öhö öhö sakal bırakacamm belkim sözüm dinlenir dermişim şaka biyana geçmiş olsun peri eğer inatçı olmassa vucut telore edebiliyor düzelebiliyor ama bazende müzminleşebiliyor inşallah uzun süre sürmez ve düzelirsin. bunu kabul etmesende mutlaka kolonoskopi ol tabi olmayacan onuda biliyorumBende doktordan çıktım ibs olabilir yüksek ihtimalle dedi ve tahlil verdi ona göre bi bağırsak düzenleyici verecekmiş, dedikleriniz doğru çıktı yani
iremcim evet fazla yürümüş olabilirsin ama önemli olan ne yedin hangi saatlerde yedin bunlarda önemli su içtinmi buraya yazarsan kontrolu kolay olur yanlışını görmekte. ayrıca oruç tabiki borçlarınızı mecbur ödeyeceksiniz ama bunu kilo vermek için bir yol olarak görme olurmu.Estağfurullah ne demek çok teşekkür ederim cevabın için ablacim.buraya tam menü veremedim yarım yamalak oldu ama çok fazla yürüdüm hafta boyu.insallah bundan sonra ne olursa olsun menü verilecek ve daha dikkat edilecek hafta hiçbi mazeret kabul etmiyorum kendimden.oruca başlayacaktım zaten pazartesi saatlerin alınmasını bekliyorum cok fazla borcum var onkari tutucam insallah.bakalım bu hafta nasıl olacak.
Evet ben aksam gıdıyrm ama kıyafeylermle tartılcam aynı kıyafetlerle bısey ıcmedn salonda da tartılcam aynıysa zaten sorun yok demektır
Günaydın kızlar yoldan sabaha karşı geldik yeni uyandım kusura bakmayın sonuç çok iyi değil ama eksi yine de kusura bakmayın lütfen
2 hafta önce 65.5
Bu hafta 65.3
Fark 200 gr
Yüzde %0.15
ya canım eğer olsa gebelik testinde silik de olsa çıkardı. şimdi gidip test yaptırsam umut içine girerim,bir kere adetim bir hafta geç gelmişti hatta gebeliklerde silik çıkıyordu koşa koşa teste gittim sonuç çıkana kadar tansiyonum 8,5 di ama sonuç 0,2 çıktı,şok şok şok oldumCanım ya bugün fırsat bulursan bi hcg ölçtür kesinleşsin durum ne dersin?
tamam kekliğim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. geciken adette test yapmadıkça ben umut doluyorum o yüzden test yaptırma nedenim boş yere ümitlenmeyeyim diye oluyor. sen kendini daha iyi tanırsınya canım eğer olsa gebelik testinde silik de olsa çıkardı. şimdi gidip test yaptırsam umut içine girerim,bir kere adetim bir hafta geç gelmişti hatta gebeliklerde silik çıkıyordu koşa koşa teste gittim sonuç çıkana kadar tansiyonum 8,5 di ama sonuç 0,2 çıktı,şok şok şok oldumkasıklarımda hafiffffff sancı var ama henüz gelen giden yok,benim günüm geçince baş ağrım olur,yavaş yavaş başladı başımın aprısı
Ayy haklısın ablacim tövbe Estağfurullah sinirden ne yazdığımı bilemedim. Doğru oruç borcumuz ayrı bişey. Ben işte bundan sonra inşallah daha tertip düzenli menüler yazacağım.iremcim evet fazla yürümüş olabilirsin ama önemli olan ne yedin hangi saatlerde yedin bunlarda önemli su içtinmi buraya yazarsan kontrolu kolay olur yanlışını görmekte. ayrıca oruç tabiki borçlarınızı mecbur ödeyeceksiniz ama bunu kilo vermek için bir yol olarak görme olurmu.
