmadıkça ben umut doluyorum o yüzden test yaptırma nedenim boş yere ümitlenmeyeyim diye oluyor. sen kendini daha iyi tanırsın

Ayy haklısın ablacim tövbe Estağfurullah sinirden ne yazdığımı bilemedim. Doğru oruç borcumuz ayrı bişey. Ben işte bundan sonra inşallah daha tertip düzenli menüler yazacağım.

tamam kekliğim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. geciken adette test yapmadıkça ben umut doluyorum o yüzden test yaptırma nedenim boş yere ümitlenmeyeyim diye oluyor. sen kendini daha iyi tanırsın
canım ya hamilelik için uımudum yok zaten,korkum var sadece acaba geçen gün ovülasyonda çıkan koyu çizgi zamanı mı yumurtladım diye,eğer öyleyse bir sorunum var demektir. Korkuyorummmmm

canım ya hamilelik için uımudum yok zaten,korkum var sadece acaba geçen gün ovülasyonda çıkan koyu çizgi zamanı mı yumurtladım diye,eğer öyleyse bir sorunum var demektir. Korkuyorummmmm
tatlım belki o zaman yumurtamışsındır olamaz mı olabilir tabiki.bir sürü insanın başına geliyor geç yumurtlama geç döllenme falan.. peki o zamanı değerlendirebilmişmiydiniz? benim kişisel önerim mümkünse ovulasyon testini dikkate almadan günaşırı ilişki. testler bende hep yanıldı hatırlarsan. günaşırı olunca illaki yumurta gelirse kaçırma ihtimali sıfırlanıyor.

***7.TAKIM 437-438. ETAP***

ksrays(68.9/69.7/-0.8/%-0.58)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
Ahu060812 (83.9///%)kilosu sabit.izne ayrıldı
fatmanurkaya(113.8/111.4/2.4/%1.05)yüzdesi 2.e bölündü
Naz(67.5/65.6/1.9/%1.41)yüzdesi 2.e bölündü
_SARAYCA_(60.9/59.7/1.2/%0.99)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
semaln(69.9///%) 3.kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye edildi
xpreiaz(65.3/63.3/2/%1.53)yüzdesi 2.e bölündü
asfarovski(65.5/65.3/0.2/%0.15)yüzdesi 2.e bölündü

7.TAKIM ORTALAMASI:%0.57

böyle mi olacaktık

***7.TAKIM 437-438. ETAP***

ksrays(68.9/69.7/-0.8/%-0.58)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
Ahu060812 (83.9///%)kilosu sabit.izne ayrıldı
fatmanurkaya(113.8/111.4/2.4/%1.05)yüzdesi 2.e bölündü
Naz(67.5/65.6/1.9/%1.41)yüzdesi 2.e bölündü
_SARAYCA_(60.9/59.7/1.2/%0.99)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
semaln(69.9///%) 3.kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye edildi
xpreiaz(65.3/63.3/2/%1.53)yüzdesi 2.e bölündü
asfarovski(65.5/65.3/0.2/%0.15)yüzdesi 2.e bölündü
nananais(92.2/90.8/1.4/%1.52)yeni üye.başlanğıç tarihi 10.10,ilk kilosu 98,hedef kilosu 58
keklik_58(77.1/76.2/0.9/%1.17)yeni üye,başlanğıç tarihi 12.10,ilk kilosu 80, hedef kilosu 65

7.TAKIM ORTALAMASI:%0.72

Ben hamılelıgmı ovulasyon testıyle ogrenmıstm :) ay dun gıbı :) adet olmam gereken gundeydım ovulasyn testım yenı gelmıstı bı denym dedım ana cıft cızgı olamazdı yumurtlamam ımkansız hamılelk olablr demısler hep nette test yaptm sılık cızgı gece evde esımde yok gıttım hastnye kan verdım hcg 500 kusur sok olmustm hep hayal etmıstm esıme nasl suprız yaparım dıe heycandn aradm soyledm :))

Bu arada sabah: bı su bardagı sut uc yemek kasıgı muslı
Suyumu ıcıyorum sabah dedıgım 11 :) sımdı lımonlu suyumu ıcıp peynirli salatamı yapcam 1 dılım cavdar ekmegı

Yarın yogun olabılırım ben musterım gelıyor sımdıden soyleyem dedım aklımdayken

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

nazcım dünki ve çarşanba menünü göremedim...

kaptanım ajanlık yaptım geldim azıcık herkes perişan durumdaymış yalnız değiliz
baktıklarımın içinde bir tek 4. takım uçmuş yine

canım salı menünü bulamadım

nazcım dünki ve çarşanba menünü göremedim...

çok özür kaptanım dün erken çıkınca yazamamıştım .

çarşamba menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
5 adet köfte
salata
ayran

1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ badem
1 kutu ayran

su 2 litre
spor 40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat step ( aynura kalan 30 dk sporumuda yapmış oldum )

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen ( öğlen dediğime bakma çok geç olmuştu yediğimde saat : 16:00 civarı )

5 adet ızgara köfte
salata
ayran

su 0,5 litre
spor malesef yok çok fena başım ağrıyordu gidemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…