Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Artı benden başka varsa bilmiyorum da beni kasdediyorsan listeye asla alma zaten. Daha bunu hak etmedim.

438.ETAP DEYERLENDİRME

@ksraysizne ayrıldın...inşallah çabucak topatlan ve aramıza dön...4haftadır artıdasın..takım kuralları gereyi seni diskalifiye etmem gerek ama kıyamadım...yeniden listeye dönmen umuduyla.çünki sen istediyinde çok güzel kilolar veriyordun...
@fatmanurkayaablam çok iyisin...KUSURSUZ...herşey 4 4lük...
N Naz menü spor çok iyi...KUSURSUZ...lütfen katılımını iyi tut...
xpreiaZ superisin bitanem...seninle gürür duyuyorum...KUSURSUZ...
@Ahu060812sen de izne ayrıldın...seni de azimli üyelerden görüyorum ben.lütfen sıradan üye olma.izne ayrılıp ortadan kayb olma....seni seviyorum biliyorsun...
@asfarovskifatmam zor günler geçirdin biliyorum...inşallah daha iyi olursun bundan sonra...katılımını ve motivasyonunun artacağını umud ediyorum...
semalsn senden de beklemediyim bi tekme yedim
N Nana canım listeye girdin.bunu dibine kadar hak eden üyelerdensin...herşeyinle çok iyisin...KUSURSUZ
keklik_58 sen de listeye girdin güzelim,hayırlı olsun...2gün menü vermemişsin,sadece iki gün spor yapmışsın...ama iiyi kilo vermişsen spor yapsan bomba gibi olurdu...bu hafta daha İyisini bekliYorum senden....
T tozpembefil canım hergün menün vermişsin sporunu apmışsın,mesaj sayında iyi...zamanın oldukca gel arkadaşlarla kaynaşmaya çalış...yüzden %0.86
@shadelimaçarşanba perşenbe menün yok tatlım,sadece 1gün sporun var,sade 17mesajın var...bu gidişle listeye girmen zor yüzden %1.29

HAFTANIN İLK 3Ü...

xpreiaZ

N Nana

N Naz

NOT: KUSURSUZ yazılarına ve derecedeki üyelere dikkat!!!sanırım mesaj alınmıştır....

Son düzenleme:

Teşekkürler kaptanım, daha sık gelmeye çalışıcam bende :)

ayın en yoğun cumasını yapmışlar bence.. onuda geçtim ofiste bu saatte bizim atıştırma zamanı.. Yemekhanedeki abla browni yapmış onuda atlattım derken bir müşterimiz aradı bir çalışma için osmanlı yemekleri yapan restoranlara ihtiyaçları varmış. son 1.5 saattir restoran ve menü bakıyorum. hayır aç olmayanı bile açıktırır bu yemekler.. hayat çok zor ya

Teşekkür ederim

Bak abla bak kız yaşıtız
Günaydın arkadaşlar
Salı günü menümü veriyorum
sabah
2dilim ekmek
krem peynir
domates salatalık
1 çay
öğlen
yemek kalmamıştı ben de kendime kebap söyledim
ekmeğin yarısını yedim
1 ayran
salata (bol ekşili)
nane (limon sıkılmış,hafif tuz vve bol biberli)
akşam 1 kase yumarlama (tanesi az)
1 tane kabak dolması
eşimin yiğenlerinin doğum günü vardı,ayıp olmasın diye sadece 1 çatal pasta yedim
spor olarak yarım saaten fazla halay ve göbek atma (spor sayılıyor mu bilmiyorum)
1,5 lt su ancak içebildim,test yapacağım diye fazla içmedim

kaptanım ellerine sağlık yaa bu rapor gerçekten eksiklikleri direk gösteriyor bize. çok faydalı. emeğine sağlık tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…