Artı benden başka varsa bilmiyorum da beni kasdediyorsan listeye asla alma zaten. Daha bunu hak etmedim.Ayyy kızımın komşudakı arkadaşları gelmişti...oynadılar yediler içtiler gittiler...kafam şişti ya...onlar burdayken gayet iyi geliyo ama gidince anlıyom kafamın şiştiyini...klzı yatırdım bulaşıkları yıkadım mutfağı topladım çayımı aldım geldim.namazımı kılıp listeyi,raporu yapıcam inşallah...bende ne olacağını hiç bilmiyorum.3sabit bi artı bi de güzel verilen kilolarla...şimdu ben bi şey düşünüyorum...eyerki yüzdemiz iyi olmazsa yeni arkadaşlarımı gelecek hafta listeye alalım...buhafta listemiz resetleniyor olacak...bundan sonra listeye üye alırken çok titizlenicem...bencekeklik_58 N Nana hakk ettiler bence listeye girmeyi...bu hafta kötü yüzdelerde kayb olacak olurlarsa diyet haftaya bırakıcam onları...tabi itirazınız yoksa..
YOK KUZUM BENİM ARTI LİSTEDEKİ ÜYELERDEN...SEN ZATEN DAHA GİREMEZSİN LİSTEYE...BU HAFTA GÖZÜN ÜZERİNDE BİLESİNNNN...Artı benden başka varsa bilmiyorum da beni kasdediyorsan listeye asla alma zaten. Daha bunu hak etmedim.
4.takım yüzde kaç güzelim?kaptanım ajanlık yaptım geldim azıcıkherkes perişan durumdaymış yalnız değiliz
baktıklarımın içinde bir tek 4. takım uçmuş yine
0.844.takım yüzde kaç güzelim?
verdim ya menümü,yazdığımdn eminim,bakayım bir abla,vermiş olmalıyımcanım salı menünü bulamadım
@ksraysizne ayrıldın...inşallah çabucak topatlan ve aramıza dön...4haftadır artıdasın..takım kuralları gereyi seni diskalifiye etmem gerek ama kıyamadım...yeniden listeye dönmen umuduyla.çünki sen istediyinde çok güzel kilolar veriyordun...438.ETAP DEYERLENDİRME
@fatmanurkayaablam çok iyisin...KUSURSUZ...herşey 4 4lük...
N Naz menü spor çok iyi...KUSURSUZ...lütfen katılımını iyi tut...
xpreiaZ superisin bitanem...seninle gürür duyuyorum...KUSURSUZ...
@Ahu060812sen de izne ayrıldın...seni de azimli üyelerden görüyorum ben.lütfen sıradan üye olma.izne ayrılıp ortadan kayb olma....seni seviyorum biliyorsun...
@asfarovskifatmam zor günler geçirdin biliyorum...inşallah daha iyi olursun bundan sonra...katılımını ve motivasyonunun artacağını umud ediyorum...
semalsn senden de beklemediyim bi tekme yedim
N Nana canım listeye girdin.bunu dibine kadar hak eden üyelerdensin...herşeyinle çok iyisin...KUSURSUZ
keklik_58 sen de listeye girdin güzelim,hayırlı olsun...2gün menü vermemişsin,sadece iki gün spor yapmışsın...ama iiyi kilo vermişsen spor yapsan bomba gibi olurdu...bu hafta daha İyisini bekliYorum senden....
T tozpembefil canım hergün menün vermişsin sporunu apmışsın,mesaj sayında iyi...zamanın oldukca gel arkadaşlarla kaynaşmaya çalış...yüzden %0.86
@shadelimaçarşanba perşenbe menün yok tatlım,sadece 1gün sporun var,sade 17mesajın var...bu gidişle listeye girmen zoryüzden %1.29
HAFTANIN İLK 3Ü...
xpreiaZ
N Nana
N Naz
NOT: KUSURSUZ yazılarına ve derecedeki üyelere dikkat!!!sanırım mesaj alınmıştır....
Bak abla bakverdim ya menümü,yazdığımdn eminim,bakayım bir abla,vermiş olmalıyım
Teşekkür ederim@ksraysizne ayrıldın...inşallah çabucak topatlan ve aramıza dön...4haftadır artıdasın..takım kuralları gereyi seni diskalifiye etmem gerek ama kıyamadım...yeniden listeye dönmen umuduyla.çünki sen istediyinde çok güzel kilolar veriyordun...438.ETAP DEYERLENDİRME
@Ahu060812sen de izne ayrıldın...seni de azimli üyelerden görüyorum ben.lütfen sıradan üye olma.izne ayrılıp ortadan kayb olma....seni seviyorum biliyorsun...
@asfarovskifatmam zor günler geçirdin biliyorum...inşallah daha iyi olursun bundan sonra...katılımını ve motivasyonunun artacağını umud ediyorum...
N Nana canım listeye girdin.bunu dibine kadar hak eden üyelerdensin...herşeyinle çok iyisin...KUSURSUZ
keklik_58 sen de listeye girdin güzelim,hayırlı olsun...2gün menü vermemişsin,sadece iki gün spor yapmışsın...ama iiyi kilo vermişsen spor yapsan bomba gibi olurdu...bu hafta daha İyisini bekliYorum senden....
T tozpembefil canım hergün menün vermişsin sporunu apmışsın,mesaj sayında iyi...zamanın oldukca gel arkadaşlarla kaynaşmaya çalış...yüzden %0.86
@shadelimaçarşanba perşenbe menün yok tatlım,sadece 1gün sporun var,sade 17mesajın var...bu gidişle listeye girmen zoryüzden %1.29
HAFTANIN İLK 3Ü...
xpreiaZ
N Nana
N Naz
NOT: KUSURSUZ yazılarına ve derecedeki üyelere dikkat!!!sanırım mesaj alınmıştır....
Günaydın arkadaşlarBak abla bakkız yaşıtız
Yaaaa kaptan falansın ya niyeyse abla diyesim geldi her halde,salı günkü menümü gönderdim kaptanım,yazmışım yaniBak abla bakkız yaşıtız
nasılsınız kızlarrr:)
iyiym bende bi uğrıyım kk ya ne olup ne bitiyo dedim :)hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
İyilik fıstık...umarım sen de iyisindir...nasılsınız kızlarrr:)
iyiym aynuram hem de coookkkkİyilik fıstık...umarım sen de iyisindir...
@ksraysizne ayrıldın...inşallah çabucak topatlan ve aramıza dön...4haftadır artıdasın..takım kuralları gereyi seni diskalifiye etmem gerek ama kıyamadım...yeniden listeye dönmen umuduyla.çünki sen istediyinde çok güzel kilolar veriyordun...438.ETAP DEYERLENDİRME
HAFTANIN İLK 3Ü...
xpreiaZ
N Nana
N Naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?