canım ya hamilelik için uımudum yok zaten,korkum var sadece acaba geçen gün ovülasyonda çıkan koyu çizgi zamanı mı yumurtladım diye,eğer öyleyse bir sorunum var demektir. Korkuyorummmmmtamam kekliğim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. geciken adette test yapmadıkça ben umut doluyorum o yüzden test yaptırma nedenim boş yere ümitlenmeyeyim diye oluyor. sen kendini daha iyi tanırsın
tatlım belki o zaman yumurtamışsındır olamaz mı olabilir tabiki.bir sürü insanın başına geliyor geç yumurtlama geç döllenme falan.. peki o zamanı değerlendirebilmişmiydiniz? benim kişisel önerim mümkünse ovulasyon testini dikkate almadan günaşırı ilişki. testler bende hep yanıldı hatırlarsan. günaşırı olunca illaki yumurta gelirse kaçırma ihtimali sıfırlanıyor.canım ya hamilelik için uımudum yok zaten,korkum var sadece acaba geçen gün ovülasyonda çıkan koyu çizgi zamanı mı yumurtladım diye,eğer öyleyse bir sorunum var demektir. Korkuyorummmmm
***7.TAKIM 437-438. ETAP***
ksrays(68.9/69.7/-0.8/%-0.58)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
Ahu060812 (83.9///%)kilosu sabit.izne ayrıldı
fatmanurkaya(113.8/111.4/2.4/%1.05)yüzdesi 2.e bölündü
Naz(67.5/65.6/1.9/%1.41)yüzdesi 2.e bölündü
_SARAYCA_(60.9/59.7/1.2/%0.99)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
semaln(69.9///%) 3.kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye edildi
xpreiaz(65.3/63.3/2/%1.53)yüzdesi 2.e bölündü
asfarovski(65.5/65.3/0.2/%0.15)yüzdesi 2.e bölündü
7.TAKIM ORTALAMASI:%0.57
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy***7.TAKIM 437-438. ETAP***
ksrays(68.9/69.7/-0.8/%-0.58)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
Ahu060812 (83.9///%)kilosu sabit.izne ayrıldı
fatmanurkaya(113.8/111.4/2.4/%1.05)yüzdesi 2.e bölündü
Naz(67.5/65.6/1.9/%1.41)yüzdesi 2.e bölündü
_SARAYCA_(60.9/59.7/1.2/%0.99)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
semaln(69.9///%) 3.kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye edildi
xpreiaz(65.3/63.3/2/%1.53)yüzdesi 2.e bölündü
asfarovski(65.5/65.3/0.2/%0.15)yüzdesi 2.e bölündü
nananais(92.2/90.8/1.4/%1.52)yeni üye.başlanğıç tarihi 10.10,ilk kilosu 98,hedef kilosu 58
keklik_58(77.1/76.2/0.9/%1.17)yeni üye,başlanğıç tarihi 12.10,ilk kilosu 80, hedef kilosu 65
7.TAKIM ORTALAMASI:%0.72
nazcım dünki ve çarşanba menünü göremedim...hepinize tekrar günaydın kızlar . dünkü iş için dışarıda olmam sonucunda hafta oldum aferin bana . gittiğimiz birmalar tekstil firmalarıydı 5 tane boyahane gezdik hepsi inanılmaz derecede sıcaktı ve çok kötüde kimyasal kokuyorlardı sıcaktan soğuğa geçişlerde üşüttüm galiba akşam eve gittiğimde salya sümük halde yattım. başağrısıda cabasıydı .
@fatmanurkaya ablacığım sormuşsun ben makina teknikeriyim aynı zamanda çalıştığım firmanın satınalma işlerinide yapıyorum .
canım salı menünü bulamadımgünaydın canlarım,çok kötüyüm ya,bademciklerimden konuşamıyorum bile,tükürüğümü yutamıyorum,nefes alamıyorum. Eltimin kardeşinin hanımı yüzünden bademcik indirdim. Zaten moral olarak bozuğum bir de bu çıktı.
nazcım dünki ve çarşanba menünü göremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?